عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مسائل مرتبط با ارسال توصیه نامه
آفلاین bahar456
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-01-2016, 09:57 AM
سلام

میشه به سوالات من در مورد بررسی توصیه نامه ها در دانشگاههای آمریکا جواب بدین:

1- ارزش بیشتری که داده میشه به توصیه نامه استاد راهنما چقدر هست؟
2- چه جوری هست بررسی توصیه نامه ها، آیا یه امتیاز کلی میدن مثلا توصیه نامه عالی، خوب، متوسط ،یا اینکه نه بیان یه سری از خصوصیات توی توصیه نامه براشون اهمیت داره؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-01-2016, 12:17 PM
(24-01-2016, 09:57 AM)bahar456 نوشته: سلام

میشه به سوالات من در مورد بررسی توصیه نامه ها در دانشگاههای آمریکا جواب بدین:

1- ارزش بیشتری که داده میشه به توصیه نامه استاد راهنما چقدر هست؟
2- چه جوری هست بررسی توصیه نامه ها، آیا یه امتیاز کلی میدن مثلا توصیه نامه عالی، خوب، متوسط ،یا اینکه نه بیان یه سری از خصوصیات توی توصیه نامه براشون اهمیت داره؟

ممنون

سلام

1- ارزش یک LoR در بازنمایی دقیق و واقعی applicant برای خواننده هست.. چه به لحاظ علمی و تحقیقاتی و چه به لحاظ شخصیتی... از اونجایی که استاد راهنما به صورت بالقوه تعامل بالایی با دانشجو داشته و در مورد این فاکتور ها دید مناسبی به دست آورده، می تونه گزینه معقولی برای به تصویر کشیدن applicant باشه... و قطعا اگر چنین فرذی LoR خوب و جامعی بنویسه، موثرترین نوع LoR برای applicant به حساب خواهد اومد...

2- بعید می دونم از بین ما کسی قبلا عضو admission committee بوده باشه که بتونه جواب این سوال رو دقیق بده!...
ولی در کل و در بسیاری از مواقع، ارزیاب دنبال نکات اساسی هست که از دید خودش (یا دانشگاه مطبوعش) ارزشمند یا ضروری هستند.. مثلا متقاعد شدن در مورد ساعی و باهوش بودن فرد و ذهن innovative داشتن... یا برداشت اینکه فرد از هوش هیجانی بالایی برخوردار هست می تونه مهم باشه (چرا که ابزار نیرومندی در برخورد با issue ها و مقابله موثر با اونها به حساب میاد...)
به طور کلی احتمالا LoR ها در بیشتر مواقع qualitative بررسی میشن و شخص خواننده بیشتر همون potential supervisor هست، بیشتز دنبال موضوعاتی درش خواهد گشت که برای شخص خودش از اهمیت بالاتری برخوردار باشه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین mtba
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-01-2016, 10:09 PM
سلام،
یکی از استادام واسه ریکام گفت خودت بیا پر کن. 
1. از چند تا دانشگاهی که اپلای کرده بودم (که همشون ریکام آنلاین میخواستن) دو تاشون خواسته بودن که نامه به یا صورت pdf آپلود شه یا تو باکسی که پایین ترش بود تایپ شه. از اونجایی که باید خودم بنویسم تو همچین حالتی سربرگ دانشگاه رو هم وارد کنم، نیازی به امضا و این جور چیزا هست؟
2. یه سریه دیگه وقتی وارد لینکشون میشدم با یوزر ایمیل استاد یه پسوورد میخواست تا log in شه. ولی هر چقدر ایمیل رو زیر و رو کردم پسوردی ندیدم!!!!! قضیه این چیه ؟ کسی میدونه اینجا باید پی کار کنم؟
3. حالا از همه جالب تر این یکیه... رو لینک دو تا شون که کلیک کردم پیام داد که اکسپلورر out of date هستش!!!! و واسه آپدیت یه لینک دادو از این جور چیزا!!!!!!!! هیچی دیگه کلا دست از پا درازتر برگشتم گفتم فردا میام. این دفعه رفتم بگم با کروم بره؟
راستش سرش خیلی شلوغه، خیلی نمیتونم معطل کنم. فردا باید دوباره برم... ممنون اگه راجع به هر کدوم اطلاعات دارین بگید که اصلا وقت ندارم
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-01-2016, 10:50 PM
(26-01-2016, 10:09 PM)mtba نوشته: سلام،
1. از چند تا دانشگاهی که اپلای کرده بودم (که همشون ریکام آنلاین میخواستن) دو تاشون خواسته بودن که نامه به یا صورت pdf آپلود شه یا تو باکسی که پایین ترش بود تایپ شه. از اونجایی که باید خودم بنویسم تو همچین حالتی سربرگ دانشگاه رو هم وارد کنم، نیازی به امضا و این جور چیزا هست؟
2. یه سریه دیگه وقتی وارد لینکشون میشدم با یوزر ایمیل استاد یه پسوورد میخواست تا log in شه. ولی هر چقدر ایمیل رو زیر و رو کردم پسوردی ندیدم!!!!! قضیه این چیه ؟ کسی میدونه اینجا باید پی کار کنم؟
3. حالا از همه جالب تر این یکیه... رو لینک دو تا شون که کلیک کردم پیام داد که اکسپلورر out of date هستش!!!! و واسه آپدیت یه لینک دادو از این جور چیزا!!!!!!!! هیچی دیگه کلا دست از پا درازتر برگشتم گفتم فردا میام. این دفعه رفتم بگم با کروم بره؟
راستش سرش خیلی شلوغه، خیلی نمیتونم معطل کنم. فردا باید دوباره برم... ممنون اگه راجع به هر کدوم اطلاعات دارین بگید که اصلا وقت ندارم

سلام

1- در حالت تایپی نیازی به امضا نیست... صرفا در انتهای سند affiliation فرد reference رو وارد کنید که به نوعی کار همون امضا رو می کنه...
اگر قصد دارید از گزینه pdf uploading استفاده کنید، LoR رو روی سربزگ دانشگاه print کنید، بدید استادتون امضاش کنن، مدرک رو scan  نهایتا upload بفرمایید... 

2- UN و PW معمولا هر دو در کنار هم در ایمیل مورد نظر ارائه میشن.. ایمیل رو مجددا با دقت بررسی کنید و فکر می کنم پیداش کنید..
اگر نبود، ناچارید با همون email address مربوط به reference مسئله رو به graduate office گزارش کنید تا مشکل رو مرتفع کنند...

3- الان حتی خود Microsoft ی ها هم از IE استفاده نمی کنند!... توصیه اکید من این هست که وقتی browser های مدرنی مثل Chrome و Firefox در دسترس هستند، وقت و انرژی خودتون رو در سر و کله زدن با IE تلف نفرمایید!...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-01-2016, 11:43 PM
(26-01-2016, 10:06 PM)mtba نوشته: سلام،

مورد اول:‌ میتونین تو خونه آماده کنین پرینت کنین استاد امضا کنه بعد اسکن کنید بفرستید که البته فکر نمی کنم نیاز باشه. انتهای نامه شماره تلفن استاد رو بزارین اگه خواستن زنگ بزنن و آدرس دفترش رو. (این اطلاعات تو مرحله قبل معمولا گرفته میشه اگه دادین که دیگه نیاز نیست مجدد بدین) 
مورد دوم:‌همون جا که میخواین لاگین کنین حتما گزینه sign up موجوده. احتمالا اول باید بسازید اکانت بعد وارد شید و ریکام رو بفرستید.
مورد سوم:‌آپدیت کنید :Smile  خیلی که زمان نمیبره

نقل قول  

آفلاین mtba
**
نقل قول

31-01-2016, 01:06 AM
سلام
یه سوال....استادم ایمیل ریکام ها رو واسم فوروارد کرده....وقتی وارد لینکشون میشم (با ایمیل خودم) هیچ مشکلی پیش نمیاد. الان میتونم از طریق ایمیل خودم اینارو سابمیت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ دانشگاه نمیفهمه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-01-2016, 09:28 AM
(31-01-2016, 01:06 AM)mtba نوشته: سلام
یه سوال....استادم ایمیل ریکام ها رو واسم فوروارد کرده....وقتی وارد لینکشون میشم (با ایمیل خودم) هیچ مشکلی پیش نمیاد. الان میتونم از طریق ایمیل خودم اینارو سابمیت کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟ دانشگاه نمیفهمه؟
ممنون

سلام

خیلی از دوستان این کار رو به همین نحو کرده ان... ولی به لحاظ فنی موضوعی هست که اگر اتفاق بیفته ممکن هست به دردسر بدی بیفتید...

بعضی از سرویس های LoR زمان ارسال ایمیل به یک استاد، IP اون سرویس رو look up می کنند... وقتی فرد برای submit کردن LoR هم روی لینک درون ایمیل کلیک می کنه، میشه مجددا IP اون workstation رو استخراج کرد... و نهایتا دو IP رو با هم مقایسه می کنند و صحت کار تایید میشه...
مثلا من case ی رو سراغ دارم که استاد ایمیل رو اول به یک سرویس دیگه ایمیل خودش forward کرده و بعد روی لینک کلیک کرده و سیستم اون web service اجازه submit رو به اون نداده...

این اتفاق به ندرت می افته...
ولی عرض کردم که در جریان اینکه از احتمالات هست قرار بگیرید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین sanazz
**
نقل قول

04-02-2016, 05:29 PM
من چون دسترسی به استادم ندارم میتونم از امضای اسکن شدشون استفاده کنم؟ عکس امضاشون اتچ کنم به ریکام و پی دی افش کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-02-2016, 05:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2016, 05:35 PM توسط Torkan.)
(04-02-2016, 05:29 PM)sanazz نوشته: من چون دسترسی به استادم ندارم میتونم از امضای اسکن شدشون استفاده کنم؟ عکس امضاشون اتچ کنم به ریکام و پی دی افش کنم مشکلی بوجود نمیاد؟
درود

وقتی دسترسی به استادتون ندارید و استاد دیگری هم وجود نداره که رکام بده یا ناز میکنه! بهتره همین کار رو بکنید مشکلی پیش نمیاد به خصوص اگر رکام انلاین نخوان ازتون. فقط محض وجدان بهتره استادتون رو هم در جریان بذارین. مهم ایمیل و تلفن ایشون هست که در نامه باشه.
کلا این مساله رکام هر روز در موردش تزهای جدیدی شنیده میشهSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sanazz
**
نقل قول

04-02-2016, 05:47 PM
خوب ریکام آنلاین میخوان به صورت پی دی اف که خودم باید آپلود کنم . دانشگاه خودش ذکر کرده که مهر دانشگاهتون باشه دانشگاهم همچین کاری نمیکنه جرفی از امضا استاد نزده اما واسه محکم کاری گفتم یه امضای استاد هم داشته باشه بهتره
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »