عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
1 2 بعدی »
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گرین کارت از طریق اقوام درجه یک سیتیزن امریکا
آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-06-2018, 04:41 AM
از لینک زیر می تونید ویزا بولتن مربوط به ماه ژوین 2018 رو ببینید:

https://travel.state.gov/content/travel/...-2018.html

همونطور که می بینید در جدول اول برای گروه F4 تا تاریخ اکتبر 2004 به اصطلاح کارنت شدن. ماه های بعد عبارت Visa Bulletin July 2018 و مانند اون رو در گوگل جستجو کنید. اولین لینکی که نشون داده میشه ویزا بولتن مربوط به اون ماه هست.

نقل قول:ممنون.ميشه لطفا اون سايتي را كه ميشه ديد تا چه سالي جلو رفترو اينجا بگذاريد/؟؟؟ممنونتم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین malool20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-06-2018, 08:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2018, 08:48 AM توسط malool20.)
دوست عزيز ممنونم از همه زحمتهايي كه براي اين سايت ميكشي.ميشه لطف كني آدرس جايي كه توضيح تبديل وضعيت از f3 به f4  رو داده اينجا بذارين كه من براي خواهرم بفرستم چون فكر كنم اگه تغيير وضعيت بديم تقريبا يك سالو نيم جلو ميفته كارمون درسته؟6.2007.و بعدش شما تلفني چيزي ندارين من خواهرم كه امريكاس يه مشاوره اي ازتون بگيره كه خدا بخواد كار ما زودتر درست بشه؟ممنونم ازت.شما خودتم امريكا هستي؟؟؟اسمتم كه ما نميدونيم.فدات
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-06-2018, 10:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-06-2018, 10:25 AM توسط M1KE.)
@malool20

نمی دونم رو چه اساس میگین اگر از F3 به F4 تغییر وضعیت بدین پرونده تون جلو می افته چون برعکس هست. در حال حاضر پرونده های گروه F3 تا تاریخ مارس 2006 کارنت شدن در حالی که پرونده های F4 تاریخشون اکتبر 2004 هست. گروه F3 مربوط به فرزندان متاهل شهروندان آمریکاست و گروه F4 مربوط به برادر/خواهر شهروندان آمریکاست.

پینوشت: متاسفانه برای بنده امکان مشاوره خارج از این سایت وجود نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین malool20
**
نقل قول

12-06-2018, 07:37 AM
(11-06-2018, 10:24 AM)M1KE نوشته: @malool20

نمی دونم رو چه اساس میگین اگر از F3 به F4 تغییر وضعیت بدین پرونده تون جلو می افته چون برعکس هست. در حال حاضر پرونده های گروه F3 تا تاریخ مارس 2006 کارنت شدن در حالی که پرونده های F4 تاریخشون اکتبر 2004 هست. گروه F3 مربوط به فرزندان متاهل شهروندان آمریکاست و گروه F4 مربوط به برادر/خواهر شهروندان آمریکاست.

پینوشت: متاسفانه برای بنده امکان مشاوره خارج از این سایت وجود نداره.

ممنون. اشتباه تايپي از من بود من الان f4 هستم ميخوام خودمو f3 كنم اشتباه لپي بود.  Cool اون سايتم كه توضيح اينارو داده واسم بي زحمت بفرستين.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-06-2018, 08:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-06-2018, 08:36 AM توسط M1KE.)
در هر حال کار شما رو زودتر راه نمیندازه چون فردی که اسپانسر پرونده شده متفاوت از قبلی هست (یکی والدین هست دیگری برادر/خواهر) تاریخ اولویت پرونده (PD) در پرونده جدید F3 به تاریخ امروز خواهد بود و نه ۲۰۰۶. به عبارت دیگه شما می تونید همزمان برای F3 و F4 اپلای کنید و بعد بشینید ببینید کدوم زودتر کارنت میشه ولی تا جایی که من اطلاع دارم نمی تونید این دو رو به هم تبدیل کنید طوری که تاریخ قدیمی حفظ بشه. برای شمایی که خیلی دیر دارین برای F3 اپلای می کنید در عمل بیهوده هست چون همون پرونده قدیمی F4 زودتر کارنت میشه. اون تبدیل تا جایی که من اطلاع دارم برای وضعیتی هست که اسپانسر وضعیتش تغییر میکنه مثلا قبلا مقیم بوده حالا شهروند میشه و در نتیجه پرونده متقاضی به روز میشه و وارد گروه دیگه ای میشه که زودتر نوبتش میشه یا هم که وضعیت خود متقاضی عوض میشه مثلا متاهل میشه که باعث میشه از فرزند مجرد به فرزند متاهل تبدیل بشه و گروهش تغییر کنه که در این مورد دیرتر نوبتش میشه.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین malool20
**
نقل قول

13-06-2018, 07:47 AM
(12-06-2018, 08:30 AM)M1KE نوشته: در هر حال کار شما رو زودتر راه نمیندازه چون فردی که اسپانسر پرونده شده متفاوت از قبلی هست (یکی والدین هست دیگری برادر/خواهر) تاریخ اولویت پرونده (PD) در پرونده جدید F3 به تاریخ امروز خواهد بود و نه ۲۰۰۶. به عبارت دیگه شما می تونید همزمان برای F3 و F4 اپلای کنید و بعد بشینید ببینید کدوم زودتر کارنت میشه ولی تا جایی که من اطلاع دارم نمی تونید این دو رو به هم تبدیل کنید طوری که تاریخ قدیمی حفظ بشه. برای شمایی که خیلی دیر دارین برای F3 اپلای می کنید در عمل بیهوده هست چون همون پرونده قدیمی F4 زودتر کارنت میشه. اون تبدیل تا جایی که من اطلاع دارم برای وضعیتی هست که اسپانسر وضعیتش تغییر میکنه مثلا قبلا مقیم بوده حالا شهروند میشه و در نتیجه پرونده متقاضی به روز میشه و وارد گروه دیگه ای میشه که زودتر نوبتش میشه یا هم که وضعیت خود متقاضی عوض میشه مثلا متاهل میشه که باعث میشه از فرزند مجرد به فرزند متاهل تبدیل بشه و گروهش تغییر کنه که در این مورد دیرتر نوبتش میشه.
ممنون از راهنمايي كاملتون پس بايد منتظر بمونم تا نوبتم شه.فداي شما فعلا با اجازه
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

06-07-2018, 12:02 PM
من یک سوال داشتم اگر ویزا به گروه f4 طبق قانون جدید تعلق نمیگیره پس چرا وقت‌مصاحبه داده میشه و الکی کلی هزینه مدیکال و غیره رو دست ادم‌میزارن؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

06-07-2018, 07:34 PM
چون در قانون اشاره شده که به موارد خاص با صلاحدید سفارت میشه ویزا داد. در نتیجه اگرچه احتمالش کم هست ولی غیرممکن هم نیست.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

07-07-2018, 04:04 AM
خواهرم سیتی زن آمریکاست من و شوهرم در ایران استاد دانشگاه هستیم شوهرم دکترای شیمی اتمی و خودم دکترای اقتصاد دارم و یه دوقلو هم داریم که 9 سالشونه. دوازده سال قبل برای من و شوهرم فایل کرد و طبق گفته وکیل قرار بود آگوست 2017 بریم ابوظبی جهت مصاحبه ولی هنوز خبری نشد میشه لطف کنید راهنمایی کنید که چکار میتونیم بکنیم . با تشکر
نقل قول  

آفلاین Milad.M.M
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-07-2018, 11:33 PM
سلام . ببخشید من سئوالی داشتم و اون اینکه آیا با فرمان مهاجرتی جدید ترامپ وضعیت کسانی که منتظر گرین کارت فامیلی (مشخصا خواهر) بودند چی میشه؟ آیا بعد از نزدیک ۱۵ سال با توجه به این شرایط میشه به دریافت گرین کارت امیدوار بود؟ پروسه صدور گرین کارت برای این افراد متوقف میشه ؟ ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 بعدی »