عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-11-2014, 11:19 AM
یک مقدار مبهم توضیح دادین. بین اقامت داشتن و شهروند بودن تفاوت وجود داره. اگر در این چهار سال و هشت ماه گرین کارت داشتن در نتیجه از ابتدا هم اقامت داشتن و الان نتیجه شهروندی شون قراره بیاد. اگر ایشون در این چهار سال و هشت ماه مثلا ویزای دانشجویی داشتن قراره نتیجه اقامت شون بیاد یا به عبارت دیگه گرین کارت بگیرن.

اگر حالت اول باشه و ایشون از ابتدا مقیم بوده باشن (یعنی در این چهار سال و اندی گرین کارت داشتن) نیازی نیست صبر کنند تا نتیجه شهروندی شون بیاد و می تونند همین الان هم برای گرین کارت شما و مقیم شدن شما اقدام کنند. اگر ویزای غیر مهاجرتی داشتن و منتظر نتیجه اقامت یا همون گرین کارت گرفتنشون برای اولین بار هستند در اون صورت باید صبر کنید تا ایشون گرین کارتش رو بگیره و بعد برای شما اقدام کنند. البته در این حالت هم بسته به اینکه چه نوع ویزایی داشته باشند معمولا امکان گرفتن ویزای غیر مهاجرتی به عنوان نفر همراه وجود داره.

مراحل مربوط به ویزای ازدواجی و زمان های مربوط به اون رو در اینجا توضیح دادم.
(19-11-2014, 09:05 PM)'2taha' نوشته: با تشكر فراوان از جوابهاي جامع و دقيق شما ‘ همسرم در حال حاضر امريكا هستن حدود جهار سال و هشت ماه يعني يك ماه ديكه براي اقامت اقدام مي كنند خواستم بدونم نتيجه اقامت يا همان سيتيزن شدن را كي به ايشون اعلام مي كنند و جقدر زمان لازم است تا براي من اقدام كنه؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین 2taha
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-11-2014, 12:28 PM
ممنونم از توضيحاتتون بله همسر من كرين كارت دارند منظورم براي شهروند (سيتيزن شدن ) جه اقداماتي انجام دهند و من جه قدر ديكه منتظر باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟ تا من هم بتونم ويزا را دريافت كنم اطلاعاتمون خيلي ضعيفه ممنون ميشم برايم توضيح دهيد

نقل قول  

آفلاین 2taha
**
نقل قول

21-11-2014, 12:31 PM
ايا ازموني داره تا فرد سيتيزن شود خواهش مي كنم مراحلش را برايم بنويسيد يا نوع ازمون و كتابهايي كه بايد مطالعه شوند؟
نقل قول  

آفلاین 2taha
**
نقل قول

21-11-2014, 04:29 PM
ي دنيا ممنون خيلي عالي و كامل توضيح داديد انشالله موفق و مويد باشيد

معمولا بروسه اين مراحلي كه فرموديد جند ماه طول ميكشد؟ يعني به محضي كه اين اقدامات را انجام دهند همان زمان بهشون نتيجه را اعلام ميكنند منظورم همان زمان مي توانند براي من كه همسرش هستم اقدام كنند؟؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
22-11-2014, 11:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-11-2014, 11:26 AM توسط M1KE.)
خواهش می کنم دوست عزیز. همونطور که قبلا هم اشاره کردم در مورد ویزای ازدواج فرقی بین یک مقیم و یک شهروند وجود نداره و ایشون همین الان هم می تونند برای گرین کارت شما اقدام کنند و لزومی نداره که منتظر نتیجه شهروندی شون بشن. در این تاپیک در مورد مراحل ویزای ازدواج توضیح دادم. 

مراحل کلی ویزای ازدواج

مدت زمان بررسی پرونده های نامزدی و ازدواج متغیر هست ولی به طور کلی ازدواجی ها قدری طولانی تر نامزدی هاست که در اینجا به اونها اشاره کردم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mehdim
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-12-2014, 01:23 PM
سلام و احترام

پدر من در سپتامیر 2010 سیتی زن شدند و همان زمان برای من و همسرم اقدام گرین کارت کردند. چقدر طول میکشه تا نوبت ما بشه؟

ممنون از پاسخ
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-12-2014, 06:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2014, 06:37 PM توسط M1KE.)
شما سال 2021 می تونید گرین کارت بگیرید. پرونده شما مربوط به گروه F3 میشه و در حال حاضر پرونده های این گروه تا دسامبر 2003 در حال بررسی هست. به عبارتی در کل بررسی این پرونده ها حدود 11 سال طول میکشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shine
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-12-2014, 02:46 PM
سلام. ممنون میشم اگه کمکم کنین! من خواهرم سیتیزن هستند و میخوان برای من و همسرم درخواست بدن وقتی‌ توی سایت رو تو فرم ای-130 خندم متوجه شدم کار همسرمم با پر کردن فرم من انجام می‌شه ولی‌ از بابت فی‌ متوجه نشدم بالاخره من فقط باید 420$ بدم یا 840$؟ و آیا اینکه میگن صبر کن تا کار پدرو مادر درست بشه بعد اقدام کن فرقی‌ می‌کنه؟چون همینجوری روند پدرو مادر 8 سال طول میکش 4 سال هم بعدش طول میکش این می‌شه 12 سال!!!ممنون میشم  راهنماییم کنین

ویرایش توسط MaMi به دلیل تبدیل فینگلیش به فارسی
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-12-2014, 11:57 PM
پدر و مادر شما در گروه IR-5 قرار دارند که وابسته فوری به حساب میان و کارشون فکر می کنم تقریبا یک ساله درست بشه. اگر شما مجرد بودین بعد از اینکه پدر و مادرتون گرین کارت می گرفتن می تونستید از طریق ایشون در گروه F2 اقدام کنید که حدود 7 سال زمان میبره. ولی از اونجاییکه متاهل هستید اگر بخواهید از طریق پدر و مادر اقدام کنید می بایست صبر کنید تا سیتیزن بشن و بعد از گروه F3 اقدام کنید که علاوه بر زمان لازم برای سیتیزنی پدر و مادر، خودش هم 12 سال جداگانه زمان میبره. با این حساب بهتره به عنوان همون برادر/خواهر خواهرتون اقدام کنید (چون جنسیت خودتون رو اشاره نکردین برادر/خواهر نوشتم از نظر زمانی تفاوتی نداره) که گروه F4 میشه و حدود 13 سال زمان میبره.

در مورد پر کردن فرم درسته یک مقدار گنگ توضیح دادن. تا جایی که من متوجه شدم، خواهر شما که سیتیزن هستند برای هر وابسته مستقیم خودشون که میخوان اقدام کنند (شامل همسر، فرزند، برادر یا خواهر، پدر یا مادر) می بایست فرم جداگانه ای پر کنند چون هر کدوم از اینها در گروه های مختلفی قرار می گیرن و مدت زمان بررسی پرونده هاشون هم متفاوت هست ولی نیازی نیست که ایشون برای وابستگان وابسته خودشون (یعنی همسر و فرزندان احتمالی شما) هم فرم های جداگانه ای پر کنند و کل خانواده شما خواهی نخواهی در یک گروه (در اینجا F4 که مربوط به برادر/خواهرهاست) قرار می گیره و سرنوشت کل پرونده در یک زمان (حدود 13 سال بعد) مشخص میشه. در نتیجه هزینه مربوط به این پرونده شما همون 420$ دلار میشه. ولی اگر خواهرتون همزمان دارند برای پدر و مادرتون هم اقدام می کنند باید برای اونها هم فرم های جداگانه پر کنند و هزینه اونها رو هم جدا از پرونده شما پرداخت کنند.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین shine
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-12-2014, 10:16 AM
ممنونم از راهنماییتون.
شما در مورد مدارکی که من باید ترجمه کنم و بفرستم اطلاعی دارین؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »