عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-04-2015, 06:14 PM
دوستان به نظرتون کدوم سفارت برم؟
مقطع پذیرش دکترا، فول فاند، نوع فاندRA
رشته مهندسی برق مخابرات سیستم، زمینه کاری ارشد: حساس
زمینه کاری اینده: نمیدونم چقدر حساسه ولی وارد مهندسی پزشکی میشه.
فامیل درجه یک ندارم.
سابقه کار هم غیر دستیار استاد ندارم.
باید نیمه دوم اگوست اونجا باشم احتمالا I20 تا نمیه اول ژون بدستم برسه.
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین روناك
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-04-2015, 07:01 PM
سلام
من خانم ٤٠ ساله با يك پسر ده ساله و مطقه ميباشم
ماه ديگه وقت سفارت دارم
مدارك كه دارم
١- دعوتنامه قوي
٢- حساب بانكي
٣- نامه اشتغال به كار
٤- نامه از همسر سابق كه بيشتر از يك ماه حق ندارم پسرم را خارج از كشور نگه دارم
٥- من و پسرم ويزاي كانادا تويه پاسبورت داريم
به نظر شما ويزا ميتونم دريافت كنم
از دبي اقدام كردم و قصدم سفر توريستي است
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
22-04-2015, 01:39 PM
(21-04-2015, 06:14 PM)'mina_kh' نوشته: دوستان به نظرتون کدوم سفارت برم؟
مقطع پذیرش دکترا، فول فاند، نوع فاندRA
رشته مهندسی برق مخابرات سیستم، زمینه کاری ارشد: حساس
زمینه کاری اینده: نمیدونم چقدر حساسه ولی وارد مهندسی پزشکی میشه.
فامیل درجه یک ندارم.
سابقه کار هم غیر دستیار استاد ندارم.
باید نیمه دوم اگوست اونجا باشم احتمالا I20 تا نمیه اول ژون بدستم برسه.

تصمیم نهایی با شما است و منم فقط نظرم می گم. هرجا که بری این ریسک وجود داره که ریجکت بشوی. امسال با پارسال خیلی فرق کرده. پارسال اگر انکارا می رفتی شانس گرفتن ویزاتون خیلی بالاتر از جاهای دیگه بود و اگر انکارا وقت داشت معقول ترین جا بود. ولی امسال دیگه به این شکل نیست. بقیه جاها خوب دارند ویزا می دهند و انکارا یکم سخت گیر شده. پیک اپ ویزا هم سخت برای انکارا. من فکر میکنم مسائلی چون گرفتن وقت، رفت و امد و هزینه های ان موارد مهم تری که بخواهی در نظر بگیری برای سفارت های اصلی. البته برای رشته های حساس ممکن دوبی زیاد مناسب نباشه 
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

22-04-2015, 05:14 PM
(22-04-2015, 01:39 PM)'فرید' نوشته:
تصمیم نهایی با شما است و منم فقط نظرم می گم. هرجا که بری این ریسک وجود داره که ریجکت بشوی. امسال با پارسال خیلی فرق کرده. پارسال اگر انکارا می رفتی شانس گرفتن ویزاتون خیلی بالاتر از جاهای دیگه بود و اگر انکارا وقت داشت معقول ترین جا بود. ولی امسال دیگه به این شکل نیست. بقیه جاها خوب دارند ویزا می دهند و انکارا یکم سخت گیر شده. پیک اپ ویزا هم سخت برای انکارا. من فکر میکنم مسائلی چون گرفتن وقت، رفت و امد و هزینه های ان موارد مهم تری که بخواهی در نظر بگیری برای سفارت های اصلی. البته برای رشته های حساس ممکن دوبی زیاد مناسب نباشه 

ممنون. یه سوال دیگه دارم. بین باکو و ایروان موندم. نگرانم ایروان وقت گیرم نیاد.
سپاسگزار میشم نظرتونو بدونم.
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2015, 01:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2015, 01:46 PM توسط Simon2007.)
(21-04-2015, 07:01 PM)'روناك' نوشته: سلام
من خانم ٤٠ ساله با يك پسر ده ساله و مطقه ميباشم
ماه ديگه وقت سفارت دارم
مدارك كه دارم
١- دعوتنامه قوي
٢- حساب بانكي
٣- نامه اشتغال به كار
٤- نامه از همسر سابق كه بيشتر از يك ماه حق ندارم پسرم را خارج از كشور نگه دارم
٥- من و پسرم ويزاي كانادا تويه پاسبورت داريم
به نظر شما ويزا ميتونم دريافت كنم
از دبي اقدام كردم و قصدم سفر توريستي است

سلام 

کلا کسی نمیتونه سوال شما رو پاسخ بده چون نوعی پیشگوی هست. شما باید اقدام کنید و ببینید چی میشه. به هر حال انسان نباید بخاطر ترس از اینکه ممکنه رد بشه کلا شانسش رو امتحان نکنه. نمیدونم نامه پسرتون چقدر ضمانت اجرایی پشتشه اما اگر باشه نوعی تای محسوب میشه چون باید برگردید. ویزای توریستی دیر صارد میشه معمولا. لذا باید صبور باشید. رو دعوتنامه نیمیتونم بگم حساب کنید. خیلی مورد ویژه ایی نیست. مدارکی مثل سند و ملک و چیزی که نشون بده ایران وابستگی دارید همراهتون باشه. هیچ سفارتی رو بهتون توصیه نیمکنم. شما از همه سفارت های مجاز میتونید اقدام کنید. اگر نیاز دارید مصاحبه فارسی باشه باید حتما از 3 سفارت اصلی اقدام کنید چون اونها آفیسر فارسی زبان دارند. وقت گرفتن خودش مهمه چون زود ممکنه بسته شه. به نظرم خیلی رو سفارت حساسیت نداشته باشید. مساله مقدار زیادیش به شانس شما بستگی داره.
موفق  باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین pejman99
**
نقل قول

23-04-2015, 02:35 PM
سلام دوستان. می خواستم ببینم باشرایطی که من دارم کدوم سفارت امریکا برای ویزا اقدام کنم بهتره.

1-دانشگاه و مقطع پذیرش: دکترای مکانیک- university of Kansas (برای Fall 2015)
2- میزان فاند: فول فاند- TA
3- سربازی معافیت کفالت
4- 30 آبان 90 فارق التحصیل شدم از مقطع ارشد و سابقه کار ندارم
5- 3 سال سابقه تدریس دارم تو دانشگاه (از بعد فارغ التحصیلی)
6- فامیل درجه یک تو امریکا ندارم (فقط یه دخترخالم اونجاست که فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه!)
از نظر زمانی یکم محدودیت دارم چون باید اوایل آگوست اونجا باشم واسه همین ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم سفارت میتونه برام گزینه بهتری باشه
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
27-04-2015, 08:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2015, 08:03 PM توسط M1KE.)
از نظر زمانی از دوبی می تونید سریع تر وقت بگیرید ولی به همون نسبت هم آمار ردی اون بیشتر از سفارت های دیگه ست (دلیل کم مشتری بودنش هم قاعدتا به همین موضوع برمی گرده). سفارت آنکارا به نسبت سخت گیری کمتری می کنه ولی هم زمان وقت گرفتن اون خیلی تاخیریه (حدود 2 ماه) و هم زمان کلیرنس اون (به طور متوسط حدود 3-2 ماه). سفارت ایروان تقریبا حد وسط این دو حرکت می کنه و شاید گزینه معقول تری باشه.

تاپیک مزایا و معایت سفارت ها رو هم مطالعه کنید.

(23-04-2015, 02:35 PM)'pejman99' نوشته: سلام دوستان. می خواستم ببینم باشرایطی که من دارم کدوم سفارت امریکا برای ویزا اقدام کنم بهتره.
1-دانشگاه و مقطع پذیرش: دکترای مکانیک- university of Kansas (برای Fall 2015)
2- میزان فاند: فول فاند- TA
3- سربازی معافیت کفالت
4- 30 آبان 90 فارق التحصیل شدم از مقطع ارشد و سابقه کار ندارم
5- 3 سال سابقه تدریس دارم تو دانشگاه (از بعد فارغ التحصیلی)
6- فامیل درجه یک تو امریکا ندارم (فقط یه دخترخالم اونجاست که فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه!)
از نظر زمانی یکم محدودیت دارم چون باید اوایل آگوست اونجا باشم واسه همین ممنون میشم راهنماییم کنید که کدوم سفارت میتونه برام گزینه بهتری باشه

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین pejman99
**
نقل قول

28-04-2015, 02:05 AM
(27-04-2015, 08:02 PM)'M1KE' نوشته: از نظر زمانی از دوبی می تونید سریع تر وقت بگیرید ولی به همون نسبت هم آمار ردی اون بیشتر از سفارت های دیگه ست (دلیل کم مشتری بودنش هم قاعدتا به همین موضوع برمی گرده). سفارت آنکارا به نسبت سخت گیری کمتری می کنه ولی هم زمان وقت گرفتن اون خیلی تاخیریه (حدود 2 ماه) و هم زمان کلیرنس اون (به طور متوسط حدود 3-2 ماه). سفارت ایروان تقریبا حد وسط این دو حرکت می کنه و شاید گزینه معقول تری باشه.
تاپیک مزایا و معایت سفارت ها رو هم مطالعه کنید.

ممنون بابت راهنماییتون. من تازه اسکن فرم I-20 بدستم رسیده (هنوز خودشو نفرستادن) و توش نوشته باید 3 آگوست اونجا باشم! به نظرتو ن با توجه به اینکه رشتم مکانیکه و اینکه هنوز فرم I-20 هم برام نفرستادن برای ایروان وقت بگیرم میرسم به ترم فال یا نه بهتره دوبی اقدام کنم؟
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
28-04-2015, 09:33 AM
هیچکس نمیتونه تخمین دقیقی از مدت زمان کلیرنس شما ارائه بده و فاکتورهای موثر بر مدت زمان اون انقدر زیاد هست که تقریبا به یک مساله تصادفی تبدیل میشه. ولی به طور خلاصه اگر شرایط پرونده تون طوری باشه که نیازی به بررسی زیادی نداشته باشه از الان زمان معقولی تا آگوست وجود داره و احتمال کلیرنس شدن تون در این مدت وجود داره و من بودم در این مقطع به دوبی نمی رفتم شاید در ژوییه یا جولای این کار رو می کردم.

البته من اطلاعی ندارم که در حال حاضر با تصویر I-20 برای کدوم سفارت ها می تونید وقت بگیرید ولی حدس می زنم با صرف داشتن شماره SEVIS روی I-20 بتونید کارهای اولیه مثل گرفتن وقت و پرداخت هزینه SEVIS رو انجام بدین و تا زمان خود مصاحبه با اصل I-20 مراجعه کنید.
(28-04-2015, 02:05 AM)'pejman99' نوشته:
ممنون بابت راهنماییتون. من تازه اسکن فرم I-20 بدستم رسیده (هنوز خودشو نفرستادن) و توش نوشته باید 3 آگوست اونجا باشم! به نظرتو ن با توجه به اینکه رشتم مکانیکه و اینکه هنوز فرم I-20 هم برام نفرستادن برای ایروان وقت بگیرم میرسم به ترم فال یا نه بهتره دوبی اقدام کنم؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mina_kh
**
نقل قول

01-05-2015, 09:36 PM
دوستان به نظرتون با توجه به اینکه اگوست باید به دانشگاه برسیم بین سفارت دوبی و ایروان کدوم بهتر هست؟
از دوبی یک ماه زودتر می تونم وقت بگیرم.
مشکل سربازی و کار ندارم ولی زمینه کاریم یکم حساسه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 34 بعدی »