26-03-2019, 09:21 AM
(25-03-2019, 09:08 PM) نوشته: سلام خیلی ممنون از زحمات شما.
من مادر یک سی تی زن هستم چه شماره فرمی را باید برای در خواست گرین کارت ما پر کنیم .وچقدر زمان طول میکشه تا به من ویزا یا گرین کارت بدهن.آیا کسی بعد از قانون تراول بن گرین کارت دریافت کرده. دخترم در حال حاضر دانشجو هست در امدی برای اسپانسر شدن ندارد .اما نامزد ایشون میتواند اسپانسر من بشود یا خودم میتوانم اسپانسر خودم باشم لطفا راهنمای کنید.بی نهایت سپاسگزارم
فرزند شما به همراه همسر ایشون فرم I-130 رو باید برای شما پر کنند و اسپانسر شما بشن. توضیحات کامل در این لینک وجود داره:
https://www.uscis.gov/family/family-us-c...-residents
بعد از فرمان ترامپ اپلیکیشنها همچنان بررسی میشه و تا مرحله مصاحبه در سفارت پیش میره، اما بعد از مصاحبه در اغلب مواقع (تقریبا همه موارد) پروندهها برای مدت خیلی زیادی به وضعیت تقریبا رد شده در میاد. دلیل این که میگم «تقریبا رد شده» اینه که اپلیکیشن رو رد نمیکنند، اما ویزایی هم صادر نمیشه و فقط مینویسند که پرونده در حال بررسی برای دادن waiver هست. این طور که من میشنوم waiver در موارد بسیار نادری صادر میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.