عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-04-2016, 08:57 PM
(02-04-2016, 05:05 PM)univers_m نوشته: ممنون از پاسختون. 
بله منظورم مالتی یا سینگله. نامه ای که فرمودید رو هم از استادا و هم از مدیر گروه میتونم بگیرم. از کدوم بهتره؟ یه نکته دیگه اینکه ایمان عزیز گفتند اسم استاد دارای زمینه حساس رو نیارم. تو نامه پذیرش اسم ایشون و یک استاد دیگه به عنوان اساتید رابط برای من اورده شده و شاید تو I-20 هم باشه و در نتیجه نشه اسمشون رو نیارم. موضوعات حساس ایشون پردازش کوانتومی و پردازش امن هستند. اگه یک نامه بگیرم از ایشون که موضوع اینده من که غیر حساس هست توش باشه و همچنین گفته شده باشه که من به موضوعات حساس و دارای ممنوعیت صادرات دسترسی نخواهم داشت ایا باز هم موضوعات ایشون میتونه برای من مشکل ساز باشه؟؟

ممنونم

تو i20 اسم استاد نمی اد. نامه پذیرش رو گاهی میبینن گاهی هم نه، ضمنا ممکنه مدیر گروه هم بگه نامه از استادت بگیر یا تو نامه از استادت اسم ببره. بنابراین تصمیم با خودتونه که بخواید کدوم سناریو رو پیش ببرید. یعنی استاد رو بگید یا مدارک رو طوری نشون بدید که اسم استاد نیاد. من تصورم این بود که استاد مورد نظر شما فقط به خودتون جواب داده و جایی اسمی ازش برده نشده و کسی نمیدونه.
اگر قراره نامه پذیرش رو ارائه بدید بهتره ریسرچ پلن دقیق و با جزئیات ازش بکیرید که توش جمله ایشون به اطلاعات حساس دسترسی نداره هم ذکر شده باشه.
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-04-2016, 12:03 PM
من یه اشتباهی کردم پذیرش داشتم و دیر اکسپت کردم. الان دوبی و ایروان و آنکارا پره.
سایت سفارت آمریکا در باکو نوشته از ایران کسیو قبول نمیکنه.

برم عشق آباد؟ نوشته اشکالی نداره اتباع خارجی هم بیان. اگه موردی داره لطفا بگید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-04-2016, 12:09 PM
(07-04-2016, 12:03 PM)mj.sarfi نوشته: من یه اشتباهی کردم پذیرش داشتم و دیر اکسپت کردم. الان دوبی و ایروان و آنکارا پره.
سایت سفارت آمریکا در باکو نوشته از ایران کسیو قبول نمیکنه.

برم عشق آباد؟ نوشته اشکالی نداره اتباع خارجی هم بیان. اگه موردی داره لطفا بگید

درود

بلی اگر فکر میکنید کلیرنستون طولانی میشه برید ولی در مورد اینکه سفارت مناسبی هست یا نه من نظری نمیدم. البته باز هم ممکنه انکارا دبی اینا وقت باز کنه ولی خوب همه چی باز رو هوا میشه. نحوه وقت گرفتن عشق اباد رو هم ببینید در فروم.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

07-04-2016, 12:30 PM
یه سوال دیگه:

فاند منو قراره خود دپارتمان بده یعنی استاد ندارم. بهم گفتن I-20 هفته بعد حاضر میشه. دیدم به بقیه توصیه کردید که یه نامه بدن بهشون که قرار نیس روی مسائل حساس کار بکنند. میشه یه نمونه از متن این چنین نامه ای رو اگه دارید به من بدید تا به Graduate coordniator دپارتمان مربوطه بدم؟
نقل قول  

آفلاین saraahmadi14
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-04-2016, 01:00 PM
سلام دوستان....
خواهش میکنم کمک کنید به راهنماییتون نیاز دارم.
من و همسرم از دانشگاهی در آمریکا برای مقطع دکترای رشته برنامه ریزی تحصیلی یعنی یک رشته بی خطر پذیرش گرفتیم.
به طور غیر رسمی استاد به ما گفته که فاند اوکی ولی سیاست دانشگاه اینه که خیلی دیر اعلامش کنه. با نامه آی 20 که توش حرفی از فاند نبود البته با نامه بانکی هفته قبل سفارت آمریکا توی ارمنستان رفتیم. با وجودی که ما دو تا اف 1 بودیم در سفارت پرسیدن زن و شوهرین و ما گفتیم آره. یک شماره دادن و باهم توی کابین مصاحبه رفتیم.
 افسر خوش برخورد بود و چیزی نپرسید فقط گفت شش سال از پس هزینه بر نمیایین و ریجکت کرد. مهر ریجکت نزد و گفت دوباره وقت بگیرید.
واقعا گیج شدیم نمیدونیم الان بریم دوبی، ترکیه، قبرس، ترکمنستان... هر کی یک چیز میگه. جدا جدا بریم بهتره؟ با یک بار ریجکت شدن کجا بریم خوبه و کی بریم؟
از دانشگاهم درخواست کردیم زودتر جواب رسمی فاند رو بدن با آی 20 جدید که معلوم نیست قبول کنن. پس شاید با همین شرایط بریم دوباره. آیا جدا از نامه بانک سند و این چیزا هم ببریم؟
واقعا استرس داریم و به مشورتتون نیاز داریم. خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-04-2016, 09:23 AM
(07-04-2016, 01:00 PM)saraahmadi14 نوشته: سلام دوستان....
خواهش میکنم کمک کنید به راهنماییتون نیاز دارم.
من و همسرم از دانشگاهی در آمریکا برای مقطع دکترای رشته برنامه ریزی تحصیلی یعنی یک رشته بی خطر پذیرش گرفتیم.
به طور غیر رسمی استاد به ما گفته که فاند اوکی ولی سیاست دانشگاه اینه که خیلی دیر اعلامش کنه. با نامه آی 20 که توش حرفی از فاند نبود البته با نامه بانکی هفته قبل سفارت آمریکا توی ارمنستان رفتیم. با وجودی که ما دو تا اف 1 بودیم در سفارت پرسیدن زن و شوهرین و ما گفتیم آره. یک شماره دادن و باهم توی کابین مصاحبه رفتیم.
افسر خوش برخورد بود و چیزی نپرسید فقط گفت شش سال از پس هزینه بر نمیایین و ریجکت کرد. مهر ریجکت نزد و گفت دوباره وقت بگیرید.
واقعا گیج شدیم نمیدونیم الان بریم دوبی، ترکیه، قبرس، ترکمنستان... هر کی یک چیز میگه. جدا جدا بریم بهتره؟ با یک بار ریجکت شدن کجا بریم خوبه و کی بریم؟
از دانشگاهم درخواست کردیم زودتر جواب رسمی فاند رو بدن با آی 20 جدید که معلوم نیست قبول کنن. پس شاید با همین شرایط بریم دوباره. آیا جدا از نامه بانک سند و این چیزا هم ببریم؟
واقعا استرس داریم و به مشورتتون نیاز داریم. خیلی ممنون.

نظر من رو بخواهید رفتار سفارت‌ها اون قدر قابل پیش بینی و ثابت نیست. سفارتی که یک سال بهتر ویزا داده، لزوما سال بعد هم رفتار مشابهی نداره. در عین حال،‌ تقریبا رفتار سفارت در مورد نداشتن فاند کم و بیش مشخص بوده و همیشه احتمال رد شدن ویزا برای افرادی که فاند نداشتن بالاتر بوده. اگر بتونید دانشگاه یا استاد رو قانع کنید که فاند رو در I-20 براتون وارد کنند خیلی بهتره. در مورد سفارت، صرفا نظر شخصی من اینه که شاید آنکارا یا دوبی برای بار دوم بعد از ریجکت شدن بهتر باشه. این دو سفارت به نوعی سفارت‌های اصلی برای ایرانی‌ها محسوب می‌شن و حدس من اینه که اختیار یا اعتماد به نفس بیشتری در گرفتن تصمیمی خلاف تصمیم قبلی که سفارت دیگه گرفته دارند.
در مورد جدا جدا اقدام کردن نظر خاصی ندارم. نمی‌دونم واقعا بهتر باشه یا خیر. از طرفی شاید حساسیت رو کمتر کنه و از طرفی شاید آفیسر بپرسه که همسرتون کجاست و یک مقدار شک‌برانگیز بشه.

براتون آرزوی موفقیت در مرحله بعدی دارم و امیدوارم که بتونید این بار ویزا بگیرید.
ضمنا ازتون ممنونم که نتایج ویزاتون رو در قسمت نتایج ویزا وارد کردید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-04-2016, 08:30 PM
سلام به همگی 
پیشاپیش ممنونم بابت راهنماییهاتون
  •  رشته مهندسی صنایع پذیرش گرفتم از یه دانشگاه توی ایلینویز، بدون فاند، برای مستر
  • فرم تمکن مالی به نام خودم هست
  • 3 سال هم سابقه کاری دارم و  یکی از شرکتهایی که توش کار میکردم تحریم بوده، ولی من توی رزومه ام اشاره ای به اسمش نکردم اصلا.
  • سربازی هم معاف بودم

از بین پستها متوجه شدم که بدون فاند ارمنستان رفتن خیلی توصیه نمیشه، حالا بین دبی و آنکارا نظرتون چیه؟
راستی من هیچ استادیم ندارم که بخوادبرام نامه ای بنویسه، هرچند صنایع رشته حساسی نیست.
برای رفتن به سفارت هم عجله دارم چون میخوام 1 ماه قبل از شروع ترم برم آمریکا

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-04-2016, 09:06 PM
(10-04-2016, 08:30 PM)amirhf نوشته: سلام به همگی 
پیشاپیش ممنونم بابت راهنماییهاتون
  •  رشته مهندسی صنایع پذیرش گرفتم از یه دانشگاه توی ایلینویز، بدون فاند، برای مستر
  • فرم تمکن مالی به نام خودم هست
  • 3 سال هم سابقه کاری دارم و  یکی از شرکتهایی که توش کار میکردم تحریم بوده، ولی من توی رزومه ام اشاره ای به اسمش نکردم اصلا.
  • سربازی هم معاف بودم

از بین پستها متوجه شدم که بدون فاند ارمنستان رفتن خیلی توصیه نمیشه، حالا بین دبی و آنکارا نظرتون چیه؟
راستی من هیچ استادیم ندارم که بخوادبرام نامه ای بنویسه، هرچند صنایع رشته حساسی نیست.
برای رفتن به سفارت هم عجله دارم چون میخوام 1 ماه قبل از شروع ترم برم آمریکا

ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

درود
یه شرطی که گذاشتید میگید عجله دارید برای رفتن. خوب الان خیلی سفارتها جا ندارن. در فروم قسمتی هست که در مورد مزایا و معایب سفارتهای گوناگون بحث شده هر چند تقریبا ادم رو گیج میکنه.
ارمنستان ردتون میکنه نرید@ دانشگاهتون تا چه حد معتبره؟!
یه اشتباه بزرگ! اصلا فرم تمکن مالی رو به نام خودتون نزنید حتما به نام پدر و مادرتون باشه. چون دانشجویی میرید.
بازم توصیه میکنم آنکارا برید هر چند میتونید دبی هم برید تا اگر رد بشید شانستون واسه آنکارا باقی بمونه.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین amirhf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-04-2016, 09:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2016, 09:28 PM توسط amirhf.)
ممنونم
خیلی بی اعتبار نیست
دانشگاه معروفیه، و اینکه نزدیک شهر بزرگی مثل شیکاگو هست.
Northern Illinois University
راستی یه سوال دیگه، من میتونم 2تا فرم دی اس 160 پر کنم برای دبی و آنکارا و هرکدوم که بهم وقت داد از فرم مرتبطش استفاده کنم؟
راستش دیگه گیج شدم و میخوام هرکدوم زودتر وقت داشت برم و بسپارم به خدا
ممنونم
نقل قول  

آفلاین zahmat
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-04-2016, 07:20 PM
سلام
اگر لطف کنید و من رو راهنمایی کنید ممنون میشم
-پذیرش مستر عمران،فول فاند از دانشگاه رنک 170-200 امریکا
-معافیت سربازی
-معدل پایین دانشگاه سراسری تو تهران
-سابقه دو بار سفر به اورپا
-برادرم دانشجو در امریکاست و تازگی ها از طریق همسرش گرین کارت گرفته
-از دبی و قبرس 3و4 سال پیش برای ویزای توریستی ریجکت شدم
-دو سال پیش از فرانکفورت ویزای توریستی درجا گرفتم و یک سفر 3 ماهه به امریکا داشتم
-انکارا رو دوست دارم بزارم برای اخر سر
پیشنهادتون دبی هست یا ارمنستان و یا ...
با تشکر از راهنماییتون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 34 بعدی »