عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-03-2012, 01:37 PM
از بابت اطلاع رسانی: 5 فروردین 1390 رفتم بانک و در مورد گواهی تمکن مالی پرسیدم---بانک پاسیان گفت یه روزه و انگلیسی به هر فرمتی خواستی میدیم...فقط گفت ارزی باشه حساب به ارزی و ریال باشه ریال میدیم. بانک پاسارگاد هم گفت به ارز یا به ریال خواستی میدیم و به هر فرمت....یه هفته طول میکشه و 5000 تومن هر دو تا بانک هزینه میگیرن
نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-05-2012, 03:38 PM
دوستان اگر حساب ما به ریال باشه اصولا بانک به ریال میزنه موجودیو. حالا سوالم اینه که نرخ برابری ریال به دلار رو میزنن توش؟؟ با چه نسبتی میزنن؟؟؟ دولتی یا آزاد؟؟
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-05-2012, 04:18 PM
(22-05-2012, 03:38 PM)Saeid نوشته: دوستان اگر حساب ما به ریال باشه اصولا بانک به ریال میزنه موجودیو. حالا سوالم اینه که نرخ برابری ریال به دلار رو میزنن توش؟؟ با چه نسبتی میزنن؟؟؟ دولتی یا آزاد؟؟
با تشکر
بله نرخ برابری ریال به دلار رو ذکر میکنن و طبق نرخ بانک مرکزی.
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-05-2012, 06:19 PM
(22-05-2012, 03:38 PM)Saeid نوشته: دوستان اگر حساب ما به ریال باشه اصولا بانک به ریال میزنه موجودیو. حالا سوالم اینه که نرخ برابری ریال به دلار رو میزنن توش؟؟ با چه نسبتی میزنن؟؟؟ دولتی یا آزاد؟؟
با تشکر
البته بستگی به بانکش هم داره. مال من بانک ملی بود که هرچی اصرار کردیم گفت نه نرخ برابری رو نمیزنیم. فقط لطف کرد موجودی رو به دلار بالاش پاراف کرد برامون.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-05-2012, 04:50 PM
(22-05-2012, 06:19 PM)m.ost نوشته: البته بستگی به بانکش هم داره. مال من بانک ملی بود که هرچی اصرار کردیم گفت نه نرخ برابری رو نمیزنیم. فقط لطف کرد موجودی رو به دلار بالاش پاراف کرد برامون.
کلا بانک های خصوصی خیلی بهترن توی این کارا... دنبال بانک دولتی نرید اصلا...
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

14-09-2013, 10:16 PM
سلام دوستان. این bank statement برای کسی که پذیرش دکتری با فاند گرفته لازمه؟
در مورد دانشجوهایی که با دانشگاه قرارداد میبندن و کارمند دانشگاه میشن میدونم لازم نیست، ولی در مورد بقیه بورسها چطور؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-09-2013, 10:59 PM
دوست من بسته به هزینه زندگی و tuition و فاند مربوطه داره
مثلا واسه امریکا وقتی فول فاند شدی یعنی دیگه نیازی نیست چیزی نشون بدی واسه دانشگاه و سفارت
تو نامه پذیرش هم هزینه ها و فاند مشخص میشه...
بازم دوستان باتجربه تر جواب بدن
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
14-09-2013, 11:58 PM
(14-09-2013, 10:16 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. این bank statement برای کسی که پذیرش دکتری با فاند گرفته لازمه؟
در مورد دانشجوهایی که با دانشگاه قرارداد میبندن و کارمند دانشگاه میشن میدونم لازم نیست، ولی در مورد بقیه بورسها چطور؟

درود
درصورتیکه در I20 تمامی هزینه ها پوشش داده شده از طرف دانشگاه(فول فاند) احتیاجی به BS نیست، ولی برای محکم کاری بد نیست اگه در حدود 3-4 هزار دلار BS همراه خودتون به سفارت ببرید برای حالتیکه آفیسر در مورد تامین هزینه های اولیه زندگی سوال کنه مدرکی داشته باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-12-2013, 12:49 AM
سلام دوستان... اینکه یه حساب بانکی‌ کی‌ افتتاح شده هم اهمّیت داره..؟ من می‌خوام از حساب پدرم استفاده کنم که ملی‌ هست و مربوط به سالها پیش... اما بر اساس پیشنهاد دوستان که در این خصوص بانک های خصوصی بهترن.. می‌خوام که یه حساب تو بانک خصوصی هم افتتاح کنیم.. اینکه حساب جدید باشی‌ مشکل ایجاد نمی‌کنه؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-12-2013, 01:50 AM
بهتره که تاریخ افتتاح حساب قدیمی باشه و پیشنهاد میکنم که از همون بانک ملی که پدرتون حساب دارن استفاده کنید. اگه به شعبه ارزیش مراجعه کنین همون بانک ملی نیم ساعت کارتون راه میندازن. بانک های خصوصی فکر نکنم مزیت آنچنانی داشته باشن. من که به کنسولگری آمریکا در دبی رفته بودم فقط یک لحظه BS نگاه کرد اعدام و ارقام هم چک نکرد. 
(24-12-2013, 12:49 AM)'nox' نوشته: سلام دوستان... اینکه یه حساب بانکی‌ کی‌ افتتاح شده هم اهمّیت داره..؟ من می‌خوام از حساب پدرم استفاده کنم که ملی‌ هست و مربوط به سالها پیش... اما بر اساس پیشنهاد دوستان که در این خصوص بانک های خصوصی بهترن.. می‌خوام که یه حساب تو بانک خصوصی هم افتتاح کنیم.. اینکه حساب جدید باشی‌ مشکل ایجاد نمی‌کنه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 31-05-2025، 04:31 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی