عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
انتقادها و اعتراض‌ها

صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
انتقادها و اعتراض‌ها
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
22-11-2015, 06:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2015, 06:59 PM توسط Torkan.)
درود

نکته عالی بود که اشاره کردید دوست عزیز. بذار علتش رو به طور خلاصه بگم. جو این فروم کاملا خشک هستش و من به راحتی اینجا اعلام میکنم با اینکه مدیران سعی بر مدارا دارند تا اذیت و رعب و وحشت مثل همون فرومی که اسمش رو بردین ولی متاسفانه جو فروم به گونه ای نیست که بشه گفت لذت بخش. برای مثال یک تاپیک ایجاد کردیم به نام فیلمهای زبان اصلی که به سرعت داشت به صفحاتش اضافه میشد ولی همانطور که دیدید با توجیه اینکه entertainment جزو این سایت نیست بسته شد در حالی که اصلا محتوای نوشته من خوانده نشده بود در پست اول. یا پستهای مشابه.
برای مثال خودتون هم خوب میدونید بنده واقعا چقدر وقت دارم واسه نوشتن. انتقال تجربیات یکی از مهمترین موارد یک فروم هست. برای مثال در قسمتهای انگیزه اپلای کردن، اپلای یا ازدواج، ادامه تحصیل یا کار، تنها رفتن یا نرفتن، تجربیات زندگی در خارج از کشور  و   .... از موارد دیگه که هیچ کسی نمیاد چیزی بنویسه. اتفاقا بحثها اگر به جدل تبدیل نشوند بسیار شیرین خواهد بود.
و یا در بسیاری از جوابهای فروم دیده ایم که : به فلان تاپیک مراجعه کنید و تعداد پستهای مفید واقعا کم شده. در قسمت لاتاری مثلا 100 بار نوشته شده که نتایج می میاد یکی میاد میگه به من ایمیا اومده 1000 دلار با پاس بفرست گرین کارد بگیر، ایا واقعییه!!!

انتقاد شما رو کاملا تایید میکنم ولی از دوستان بزرگتر فروم باید ریشه یابی بکنند. من که علت اصلیش رو خشک بودن جو فروم و یه جورایی رسمی بودنش میدونم. البته فراموش نشه که بلاخره یک سایت جامع تر همونی که شما گفتید که صد البته دیکتاتوری کاملا مشاهده میشد درش (حداقل زمانی که من بودم) وجود داره که ناخودآگاه باعث میشه دوستان ترغیب به خوندن پستهای اونجا و پرسیدن سوال بشن کمااینکه هممون میدونیم پایه گذاران اون سایت چه کسانی بودند!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-11-2015, 02:26 AM
درود بر دوستان عزیزی که انتقادات خود را مطرح کردند و تشکر ویژه از ایشان. Smile مطرح شدن این انتقادات بسیار موثر و مهم است و این که ما نقاط ضعف و مشکلات فروم از دید دوستانی که فعالیت میکنند را بدانیم.

متاسفانه این خاصیت دنیای مجازی است که در آن تعداد کمی محتوا تولید میکنند و تعداد بسیار زیادی صرفا از محتوای مربوطه استفاده میکنند و در تولید و توسعه آن نقشی ندارند. مثلا اگر دقت کرده باشیم هر کدام از ما بارها و بارها از ویکی پدیا، فروم های تخصصی کامپیوتر، وب سایتهایی که نرم افزارهای اوپن سورس را به اشتراک میگذارند و ... استفاده کرده ایم اما شاید حتی یکبار هم در توسعه هیچکدام از این سایتها تلاشی نکرده باشیم.

طبیعی است که در مورد این سایت هم در بر همان پاشنه میچرخد و همان نسبتها رخ میدهد. خوشبختانه همواره بوده و هستند دوستان فراوانی که با حسن نیت و انساندوستی تمام زحمات فراوانی در تولید محتوا برای هموطنان خود کشیده اند و یقینا پاسخ این همه زحمت را در زندگی خویش خواهند دید.

در مورد سایت دیگر یا سایتهای دیگر ما در مقامی نیستیم که بخواهیم قضاوت کنیم. چیزی که هست آکادمیا کافه همانطور که در لوگوی آن حک شده است به آموزش و تحصیلات بها میدهد و نه به سود بردن. هرچند پشتیبانی و نگهداری از این سایت مسلما هزینه بر است اما هرگز این هزینه ها باعث نشده که این سایت به سمت و سوی تبلیغات و کلا هر موضوعی جدا از بحث های آموزش و تحصیلات و پذیرش برود.

در مورد جو فروم، این را عرض کنم که ملاحظات فراوانی در زمینه های مختلف وجود دارد که رعایت کردن آن ها اولویت و اهمیت دارد. نکته مهم این که باید ببینم ماموریت اصلی سایت و هدف اصلی سایت چیست و مسائل جانبی دیگر تا چه حد در آن جای دارند. بنای اصلی این فروم بر مباحث تخصصی در زمینه تحصیل و پذیرش است.
 در مورد آن تاپیک فیلم، همانطور که در پست آخر عرض شد در صورت پذیرش آن تاپیک (که واضح است برای entertainment است و مسلما این مبحث هم در جای خود محترم و مفید)، آنگاه مسلما این فرصت باید برای سایر دوستان نیز فراهم باشد که در مورد موسیقی، خوانندگان، هنرمندان، هنرپیشگان و انواع و اقسام موضوعات هنری و تفریحی نیز تاپیک ایجاد کنند. 
در حال حاضر دیدگاه مدیران سایت بر این است که وجود چنین انجمنی که مباحث entertainment را پوشش دهد معایبی بیش از مزایایش خواهد داشت و البته در فروم های دیگر این مباحث به صورت تخصصی بررسی میشوند.

بازهم تشکر فراوان و منتظر سایر نظرات و انتقادات شما هستیم  Smile
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
23-11-2015, 10:47 AM
درود

واللا راستش من منظورم حالا خاص اون تاپیک نبود. خوب سیاست سایت اینه و خوب من که نمیتونم اون رو تعیین کنم. من اون تاپیک رو به علت این ایجاد کردم که فیلمهای خوبی که به زبان اصلی هستن و میتوننه کمک کنه به دوستان یا حداقل انگیزه برای یاد گرفتن زبان. وگرنه به قول شما entertainment در جاهای دیگر به وفور یافت میشود.
البته انتقاد دوست گلمون Automotive نمیتونه به سایت وارد بشه بلکه به افراد مربوط میشه که مشارکت انچنانی ندارند . عده قلیلی سایت رو میچرخونن.
همچنین انتقاد دیگر به دوستانی هست که پاشون از پل گذشته! بله چه بسیار افرادی که رفته اند و به بهانه وقت ندارم هیچ تجربیاتی از خودشون منتقل نمیکنند در حالی که من مطمین هستم کمتر از من وقت نداشته باشیند بیشتر هم مطمینم ندارن! در واقع انتقاد ایشون که من هم وارد میدونم تا حد خیلی زیادی به سیاست این سایت مربوط نمیشه.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 12
23-11-2015, 11:14 AM
@Torkan

ترکان گرامی
در مورد اون موضوع فیلم و به طور کلی جو رسمی فروم که شما گفتید، باید بگم که ایجاد یک تعادل مناسب بین محدودیت بیش از حد و خارج نشدن از حدود اهداف سایت کار چندان ساده‌ای نیست و صرفا بر اساس نیت ارسال کننده نمی‌شه در مورد باقی موندن یا حذف پست‌ها تصمیم گرفت. اجازه بدید همین موضوع فیلم که شما مطرح کرده بودید رو مثال بزنم. در قوانین سایت ما داریم که همه موضوعات باید مربوط به پذیرش و ادامه تحصیل یا مهاجرت باشند، شما هم به قول خودتون اون موضوع رو ایجاد کردید که به فراگیری زبان افراد کمک بکنه. اگر اون موضوع رو اجازه می‌دادیم باقی بمونه، تاپیک مشابهی با موضوع ترانه‌های انگلیسی هم اگر ایجاد می‌شد باید بهش اجازه می‌دادیم که باقی بمونه. کاربرانی هم که با موتورهای جستجو و با کلید واژه‌های مرتبط با سینما یا موسیقی در اینجا حضور پیدا می‌کردند و در اون موضوع پست ارسال می‌کردند رو هم باید تحمل می‌کردیم. همین موضوع که به نظر ساده میاد و شاید اگر با دید تساهل باهاش برخورد می‌کردیم می‌شد باقی بمونه، می‌تونست باعث ایجاد کلی اطلاعات نامرتبط به پذیرش در سایت بشه و ما رو از هدف اصلی‌مون دورتر می‌کرد و احیانا جو کلی سایت رو هم تحت تاثیر قرار می‌داد.
به این خاطر ما مجبوریم که در مورد موضوعات صرفا بر اساس محتویات موضوع و برآیند مزایا و معایب اون‌ها تصمیم بگیریم، نه بر اساس نیت یا سابقه ارسال کنندگان.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-11-2015, 02:01 PM
با سلامی دوباره،
من قصد داشتم این موضوع رو به صورت پیام بفرستم اما چون دو نفر از بزرگان این سایت پست قرار دادند گفتم که من هم پست بذارم و به جای آخر پستم این جمله رو اول پستم میگم که اگر فکر میکنید این پست به گفت و گوی دوطرفه بدل شده و یا قوانین رو نقض میکنه در پاک کردنش درنگ نکنید.

پیروی پستی که ForeverBlue  و Babak عزیز قرار دادند نظرم رو میگم

Foreverblue محترم و عزیز، من اصلا و ابدا با بلوکه شدن تاپیک فیلم ها مشکلی ندارم و قبل ها هم بارها و بارها به مدیران و خود شما گفتم که اگر پستی رو قرار میدم برای کمک کردن دوستان در راه تحصیل هستش و اگر پست هایم اشتباه باشند و افراد رو از راه و مسیر تحصیل دور کنند حتما و بدون هیچ اتلاف وقتی ان ها رو پا کنید،
همیجا هم میتونم چند نمونه رو اعلام کنم که قیل از ایجاد تاپیک از مدیر اون قسمت سوال کردم که قصد دارم این تاپیک رو ایجاد کنم آیا میتونه مفید باشه یا بحثش حاشیه ای هستش و افراد رو از راه اصلی دور میکنه؟؟! که ایشون فرمودند که تشکر کردند برای ایجاد این تاپیک و اعلام کردند که ایجاد این تاپیک میتونه کمکی باشه برای دوستان ( بسیار از برخورد این مدیر محترم هم تشکر میکنم نمیدونم میتونم اسمشونو بگم یا نه ولی میگم eliroz عزیز)
یا از Andre عزیز خواهش کردم که یکی از پست های منو در قسمت معافیت پاک کنند چون اون موقع فکر میکردم که پستی که گذاشتم درست هستش بعدش دیدم که شک دارم و با تحقیق متوجه شدم که نمیتونم این جواب رو بگم و از ایشون هم عذرخواهی کردم و خواهش کردم که این پست رو پاک کنند که باعث گمراهی نشه، ( از ایشون هم بابک زحمات زیادی که میکشند تشکر میکنم )
من اصلا قصدم خارج کردن فروم از سمت و سوی اصلی اون نیستش، من اصلا منظورم تاپیک فیلم نبود!!! من خودم اولین نفری بودم که تشکر کردم و اصلا قصد عوض کردن مسیر فروم رو ندارم، در این دنیای بسیار بزرگ مجازی فروم های دیگه ای هم هستند که با سلیقه من نوعی نزدیکتر باشند و میشه مسائلی که دوست داریم و انجا مطرح کنیم و مسلما پیشرفت خوبی هم در اون فروم ها خواهیم داشت.
اما این فروم مخصوص تحصیل هستش و من هم بارها و بارها گفتم که چقدر خوشحال هستم که این فروم رو پیدا کردم و اینکه این سایت رو یک دوست در وبلاگ شخصیشون معرفی کردند و من هم ار فروم راضی هستم و هم ار مدیران و هم از بابک عزیز.

Foreverblue عزیز میخواستم بگم که من نوعی اگر به فروم و وب سایت های تخصصی کامپیوتر کمکی نمیکنم برای این هستش که نه علمشو دارم و نه تجربشو و مهم تر از همه وقتشو!! یا مثلا سایت های برنامه نویسی یا Overclock،
اما بحث اینجا سر مطلبی هستش که افراد هرچند کمی دارند در مسیرش قدم میگذارند و تجربیاتی رو بدست میارند و با تمام وجودشون هم این مسائلی که در این فروم مطرح شده رو حس میکنند.
آخه یک نفر که 50 تا سوال میپرسه و به قول دوستان از قسمت توفل شروع میکنه به سوال کردن و بعد از یک سال دنبال مسیر پرواز مستقیم به ایالات متحده میگرده، بعد این آدم هیچ پست مفیدی نذاشته، آیا میشه این مساله رو متصور شد که این آدم هیچ اطلاعات و تجربه ای در مسیر پذیرش نداره که ارائه بده؟؟؟؟!
در مورد بحث اول حق با شماست اما افرادی هستند که تجربه دارند و انتقال نمیدهند، من منظورم اینه که چرا انتقال نمیدهند؟؟ مشکل کجاست؟ آخه تعداد افرادی رو که فقط ثبت اطلاعات پذیرش کردند در قسمت نتایج رو نگاه کنید، تعدادی زیادی هستند و اما تعداد کمیشون درمورد اینکه چجوری مقاله نوشتند یا امتحان زبان رو شرکت کردند توضیحی دادند. من نمیگم همه کم کاری میکنند مثلا Lavender گرانقدر رو به عنوان نمونه ببینید که چه زحمتی کشیده برای اینکه کمک کنه به دوستان و چقدر وب سایت های مفیدی رو معرفی کردند و تجربیاتشونو نوشتند که ما استفاده کنیم.
من نمیگم اطلاعات لازم برای زندگی در 10 سال اول ورود به ایالات متحده یا هر کجای دیگه رو بنویسیم که بسیار کار بیهوده ای خواهد بود مسلما و مزه زندگی و کشف و تجربه رو در کشور های مقصد و لذت زندگی رو از شما میگیره! من نمیخوام در این سایت کسی دستور چگونه زندگی کردن رو بنویسه بعدشم کتابش کنیم و سال های سال در کشوری مثل ایالات متحده بدون جستجو از روی دستور راهنمایی که اینجا نوشته شده استفاده کنیم، من اصلا این رو نمیخوام همه میدونند که قطعا این کار بیهوده خواهد بود و بسیار سخت، به عنوان نمونه قوانین دریافت گواهینامه در 50 ایالت متفاوت هستش و این یعنی هزاران پست باید برای تمامی قوانین در صدها موضوع گذاشته بشه که بیهوده هستش
اما
میشه تجربیاتی رو نوشت که برای بهتر شدن نمرات زبان و ... تا نهایتا شش ماه اولی که وارد خاک کشور مقصد میشید، مخصوصا برای افرادی که بودجه محدودی دارند و دسترسی به اینترنت ندارند و گوشی و لپتاپ ندارند بسیار حیاتی هستش، بسیار بسیار زیاد، این شش ماه و قطعا روزی که پاتونو در کشوری میذارید که فقط چند تا عکس و فیلم ازش دیدید و مردم خودش هم بدون اینترنت به راحتی راه رو گم میکنند و کسی نقشه از حفظ نمیکنه و کسی حتی شیشه ی ماشینش باز نیستش که ازش بپرسی چجوری میشه رفت به خیابانه 22ام و مهمتر پلیسی که اگه از یک متری بهش نزدیکتر بشی تورو دستگیر میکنه و فکر نکنم تمایلی داشته باشه که جواب شما رو بده چون وظیفش چیزه دیگه ای هستش و این شما هستید که اینترنت و گوشی ندارید که مشکلتونو حل کنه. یا اینکه مثلا چه مسائلی اگه در قرارداد خونه نوشته شده بود اون رو امضا نکنیم که دردسر نشه ( خی اگه خوابگاه نریم باید خونه اجاره کنیم ) یا چگونه حساب بانکی باز کنیم و کدوم بانک بهتر هست و ... ، البته باز هم میگم تجربیات امتحانات زبان، کنفرانس ها، مقالات، مصاحبه ویزا، SOP، CV & Resume و RL قطعا مهمترین تجربیاتی هستند که میشه به راحتی انتقال داد، بالاخره هرکس یک شهر خاصی قرار هستش بره که میتونه خودش از اینترنت بیشتر مسائل رو پیدا کنه اما این موضوع زمانی خوب هستش که چیزی به نام اینترنت و وسیله ای برای اتصال به اون وجود داشته باشه که میشه زمان که شما ایران هستید و زمانی که رفتید در دانشگاه تا از سیستم های اون جا متصل بشید و البته بهتر زمانی که لپتاپ گرفتید و گوشی و اینترنت برای هردو، این فاصله ی زمانی بسیار وحشتناک میتونه باشه اگه برنامه ای براش وجو نداشته باشه ( البته تجربیات استفاده از بانک رو نمیشه به راحتی در اینترنت پیدا کرد، نهایتا یک سایتی اومده و بررسی کرده که این بانک خوبه یا بد با کلی عدد و رقم که معمولا مشکلی از من دانشجو حل نمیکنه شاید از سرمایه دارها مشکلی رو حل کنه(.
در مورد زبان هم که دوستان میدونند که موسسات کوچک ترین اهمیتی نمیدهند و فقط میگن شما ثبت نام کنید، کلاسای ما رو شرکت، که ازچند صد هزار تا چند میلیون تومان هزینه ی این موسسات هستش و همه میدونیم که بیشتر کتاب هایی که به عنوان و هدف English as a foreign/second language چاپ شده  Self-Study هستش فقط اهمیت پیدا کردن کتابی هستش که شمارو سریعتر به هدفتون برسونه.
خوب شمایی که اطلاع نداشتی و رفتی و کلی هزینه کردی، بیا بگو منابع چه کتاب هایی هستش که افرادی که اوضاع مالیشون خوب نیست بتونند استفاده کنند.
مشکل این موضوع دقیقا کجا هستش من نمیدونم!!! شما رایتینگتو از فلان کتاب خوندی دیدی این کتاب اصلا برای این امتحان خوب نیست این کتاب مثلا نحوه ی نگارش متون ادبی رو آموزش میده نه متون علمی!! خب همینو اینجا بگو که اون چند نفری که در آینده، ده ها ساعت صرف مطالعه اون کتاب خواهند کردند رو صرف مطالعه کتابی کنند که زودتر اون ها به هدفشون برسونه.

من از آقا Babark عزیز و Foreverblue عزیز، عذر خواهی میکنم اگر سو تفاهمی پیش اومده، بحث من و آقای ترکان عزیز، اصلا اشتباه بودن راه و مسیر این فروم نیستش، بحث فقط و فقط این هستش که چرا اینقدر پست مفید کم شده و چرا تجربیات جدیدی در طول این 4 سال اضافه نشده و اگر هم شده انگشت شمار بوده؟؟ ما میگیم چرا کاربران این سایت با توجه به اینکه تعداد ( با فرض هرچند اندکی ) ازشون قابلیت نوشتن مطالب مفید دارند این کار رو نمیکنند و ترجیح میدهند که اصلا ننویسند و اگر مینویسند هم فقط سوال باشید و نه انتقال تجربه، نظر ترکان عزیز این هستش که این بدلیل خشک بودن جو فروم هستش، من نظری ندارم، فقط از شما دو بزرگوار سوال پرسیدم که واقعا چرا اینگونه هستش؟
( الان اگر نگاه کنید به جز تیم مدیریتی، نهایتا 30 تا کاربر در حال تولید محتوا هستند؛ البته انجمن کانادا و سربازی که مهمان زیاد داره رو هم فاکتور بگیرید، این سایت نزدیک به 43000 نفر عضو داره )

واقعا عذر خواهم که این پست به شدت طولانی شد و وقت خواننده ی گرامی رو هم بیش از اندازه میگیره.

با احترام فراوان و آرزوی پیشرفت همه ی عزیزان و همچنین آکادمای عزیز که بیش از پیش و همیشه نیازی به وجود چنین وب سایت هایی  احساس میشه
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-11-2015, 02:39 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-11-2015, 09:22 PM توسط Shihan.)
سپاس از دوستان عزیزی که این مبحث رو به نقد کشیدن از توجه شما ممنون.

دوست عزیز automotive اشاره به این موضوع دارید که چرا افراد زیادی پس از کسب اطلاعاتی در موارد مورد نظر پس از عبور از گرفتن جواب تجربه ای از خود در اینجا یا سایتهای مشابه به یادگار نمیگذارند عرض کنم. اینکه فردی تمایل داره یا نداره در مهمترین شکل به خود دیدگاه های شخصی اون فرد برمیگرده که چقدر از این فضاها کسب تجربه کرده و چقدر انتظار داره اون رو در اختیار ایندگان قرار بده ، پس در بخش اول یه خودت فرد برمیگرده!! اصن خود من یا شما چه وظیفه ای داریم که داریم این کارها رو میکنیم؟!!
خب مسلماً همه اش به خود ما بعدها برمیگرده! پس ما نمیتونیم از فردی بخواهیم حتماً این کار رو بنا بر رسوم قوانین فروم بیاد و چیزی بنویسه!! (در هیچ جای قوانین فروم این مورد اشاره نشده) پس اصل مطلب خود فرد است. پس این مورد به دیدگاه و حس دوستی و کمک کردن فرد برمیگرده!!

- موضوع بعدی هم که من خودم نمیخواهم نگاه تندی به تاپیک فیلم یا تاپیک های مشابه در اینده وارد بشم اما خودم با همین فضا تحصیلی کنار میام و ترجیح میدم اینگونه جلو بره تا اینکه  بعد بخواهیم برای جلوگیری از موضوعی نامناسب برخورد کوچکی با کاربر داشته باشیم که بعد دچار تاسف بزرگی برای هر دو طرف بشه. پس بهتره روی موضوع اصلی و هدف اصلی تمرکز داشته باشیم.

در پایان ممنون از دیدگاه تیز شما دوستان که اینگونه مارو در رساندن به نقات مثبت یاری میکنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-02-2016, 02:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-02-2016, 02:32 AM توسط Torkan.)
درود

ببخشید یک درخواستی که داشتم از مدیران به خصوص لطفا جهت اضافه نشدن الکی صفحات به افرادی که سوال جواب داده شده رو دوباره جواب میدن (در صورتی که جواب داده شده درست و کامل هست) تذکر بدهید!

برای مثال:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...#pid102325

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...#pid102325

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...#pid102322

فکر کنم بهتره یکبار قوانین مطالعه بشه!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-02-2016, 11:29 AM
@Torkan

ما قانون خاصی در این زمینه نداریم که پاسخ دادن به سوالی که قبلا بهش پاسخ داده شده رو غیر مجاز بکنه. این موضوع به نظر من نه تنها مشکلی نداره، بلکه گاهی ممکنه کاربر دیگه‌ای اطلاعات جدیدی در پاسخ خودش ارائه کنه یا نظر متفاوتی بده که در هر دو حالت می‌تونه مفید باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-02-2016, 10:17 PM
(10-02-2016, 11:29 AM)Babak نوشته: @Torkan

ما قانون خاصی در این زمینه نداریم که پاسخ دادن به سوالی که قبلا بهش پاسخ داده شده رو غیر مجاز بکنه. این موضوع به نظر من نه تنها مشکلی نداره، بلکه گاهی ممکنه کاربر دیگه‌ای اطلاعات جدیدی در پاسخ خودش ارائه کنه یا نظر متفاوتی بده که در هر دو حالت می‌تونه مفید باشه.

@Babak

درود

بله. ولی اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که پست ها در واقع تکرار جوابی که قبلا داده شده است، میباشد و قبلا هم بارها تکرار شده. این سوالات نظری نیستن که شما مثلا بیایید نظر خودتون رو بدید و دیگری یک نظر دیگه مثلا تاپیک استاد ایرانی یا خارجی؟
ولی برای این تاپیک ها خوب بحث فرق میکنه.

در هر حال طبق معمول ممنون از رسیدگی و جواب آدمین سایت که تنها دلخوشیمونهSmile

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-02-2016, 11:20 PM
(13-02-2016, 10:17 PM)Torkan نوشته: @Babak

درود

بله. ولی اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که پست ها در واقع تکرار جوابی که قبلا داده شده است، میباشد و قبلا هم بارها تکرار شده. این سوالات نظری نیستن که شما مثلا بیایید نظر خودتون رو بدید و دیگری یک نظر دیگه مثلا تاپیک استاد ایرانی یا خارجی؟
ولی برای این تاپیک ها خوب بحث فرق میکنه.

در هر حال طبق معمول ممنون از رسیدگی و جواب آدمین سایت که تنها دلخوشیمونهSmile

بااحترام،
ترکان

در صورتی که پاسخ ها تکراری باشند و قبلا تاپیک جامع یا FAQ یا صفحه ای در جزوه سایت برای این سوالها آماده شده باشد میتوان به آنجا لینک داد، کما اینکه در بسیاری از پاسخ ها چنین چیزی وجود دارد. از طرفی هرچند برخی پاسخ ها ممکن است تکراری به نظر برسند اما به تدریج قوانین و روالها تغییر میکنند. (مثلا در مورد گرفتن انواع ویزا) و اتفاقا دوستانی که سوال میکنند میخواهند مطمئن شوند پاسخی که میگیرند به روز است و قدیمی نشده. مثلا شرایط گرفتن ویزای دانشجویی یا مصاحبه یا پذیرش برای دانشگاه های یک کشور بخصوص و ...
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (12): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 04:06 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی