عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا کلیرنس (Clearance) سفارت آمریکا کلیرنس آنکارا در گذشته

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کلیرنس آنکارا در گذشته
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 9
16-08-2012, 08:45 PM
من امروز (16 آگوست)کلیر شدم. بعد از 5 هفته هرچند که مجبور شدم دیفر کنم.
مصاحبه 10 جولای. دکترای صنایع بدون فاند دانشگاه رنک 10 در رشته خودم.
فرم 16 سوال رو هم برام نفرستادن. درسته امسال آنکارا به ظاهر از همه جا بهتر بود و دو ماه قبل من به خیلی ها با شرایط مشابه درجا ویزا میداد، ولی آفیسر جدیدی که اومد برای همه کلیرنس 4 تا 6 هفته ای داد. پس هیچ وقت برنامه هاتون رو 100 در 100 نریزین و یک احتمال کوچیک هم درنظر بگیرین برای اتفاقای دیگه. Smile
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-01-2014, 01:06 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2015, 12:58 AM توسط ForeverBlue.)
این تاپیک در مورد وضیعت کلیرنس آنکارا در سال 2014 می باشد. لطفاً اگر کلیر شدید نتیجه را با جزئیاتی مانند تاریخ مصاحبه، تاریخ کلیر شدن، رشته، مقطع، و ترجیحاً زمینه کاری بنویسید.با تشکر 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 

آفلاین Amir-takin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-01-2014, 06:21 PM
سلام به همه دوستان , یه سوال داشتم من بعد از 8 ماه و خورده ای کلیر شدم اما تو سایت آنکارا جلو شمارم هیچ علامتی نیست و در ضمن در سایت سیس هم من هنوز کلیر نشدمو تاریخ استاتوسم اتومات 8 ژانویه شده کسی میدونه قضیه چیه?!
یعنی مدیکال هامون باطل نشده بعد از هشت و یا هنوز کلیر نشدیم?!

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
10-01-2014, 08:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-01-2014, 08:23 PM توسط Torkan.)
دوستان عزیزی که چه الان چه در اینده میخوان تو بحث کلیرنس در سفارت امریکا در انکارا شرکت کنن اطلاعیه جدید سفارت رو در نظر داشته باشن. البته به احتمال زیاد خود سفارت هنگام مصاحبه این رو به دوستانی که بعد 1 ژانویه 2014 میرن مصاحبه اعلام میکنه:
http://turkey.usembassy.gov/niv_security.html
سیستم جدید بررسی وضعیت کلیرنس در انکارا رو توضیح داده.
حتما میدونین قبلا تو این سایت شماره ای که سفارت داده بود اعلام میشد و بعد هم ایمیل میومد که آپدیت شدین و ویزا اماده هستش.
اما الان روش اینطوریه که دیگه شما نمیدونین چند نفر کلیر میشن و ...
یعنی هر کس به طور شخصی میره این سایت و بارکد ds-160 رو میده تا وضعیتش روچک کنه.در ضمن دوستان حتما میدونن که سایت ceac یا معروف واشنگتن هم میتونن پیگیری کنن وضعیت رو ولی تا اونجایی که میدونم این سایت هم به اسم توسط خود DOS-DEPARTMENT OF STATEدر واشنگتن اداره میشه ولی admin سایت در آنکاراست!
این هم سایت واشنگتن:
http://ceac.state.gov
دوستان کنجکاوی که احتمالا میخوان ایمیل و یا تلفن به واشنگتن بزنن باید با اینها تماس بگیرن هر چند طبق تجربه جوابی که میگیرن اینه که ما خودمون نمیدونیم پروستون کدوم مرحلس!
International Visitors Office
The National Academies
500 Fifth Street, NW
Washington, DC 20001
Ph: 1-202 334 2339; Fax: 1- 202 334 2231
Email: visas@nas.edu
http://national-academies.org/visas
شماره تماس با واشینگتون :
the new telephone number for the Public Inquiries Division will be reached at 001 (202) 485-7600
و بعد این تکمه ها رو بزنین
1و 4 و 1 و 1و 0
واسه دوستانی که در آینده حتما به این سفارت خواهند رفت و گذرشون اینجا خواهد خورد بگم که اگه احیانا فکر میکنین ترمتون رو از دست میدین و یا فکر میکنین خیلی طول کشیده کلیرنستون یا ویزاتون گم شده و .. و ... مشکلات دیگر دقت کنین هر کدوم گزینه خاص خودش رو داره میزنین و سوالتون رو مطرح میکنین با این روش:
http://ankaraniv.net
اون بالا Contact Us رو بزنید.
بعد میتونین با زدن گزینه ی مربوط  به مشکلتون برین به صفحه مربوطه و سوالتون رو بپرسین البته مشخصات کاملتون رو میخواد.
حتما سری هم به این جا بزنین بسیار مفیده و جواب خیلی از سوالات رو میگیرین.
http://turkey.usembassy.gov/non-immigran.../faqs.html
این هم نوع آوری جدید سفارت امریکا در انکارا در سال 2014!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-01-2014, 10:07 PM
(10-01-2014, 06:21 PM)'Amir-takin' نوشته: سلام به همه دوستان , یه سوال داشتم من بعد از 8 ماه و خورده ای کلیر شدم اما تو سایت آنکارا جلو شمارم هیچ علامتی نیست و در ضمن در سایت سیس هم من هنوز کلیر نشدمو تاریخ استاتوسم اتومات 8 ژانویه شده کسی میدونه قضیه چیه?!
یعنی مدیکال هامون باطل نشده بعد از هشت و یا هنوز کلیر نشدیم?!

از این که صحبت از مدیکال کرده‌اید، حدس می‌زنم که شما درخواست ویزای مهاجرتی (گرین کارت) کرده‌اید، درسته؟ شما از کجا متوجه شده‌اید که کلیر شده‌اید و چه منبعی به شما گفته که کلیر شدید؟ گاهی اوقات سایت‌ها دیر به‌روزسازی می‌شن و ممکنه واقعا کلیر شده باشید.
مدیکال هم تا اونجا که می‌دونم معمولا اعتبار شش ماهه داره و ممکنه که باطل شده باشه. مدیکال شما باید موقع ورود به امریکا معتبر باشه. گاهی ممکنه مدیکال‌ها اعتبار ۱۲ ماهه هم داشته باشند که در اون صورت مشکلی نخواهید داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-01-2014, 01:19 AM
همونطور كه بابك گرامي هم اشاره كردند مديكال ها معمولا اعتبار 6 ماهه دارند. سال گذشته كه من براي همراهي يكي از آشنايان به بيمارستان نزديك سفارت رفته بودم آقايي رو ديدم كه 7 ماهه كلير شده بودن و بهشون گفته بودن كه دوباره مديكال رو انجام بدهند. البته سفارت اين اختيار رو داره كه از بيمارستان استعلام كرده و اعتبار مديكال شما رو تمديد كنه. اگر در سايت رسمي سفارت انكارا شماره شما اعلام شده در اونصورت كلير شدين و مي تونيد با گذرنامه و رسيد مركز پستي كه براش ثبت نام كردين به همراه بقيه مدارك به سفارت مراجعه كنيد. البته به احتمال زياد شما هم مثل اون اقا دوباره بايد مديكال انجام بدين. خوبي اين موضوع اين هست كه مدت اعتبار ويزاي شما تا زمان اعتبار مديكال هست و مدت بيشتري براي برنامه ريزي سفر خواهيد داشت ولي كساني كه در ماه هاي اخر كلير مي شوند اعتبار ويزاشون خيلي محدود خواهد شد. سايت واشنگتن همونطور كه بابك گرامي هم اشاره كردند گاهي دير به دير به روزرساني ميشه و ملاك صفحه رسمي سفارت انكرا هست كه در اون شماره ها اعلام ميشن. البته حواستون باشه صفحه مهاجرها رو نکاه كنيد و نه غير مهاجرتي ها. براي اطمينان مي تونيد به سفارت ايميل بزنيد و در مورد اعتبار مديكالتون بپرسيد چون اگر تمام شده باشه قاعدتا دوباره بايد براي مديكال وقت رزرو كنيد كه ممكنه چند روزي كار رو به تاخير بياندازه و از نظر هزينه بهتره اين كار قبل از سفر به انكارا هماهنگ بشه تا اينكه بعد از اون.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

آفلاین Amir-takin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-01-2014, 11:08 PM
بله ویزای ما مهاجرتیه, و تو سایت خود آنکارا اعلام شده اما تو سایت واشنگتن اعلام نشده به هرحال ممنون از همتون .

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

13-01-2014, 02:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-01-2014, 03:21 AM توسط Torkan.)
(12-01-2014, 11:08 PM)'Amir-takin' نوشته: بله ویزای ما مهاجرتیه, و تو سایت خود آنکارا اعلام شده اما تو سایت واشنگتن اعلام نشده به هرحال ممنون از همتون .

دوست عزیز بعضا این اتفاق میفته که سایت واشنگتن اپدیت نمیشه ولی شماره ها تو سایت انکارا میاد.
قطعا میتونین به راحتی با یه ایمیل پیگیر مساله باشید و حتما از نگرانیتون در میاد.
در حالت کلی من دانشجویی رو میگم ولی فکر کنم توریستی هم اینطوریه که ملاک سایت انکاراست تو سفارت امریکا در ترکیه اینطوریه سفارتهای دیگه به خصوص دبی ادا زیاد درمیارن!
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین byebye
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-01-2014, 12:31 AM
من همین امروز بعد از 6 ماه از آنکارا رفیوز شدم.  مکانیک بودم و زمینه کاریم ارتعاشات و مودال بود.

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-01-2014, 09:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2014, 09:17 AM توسط Torkan.)
(29-01-2014, 12:31 AM)'byebye' نوشته: من همین امروز بعد از 6 ماه از آنکارا رفیوز شدم.  مکانیک بودم و زمینه کاریم ارتعاشات و مودال بود.

دوست عزیز اولا متاسفم و قبلا هم گفتم بیچاره مکانیکی هایی که اواسط 2013 رفتن سفارت...واقعا این سال مثل عدد 13 برا خیلی از مکانیکیها و برقی ها و کنترلی ها و ...خیلی سال نحسی بود!
لطف میکنید از شرایطتون بگید به طور کامل و آیا با بند 212 رد شدید؟
شرایط کامل رو بگین ممنون میشم.
بازم میگم به دنبال هدفتون باشین که زندگی در جریانه.
بااحترام

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
Topic locked