عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت از انجام پروژه و پایان نامه
آفلاین mojehb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-08-2013, 08:35 AM
(03-03-2013, 01:12 AM)'amin_mb' نوشته: درود دوست عزیز
برای انجام پروژه کسری خدمت از طریق بنیاد نخبگان نیروهای مسلح، حداقل شرایط، کارشناسی ارشد شده و علناً دیگه برای کارشناسی ها پروژه تعریف نمی کنند.
دو راه برای کارشناسی ها باقی مونده:
1- انجام پروژه های تحقیقاتی یگان های نظامی مختلف (سپاه، ارتش، نیروی انتظامی) در حین خدمت 
2- انجان پروژه جایگزین خدمت از طریق بنیاد ملی نخبگان
ارادت

آقا من کارشناسی ام شرایط بنیاد ملی نخبگان دیدم به من نمیخورد، اون مورد اول چه جوریه؟ میشه یه توضیحی بدید که باید چیکار کنم واقعا ممنون میشم  
نقل قول  

آفلاین mojehb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 09:44 AM
من حین خدمتم و مدرک لیسانس دارم  میتونم پروژه تحقیقاتی برای سپاه انجام بدم ؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2013, 10:57 AM
در حین خدمت باشید برای همون یگانی که دارید خدمت می کنید حتماً می تونید پروژه بگیرید.
ولی برای بقیه ارگان ها باید از خودشون سوال کنید.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین mojehb
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-09-2013, 06:49 PM
 ممنون که جواب دادین. شما مطمئنید اینطوری امکان پذیره؟چون تا اینجایی که من فهمیدم فقط از طریق بنیاد ملی نخبگان و نخبگان نیرو های مسلح میشه که اونم شرایط خاصی داره که من الان ندارم من هوافضای سپاه خدمت میکنم چطور میتونم پروژه بگیرم ؟ باید به کجا مراجعه کنم یا سوال کنم ؟ چون اینجایی که هستم کسی از این چیزا اطلاعی نداره !ممنون میشم راهنماییم کنی دوست عزیز    
نقل قول  

آفلاین علی قالبی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-10-2013, 09:12 PM
سلام و خسته نباشید
من تازه خدمتم و یگان جدیدم لشکر 92 زرهی اهوازه.رستم هم اداری پرسنلیه....رشته تحصیلیم برق در مقطع کارشناسی
میخوام از کسر خدمت پروژه ها استفاده کنم.....لطفا لطفا لطفا راهنماییم کنید
ممنونم از تایپیک خوبتون
نقل قول  

آفلاین archiman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

31-10-2013, 09:39 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت بچه های گل سایت و ممنون از اطلاعاتی که در اختیار همه میزارید
من بعد از گذروندن دوره آموزشی تو مرزن آباد چالوس(مرزبانی نیروی انتظامی)دانشگاه قبول شدم.و الانم درحال تصفیه حساب برای رفتن به دانشگاهم.
مقطع قبولی من کارشناسی ارشد و رشتمم مهندسی معماری هستش.در مورد کسری شنیدم.اومدم اینترنتو سرچ کردم که با این سایت آشنا شدم.
سوالم اینه...من چطوری میتونم کسری بگیرم؟؟اصلا برای رشته معماری پروژه تعلق میگیره؟
از کجا باید شروع کنم؟تو چه زمینه هایی باید باشه؟ممنون از کمکتون
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-11-2013, 08:14 AM
دوست خوبم بنده اطلاعی در مورد رشته معماری ندارم ولی می تونید به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح مراجعه کنید و تشکیل پرونده کنید. اونها بهتر می تونند راهنمایی کنند. 

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین bluen
**
نقل قول

19-01-2014, 07:46 PM
[font]سلام دوستان
من با اینکه رزومم بدک نبود(GRE 316  و 2-3 تا ISI ) اما ایلتس خراب شد. 5.5 !!!!
تصمیم گرفتم امسال بچسبم به سربازی و سال دیگه برم اما!
معدل لیسانسم 15 که مرحله اول رد میشم واسه طرح 10 ماهه و باز باید درخواست بدم که مقاله بیشتر دارم و ارشدم 17.5 که بعد احتمال زیاد قبول کنن.
از طرفی یه دوست دارم که مهندس نیرو دریایی ارتشه و گفت پروژه کسری میتونم سریع واست اکی کنم اما ضمانت ویزا نداری!!!!
با توجه به رشتم که مکانیکه وروی مواد مدرن کار می کنم( از بیو تا هوافضا) میترسم نتونم مبزای امریکا بگیرم ( هدفم هم فقط امریکاس)
ولی خب اگه بنیاد ملی هم برم باز اوناهم میفرستنم واسه یه نهاد نظامی که اگه سپاه بفرستن که اوضا بدتر میشه تا کسری ارتش

دوستان اگه تجربه یا اطلاعی دارن ممنون میشم کمکم کنن.[/font][font]سپاس[/font]
نقل قول  

آفلاین pooria_googooli
**
نقل قول

18-02-2014, 07:19 PM
سلام دوستان . من کارشناسی ارشد هستم استادم بهم گفت که می تونه از طریق شرکت ایزایران واسم پروژه بگیره واسه کسر خدمت . حالا من باید چه کار کنم ؟ جای خاصی باید برم مثل بنیاد نخبگان نیرو های مسلح یا همه کار هارو خود ایزایران انجام میده ؟
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
18-02-2014, 07:51 PM
قبلاً هر سازمانی خودش پیگیری میکرد برای تشکیل پرونده شما در بنیاد نخبگان نیروهای مسلح ولی طبیعی است که زمان بیشتری می گیرفت نامه نگاری ها تا اینکه خود شما مستقیماً تشکیل پرونده کنید.

پیشنهاد می کنم یک نامه اعلام نیاز از اون سازمان بگیرید و خودتان تشریف ببرید بنیاد نخبگان نیروهای مسلح و تشکیل پرونده کنید.

ارادت
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »