عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه‌های ایالت‌های مرکزی Missouri University of Science and Technology

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Missouri University of Science and Technology
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-07-2014, 04:08 PM
امکانش کم نیست.ببینید معمولا دانشگاه اواسط آگوست کلاساشون شروع میشه و کسی نرسه با این نامه گویا تا آخرای آگوست و اوایل سپتامبر به دانشجو امکان رسیدن رو میدن پس چیز خاصی نیست و مثه دیفر نیست که بیفته ترم بعد
اگر مدارکتان کاملا به graduate office یا دپارتمان مربوطه رسیده و هیچ نقصی ندارید خیر ایرادی نداره به استاد ای میل بزنید و ازش بپرسید در چه مرحله ای از بررسی هست
(03-07-2014, 12:57 PM)'innertide' نوشته:
مرسی. فقط نمی خوام دیفر کنم به بهار 2015. از یکی از دوستان سوال کردم در مورد Late Arrival و کاملا ناامیدم کرد و گفت امکانش خیلی کمه. به نظر شما غیرحرفه ای نیست که از استاد بخوام چنانچه میتونه پروسه تصمیم گیری رو تسریع کنه؟ 

نقل قول  

آفلاین x_farhad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-09-2016, 05:51 PM
با سلام

من از این دانشگاه پذیرش بدون فاند گرفتم! کس دیگه ای هست در مورد شانس فاند یا اسکولارشیپ بعد از ترم اول بدونه؟
رشته من مکانیکه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

30-09-2016, 06:58 PM
(30-09-2016, 05:51 PM)x_farhad نوشته: با سلام

من از این دانشگاه پذیرش بدون فاند گرفتم! کس دیگه ای هست در مورد شانس فاند یا اسکولارشیپ بعد از ترم اول بدونه؟
رشته من مکانیکه

سلام دوست من

ممکنه دوستانی باشن که از ترم دوم فاند گرفته باشن یا نگرفته باشن. من نمیخوام ناامیدتون کنم ولی با توجه به اون چیزایی که شنیدم از منابع موثق میگن Missouri جای درس خوندن نیست در حالت کلی.
به هر روی اگر تصمیم دارید برید حداقل قبلش با اساتید هماهنگ کنید اگر خودتون رو نشون بدید کم کم کمش از ترم دوم شهریه رو نمیگیرن ازتون منتهی باید حسابی درس بخونید. احتمال ta شدن هم هست منتهی باید رابطه خوبی با مدیر گروه داشته باشید و خودتون رو نشون بدید. اینها رو از دوستان دیدم در دانشگاههای دیگه که میگم.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین x_farhad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-09-2016, 07:20 PM
بله به من هم گفتن که ta فقط از ترم دوم اون هم پس از گذروندن workshop های مربوطه امکان پذیره که tuition رو کاور نمی کنه.

ولی یکی از اساتید گفته اگر در انتهای ترم اول کار شما خوب بود و اگر اون موقع grant داشتم شاید RA بدم بهت..

در هر صورت امیدوارم دوستانی که اونجا دانشجو هستند بیان و توضیح بدند..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 12:37 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی