عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پست مدارک ارزانترن مرکز پست جهت ارسال بسته پستی به خارج

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارزانترن مرکز پست جهت ارسال بسته پستی به خارج
آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 9
15-12-2014, 09:03 PM
قیمت پست TPG به آمریکا به صورت آزاد 139 تومن و با تخفیف دانشجویی تو دانشگاه شریف 85 تومن هست. معمولا طی 5 روزه کاری میرسه.
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین faanikk
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-01-2016, 08:40 AM
سلام به همه دوستان 
من اولین تجربه پستی ام هست 
می خواستم از تجربه دوستان استفاده کنم و مناسب ترین پست و بهترین رو برای ارسال به آلمان انتخاب کنم
گفتم مناسب ترین چون وزن بار من زیاده
خوشحال میشم دوستان کمک کنند
ممنون
نقل قول  

آفلاین faanikk
**
نقل قول

25-01-2016, 10:34 AM
سلام  
بچه ها من یه بسته پستی با وزن بالا دارم برای آلمان 
می خواستم بدونم  بین TNT و TPG و SMS و DHL کدوم رو انتخاب کنه بهتره 
تقریبا از 4 تا قیمت گرفتم SMS چون تازه داره فعالیتشو در ایران شروع میکنه ( همونجور که دوستان در بالا گفتن SMS دفتر دبی داره )
قیمتش از همه پایین تر بود . ولی کیفیت ارسال رو نمی دونم کدوم شرکت بهتره !!!!!!!!!
از دوستانی که ارسال داشتن  می خواهم راهنماییم کنن 
ممنون
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-01-2016, 10:40 AM
(25-01-2016, 10:34 AM)faanikk نوشته: سلام  
بچه ها من یه بسته پستی با وزن بالا دارم برای آلمان 
می خواستم بدونم  بین TNT و TPG و SMS و DHL کدوم رو انتخاب کنه بهتره 
تقریبا از 4 تا قیمت گرفتم SMS چون تازه داره فعالیتشو در ایران شروع میکنه ( همونجور که دوستان در بالا گفتن SMS دفتر دبی داره )
قیمتش از همه پایین تر بود . ولی کیفیت ارسال رو نمی دونم کدوم شرکت بهتره !!!!!!!!!
از دوستانی که ارسال داشتن  می خواهم راهنماییم کنن 
ممنون

سلام

- SMS: در اصل یک شرکت اماراتی هست که در زمان تحریم ها بعضا بسته های واصله به امریکا از مقصد ایران رو از دبی pick up می کرد... من چند بار از دوستان در مورد سوابق تاخیر در تحویل این شرکت چیزهایی شنیده ام...

- TPG: یک سرویس ایرانی هست که تا جایی می دونم بسته ها رو صرفا تا امارات حمل می کنه و بسته از اونجا با carrier های دیگه (مثل SMS) حمل میشه... به همین دلیل tracking system این شرکت مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی نمی پذیره...

- DHL: معتبر... کمی گران قیمت...

- TNT: معتبر... ارزان تر از DHL.. در ضمن دفاتر این سرویس پستی در بعضی دانشگاه ها مستقرند و به دانشجویان و بعضا فارق التحصیلان تخفیف هم میدن...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین faanikk
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-01-2016, 12:28 PM
ممنون از راهنمایی هایتون 

ولی همان طور که گفتم من تماس گرفتم ، TPG , TNT  که بسته برای امریکا نمیفرستن و برای نیم کیلو اول قیمت ها بدین صورت بود

TPG , TNT : برای اروپا  117 هزار تومان 
DHl : برای اروپا 150 هزار تومان 
SMS: برای اروپا با 10 % تخفیف شد 75 هزار تومان 

من با SMS ارسال می کنم  و میزان کیفیتش رو به شما هم اطلاع میدم .
متشکرم
نقل قول  

آفلاین faanikk
**
نقل قول

30-01-2016, 11:40 AM
سلام و روز همگی به خیر 

بچه ها من بسته ام امروز در آلمان دلیور شد . 
همون طور که یادتون باشه با شرکت اس ام اس ارسال کردم  بابت اینکه تا حالا باهاشون کار نکرده بودم رفتم دفتر مرکزی در برج نگار  ، شرکت عالی بود تازه بابت حرف دوستمون ازشون اصلاعاتی گرفتم . SMS  دفتر بزرگی در دبی داره و شهر های بزرگ دارای نمایندگی بود 
از همه بهتر برای من قیمت اونها بود . رفتار پرسنلش هم خوب بود 
در کل راضی بودم 
پیشنهاد میدم امتحانش کنید . 
مرسی از همگییییی.
نقل قول  

آفلاین raminz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-01-2016, 01:16 PM
در حالِ حاضر فکر کنم ارزونترین مرکز پست، مرکز پست DHL دانشگاه امیرکبیر باشه که برای هر مقصدی (فرقی نمیکنه اروپا، آمریکا، استرالیا و ...) 63 هزار تومن میگیره. سرعتش که عالیه (مثلاً من همین 4شنبه دو تا بسته فرستادم به مقصد فلوریدا و بوستون که جمعه رسیدن. یعنی حدود 50 ساعت از مبدأ رسیدن مقصد). البته همیشه اینقدر زود نمیرسه ها ولی دیگه در بدترین حالت که به تعطیلی شنبه-یکشنبه اونجا بخوره ممکنه 5-6 روز طول بکشه. از نظر track کردن هم که عالیه. شما همیشه میدونی که بسته کجاست.
نقل قول  

آفلاین mohsenrahimi90
**
نقل قول

12-03-2018, 03:51 PM
(25-01-2016, 10:40 AM)Matinking نوشته: سلام

- SMS: در اصل یک شرکت اماراتی هست که در زمان تحریم ها بعضا بسته های واصله به امریکا از مقصد ایران رو از دبی pick up می کرد... من چند بار از دوستان در مورد سوابق تاخیر در تحویل این شرکت چیزهایی شنیده ام...

- TPG: یک سرویس ایرانی هست که تا جایی می دونم بسته ها رو صرفا تا امارات حمل می کنه و بسته از اونجا با carrier های دیگه (مثل SMS) حمل میشه... به همین دلیل tracking system این شرکت مسئولیتی در قبال مشکلات احتمالی نمی پذیره...

- DHL: معتبر... کمی گران قیمت...

- TNT: معتبر... ارزان تر از DHL.. در ضمن دفاتر این سرویس پستی در بعضی دانشگاه ها مستقرند و به دانشجویان و بعضا فارق التحصیلان تخفیف هم میدن...

براتون آرزوی موفقیت دارم

با اینکه حدود 2 سال از این مطلب گذشته من با نظر این دوستمون موافقم چون به نظرم شرایط این شرکتها هنوزم به همین شکل هست.به جز SMS که فعالیتش متوقف شده
نقل قول  

آفلاین Pantea71
**
نقل قول

29-07-2018, 10:59 PM
سلام دوستان، ایا کسی این روزها پس از تورم سرسام اور با پست سریع السیر مدارک به اروپا فرستاده؟ DHL تحریم نشده? من باید حتمن در عرض یک هفته مدارکم از ایران به اروپا برسه.ایا کسی تجربه ای این روزها داشته؟ کسی از قیمتها اطلاع دارد؟
پیشاپیش سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-07-2018, 11:33 PM
(29-07-2018, 10:59 PM)Pantea71 نوشته: سلام دوستان، ایا کسی این روزها پس از تورم سرسام اور با پست سریع السیر مدارک به اروپا فرستاده؟ DHL تحریم نشده? من باید حتمن در عرض یک هفته مدارکم از ایران به اروپا برسه.ایا کسی تجربه ای این روزها داشته؟ کسی از قیمتها اطلاع دارد؟
پیشاپیش سپاسگزارم

سلام
فردا صبح اول وقت به پست مرکزی مراجعه کنید (به دلیل اینکه تمامی شرکت های پستی بادجه دارند) یا به سرعت با تمامی پست‌های معتبر تماس برقرار کنید و قیمت‌ها را مقایسه و تا ظهر نشده بسته‌ها را ارسال کنید.
بحث تحریم و این صحبت‌ها نیست، فقط بسته شما به ترکیه یا دبی برسد باقی راه مهم نیست، مساله اصلی خروج از کشور هستش.
اگر هم تحریم باشد به شما نمی‌گویند، خودشان بسته را با همکاری یک شرکت ثانی ارسال می‌کنند.
فقط هرکاری می‌کنید زودتر انجام بدهید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »