عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-04-2014, 10:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-04-2014, 10:35 PM توسط Simon2007.)
(10-04-2014, 04:29 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام.من پدیرش master با TA از south dakota state university  برای fall2014 دارم و الآن در سدد این هستم که هر چه زودتر برای ویزام اقدام کنم.چون I-20 هنوز به دستم نرسیده و می خوام از قبلش کارای ثبت نام سفارت رو انجام بدم که وقت کم نیارم.
1.من در همون شهری که دانشگاه واقع شده یه فامیل دور دارم که نمی دونم تو فرم ثبت نام بهتره بنویم US contact من یه relative  هست یا friend ? در ضمن این شخص خودشون یکی از اساتید برجسته اون دانشگاست اما تو یه دپارتمان دیگه،به نظرتون موقع پر کردن فرم اسم organization که us contact  من توش هست  رو بنویسم south dakota state university  یا ممکنه مساله ساز بشه؟
2.خودم قصد دارم برای ویزا برم دبی چون اونجا فامیل نزدیک دارم و می تونن بهم تو رفت و آمد کمک کنن با توجه به اینکه به احتمال زیاد تنها باید برم برای ویزام .
رشتم مهندسی برق الکترونیک هستش و تا حالا هم نه سابقه رد شدن  مصاحبه از جایی داشتم نه چیزه حساسیت زای دیگه ای!
شما الآن با توجه به شرایط فعلی من سفارت کجارو پیشنهاد می کنید؟دبی انتخاب خوبیه؟

سلام
بهتره تا حد امكان فاميل دور رو مطرح نكنيد. و براي تماس هم از نفراتي كه در طي پروسه ي پذيرش باهاشون ارتباط داشتيد استفاده كنيد مثلا منشي دپارتمان. از نظر من دبي خوبه و چون خودتون عنوان كرديد مورد حساسيت زا نداريد مشكلي نبايد باشه. فقط رشتهي شما به احتمال  90 درصد كلير ميخوره و احتمالا ويزاي مالتي هم شامل حالتون نشه. 
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-04-2014, 10:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-04-2014, 10:51 PM توسط Leopold.)
لطفا این سوالات را تا جایی که واستون مقدور هست کامل پر کنید تا دوستان کمکتون کنند. چون رشتتون مهندسی برق هست نیازه که زمینه های کاریتون در دانشگاه های داخل و استادی که در آینده میخواید باهاش کار کنید (اگر مشخص شده) معلوم باشه.
(10-04-2014, 04:29 PM)'Dr.Roya' نوشته: سلام.من پدیرش master با TA از south dakota state university  برای fall2014 دارم و الآن در سدد این هستم که هر چه زودتر برای ویزام اقدام کنم.چون I-20 هنوز به دستم نرسیده و می خوام از قبلش کارای ثبت نام سفارت رو انجام بدم که وقت کم نیارم.
1.من در همون شهری که دانشگاه واقع شده یه فامیل دور دارم که نمی دونم تو فرم ثبت نام بهتره بنویم US contact من یه relative  هست یا friend ? در ضمن این شخص خودشون یکی از اساتید برجسته اون دانشگاست اما تو یه دپارتمان دیگه،به نظرتون موقع پر کردن فرم اسم organization که us contact  من توش هست  رو بنویسم south dakota state university  یا ممکنه مساله ساز بشه؟
2.خودم قصد دارم برای ویزا برم دبی چون اونجا فامیل نزدیک دارم و می تونن بهم تو رفت و آمد کمک کنن با توجه به اینکه به احتمال زیاد تنها باید برم برای ویزام .
رشتم مهندسی برق الکترونیک هستش و تا حالا هم نه سابقه رد شدن  مصاحبه از جایی داشتم نه چیزه حساسیت زای دیگه ای!
شما الآن با توجه به شرایط فعلی من سفارت کجارو پیشنهاد می کنید؟دبی انتخاب خوبیه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین azam1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-04-2014, 03:55 PM
سلام . من رشته مهندسی نرم افزار خوندم و الان برای mba از یکی از دانشگاه امریکا پذیرش گرفتم بدون فاند
میخوام برای سفارت برم اما نمیدونم با شرایط من کدوم سفارت مناسب تره . مدارک سیسکو هم دارم در ضمن دختر هستم
job offer  هم دارم چون در یک شرکت خصوصی کار میکردم زبان انگلیسی هم خوب هستش .
لطفا کمکم کنید بگبد کدوم سفارت برام مناسب تره ؟؟؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین azam1367
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-04-2014, 04:04 PM
سلام . من رشته مهندسی نرم افزار خوندم و الان برای mba از یکی از دانشگاه امریکا پذیرش گرفتم بدون فاند
میخوام برای سفارت برم اما نمیدونم با شرایط من کدوم سفارت مناسب تره . مدارک سیسکو هم دارم در ضمن دختر هستم
job offer  هم دارم چون در یک شرکت خصوصی کار میکردم زبان انگلیسی هم خوب هستش .
لطفا کمکم کنید بگبد کدوم سفارت برام مناسب تره ؟؟؟ مرسی
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

28-04-2014, 04:31 PM
از نظر تاثیر شرایط بر شانس ویزا شما با توجه به اینکه دختر هستین مشکل بررسی سابقه سربازی ندارین و نیز با توجه به اینکه رشته تون هم حساس نیست مشکل بحث های انتقال فن آوری رو ندارید و دستتون باز هست. منتهی اگر پیشنهاد شغلی شما برای آمریکا هست به نظرم به هیچ عنوان اون رو قید نکنید که شانس رد شدنتون رو زیاد می کنه. شما می بایست ثابت کنید بعد از تحصیل قصد بازگشت دارید و به کشور خودتون وابستگی اجتماعی دارید اگر از همین الان بگین اونجا کار پیدا کردین شانس ویزای دانشجویی شما خیلی کاهش پیدا می کنه.

برای انتخاب سفارت مناسب در تاپیک انتخاب سفارت مناسب مطرح کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
29-04-2014, 01:00 AM
در مجموع آنکارا گزینه محافظه کارانه تر و بعد هم ایروان هست. ولی اینها متقاضی هاشون زیاد هست و گرفتن وقت از اونها به طور معمول مشکل تر از سفارت های دیگه هست و کلیرنس های طولانی هم دارند. با توجه به اینکه سربازی ندارید و رشته تون هم حساس نیست می تونید روی گزینه دوبی هم فکر کنید. طبق تجربه های قبلی دوستان، احتمال ردی ویزا در این سفارت بیشتر هست ولی در زمان به مراتب کمتری نتیجه رو اعلام می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین rud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-04-2014, 09:25 PM
من تازه می خوام BS رو بفرستم تا I-20 ام بیاد برای اقدام به ویزا و برای ترم پاییز- دیر نیست یه کم کلاً؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-04-2014, 09:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2014, 09:33 PM توسط Torkan.)
(29-04-2014, 09:25 PM)'rud' نوشته: من تازه می خوام BS رو بفرستم تا I-20 ام بیاد برای اقدام به ویزا و برای ترم پاییز- دیر نیست یه کم کلاً؟

دوست عزیز شما منظورتون اینه که کدوم سفارت برین بهتره و در واقع زودتر میتونین ویزا بگیرین (احتمالات البته) یا اینکه منظورتون کلی هست که الان دیره یا نه؟
اگه کلی پرسیدین که فکر کنم تاپیک مناسبی نباشه ولی راستش با توجه به اینکه کلاسا معمولا اواسط آگوست البته حدودای 21 اگوست شروع میشه شما حدود 3.5 ماه وقت خواهید داشت منتهی بحث اینه کدوم سفارت وقتاش بازه؟ الان خیلی مهمه شما سریع عمل بکنید. همانطور که پیشنهاد دادم اسکن به جای پست و همچنین واسه وقت گرفتن منتظر I-20 نباشید که بیاد دستتون. به دانشگاه بگید بعد اماده شدن نامه، SEVIS CODE , SCHOOL CODE رو بده براتون تا وقت بگیرید.
اگر رشتتون حساس نباشه فکر میکنم 3 ماه زمان خیلی خوبی هست حالا هر سفارتی ولی حساس باشه بستگی به شانس داره.(خود سفارت ها البته میگن سعی کنین 120 روز مونده به شروع کلاسا اقدام کنین)

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-04-2014, 09:54 PM
کلی پرسیدم.
رشته عمران- ارشد سازه. از اونایی که معمولاً کلیر می خوره؟ یا حساس نیست خدایی نکرده؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-04-2014, 10:58 PM
(29-04-2014, 09:54 PM)'rud' نوشته: کلی پرسیدم.
رشته عمران- ارشد سازه. از اونایی که معمولاً کلیر می خوره؟ یا حساس نیست خدایی نکرده؟

خبر خوش اینکه رشته عمران جزو معدود رشته های بی خطر در مهندسی هست (البته از نظر سفارت ها)
البته کلیرنس فقط به رشته مربوط نیست و به موارد مختلفی بستگی داره که چون تاپیک مربوطه نیست نمیشه زیاد توضیح داد.
شما میتونید بعدا در همین تاپیک راجع به سفارت مناسب کیستون بپرسید تا دوستان با تجربه نظر بدن. آنکارا پر شده وقتاش تا یک ماه و حتی دو ماه اینده هم تا کار شما تمام بشه پر میشه وگرنه همون رو پیشنهاد میکردم.
ایروان و دبی هم براتون خوب هست. باز کامل شرایطتون رو بنویسین تا نظر بدن دوستان.(کامل بگین سربازی و  فاند و کار در شرکت ها و تعداد مقالات و ... و... رو)...البته در صورت صلاحدید خودتون[img]images/smilies/wink.gif[/img]

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 34 بعدی »