عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین fairy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-06-2014, 01:51 PM
سلام
خیلی ممنون از وقتی که میذارید.
من برای فرصت مطالعاتی از دانشگاهUCSB دارم نامهی دعوتنامه بگیرم.دوتا سوال داشتم قبلا که مراحل گرفتن ویزا را خواندم دیدم که برای گرفتن وقت لازم اطلاعات فرمI-20 باشه.ایا می توانم هزینه ی دویست دلاری که دانشگاه برای این فرم نیاز داره در اخر واریز کنم؟ و با توجه به شناختی که شما دارید حدودا برای این موارد چقدر طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟ چون محدودیت زمانی دارم
خیلی ممنون

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-06-2014, 09:53 AM
دانشگاه برای صدور I-20 گفته که ۲۰۰ دلار پرداخت کنید؟ در مورد دانشجوها معمولا چنین هزینه‌ای وجود نداره و همون هزینه Application رو فقط می‌گیرند. اگر به شما گفته‌اند که برای صدور I-20 باید ۲۰۰ دلار بپردازید، احتمالا مجبورید که الان این کار رو بکنید وگر نه براتون I-20 صادر نخواهد شد. در این مورد خاص اگر من جای شما باشم با دانشگاه مکاتبه می‌کنم تا شرایط دقیق‌تر مشخص بشه. من و سایر دوستان ممکنه حدس‌هایی بزنیم و به شما راه‌کاری بگیم، اما جواب قطعی شما رو فقط خود دانشگاه می‌تونه بده.

در مورد زمان، برای صدور I-20 و رسیدنش به دست شما و گرفتن وقت سفارت و بعد انتظار برای گرفتن کلیرنس حداقل ۳ ماه رو در نظر بگیرید و کارهاتون رو بر این اساس تنظیم کنید. حتی اگر من جای شما باشم، زمان بیشتری رو در نظر می‌گیرم، چون کلیرنس حساب و کتاب نداره و ممکنه زیاد طول بکشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-06-2014, 04:46 PM
(24-06-2014, 01:51 PM)'fairy' نوشته: سلام
من برای فرصت مطالعاتی از دانشگاهUCSB دارم نامهی دعوتنامه بگیرم.دوتا سوال داشتم قبلا که مراحل گرفتن ویزا را خواندم دیدم که برای گرفتن وقت لازم اطلاعات فرمI-20 باشه.ایا می توانم هزینه ی دویست دلاری که دانشگاه برای این فرم نیاز داره در اخر واریز کنم؟ و با توجه به شناختی که شما دارید حدودا برای این موارد چقدر طول میکشه تا ویزا صادر بشه؟ چون محدودیت زمانی دارم
خیلی ممنون

با اجازه از بابک عزیز، این 3 حالت میتونه داشته باشه که یکیش قطعا نیست:
1- دانشگاه هزینه پست رو در واقع هزینه پیت رو میخواد که یکم خوب زیاده.
2- یه نفر از دوستان هم عین شما بود تو همین فروم پیداش کنین از ایشون هم پول خواسته بودن.
3- هزینه sevis هست همون 200 دلار که این مورد اصلا نمیتونه باشه.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-06-2014, 01:36 AM
(24-06-2014, 01:51 PM)'fairy' نوشته: سلام
خیلی ممنون

درود
تا اونجا که من اطلاع دارم متاسفانه برای فرصت مطالعاتی مبلغی در همین حدود (یا حتی بیشتر) از طرف دانشگاه گرفته میشه تا مدارکتون رو بفرستن. فکر نمیکنم کار خیلی زیادی بشه کرد. همونطور که بابک جان گقتن بهتره مستقیم با خودشون در ارتباط باشید و مشکلات ویزای ایرانی ها رو توضیح بدید. ولی احتمالا مجبور میشید در نهایت پرداخت کنید تا مدارک سریعتر به دستتون برسه. (اگه قراره فاند بگیرید شاید بتونید پیشنهاد کنید که از مبلغ فاند شما این مقدار رو کم کنن)
باز همونطور که گفته شد صدور ویزا رو اصلا نمیشه پیش بینی کرد ولی درصورتیکه رشته شما حساس نیست و مدارک کافی برای برگشتن دارید احتمال داره که خیلی طول نکشه (طبق شنیده ها و دیده های من در کل فرصت مطالعاتی کمتر زمان برده برای صدور ویزا)
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge

غایب sepinaz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-06-2014, 12:01 PM
سلام
راستش چون قسمت مربوط به معدل کارشناسی ارشد خیلی راکد بود تصمیم گرفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم
من دانشجوی ارشد عمران - نقشه برداری دانشگاه تهران هستم
ارشد گرایش سنجش از دور
معدل کارشناسیم از همین دانشگاه 17.56 هست
معدل کارشناسی ارشدم ولی متاسفانه تاکنون 17 هس
و گمان نمی کنم بشه کاریش کرد با اینکه اکثر معدل ها در ارشد بالای18 هست
حالا یک سوالی دارم
با توجه به اینکه هنوز 2 ترم از ارشدم مونده ولی همه ی 26 واحد تدوری رو پاس کردم
آیا امکان داره بشه در دو ترم بعدی با دادن پول درس های اختیاری آسونتر برداشت و معدل رو جبران کرد؟؟؟
آیا این امکان وجود داره یا اجازه ندارم 32 واحد بیشتر پاس کنم و اگه آره شرایطش چه جوریه؟؟؟
با تشکر
خلیج گرگانم نجاتم دهید

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

26-06-2014, 09:35 PM
من سال ۱۳۷۹ از کارشناسی ارشد در ایران فارغ‌التحصیل شدم و الان سال‌هاست که از دانشگاه‌های ایران دورم و متاسفانه پاسخ سوال شما رو نمی‌دونم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

غایب sepinaz
نقل قول

26-06-2014, 10:04 PM
(26-06-2014, 09:35 PM)'Babak' نوشته: من سال ۱۳۷۹ از کارشناسی ارشد در ایران فارغ‌التحصیل شدم و الان سال‌هاست که از دانشگاه‌های ایران دورم و متاسفانه پاسخ سوال شما رو نمی‌دونم.

سوال رو میتونم پاک کنم و جای دیگه ای در فروم بپرسم؟
کجا باید بپرسم؟؟؟
کدومیک از اعضای مجرب ممکنه بدونن؟؟؟
خلیج گرگانم نجاتم دهید

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-06-2014, 10:07 PM
با اجازه بابک عزیز باید بگم که شما همین الان هم معدل هاتون خیلی خوبه و به عکس اغلب دانشجوها که معدل کارشناسی شون پایین هست شما در هر دو مقطع معدل هاتون خوب بوده. همین که ارشدتون رو هم بالای 17 نگه دارین کافی هست. از پایان نامه هم معمولا میشه نمره خوبی آورد و با توجه به اینکه 6 واحد هست معدل تون رو خیلی بالاتر میبره. در حال حاضر آوردن نمرات خوب در آزمون های زبان و انجام کارهای پژوهشی مثل مقاله در مجله های معتبر خیلی شانس پذیرش شما رو بیشتر می کنه تا اینکه نیم نمره یا یک نمره دیگه به معدلتون اضافه بشه.

دروسی که دانشجو به صورت پیش نیاز یا خارج از برنامه تعریف شده در سیلابس درسی یک رشته ای برمیداره هم تا جایی که من اطلاع دارم در ریزنمرات آورده میشه ولی در معدل تاثیر داده نمیشه. در کل همونطور که گفتم روی جنبه های دیگه پرونده تون کار کنید خیلی بهتره در قسمت معدل مشکلی ندارین.

(26-06-2014, 12:01 PM)'sepinaz' نوشته: سلام
راستش چون قسمت مربوط به معدل کارشناسی ارشد خیلی راکد بود تصمیم گرفتم سوالم رو اینجا مطرح کنم
من دانشجوی ارشد عمران - نقشه برداری دانشگاه تهران هستم
ارشد گرایش سنجش از دور
معدل کارشناسیم از همین دانشگاه 17.56 هست
معدل کارشناسی ارشدم ولی متاسفانه تاکنون 17 هس
و گمان نمی کنم بشه کاریش کرد با اینکه اکثر معدل ها در ارشد بالای18 هست
حالا یک سوالی دارم
با توجه به اینکه هنوز 2 ترم از ارشدم مونده ولی همه ی 26 واحد تدوری رو پاس کردم
آیا امکان داره بشه در دو ترم بعدی با دادن پول درس های اختیاری آسونتر برداشت و معدل رو جبران کرد؟؟؟
آیا این امکان وجود داره یا اجازه ندارم 32 واحد بیشتر پاس کنم و اگه آره شرایطش چه جوریه؟؟؟
با تشکر

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین ashkan065
نقل قول

29-06-2014, 09:45 AM
سلام دوستان.
كسي كه از امريكا ارشد يا دكتراي mba ميگيره در چه جايي ميتونه مشغول به كار بشه ؟
تقريبا حقوق و مزاياي كه فارغ التحصيلان اين رشته دريافت ميكنند چه قدره؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-06-2014, 11:17 AM
(29-06-2014, 09:45 AM)'ashkan065' نوشته: سلام دوستان.
كسي كه از امريكا ارشد يا دكتراي mba ميگيره در چه جايي ميتونه مشغول به كار بشه ؟
تقريبا حقوق و مزاياي كه فارغ التحصيلان اين رشته دريافت ميكنند چه قدره؟

MBA که ارشد هست و دکترای ‌Business Administration دیگه MBA گفته نمی‌شه.
MBA از رشته‌هایی هست که در بسیاری از زمینه‌ها از حسابداری گرفته تا شرکت‌های high tech کاربرد داره و در بسیاری از شرکت‌ها می‌شه استخدام شد. به خاطر همین بازه گسترده‌ای که زمینه کاری MBA داره، حقوق و مزایاش هم بسیار متفاوت هست و بر خلاف رشته‌های فنی بازه حقوقی که ممکنه دریافت کنید بزرگه، من از حدود ۱۰۰ هزار دلار در سال تا ۳۰۰ هزار دلار هم شنیده‌ام. همچنین بر اساس شنیده‌های من، دانشگاهی که ازش MBA دریافت می‌کنید خیلی مهمه و اهمیت دانشگاه برای این رشته خیلی زیاده.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... 113 بعدی »

Topic locked