عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه‌های ایالت‌های مرکزی Missouri University of Science and Technology

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Missouri University of Science and Technology
آفلاین alpachino10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-12-2013, 03:54 PM
(27-12-2013, 03:42 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز من یک به یک شرح بدم :
اولا بله همون رو پرینت بگیرید کپی کنید و با سایر مدارک بفرستین(منتظر نمرات رسمی نباشین) هم تافل و هم جی ار ای
بعدا اصلش رو خواهند خواست...انصافا دانشگاه خوبیه اذیت نمیکنه از اون لحاظ
بله ددلاین اینترنشنال این دانشگاه همون هستش و جزو استثنات قبلا هم گفتم هستش...
بهتره اون رو از منشی دانشکده بپرسین ببینین واسه فاند ددلاین کی هست ولی من توصیه میکنم هر چه سریع تر مدارک رو بفرستین...
در ضمن بهتره دنبال استاد هم باشین یکم سخت فاند بده بدون استاد...
بااحترام

خیلی متشکرم
واسه GRE که یه صفحه به صورت PDF میشه دانلود کرد و فرستاد. اما واسه تافل همچین صفحه ای وجود نداره. در واقع فقط همون صفحه ای که توش جدول هستش و نمرات تافل به تفکیک بخشها عنوان شده وجود داره. یعنی اگه این صفحه رو خودم PDF کنم و بعد پرینش رو واسش بفرستم بازم قبول میکنن؟ دبه نکنن یه وقت .
والا این دانشگاه جزو اونایی هست که بدون اکی استاد داره میفرستم. سه چهار تا استاد توی زمینه من داره. به دو سه تاشون ایمیل زدم تا حالا ولی جواب ندادن. گفتم بفرستم مدارک رو شاید وقتی مدارک رو دیدن و فهمیدن که اپلای کردم بشه یه روزنه ای باز کرد.
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-12-2013, 04:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 04:07 PM توسط Torkan.)
(27-12-2013, 03:54 PM)'alpachino10' نوشته:
خیلی متشکرم
واسه GRE که یه صفحه به صورت PDF میشه دانلود کرد و فرستاد. اما واسه تافل همچین صفحه ای وجود نداره. در واقع فقط همون صفحه ای که توش جدول هستش و نمرات تافل به تفکیک بخشها عنوان شده وجود داره. یعنی اگه این صفحه رو خودم PDF کنم و بعد پرینش رو واسش بفرستم بازم قبول میکنن؟ دبه نکنن یه وقت .
والا این دانشگاه جزو اونایی هست که بدون اکی استاد داره میفرستم. سه چهار تا استاد توی زمینه من داره. به دو سه تاشون ایمیل زدم تا حالا ولی جواب ندادن. گفتم بفرستم مدارک رو شاید وقتی مدارک رو دیدن و فهمیدن که اپلای کردم بشه یه روزنه ای باز کرد.

دوست عزیز من به اون چیزی که گفتم مطمینم و نگران نباشید اصلا دبه نمیکنن اگه اون کار رو میکردن میگفتن از ets بفرست دیگه چرا لقمه رو چپ بذارن!
بله دقیقا با حرف اخرتون موافقم همین کار رو بکنید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین alpachino10
**
نقل قول

27-12-2013, 04:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 04:27 PM توسط alpachino10.)
(27-12-2013, 04:05 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز من به اون چیزی که گفتم مطمینم و نگران نباشید اصلا دبه نمیکنن اگه اون کار رو میکردن میگفتن از ets بفرست دیگه چرا لقمه رو چپ بذارن!
بله دقیقا با حرف اخرتون موافقم همین کار رو بکنید

ممنونم دوست خوبم. واسه ترنسکریپ ها هم حساسیت خاصی ندارن؟ آخه من وقتی یکی از ریزنمراتی که از دانشگاهم گرفتم حواسم نبود و مسئولش ریزنمرات رو گذاشته توی یه پاکتی که هیچ آدرس و آرمی روش نیست. البته روی درش دوتا مهر زده و با چسب درشو چسبنده. گفتم اگه اینا حساس نیستن این پاکت ریزنمره رو بفرستم واسه این دوستای با جنبه مون! و از شرش خلاص شم!  [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
(توی پرانتز هم اینو بگم که اگه شما Charming عزیز یه روزی از این سایت برید نصف فعالیت های این سایت off میشه. من تا حالا جواب هایی که توی این سایت گرفتم شاید بگم بالغ بر 70% اش از جانب شما بوده که لطف کردید و جوابمو دادید Smile امیدوارم همیشه موفق باشید)
گاه مي انديشم خبر مرگ مرا با تو چه كس مي گويد ؟ آن زمان كه خبر مرگ مرا مي شنوي،روي خندان تو را كاشكي مي ديدم...
شانه بالازدنت را بي قيد و تكان دادن دستت كه ...مهم نيست زياد و تكان دادن سر را كه..."عجيب! عاقبت مرد؟افسوس،كاشکی مي ديدم..."
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-12-2013, 04:28 PM
(27-12-2013, 03:54 PM)'alpachino10' نوشته:
خیلی متشکرم

سلام 
يكي از دپارتمان هايي كه من در اين دانشگاه ميشناسم مدارك زبان رو به صورت غير رسمي قبل پذيرش قبول ميكنه. اما پرينت اسكرين از پروفايل رو در مدارك نوشته نميپذيره و گفته كه حتما اسكن از كارنامه ي كاغذي بايد باشه براي هر دو مورد. شما حتما قبل از پرداخت و اقدام با دپارتمان مربوطه اتون تماس بگيريد و كسب تكليف كنيد. بيتشر جاهايي كه ميشناسم و نمره رو از ETS‌نميخوان اسكن كارنامه رو ميخوان نه فايلي از پروفايل.

شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

27-12-2013, 07:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-12-2013, 07:55 PM توسط Torkan.)
(27-12-2013, 04:23 PM)'alpachino10' نوشته:
ممنونم دوست خوبم. واسه ترنسکریپ ها هم حساسیت خاصی ندارن؟ آخه من وقتی یکی از ریزنمراتی که از دانشگاهم گرفتم حواسم نبود و مسئولش ریزنمرات رو گذاشته توی یه پاکتی که هیچ آدرس و آرمی روش نیست. البته روی درش دوتا مهر زده و با چسب درشو چسبنده. گفتم اگه اینا حساس نیستن این پاکت ریزنمره رو بفرستم واسه این دوستای با جنبه مون! و از شرش خلاص شم!  [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
(توی پرانتز هم اینو بگم که اگه شما Charming عزیز یه روزی از این سایت برید نصف فعالیت های این سایت off میشه. من تا حالا جواب هایی که توی این سایت گرفتم شاید بگم بالغ بر 70% اش از جانب شما بوده که لطف کردید و جوابمو دادید Smile امیدوارم همیشه موفق باشید)

راجع به سوال ترنسکریپت هم تا جایی که یادمه بله اونارم لازم نیس رسمی باشن فقط پس از ثبت نام خواهند خواست دیگه همش رو...
Request that your college/university transcripts be sent directly to the Director of Admissions.
NOTE: We will accept copies of transcripts for evaluation purposes, but an official copy will be required before you enroll. Students from India submit transcripts -or- marksheets.
Request GRE or GMAT scores be sent from ETS directly to the Director of Admissions.
NOTE: We will accept copies of your scores for evaluation purposes, but an official copy will be required before you enroll.
رشتتون برقه دیگه؟ بله مطمین باشین مشکلی نیست و میتونین تافل و جی ار ای رو از پروفایلتون پرینت بگیرین و بفرستین و من هم دقیقا این کار رو کردم( باز برای اطمینان یک بار از خود دانشکده بپرس---البته باز تا جایی که یادمه تمام مدارک به ادرس دانشگاه میره نه دانشکده)
Director of Admissions
Missouri University of Science and Technology
106 Parker Hall, 300 W. 13th Street
Rolla, Missouri USA 65409-1060
( حتی یادمه صفحه اول پاسپورت روهم میخواد واسه اونایی که پاسپورت میخوان درسته؟Smile)
دوست عزیز مطمینا بنده هم از این سایت اطلاعات زیادی گرفته ام و بی انصافی هستش اگر بگیم با رفتن یک فرد یک سایت فعالیتش کم میشه
در هر حال این از لطف شماستSmile...یادمون نره:
مقصد بهانه است رفتن رسیدن است.
بااحترام

ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین innertide
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-07-2014, 01:34 PM
سلام 
من هم خیلی دیر اپلای کردم (برق، پی اچ دی دیرکت) واسه این دانشگاه (5 ام جون) چون منتظر جواب استاد بودم که ببینم میتونه فاند بگیره واسم یا نه. که خوشبختانه فاند از نظر استاد اوکی شد. در حال حاضر به شدت نگران گرفتن ویزا و داستان های بعدشم. البته قبل از همه چیز، نگران این مساله هم هستم که استاد زیر قولش بزنه.
شروع ترم پاییز 2014 کمتر از دو ماه دیگه ست. کسی نمی دونه حدودا چقدر طول میکشه تا تصمیم گیری کنن؟ 
 ممنون. 
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
01-07-2014, 07:35 PM
کمِ کمِ یه ماه طول میکشه تا نتیجه گیری کنن ولی کمتر هم ممکنه بشه مثلا هفته ی دیگه در جلسه ای وضعیت شما پیگیری بشه
بهترین کار اینه که با استادتون، دپارتمان و دانشگاه مکاتبه داشته باشید و کارتون رو دنبال کنید
(01-07-2014, 01:34 PM)'innertide' نوشته: سلام 
من هم خیلی دیر اپلای کردم (برق، پی اچ دی دیرکت) واسه این دانشگاه (5 ام جون) چون منتظر جواب استاد بودم که ببینم میتونه فاند بگیره واسم یا نه. که خوشبختانه فاند از نظر استاد اوکی شد. در حال حاضر به شدت نگران گرفتن ویزا و داستان های بعدشم. البته قبل از همه چیز، نگران این مساله هم هستم که استاد زیر قولش بزنه.
شروع ترم پاییز 2014 کمتر از دو ماه دیگه ست. کسی نمی دونه حدودا چقدر طول میکشه تا تصمیم گیری کنن؟ 
 ممنون. 

نقل قول  

آفلاین innertide
**
نقل قول

02-07-2014, 02:08 AM
فکر می کنم حتی اگه در یکی دو هفته آینده هم I-20 به دستم برسه، متاسفانه برای ویزا خیلی دیر باشه. 
به نظرتون امکانش هست بشه late admission گرفت؟ و مثلا به جای آگوست، سپتامبر برم دانشگاه؟ 
ممنون. 
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

02-07-2014, 01:14 PM
یکی دو هفته ی دیگه I20 به دستتون برسه که خیلی خوبه
ممکنه حتی به موقع برسین (دقیقه 90 ای) ولی بله امکان داره با دانشگاه هماهنگ کنید و LATE ARRIVAL بگیرید
(02-07-2014, 02:08 AM)'innertide' نوشته: فکر می کنم حتی اگه در یکی دو هفته آینده هم I-20 به دستم برسه، متاسفانه برای ویزا خیلی دیر باشه. 
به نظرتون امکانش هست بشه late admission گرفت؟ و مثلا به جای آگوست، سپتامبر برم دانشگاه؟ 
ممنون. 

نقل قول  

آفلاین innertide
**
نقل قول

03-07-2014, 12:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-07-2014, 01:58 PM توسط innertide.)
(02-07-2014, 01:14 PM)'soilman' نوشته: یکی دو هفته ی دیگه I20 به دستتون برسه که خیلی خوبه
ممکنه حتی به موقع برسین (دقیقه 90 ای) ولی بله امکان داره با دانشگاه هماهنگ کنید و LATE ARRIVAL بگیرید

مرسی. فقط نمی خوام دیفر کنم به بهار 2015. از یکی از دوستان سوال کردم در مورد Late Arrival و کاملا ناامیدم کرد و گفت امکانش خیلی کمه. به نظر شما غیرحرفه ای نیست که از استاد بخوام چنانچه میتونه پروسه تصمیم گیری رو تسریع کنه؟ 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 03:58 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی