عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آفلاین rozhina
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2018, 04:51 PM
سلام نامزد من سیتیزن امریکاست و میخواد برای من اقدام کنه ما هنوز عقد نکردیم با این شرایط موجود ما واقعا سر در گم هستیم که از چه طریق اقدام کنیم ؟ 

یکی میگه نامزدی سریع تر یکی میکه نامزدی قبلا بهتر بود الان ازدواج خوبه 

ما اصلا چیکار کنیم اقدام کنیم یا نه زندگیمون رو هواست از دوستان خواهش میکنم اگر تجربه دارید یا مورد مشابه رو دیدید منم یه راهنمایی بفرمایین ممنونم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-10-2018, 09:10 AM
(06-10-2018, 04:51 PM)rozhina نوشته: سلام نامزد من سیتیزن امریکاست و میخواد برای من اقدام کنه ما هنوز عقد نکردیم با این شرایط موجود ما واقعا سر در گم هستیم که از چه طریق اقدام کنیم ؟ 

یکی میگه نامزدی سریع تر یکی میکه نامزدی قبلا بهتر بود الان ازدواج خوبه 

ما اصلا چیکار کنیم اقدام کنیم یا نه زندگیمون رو هواست از دوستان خواهش میکنم اگر تجربه دارید یا مورد مشابه رو دیدید منم یه راهنمایی بفرمایین ممنونم

من از شرایط ویزای نامزدی چیزی نشنیدم، اما ویزای مهاجرتی (گرین کارت) همسر طولانی‌تر شده. یکی دو مورد که من در جریان هستیم بعد از حدود یک سال و نیم هنوز درست نشده. این در حالیه که قبل از فرمان ترامپ ویزای مهاجرتی همسر ظرف کمتر از شش ماه انجام می‌شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

16-10-2018, 08:33 PM
سلام...همسرم سیتیزن آمریکاس.اما چند سالی هست که ساکن ایران هستن..چطور میتونن برای من درخواست گرین کارت کنن

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-10-2018, 04:40 AM
ایشون می بایست در آمریکا زندگی کنند تا بتونند اسپانسر شما بشن:

https://www.academiacafe.com/pf/Thread-ا...ی-و-ازدواج
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Elmirasedighi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-11-2018, 09:48 PM
سلام خواهرم ١٤ سال پيش براي من اقدام كرده بود و الان دعوتنامه براي مصاحبه ام اومده كه خب قبلش بايد يكسري قرم پر كنم شما ميدونيد راهنماي فارسي براي پر كردن اين فرمها هست يا نه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-11-2018, 08:01 AM
(10-11-2018, 09:48 PM)Elmirasedighi نوشته: سلام خواهرم ١٤ سال پيش براي من اقدام كرده بود و الان دعوتنامه براي مصاحبه ام اومده كه خب قبلش بايد يكسري قرم پر كنم شما ميدونيد راهنماي فارسي براي پر كردن اين فرمها هست يا نه؟

اگر منظورتون فرم ds-260 هست، بعضی از وب‌سایت‌ها اطلاعات و راهنما در مورد پرکردن این فرم دارند. عبارت «فارسی ds-260» رو اگر گوگل کنید، اطلاعاتی پیدا می‌کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین malool20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-11-2018, 08:52 AM
(12-11-2018, 08:01 AM)Babak نوشته: اگر منظورتون فرم ds-260 هست، بعضی از وب‌سایت‌ها اطلاعات و راهنما در مورد پرکردن این فرم دارند. عبارت «فارسی ds-260» رو اگر گوگل کنید، اطلاعاتی پیدا می‌کنید.

با سلام.با اجازه ادمين. دوست عزيز فكر كنم از خواهرت سوال كني بهتره يا بدي ايشون براتون فرمو پر كنن.چون يك اشتباه ميتونه مشكل برات درست كنه.
http://dv5.ir/dl/DS-260_guide.pdf اين آدرسم فايل pdf هست كه راهنماييت ميكنه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

26-11-2018, 12:33 PM
سلام
کسی خبر داره بعد از فرمان ترامپ ویزا صادر میشه یا نه؟ از ویور کسی میدونه سرکاریه یا افرادی بودن که ویورشون به ویزا ختم شده باشه؟
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-03-2019, 09:08 PM
سلام خیلی ممنون از زحمات شما.
من مادر یک سی تی زن هستم چه شماره فرمی را باید برای در خواست گرین کارت ما پر کنیم .وچقدر زمان طول میکشه تا به من ویزا یا گرین کارت بدهن.آیا کسی بعد از قانون تراول بن گرین کارت دریافت کرده. دخترم در حال حاضر دانشجو هست در امدی برای اسپانسر شدن ندارد .اما نامزد ایشون میتواند اسپانسر من بشود یا خودم میتوانم اسپانسر خودم باشم لطفا راهنمای کنید.بی نهایت سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-03-2019, 09:21 AM
(25-03-2019, 09:08 PM) نوشته: سلام خیلی ممنون از زحمات شما.
من مادر یک سی تی زن هستم  چه شماره فرمی را باید برای در خواست گرین کارت  ما پر کنیم .وچقدر زمان طول میکشه تا به من ویزا یا گرین کارت بدهن.آیا کسی بعد از قانون تراول بن  گرین کارت دریافت کرده. دخترم در حال حاضر دانشجو هست در امدی برای اسپانسر شدن ندارد .اما نامزد ایشون میتواند اسپانسر  من بشود یا خودم میتوانم اسپانسر خودم باشم  لطفا راهنمای کنید.بی نهایت سپاسگزارم

فرزند شما به همراه همسر ایشون فرم I-130 رو باید برای شما پر کنند و اسپانسر شما بشن. توضیحات کامل در این لینک وجود داره:
https://www.uscis.gov/family/family-us-c...-residents

بعد از فرمان ترامپ اپلیکیشن‌ها همچنان بررسی می‌شه و تا مرحله مصاحبه در سفارت پیش می‌ره، اما بعد از مصاحبه در اغلب مواقع (تقریبا همه موارد) پرونده‌ها برای مدت خیلی زیادی به وضعیت تقریبا رد شده در میاد. دلیل این که می‌گم «تقریبا رد شده» اینه که اپلیکیشن رو رد نمی‌کنند، اما ویزایی هم صادر نمی‌شه و فقط می‌نویسند که پرونده در حال بررسی برای دادن waiver هست. این طور که من می‌شنوم waiver در موارد بسیار نادری صادر می‌شه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »