عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مصاحبه سفارت برای بار دوم پس از یک بار رد (reject) شدن
آفلاین shamsham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2015, 01:21 PM
ممنونم از راهنمایی هاتون. بجز همین خواهر وبرادر بقیه خانواده ام ایران هستن.چون فقط در این دانشگاه در زمینه اون رشته تخصصی تحقیق انجام میده مجبورم برم بوستون و چون اول نوامبر شروع دوره است مجبور شدم سریع اقدام کنم.بازم ممنونم
نقل قول  

آفلاین shamsham
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2015, 04:18 PM
اگه افیسر دبی از من بپرسن که در این دو هفته چه تغییری در پرونده دادی،بهتر من چه جوابی بهشون بدم؟در این مدت من زبانم تقویت کردم و یکRPخوب از استادم در امریکا گرفتم که خیلی خوب منو تایید کردن؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2015, 04:23 PM
(02-09-2015, 12:59 AM)shamsham نوشته: با سلام و احترام به دوستان گرامی
بنده33 سال سن دارم پزشک هستم و تخصص گرفتم الان طرح میگذرونم یه پذیرش بدون فاند از دانشگاه هاروارد در زمینه رشته تخصصی خودم گرفتم و جهت ویزای j1 هفته پیش به سفارت ارمنستان مراجعه کردم.یه برادر و یه خواهر امریکا دارم که هر دو دانشجو هستن یکی برق یکی شهر سازی.برادرم 4 سال اونجاست و خواهرم کمتر از یک ماه.برادرم با همسرشون بوستون هستن.افیسر ارمنستان،سوال اول در مورد ریسرچ پرسید سوال دوم در مورد لاتاری که ثبت نام کردم یا نه.من جواب مثبت دادم و ایشون با بند 214b ریجکت کردن.هفته اینده از سفارت دبی وقت گرفتم.دوتا سوال دارم:
1.امیدی هست؟
2.اگر در مورد مکالمه ارمنستان و بخصوص لاتاری پرسیدن چه جوابی بدم
ممنونم که تجربیاتتون در اختیارم میذارید
دانشگاه قراره برام RP بفرسته و اول نوامبر شروع دوره هست به مدت یکسال.

درود

ثبت نام کردن یا نکردن تاثیر آنچنانی نداره. خود اونا هم میدونن همه در این به اصطلاح "لاتاری" شرکت میکنن خیلی ها همینطوری الکی. بعضا برای رد کردن دنبال بهانه هستن وگرنه چرا از خیلی ها نمیپرسن!؟
جواب بدید بله ثبت نام کرده بودم.
اگر فاصله تون از مصاحبه بعدی کم باشه احتمالا بعیده ویزا بگیرید.آنکارا بهترین گزینه بود به نظر من.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-09-2015, 06:13 PM
(02-09-2015, 04:18 PM)shamsham نوشته: اگه افیسر دبی از من بپرسن که در این دو هفته چه تغییری در پرونده دادی،بهتر من چه جوابی بهشون بدم؟در این مدت من زبانم تقویت کردم و یکRPخوب از استادم در امریکا گرفتم که خیلی خوب منو تایید کردن؟

بخاطر همین هست که می گیم فاصله بندازین. اگر زبانتو ضعیف باشه که تاثیر منفی در گرفتن ویزا می گذارد. با دو هفته تمرین هم معجزه رخ نمی دهد. برای رشته پزشکی اگه خدمت در سپاه نداشته باشید، مشکلی در دوره کلیرنس نخواهید داشت و فقط لازم افیسر متقاعد کنید که بر می گردید. اگر شانس بیارید به حرف شما گوش کنه می توانید دلایل خودتون بگید. بیشتر باید به فکر این باشید که نشون بدید بر می گردید ایران.
نقل قول  

آفلاین nazihz
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-01-2016, 08:44 PM
سلام دوستان
من و همسرم 14 ژانویه در دبی مصاحبه داشتیم 
همسرم F1 و من F2
همسرم ارشد مکانیک از دانشگاه شریف داره و رزومش هم خوبه و واسه PhD مکانیک پذیرش فول فاند گرفته
تاریخ شروع ترمش بهار بود ک نامه late arrival هم داشتیم تا 29 ژانویه
سربازیش رو از بنیاد نخبگان معاف شده و کلا کار حساسی هم انجام نداده
ما به تازگی عقد کردیم (31 دسامبر) 
روز مصاحبه کلا خیلی ها ریجکت میشدن بدون گرفتن مدرکی ازشون
ما باجه 6 بود خانم لاغر موبور و بداخلاق
از ما هم اول i-20 هارو گرفت 
بعد پرسید چرا میخای بری امریکا؟
بعد گفت روی چی میخای کار کنی ک همسرم یکمی توضیح داد ولی خیلی خوب نتونست بفهمونه به زنه چون دوباره بعدش سوال کرد و با تعجب نگاه میکرد وقتی شوهرم توضیح میداد!
راجع به شغل پدرش سوال کرد که همسرم گفت شغل آزاد و به اینم گیر داد چون بازم دوباره اخر سر سوال کرد ک گفتی شغل بابات چیه؟
راجع سربازیشم سوال کرد ک همسرم فقظ یه ماه اموزشی رفت 01 تهران چون از بنیاد نخبگان معاف شده بود 
گفت کدوم منطقه بودی و همسرم گفت 01 ک خوب در حینشم هی تایپ میکرد
اسم استاد راهنمای شریفشو پرسید تایپ کرد
اسم استادش تو امریکا رو پرسید
تاریخ ازدواجمونم پرسید ک یکم از نزدیک بودنش تعجب کرد به نظر من!! ولی چیزی نگفت من از چهرش حس کردم
گفت جای دیگه اپلای کردی ک همسرم گفت نه 
مدارکم فقط CV رو خواست و SOP هم خودمون بهش دادیم اون نخاست
بعدم برگه سفید داد
شوهرم پرسید چرا
گفت you are not qualified!!!
میشه لطفا راهنمایی کنید ک الان بهتره کدوم سفارت بریم؟ و ایراد جوابامون چی بوده؟
البته ما اشتباهی ک کردیم این بود ک بدون امادگی رفتیم و مثلا همسرم خیلی خوب نتونست کاری ک میخاد امریکا روش کار کنه رو درست توضیح بده و همچنین پروژه ای ک باهاش معافیت سربازی گرفته بودم پرسید ک همسرم بازم خوب نتونست توضیح بده

کلا یکم استرس گرفته بودیم و همسرم خیلی هم speaking خوبی نداره البته نمره تافلش خوبه ولی در اثر استرس و اماده نبودن یکم خوب صحبت نکرد و میخام بپرسم ک ایا این موضوع هم تاثیر منفی داره یا نه؟
در ضمن با 214b ریجکت شدیم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-01-2016, 09:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-01-2016, 09:47 PM توسط M1KE.)
قاعدتا منظورشون این بوده که social tie ندارین و قصد موندن دارید. در جایی که میپرسن می خواهید بعد از تحصیل چه کار کنین می بایست به یک چیزی مثل هیئت علمی شدن در ایران اشاره کنید. شاید حتی بهتر باشه نفر همراه بعدا اقدام کنه چون شانس نفر اصلی در صورتی که همسرش در ایران باشه برای برگشت بیشتره. بعدا نفر دوم میتونه به دفعات و در مقطع های مختلف از تحصیل، برای ویزای F2 اقدام کنه. البته احتمالا مکانیکی بودن رشته شون هم بی تاثیر نبوده و این بند بیشتر یک جور بهانه یا دست آویز برای رد کردن بوده. به نظرم موقع توضیح دادن زمینه پژوهشی بهتره از عبارات ساده و عامیانه که قابل فهم باشه استفاده کنید و طوری نباشه که خیلی فنی و پیچیده به نظر برسه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-01-2016, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2016, 08:35 PM توسط Torkan.)
درود

ببینید کلا دوره زبان خودش شک برانگیز هست فارغ از اینکه افسر چی بخواد. در هر حال بهتر بود همون اولش به ترکیه میرفتید.
شما چیز خاصی قرار نیست بگین و فقط به سوال افسر باید جواب بدین. بعد اینکه تصمیم گرفت حالا شما بگو هزار تا مدرک دارم کار ساز نیست. متاسفانه خیلی هم زود دوباره اقدام کردید که این خودش نکته منفی هست و نمیدونم چیز دیگری تغییر دادید پرونده یا نه!
ولی من اجازه بدید به جای افسر سوالی بپرسم از شما؟!
من در صداقت شما شکی ندارم ولی واقعا می ارزه واسه دوره زبان آمریکا برین و هزینه کنین؟!

پ.ن: جسارت نشه این سوالی هست که حتما خود افسر تو ذهنش پرسیده از خودش!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ghorbani_es
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2016, 09:22 AM
سلام

من دیروز تو ایروان بخاطر شغلم (توربین گازی) ریجکت شدم. الان میخام انکارا اقدام کنم. بنظرتون اگه اطلاعاتی که تو ds قبلی زدم رو این دفعه وارد نکنم و اظلاعاتی راجب شغلم ندم، اونها متوجه میشن؟ امکانش هست برگردن به DS  قبلی؟ البته کاغذی که بهم دادن گفت با social tie رد شدی ولی آفیسر بدلیل شغل ردم کرد. ایا دلیل ردم رو ثبت میکنه؟ تا وقتی که رفتم انکارا بگم بخاطر سوشیل تای رد شدم و حرفی از شغلم نزنم.؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین najafimusic
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-06-2016, 01:02 PM
سلام دوستان من و همسرم و فرزندم که حدود دو سالشه برای ویزای J1 و J2 از سفارت ترکمنستان اقدام کردیم که متاسفانه ریجکت شدیم. جالبه از نظر شغلی من و همسرم در ایران موقعیت بسیار خوبی داریم که متاسفانه آفیسر سفارت به این موضوع توجه نکرد از نظر شرایط مالی هم ایران وضع خوبی داریم و سند ملکی و .... هم همراه داشتیم. هرچند بخش زیادی از هزینه سفر رو وزارت علوم ایران پرداخت می کنه. الان داریم از سفارت آنکارا وقت می گیریم. اگر تجربه ای در این زمینه دارید لطفاً راهنمایی کنید که اینبار ریجکت نشیم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-06-2016, 08:30 AM
(19-06-2016, 09:22 AM)ghorbani_es نوشته: سلام

من دیروز تو ایروان بخاطر شغلم (توربین گازی) ریجکت شدم. الان میخام انکارا اقدام کنم. بنظرتون اگه اطلاعاتی که تو ds قبلی زدم رو این دفعه وارد نکنم و اظلاعاتی راجب شغلم ندم، اونها متوجه میشن؟ امکانش هست برگردن به DS  قبلی؟ البته کاغذی که بهم دادن گفت با social tie رد شدی ولی آفیسر بدلیل شغل ردم کرد. ایا دلیل ردم رو ثبت میکنه؟ تا وقتی که رفتم انکارا بگم بخاطر سوشیل تای رد شدم و حرفی از شغلم نزنم.؟

ممنونم

طبیعتا دسترسی به DS-160 قبلی‌ای که شما استفاده کردید، برای سفارت کار سختی نیست. حالا این که بخواهید ریسک کنید و اطلاعاتی رو وارد نکنید به خودتون بستگی داره، ولی به هر حال احتمال این که در مرحله کلیرنس اطلاعات شما با اطلاعات قبلی‌ای که دادید مقایسه بشه کم نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »