عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-02-2012, 03:02 PM
سلام امیرحسین جان
میشه تلگرافی بگید برا ایلتس ...
1 قبل شروع،سطح زبان؟
2 کلاس یا خودتون خوندید؟
3 چند ماهه و روزانه چند ساعت؟
4 نمرتونو من ندیدم ..چند شد؟

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-02-2012, 03:56 PM
(27-02-2012, 03:02 PM)akbar_saeedi نوشته: سلام امیرحسین جان
میشه تلگرافی بگید برا ایلتس ...
1 قبل شروع،سطح زبان؟
2 کلاس یا خودتون خوندید؟
3 چند ماهه و روزانه چند ساعت؟
4 نمرتونو من ندیدم ..چند شد؟
1.تقریبا دو بار چند تا سری متدهای آموزشی رو تا advanced رفته بودم ! امتحان FCE کمبریج هم داده بودم
2.من با توجه به اینکه 10 11 ساله زبان میخونم خودم خودنم
3.سه ماه و روزی 1 2 ساعت !
4.
L:7
S:8
W:6
R:7.5
OVERALL : 7
یعنی نیم نمره دیگه میگرفتم میشدم 7.5 !! Smile

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین akbar_saeedi
نقل قول

28-02-2012, 01:56 PM
امیرحسین جان میگما...مگه این GRE مخصوصا بخش وربالش لغات پیچیده انگلیسی نیست؟!!! و بخش نوشتاریش هم یکم بیشتر از یکم از بخش رایتینگ این امتحانا سختتر...خب طبیعتا هم پوشانی زیادی باید بین تافل یا ایلتس با اون باشه و هر کی زبانش قوی تر بشه کارش در GRE راحتتر،مگه نه؟
اخه شما یجا گفتید سنخیت خاصی بین زبان و GRE نیست..

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-02-2012, 06:06 PM
(28-02-2012, 01:56 PM)akbar_saeedi نوشته: امیرحسین جان میگما...مگه این GRE مخصوصا بخش وربالش لغات پیچیده انگلیسی نیست؟!!! و بخش نوشتاریش هم یکم بیشتر از یکم از بخش رایتینگ این امتحانا سختتر...خب طبیعتا هم پوشانی زیادی باید بین تافل یا ایلتس با اون باشه و هر کی زبانش قوی تر بشه کارش در GRE راحتتر،مگه نه؟
اخه شما یجا گفتید سنخیت خاصی بین زبان و GRE نیست..

آخه اکبر جان سیستم آیلتس یا تافل فرق داره با gre

اصلا اون زبانی که شما تو طول زندگیت تو کلاس زبان یاد میگیری با GRE فرق داره

من خودم رایتینگم بد نیست ولی امتحان اولی شدم 2.5 !!! مطمین بودم تو سبک امتحانی هم نوشتم !

امتحان GRE چیزای دیگه ای از شما رو میسنجه مثل قدرت تحلیل ، خلاقیت ، ... ولی امتحان زبان چیزای معمولی رو سنجش میکنه Sleepy

سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-02-2012, 06:29 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-02-2012, 06:29 PM توسط Behnoush.)
با اجازه امیر حسین من یه چیزی بگم
آقای akbar_saeedi ، امتحان تافل یا آیلتس رو برای ارزیابی مهارت های روزمره زبانی از شما میخوان. مثلا بدونن از پس درک حرف های استاد سر کلاس بر میاید یا میتونید با استاد یا دانشجوهای اندرگراد راحت صحبت کنید و منظورتونو برسونید یا تکالیفتونو بنویسید. یعنی در واقع نشون دهنده اینه که شما توی یه محیط انگلیسی زبان میتونید ارتباط برقرار کنید و نیازتون رو رفع کنید . ولی ملاکی برای توانایی شما در گذروندن دوره نیست. هرچند که جی آر ای به تنهایی هم ملاک کاملی نیست ولی هدف از جی آر ای ارزیابی قدرت تجزیه تحلیل ، منطق و ... شماست. اگه دقت کنید می بینید که مثلا توی ریدینگ تافل جواب سوال رو در 99% موارد میتونید توی خود متن به راحتی پیدا کنید و در واقع صریحا اشاره شده و شاید فقط یکم paraphrase شده باشه اما در ریدینگ جی آر ای چندان نمی تونید جواب رو مستقیم توی متن پیدا کنید بلکه باید از واقعیت های دیگه ای که توی متن ذکر شده استفاده کنید و نتیجه رو ازش بکشید بیرون.
کلا این دو امتحان از پایه برای منظورهای متفاوتی طراحی شده و توانایی و نمره بالا توی یکیش نمیتونه الزاما نمره خوب اون یکی رو هم تضمین کنه .
موفق باشید
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما

آفلاین mrtz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-04-2012, 11:15 AM
سلام
من در مورد قسمت verbal امتحان gre اطلاعات کمی دارم.

می خواستم اگه ممکنه تمام منابع لازم برای این قسمت رو بفرمایید.
در مورد اینکه فرمت جدید امتحان با درک متن سروکار داره به نظرتون چه منابعی رو برای تقویت درک متن باید بخونم.
اگه بتونید چندتا مجله انگلیسی خوب هم معرفی کنید ممنون می شم.

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-04-2012, 01:15 PM
سلام
در مورد منابع میتونین تو قسمت منابع مربوط به وربال تمام منابع ضروری را پیدا کنین
همونطور که قبلا هم گفتم نوع جدید امتحان بیشتر با درک متن سر و کار داره و زیاد معنی لغتی نیست
کتابهای مربوط به gre رو اگه ورژن ریوایزدشو بخونین اکثرا این موضوع رو مدنظر گرفتن
مجله هم زیاده :
economics
washington post
bloomberg
NY times
times
.
.
.
.

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

02-04-2012, 10:04 PM
منظورتون اینه که دیگه لازم نیست لغات 1100 و 3500 رو حفظ کنیم براش؟یا روش خوندن رو تغییر بدیم؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم

آفلاین M0TRIX
نقل قول

02-04-2012, 11:17 PM
سلام.

شما وقتی معنی لغت رو ندونین نمیتونید جلمه رو درک کنید ! پس حفذ لغت به نظر من خیلی مهمه

آفلاین mrtz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

02-04-2012, 11:43 PM
(02-04-2012, 01:15 PM)amirhossein.gh نوشته: سلام
در مورد منابع میتونین تو قسمت منابع مربوط به وربال تمام منابع ضروری را پیدا کنین
همونطور که قبلا هم گفتم نوع جدید امتحان بیشتر با درک متن سر و کار داره و زیاد معنی لغتی نیست
کتابهای مربوط به gre رو اگه ورژن ریوایزدشو بخونین اکثرا این موضوع رو مدنظر گرفتن
مجله هم زیاده :
economics
washington post
bloomberg
NY times
times
.
.
.
.
قسمتی که گفتین رو دیدم. ممنون می شم اگه به ترتیب بگید چه منابعی باید خونده بشن؟

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »