عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
« قبلی 1 2 3 بعدی »
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 2.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون زمان مناسب برای apply و فرستادن مدارک با توجه به deadline
آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-12-2015, 02:57 PM
(16-12-2015, 01:59 PM)delbina نوشته: ببخشید من یه کم تو زمان بندی دچار مشکل شدم ، سوالم این هست که sop و recommendation letter چه زمانی از ما درخواست میکنن که بفرستیم؟ایا اپلیکشن فرم که پر میکنیم باید اپلود کنیم اینها رو؟ کی باید بریم پیش استادمون برامون ریکامندیشن بنویسن؟ فک کنم من اصلا نرسم Sad تا یک ماه دیگه من جی ار ای امتحان بدم و بعد برم دنبال کارای ازاد کردن مدرک ،فک کنم همه چی تموم شده

sop و رزومه رو همون اول می خوان اما برای نامه ها فرجه ی بیشتری در اختیار قرار می دند. نیازی به آزاد کردن مدرک نیست صرفا به صورت غیر رسمی نمره هاتون رو به صورت pdf براشون گزارش کنید.
براتون آروزی بهترین ها رو دارم.
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین elma369
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-04-2016, 09:56 PM
سلام دوستان
من خیلی گیج شدم سر زمانبندی ها... می خواستم ببینم اگر دانشگاهی قرار باشه پذیرش بده،قبل deadline هم میده یا حتما باید از deadline گذشته باشه و بعدا نتایج و اعلام می کنن؟؟؟؟
من اردیبهشت دارم برا پاییز 2016 در آلمان اقدام می کنم و نوشتن که تا 6 هفته بعد جواب میدن!!حالا این جواب می تونه نقصی مدارکم باشه،حالا با توجه به اینکه deadline آخرای تیر اگر قرار باشه بعد از deadline پذیرش بدن و چونکه کارای ویزا حداقل دوما طول میکشه ،من به ترم پاییزشون نمیرسم!!!!خواهش می کنم راهنماییم کنید .
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-04-2016, 11:20 PM
(17-04-2016, 09:56 PM)elma369 نوشته: سلام دوستان
من خیلی گیج شدم سر زمانبندی ها... می خواستم ببینم اگر دانشگاهی قرار باشه پذیرش بده،قبل deadline هم میده یا حتما باید از deadline گذشته باشه و بعدا نتایج و اعلام می کنن؟؟؟؟
من اردیبهشت دارم برا پاییز 2016 در آلمان اقدام می کنم و نوشتن که تا 6 هفته بعد جواب میدن!!حالا این جواب می تونه نقصی مدارکم باشه،حالا با توجه به اینکه deadline آخرای تیر اگر قرار باشه بعد از deadline پذیرش بدن و چونکه کارای ویزا حداقل دوما طول میکشه ،من به ترم پاییزشون نمیرسم!!!!خواهش می کنم راهنماییم کنید .

سلام بر شما دوست عزیز،
"معمولا بعد از گذشت deadline نتایج اعلام می‌شود، به این دلیل که اساتید تا آخرید لحظه منتظر دانشجوهای بهتر هستند"
منبع: یکی از دوستان مجرب فروم

تیر تا مهر زمان مناسبی برای ویزا هستش، نگران نباشید، نهایتا چند روز دیرتر به دانشگاه می‌رسید یا اگر کارهای ویزا طولانی تر شد، ترم را دیفر می‌کنید به بهار آینده (که احتمالا به این مرحله نمی‌رسد، آلمان همانند ایالات متحده و کانادا پیچیدگی ویزا را ندارد)
به این نکته توجه کنید که اگر شما نگران هستید، استاد راهنمای شما و دانشگاه شما هم نگران دیر رسیدن شما به دانشگاه و موضوع دیفر هستند و آن‌ها کاری را به ضرر خودشان انجام نمی‌دهند.
در ضمن بابت پذیرش هم پیشاپیش تبریک می‌گویم. به سلامتی

با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین aminmoh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-05-2016, 01:49 AM
با سلام و خسته نباشید.

از اونجایی که احتمال میدم تا آذرماه نمره زبان مدنظرم و مقاله ژورنالم آماده بشن و هدفم اپلای برای اروپا و اگه بشه استرالیا هستش.میخواستم بدونم به ددلاین دانشگاههاش میرسم؟!با توجه به اینکه تا بهمن ماه معافیت تحصیلی دارم، واقعاً ناامید شدم و فک میکنم همین الان دفترچه رو پست کنم و برم خدمت ولی از طرفی تلاشی که تا اینجا کردم رو نمی تونم نادیده بگیرم!لطفاً راهنماییم کنید.ممنون.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-05-2016, 07:59 AM
(30-05-2016, 01:49 AM)aminmoh نوشته: با سلام و خسته نباشید.

از اونجایی که احتمال میدم تا آذرماه نمره زبان مدنظرم و مقاله ژورنالم آماده بشن و هدفم اپلای برای اروپا و اگه بشه استرالیا هستش.میخواستم بدونم به ددلاین دانشگاههاش میرسم؟!با توجه به اینکه تا بهمن ماه معافیت تحصیلی دارم، واقعاً ناامید شدم و فک میکنم همین الان دفترچه رو پست کنم و برم خدمت ولی از طرفی تلاشی که تا اینجا کردم رو نمی تونم نادیده بگیرم!لطفاً راهنماییم کنید.ممنون.

سلام

- ددلاین ها در اروپا شناور هستند... باید رشته-دانشگاه مورد نظرتون رو per case بررسی بفرمایید... در مورد استرالیا در بیشتر موارد با سیستم fall admission تطابق وجود داره...

- اینکه تا اواخر بهمن تکلیف پذیرشتون مشخص بشه دور از ذهن نیست... ولی اگر برای fall اقدام کنید، حدودا 6 ماه بعدش از ایران خارج خواهید شد... طبیعتا شاید نشه به محض پذیرش برای گذاشتن وثیقه اقدام کنید و در این بازه 6 ماهه تا رفتن ممکن هست من باب نظام وظیفه به مشکل بخورید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین aminmoh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-05-2016, 11:23 AM
با توجه به اینکه بعد از ارسال دفترچه خدمت معمولا چندماه بعد تاریخ اعزام رو میزنن و بعدش هم میتونی چند ماهی تاریخ رو عقب بندازی(مثلا اردیبهشت که پرسیدم از پلیس +10 واسه تاریخ اعزامشون گفت نوبت آبان ماه میشه) و  میشه توی این بازه هم درصورت پذیرش واسه خروج از کشور اقدام کرد.پس فک میکنه بشه به تاریخ fall رسید!
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

25-11-2016, 10:35 PM
سلام دوستان...

با توجه به نظراتی که تو فروم مطالعه کردم و همچنین سایت دانشگاهها، گویا کال درخواست پاییز از جهاتی بهتر هست نسبت به بهار...از اونجایی که من تصمیم دارم برای کال بهار یه سری دانشگاهها (آمریکا) اپلای کنم و تا آپریل GRE هم باید بگیرم ،آیا کلا پیشنهاد میکنید بمونم برای پاییز  یا اپلای هارو انجام بدم. 

پ.ن1: یه سری دانشگاهها گفتند اگه GRE در هنگام اپلای آماده نباشه میتونی تو reason statement مطرحش کنی،اپلای کنی و دیرتر بفرستیش...اینم اگه کسی دیدگاهی داره لطفا اعلام کنه..(امیدوارم خارج از تاپیک نبوده باشه)

پ.ن 2: با توجه به معدل های نه چندان بالام،GRE بالا در رزومم برام حیاتیه

با سپاس
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 3
26-11-2016, 12:54 AM
(25-11-2016, 10:35 PM)PeymanSa نوشته: سلام دوستان...

با توجه به نظراتی که تو فروم مطالعه کردم و همچنین سایت دانشگاهها، گویا کال درخواست پاییز از جهاتی بهتر هست نسبت به بهار...از اونجایی که من تصمیم دارم برای کال بهار یه سری دانشگاهها (آمریکا) اپلای کنم و تا آپریل GRE هم باید بگیرم ،آیا کلا پیشنهاد میکنید بمونم برای پاییز  یا اپلای هارو انجام بدم. 

پ.ن1: یه سری دانشگاهها گفتند اگه GRE در هنگام اپلای آماده نباشه میتونی تو reason statement مطرحش کنی،اپلای کنی و دیرتر بفرستیش...اینم اگه کسی دیدگاهی داره لطفا اعلام کنه..(امیدوارم خارج از تاپیک نبوده باشه)

پ.ن 2: با توجه به معدل های نه چندان بالام،GRE بالا در رزومم برام حیاتیه

با سپاس

خیلی از دانشگاه ها اصلا پذیرش spring ندارند... اونهایی هم که دارند گاها در این admission round اساسا دانشجوی international پذیرش نمی کنند... ولی خب اگر به case ی برخورد کردید که چیزی غیر از دو مورد بالا بود، طبیعتا می تونید اقدام کنید...

مسئله مهم در انتخاب بین fall و spring صرفا پیدا کردن position هست... بر سر position هایی که در fall طرح میشن معمولا رقابت بیشتر هست چون دوره اصلی apply هست... اگر بتونید برای spring موقعیتی پیدا کنید، بالنسبه مسیر هموارتری (به لحاظ تعداد رقبا و البته الزاما نه کیفیتشون) پیش روتون خواهد بود...

دانشگاه هایی که چنین اعلانی می کنند دو دسته هستند: 
1- اونهایی که واقعا برای GRE ارزش قائلند... در این صورت دیر رسیدن نمره عملا دست شما رو در processing می بنده و احتمال reject بالا میره... این حرف دانشگاه هم صرفا برای بازارگرمی و گرفتن application fee هست...
2- اونهایی که برای GRE ارزش بالایی قائل نیستند... در این موارد می تونید این ریسک رو بکنید... هر چند تشخیصش ساده نیست... یک راه تشخیص، مراجعه به کسانی هست که قبلا از program هدف پذیرش گرفته ان تا با صحبت کردن با اونها به این اجماع برسید که اهمیت GRE در اون مورد کم هست یا زیاد...
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

26-11-2016, 01:17 AM
(26-11-2016, 12:54 AM)Matinking نوشته: خیلی از دانشگاه ها اصلا پذیرش spring ندارند... اونهایی هم که دارند گاها در این admission round اساسا دانشجوی international پذیرش نمی کنند... ولی خب اگر به case ی برخورد کردید که چیزی غیر از دو مورد بالا بود، طبیعتا می تونید اقدام کنید...

مسئله مهم در انتخاب بین fall و spring صرفا پیدا کردن position هست... بر سر position هایی که در fall طرح میشن معمولا رقابت بیشتر هست چون دوره اصلی apply هست... اگر بتونید برای spring موقعیتی پیدا کنید، بالنسبه مسیر هموارتری (به لحاظ تعداد رقبا و البته الزاما نه کیفیتشون) پیش روتون خواهد بود...

دانشگاه هایی که چنین اعلانی می کنند دو دسته هستند: 
1- اونهایی که واقعا برای GRE ارزش قائلند... در این صورت دیر رسیدن نمره عملا دست شما رو در processing می بنده و احتمال reject بالا میره... این حرف دانشگاه هم صرفا برای بازارگرمی و گرفتن application fee هست...
2- اونهایی که برای GRE ارزش بالایی قائل نیستند... در این موارد می تونید این ریسک رو بکنید... هر چند تشخیصش ساده نیست... یک راه تشخیص، مراجعه به کسانی هست که قبلا از program هدف پذیرش گرفته ان تا با صحبت کردن با اونها به این اجماع برسید که اهمیت GRE در اون مورد کم هست یا زیاد...
سپاس از وقتی که گذاشتی متین جان..متن ایمیل منشی دپارتمان این بوده:
While April 1 is the deadline for fall applications, you certainly can send the GRE scores after that date.  I would suggest submitting all available documents and include the information regarding the planned GRE in your "Reason Statement".  We also admit for the Spring semester with a September 1 deadline if that option works better for you. با این حال خودمم فکر میکنم پاییز معقولانه تر باشه
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-11-2016, 01:25 AM
(26-11-2016, 01:17 AM)PeymanSa نوشته: سپاس از وقتی که گذاشتی متین جان..متن ایمیل منشی دپارتمان این بوده:
While April 1 is the deadline for fall applications, you certainly can send the GRE scores after that date.  I would suggest submitting all available documents and include the information regarding the planned GRE in your "Reason Statement".  We also admit for the Spring semester with a September 1 deadline if that option works better for you. با این حال خودمم فکر میکنم پاییز معقولانه تر باشه

این ایمیل به وضوح داره شما رو ترغیب می کنه به apply... ولی چیزی که (معمولا) انگیزه کافی رو برای apply با مدارک ناقص ایجاد می کنه، جواب و نظر مثبت یک استاد هست که عملا می تونه از case ناقص کسی که راغب با کار بهش هست دفاع کنه...

apply براساس جواب دپارتمان و تشویق اونها درصد بالایی از رسیک رو طلب می کنه...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-06-2025، 01:08 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی