عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amirhossein.gh:مجرب در زمینه آزمون GRE General و IELTS
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2012, 10:21 PM
سلام کاش یه کم بیشتر میگشتی !
من که در عرض کمتر از یک دقیقه پیداش کردم :
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...%A7?page=3
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-08-2012, 03:22 PM
1- سلام منظور از يك يا نيم نمره increment چيه؟
٢- منظور از multi stage دقيقاً چيه؟
٣- كتاب كاپلان براى جى ار اى جديد عمده حرفش با امتحان كامپيوتر بيس هست، اين كتاب مى تونه براى كاغذى هم مفيد باشه؟
٤- يكي از كارايى كه ميشه تو اين امتحان انجام داد كنسل كردن نمره در آخرين لحظه است، اين درحاليه كه كاپلان ميگه اين كار تاثير بدى بروى ديد ادميشن آفيسر مى زاره، درسته؟
٥- عقب انداختن تاريخ امتحان ممكن است؟ تحت چه شرايطى؟
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

26-08-2012, 05:01 PM
٦- بعد از ١١٠٠ كلمات پر تكرار بارونز رو بخونم يا ريشه يابى كاپلان؟
"Fight Club"

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-08-2012, 10:58 PM
(26-08-2012, 03:22 PM)Omid نوشته: 1- سلام منظور از يك يا نيم نمره increment چيه؟
٢- منظور از multi stage دقيقاً چيه؟
٣- كتاب كاپلان براى جى ار اى جديد عمده حرفش با امتحان كامپيوتر بيس هست، اين كتاب مى تونه براى كاغذى هم مفيد باشه؟
٤- يكي از كارايى كه ميشه تو اين امتحان انجام داد كنسل كردن نمره در آخرين لحظه است، اين درحاليه كه كاپلان ميگه اين كار تاثير بدى بروى ديد ادميشن آفيسر مى زاره، درسته؟
٥- عقب انداختن تاريخ امتحان ممكن است؟ تحت چه شرايطى؟
ممنون
سلام

1-در امتحان جی آر ایی منظور از این لغت اینه که مثلا تو بخش رایتینگ قسمت بندی نمره هاست که به 0.5 نمره 0.5 نمره نقسیم میشه . ولی در بخش های دیگه در مدل جدید اندازه هر امتیاز 1 است ینی مثلا از 140 ، نمیتونین نمره 135.5 داشته باشین حتما عدد گردیه

2- نمبدونم
3-قسمت های زیادی از این دو امتحان شبیه هم هستند ؛ پس جواب شما بله است
4- من شخصا پیشنهاد نمیکنم و تا حالا کسی رو ندیدم این کارو کرده باشه ، در ضمن از عواقب احتمالیش هم اطلاعی ندارم
5-من یادمه تو سایت سنجش نوشته بود ممکنه ولی باید دلیل قانع کننده داشته باشین ؛ مثلا یادمه گفته بود کسی میتونه این درخواست بده که تو روز امتحان بیماری داشته و تو بیمارستان بوده و یادمه میگفت تا 24 ساعت قبلش باید اطلاع بدین
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-08-2012, 10:59 PM
(26-08-2012, 05:01 PM)Omid نوشته: ٦- بعد از ١١٠٠ كلمات پر تكرار بارونز رو بخونم يا ريشه يابى كاپلان؟
من تقریبا هر دوتاشون رو یه نگاه انداختم ؛ ولی با توجه به تغییر سبک امتحان که بیشتر بر پایه دانش اصیل است تا حفظ کردن ، ریشه یابی ها به مراتب بیشتر به درد خورد

موفق باشید!

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

02-09-2012, 10:38 PM
ممنون امیر جان.

من تو سایت سنجش ثبت نام کردم و 20 اکتبر امتحان دارم... سایت سنجش نوشته فقط تا 16 شهریور مهلت دارید اسم 4 تا دانشگاه رو وارد کنید برای ارسال نمره در حالیکه تا جاییکه من می دونم تا خود روز امتحان میشه اسم این 4 تا رو نوشت...

نظر شما چیه؟ من چیکار کنم دقیقاً؟
"Fight Club"

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

03-09-2012, 12:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2012, 12:23 AM توسط blur.)
این سوال منم هست...مگه سازمان سنجش نباید از ETS تبعیت کنه؟ این چه وضعیتیه ساخته! من دیروز مجبور شدم کد سه تا دانشگاه رو شانسی وارد کنم! امروزم میخوام با ده بیست سی اون یکی رو انتخاب و وارد کنم! بالاخره باید یا از خیرش گذشت یا اینطوری ....
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2012, 12:32 AM
(02-09-2012, 10:38 PM)Omid نوشته: ممنون امیر جان.

من تو سایت سنجش ثبت نام کردم و 20 اکتبر امتحان دارم... سایت سنجش نوشته فقط تا 16 شهریور مهلت دارید اسم 4 تا دانشگاه رو وارد کنید برای ارسال نمره در حالیکه تا جاییکه من می دونم تا خود روز امتحان میشه اسم این 4 تا رو نوشت...

نظر شما چیه؟ من چیکار کنم دقیقاً؟
(03-09-2012, 12:19 AM)blur نوشته: این سوال منم هست...مگه سازمان سنجش نباید از ETS تبعیت کنه؟ این چه وضعیتیه ساخته! من دیروز مجبور شدم کد سه تا دانشگاه رو شانسی وارد کنم! امروزم میخوام با ده بیست سی اون یکی رو انتخاب و وارد کنم! بالاخره باید یا از خیرش گذشت یا اینطوری ....
سلامت باشی رفیق

والا منم اول همینجوری شانسی وارد کردم ولی دوباره تو امتحان یه سری رو عوش کردم
والا نمیدونم اینا قانونشون چیه ولی پارسال که همون روز امتحان هم تونستن بچه ها کد وارد کنن . فقط دقت کنین کد دانشگاهها را با خودتون ببرین

من میگم شما فعلا چند تا دانشگاه ک فکر میکنی اپلای میکنی رو بزن ، فوقش سر جلسه امتحان عوض میکنی
موفق باشی Shy

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2012, 12:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-09-2012, 12:44 AM توسط m.ost.)
با اجازه امیر حسین عزیز
برای امتحان GRE همیشه همینطور بوده. یعنی ابتدا یک مهلتی داده میشد برای وارد کردن کد دانشگاه ها. داوطلب میتونست کد 4 دانشگاه رو وارد کنه یا نکنه. بعد زمانی که کارت رو دریافت میکرد این امکان بود که در محل مخصوص روی کارت کد 4 دانشگاه رو اگر قبلا وارد نکرده بنویسه بعد اسکن کنه و تا جمعه قبل از امتحان ایمیل کنه به ETS. حالا اگر مثلا قبلا شما کد 4 دانشگاه رو وارد کرده باشی میتونی روی کارتت روی اون کد که نوشته شده خط بکشی بالاش کد دانشگاه مورد نظرت رو بنویسی تا برات اصلاح کنن. اگر هم اصلا وارد نکردی که میتونی در کادر مخصوص وارد کنی.
همچنین همینطور که امیر حسین عزیز گفتن روز جلسه هم میشه این کار رو انجام داد.
در هرصورت شما الان اگر دانشگاهی مد نظرت هست ولی مطمئن هم نیستی میتونی وارد کنی بعد قبل از امتحان یا روز امتحان تغییرش بدی (فکر نکنم سازمان سنجش بتونه این امکان رو بگیره چون مستقیما دست خود ETS هست)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

03-09-2012, 01:03 AM
(03-09-2012, 12:41 AM)m.ost نوشته: با اجازه امیر حسین عزیز
برای امتحان GRE همیشه همینطور بوده. یعنی ابتدا یک مهلتی داده میشد برای وارد کردن کد دانشگاه ها. داوطلب میتونست کد 4 دانشگاه رو وارد کنه یا نکنه. بعد زمانی که کارت رو دریافت میکرد این امکان بود که در محل مخصوص روی کارت کد 4 دانشگاه رو اگر قبلا وارد نکرده بنویسه بعد اسکن کنه و تا جمعه قبل از امتحان ایمیل کنه به ETS. حالا اگر مثلا قبلا شما کد 4 دانشگاه رو وارد کرده باشی میتونی روی کارتت روی اون کد که نوشته شده خط بکشی بالاش کد دانشگاه مورد نظرت رو بنویسی تا برات اصلاح کنن. اگر هم اصلا وارد نکردی که میتونی در کادر مخصوص وارد کنی.
همچنین همینطور که امیر حسین عزیز گفتن روز جلسه هم میشه این کار رو انجام داد.
در هرصورت شما الان اگر دانشگاهی مد نظرت هست ولی مطمئن هم نیستی میتونی وارد کنی بعد قبل از امتحان یا روز امتحان تغییرش بدی (فکر نکنم سازمان سنجش بتونه این امکان رو بگیره چون مستقیما دست خود ETS هست)
می بخشین اگه این سوال ابتداییه. چون اطلاع ندارم. این عوض کردن روی کارت بطور دستی انجام میشه؟ بعدش اسکن و به ETS میل میشه؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »