عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی مرخصی تحصیلی و انجام مابقی خدمت

صفحه‌ها (10): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مرخصی تحصیلی و انجام مابقی خدمت
آفلاین Robin2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
Shocked  29-02-2012, 11:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-09-2012, 11:43 PM توسط MaMi.)
با سلام

بنده 9 ماه و 27 روز خدمت کردم و بعد در دوره دکترا پذیرفته شدم. بعد از وارد شدن به این دوره، پایان نامه کارشناسی ارشدم را بردم و 6 ماه کسری از طرف سازمان مورد نظر برایم پیشنهاد شد و قرار است به زودی از پایان نامه ام دفاع کنم. قاعدتاً بعد از دفاع 2 وضعیت حاصل خواهد شد:

1. 6 ماه کسری به من داده میشود و 3 روز از خدمتم باقی میماند
2. کمتر از 6 ماه و معمولاً 4 ماه کسری داده میشود و 2 ماه از خدمتم باقی میماند

میخواهم بدانم در صورت ایجاد هر یک از وضعیت های فوق و بعد از ثبت کسری در نیروهای مسلح، برای گرفتن کارت پایان خدمتم، آیا راهی به جز انصراف وجو دارد؟ آیا میتوانم مرخصی بگیرم؟ آیا اگر ترم اول سال دیگه را مرخصی بگیرم و خدمتم در تابستان تمام بشود میتوانم مرخصی را لغو کنم؟

از هر گونه راهنمایی که در گرفتن کارت خدمت به من میکند، مضایقه نفرمایید.

هم اکنون محتاج یاری گرمتان هستم Heart

با تشکر Heart

نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-02-2012, 11:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-02-2012, 11:34 PM توسط amin_mb.)
دوست خوبم!
برای انجام مراحل اعزام به خدمت، یا کارت پایان خدمت در نظام وظیفه شما یا باید انصراف داده باشید یا فارغ التحصیل شده باشید! در هر صورت فراغت داشته باشید!Smile

با توجه به اطلاعات قبلی که از پست های شما دارم، بهتان پیشنهاد میکنم، به تحصیل در دکتری ادامه دهید! هر زمان که پذیرش مناسبتان جور شد، انصراف از تحصیل بدهید و موازی با کارهای تکمیلی پذیرش، برای کارت پایان خدمت اقدام کنید! برای گرفتن کارت پایان خدمت، دکتری خود را به خطر نیندازید!

موفق باشید!
راستی شیرینی کسری خدمت فراموش نشود!Smile
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

29-02-2012, 11:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-02-2012, 11:32 PM توسط MaMi.)
(29-02-2012, 11:23 PM)Robin2 نوشته: 1. 6 ماه کسری به من داده میشود و 3 روز از خدمتم باقی میماند
2. کمتر از 6 ماه و معمولاً 4 ماه کسری داده میشود و 2 ماه از خدمتم باقی میماند

میخواهم بدانم در صورت ایجاد هر یک از وضعیت های فوق و بعد از ثبت کسری در نیروهای مسلح، برای گرفتن کارت پایان خدمتم، آیا راهی به جز انصراف وجو دارد؟ آیا میتوانم مرخصی بگیرم؟ آیا اگر ترم اول سال دیگه را مرخصی بگیرم و خدمتم در تابستان تمام بشود میتوانم مرخصی را لغو کنم؟
دوست من تا جایی که من اطلاع دارم، شما حتی اگر مرخصی هم بگیری، چون برای شما کد معافیت تحصیلی به نظام وظیفه ارسال شده (یعنی دانشگاه به نظام وظیفه گفته که این آقا در این ترم در این رشته در این مقطع ثبت نام کرده) امکان رفتن به سربازی در تابستان و... وجود ندارد، جز انصراف.
حالا باز هم پرس و جو بیشتر کن

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Robin2
**
نقل قول

29-02-2012, 11:37 PM
دوستان، سپاسگذارم

یعنی هیچ راهی نیست؟

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

29-02-2012, 11:45 PM
(29-02-2012, 11:37 PM)Robin2 نوشته: دوستان، سپاسگذارم

یعنی هیچ راهی نیست؟
متاسفانه فقط انصراف...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Robin2
**
نقل قول

29-02-2012, 11:47 PM
اگر انصراف بدهم آیا میتوانم مجدداً ثبت نام کنم بعد از پایان خدمت

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-02-2012, 11:51 PM
دوست عزیز برای اینکه شما اعزام بشید باید نامه ای از دانشگاه به نظام وظیفه ببرید تا دفترچتون پست بشه و به خدمت مشرف بشید----یعنی دانشجویی و سربازی با هم نمیشه
تنها یک استثنا وجود داره که اونم بنیاد نخبگان هستش (سربازی و دانشجویی همزمان) که یه پروژه میدن به جای سربازی انجام بدن-----ولی شما سربازی هم رفتی و آموزشی هم رفتی
نمیدونم چطور ممکنه و آیا اصلا ممکنه یا نه؟؟؟---شما درخواست کسری هم حتی دادی....پس شاید از نخبگان بتونی....اونم شاید...احتمالش کمه
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

01-03-2012, 12:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2012, 12:03 AM توسط MaMi.)
(29-02-2012, 11:47 PM)Robin2 نوشته: اگر انصراف بدهم آیا میتوانم مجدداً ثبت نام کنم بعد از پایان خدمت

دوست من،فکر نمیکنم چنین چیزی امکان داشته باشه...این قانون حدود 7-8 سال پیش وجود داشت (زمانی که میشد سربازی رو خرید) ولی خیلی وقته که این قانون رو برداشتن... Sad
حالا شما چرا اینقدر اصرار داری بری سربازی Wink
برای بنیاد نخبگان هم باید قبل از اینکه میرفتی سربازی درخواست می دادی، الان که دیگه شما یک جورایی سرباز شدی رفته!
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

01-03-2012, 12:02 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-03-2012, 12:08 AM توسط amin_mb.)
دوست خوبم!
فکر نمی کنم امکانش باشه که شما از دکتری دانشگاه سراسری انصراف بدهید، بعد بتونید دوباره ثبت نام کنید!
از آموزش امیرکبیر بپرسید! ولی فکر نمی کنم! شما یک پوزیشن تحصیلات رایگان از مملکت را پر کردید، بعد انصراف بدهید! دوباره برید ثبت نام کنید؟
اگر دانشگاه آزادی بودید، میشد این کارها را کرد!

دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین Robin2
**
نقل قول

01-03-2012, 12:04 AM
(01-03-2012, 12:01 AM)MaMi نوشته: دوست من،فکر نمیکنم چنین چیزی امکان داشته باشه...این قانون حدود 7-8 سال پیش وجود داشت (زمانی که میشد سربازی رو خرید) ولی خیلی وقته که این قانون رو برداشتن... Sad
حالا شما چرا اینقدر اصرار داری بری سربازی Wink
برای بنیاد نخبگان هم باید قبل از اینکه میرفتی سربزی درخواست می دادی، الان که دیگه شما یک جورایی سرباز شدی رفته!

می خواهم مشکل خروج از کشور نداشته باشم و به راحتی اپلای کنم. کلا میخوام دکتری را انصراف بدم ام بعد پایان خدمت

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »