عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
آفلاین nobuddy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-10-2012, 09:31 AM
(08-10-2012, 02:38 AM)blur نوشته: سلام، در مورد گرفتن Admission Ticket سوال داشتم. می خواستم بدونم برادرم میتونه کارت رو بگیره که تهران دانشجوست؟؟ چون من خودم
شهرستانم و سخته که واسه گرفتن کارت بکوبم برم تهران....یا اینکه اگه روز آزمون بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

درود بر شما
بهترین کار اینکه زنگ بزنی سازمان سنجش، قسمت مربوطه (ـزمون های بین الملل) و این سوال رو از خودشون ببپرسی

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-10-2012, 12:04 PM
(08-10-2012, 02:38 AM)blur نوشته: سلام، در مورد گرفتن Admission Ticket سوال داشتم. می خواستم بدونم برادرم میتونه کارت رو بگیره که تهران دانشجوست؟؟ چون من خودم
شهرستانم و سخته که واسه گرفتن کارت بکوبم برم تهران....یا اینکه اگه روز آزمون بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟
سلام

بله
برادر شما میتواند کارت شما را بگیرد
کارت من هم یکی دیگه گرفت
مشکلی نیست
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-10-2012, 12:05 PM
(17-09-2012, 07:35 AM)191 نوشته: سلام
من میخوام امتحان IELTS بدم، زبان انگلیسیم خیلی خوبه،لیسانس زبان انگلیسی هم دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مقدار وقت بذارم و آیا کافیه که فقط نمونه سوالا رو کار کنم؟
سلام
به نظر من بهتره در ابتدا سطح زبانتون برای این آزمون ها را با امتحان گرفتن از خودتون مشخص کنید
یک کتاب تست های آیلتس رو بگیرید و مثل امتحان از خودتون تست بگیرید . نتیجه اش گویای همه جیز است
موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین llvll.asoud
**
نقل قول

14-01-2013, 11:24 AM
با سلام . ممنون از وقتی که برای پاسخگویی به سوالای دوستان میذارید.سوالم اینه که چرا باید آزمون جی ار ای بدیم؟ میدونید منظورم اینه که آیا فقط اونایی که میخوان پذیرش از خارج بگیرن باید این آزمونو بدن.چه استفاده های داخلی میشه ازین مدرک داشت؟ خوب هزینشم ماشالا بالا هستش فک کنم چیزی دورو بره 700 تومن باشه! اگه بخوایم پذیرش بگیریم ولی نتونستیم این مدرک رو دستمون میمونه‌ Confused

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

19-01-2013, 12:42 AM
سلام
من نمیدونم تافل بدم یا ایلتس
دانشگاه مقصدم شخص نیست ولی اولویتم اروپا و بعد کاناداست. زبانم متوسطه. در موزد ایلتس چیز زیادی نمیدونم ولی در مورد تافل اطلاعاتی داشتم و تصمیم داشتم تافل بدم و حالا که میخوام ثبت نام کنم دودل شدم که شاید ایلتس بهتر باشه! از نظر دردسرهای ثبت نام و هزینه ریپورت و چگونگی و آسانی امتحان، اگه میشه برام توضیح بدید تا بتونم بهتر تصمیم بگیرم
متشکرم

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-01-2013, 01:40 AM
درود

در مورد کانادا من بهتون اکیدا تافل رو پیشنهاد می کنم چون تبدیل نمرات آیلتس به تافل اونها خیلی معقول نیست! یعنی مثلا 7 رو بعضی جاها معادل 90 یا حتی 84!!! می دونند!
در مورد آسونی یا سختی من تافل ندادم. ولی آیلتس علاوه بر زبان بحث مهارت زبانی هم مهمه. یعنی شما باید بدونید چطور ریدینگ بخونید چطور صحبت کنید و.... که نمره بیشتری رو بگیرید. بدون اینکه سطح زبانتون تغییر کنه!
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

آفلاین ma.bahoosh
**
نقل قول

13-02-2013, 03:35 PM
آیا باید برای آمریکا هم IELTS و هم GRE داشته باشیم یا یکیشون کافیه؟!؟
مرسی.

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-02-2013, 08:16 PM
(13-02-2013, 03:35 PM)ma.bahoosh نوشته: آیا باید برای آمریکا هم IELTS و هم GRE داشته باشیم یا یکیشون کافیه؟!؟
مرسی.
دوست من، برای تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، با توجه به اینکه زبان مادری شما انگلیسی نیست، داشتن نمره IELTS یا TOEFL، الزامی است و نمره GRE را نیز اکثرا دانشگاه های امریکا (در مقاطع تحصیلات تکمیلی) نیاز دارند (دانشگاه های کمی هستند که برای اخذ پذیرش به نمره GRE نیاز ندارند)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.

آفلاین ali_noo_80
**
نقل قول

23-02-2013, 02:23 PM
با سلام.میخواستم ببینم که با توجه به رزومه ام شانس گرفتن فاند از آمریکا یا کاندا دارم. یا نه.؟من لیسانس مخابر ات با معدل 17/86 از دانشگاه آزاد و فوق مخابرات از علوم تحقیقات تهران با معدل 17/52 فارغ التحصیل در بهمن 89 .یک کنفرانس معتبر ieee و 5 تا ژورنال isi چاپ شده با impact factor های 0.2 و0.45.و 0.7و 1و 1.75 دارم نمره آیلتس 7 آکادمیک و 4 سال سابقه ی حق التدریسی تو دانشگاه آزاد. شانس گرفتا فاند دارم؟ چون وضع مالیم خوب نیست

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-08-2013, 04:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2013, 04:33 PM توسط mr.h.gm.)
سلام امیر حسین جان،
من زبانم در حد ابتدایی خیلی روونه یعنی کم اطلاعات دارم ولی خوب ازشون استفاده می کنم.
میخوام نمره TOEFL بالای 100 بگیرم به نظرت چیکار کنم ؟
نظر خودم اینه کتاب های TOTAL ENGLISH رو در آموزشگاه کیش تا ADVANCED ادامه بدم بعد اختصاصی واسه تافل کار کنم.
هنوز جواب کنکورم نیومده یعنی 5 سال تا لیسانس بگیرم وقت دارم میخوام این 5 سال طوری کار کنم که حتما بالای 100 بگیرم اگه میشه بهم استراتژی بده.
و همینطور راجع به GRE.
اونو از کجا شروع کنم ؟ میخوام 4 سال روزی نیم ساعت روش کار کنم ممنون میشم اگه کمکم کنی یه نمره عالی بگیرم چون هدفم دانشگاه های تاپ 10 آمریکاست با فاند کامل پس باید چه از لحاظ معدل چه جی آر ای و چه تافل وضعم فوق العاده باشه احتمال 100% هم دانشگاه تهران قبول می شم یا مدیریت یا اقتصاد پس از نظر دانشگاه وضعم عالیه می مونه یه معدل که بالای 19 میشم یه تافل و جی آر ای که نمیدونم واسشون چیکار کنم و از کجا شروع کنم این قسمتو ازت راهنمایی می خوام ممنون.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »