عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟

نظرسنجی: به نظر شما کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزا مناسب تر است؟
سفارت آمریکا در آنکارا
33.80%
24 33.80%
سفارت آمریکا در باکو
4.23%
3 4.23%
سفارت آمریکا در بیروت
1.41%
1 1.41%
سفارت آمریکا در تاشکند
7.04%
5 7.04%
سفارت آمریکا در دبی
15.49%
11 15.49%
سفارت آمریکا در عشق آباد
16.90%
12 16.90%
سفارت آمریکا در کابل
2.82%
2 2.82%
سفارت آمریکا در نیکوزیا, قبرس
8.45%
6 8.45%
سفارت آمریکا در سایر کشورها
9.86%
7 9.86%
مجموع 71 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 34 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کدام سفارت برای مصاحبه و دریافت ویزای امریکا مناسب تر است؟
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-02-2016, 10:00 PM
(01-02-2016, 09:49 PM)r_mohammadi نوشته: سلام دوستان اگر امکانش هست لطفا نظرتون رو راجع به سفارت انتخابی برای مصاحبه بگید.
پذیرش بدون فاند در رشته MBA از دانشگاهی در کالیفرنیا / فارغ التحصیل MBA از داشگاه پیام نور سال 1390 / سابقه 4 سال تدریس به عنوان حق التدریس در دانشگاه های مختلف حدود 20 واحد در هر ترم
سابقه کار به عنوان مدیر بازاریابی یک شرکت خصوصی چهار سال/ پایان نامه و مقاله پذیرفته شده به زبان فارسی در همایش در مورد بازاریابی اینترنتی/ برای ساپورت مالی هم خودم می تونم و هم پدرم می تونه BS بده/ سند ملکی دارم / سربازی جذب سپاه شدم اما از ابتدا بصورت امریه در قسمت آموزش اداره تعاون بودم و کلا 15 ماه خدمت کردم - آموزشی رو به علت داشتن کفایتی پیچوندم و از خدمتم کسر شد - کارت پایان خدمت جدید گرفتم و اسمی از سپاه روش نیست - سال پایان خدمت 1391 / تنها فامیل نزدیکم در آمریکا داییم هست که دقیقا در شهری زندگی می کنه که من دانشگاه پذیرفته شدم / به همراه همسرم می خوام اقدام کنم / در 6 سال گذشته هر سال به غیر از امسال در لاتری شرکت کردم.
ارمنستان به فاند حساسه. اگر فاند ندارید فکر می کنم حذف ارمنستان از لیستتون کار خوبی باشه. وضعیت دبی هم که امسال خیلی خوب نبوده. با توجه به شرایط شما آنکارا گزینه منطقی ای هست. البته بیشتر تحقیق کنید این صرفا نظر من بود. در کل ویزا گرفتن بدون فاند کمی سخت تر از با فاند هست.

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-02-2016, 10:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-02-2016, 11:09 PM توسط Torkan.)
(01-02-2016, 09:49 PM)r_mohammadi نوشته: سلام دوستان اگر امکانش هست لطفا نظرتون رو راجع به سفارت انتخابی برای مصاحبه بگید.
پذیرش بدون فاند در رشته MBA از دانشگاهی در کالیفرنیا / فارغ التحصیل MBA از داشگاه پیام نور سال 1390 / سابقه 4 سال تدریس به عنوان حق التدریس در دانشگاه های مختلف حدود 20 واحد در هر ترم
سابقه کار به عنوان مدیر بازاریابی یک شرکت خصوصی چهار سال/ پایان نامه و مقاله پذیرفته شده به زبان فارسی در همایش در مورد بازاریابی اینترنتی/ برای ساپورت مالی هم خودم می تونم و هم پدرم می تونه BS بده/ سند ملکی دارم / سربازی جذب سپاه شدم اما از ابتدا بصورت امریه در قسمت آموزش اداره تعاون بودم و کلا 15 ماه خدمت کردم - آموزشی رو به علت داشتن کفایتی پیچوندم و از خدمتم کسر شد - کارت پایان خدمت جدید گرفتم و اسمی از سپاه روش نیست - سال پایان خدمت 1391 / تنها فامیل نزدیکم در آمریکا داییم هست که دقیقا در شهری زندگی می کنه که من دانشگاه پذیرفته شدم / به همراه همسرم می خوام اقدام کنم / در 6 سال گذشته هر سال به غیر از امسال در لاتری شرکت کردم.

درود

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی متاسفانه شانستون از چند نظر کمه:
1- دقیقا همون شهری که داییتون هست دارین میرین؟!! اتفاقا نباید به اون میرفتین! ساده ترین بهانه برای آفیسر برای رد کردن! مواظب باشین اونجا این رو با افتخار نگین که تو دردسر میفتین!
2- bs فقط به نام پدر باشه به نام خودتون ندین.
3- سربازی اونجای خطری بودن و اگر بدونن خوب امکان داره ردتون کنن.
4- پذیرش بدون فاند هست و  اگر بخوان بهانه کنن میکنن و ربطی به اون سند ملکی و اینا نداره! خود ایران رو هم سند ببرین اگر خواستن رد میکنن!
به نظر من در کل احتمال ردی 214 و یا 306 زیاده.
توصیه میکنم حتما آنکارا رو امتحان بکنید. اگر کلیرنس خوردید و نفهمیدن کجا خدمت کردید انشاللا سال بعد آمریکایید!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین ali_za63
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-02-2016, 09:46 PM
باسلام خدمت دوستان
من برای فرصت مطالعاتی 6 ماهه دوره دکتری در رشته مهندسی عمران گرایش سازه از آمریکا پذیرش گرفتم. هزینه های اونجا باخودم هست. سابقه حداقل 5 سال کار اجرایی و طراحی در زمینه مهندسی عمران و همچنین سابقه تدریس دارم. از محل کارم می توانم برگه ای مبنی براینکه پس از بازگشت مایلند با من کار کنند را دریافت کنم. همچنین سند ملکی می توانم به نام بزنم. حدود 33000 دلار bank statement  هم دارم.
درضمن من حدود 3 ماه هم در نیروی انتظامی خدمت سربازی انجام دادم. درضمن قصد دارم همسرم نیز همراهم باشهو
باتوجه به شرایط بالا به نظر شما احتمال گرفتن ویزای آمریکا برای من چقدر است؟
همچنین کدوم سفارت برای من مناسبتر است؟
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
متشکرم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-02-2016, 10:09 PM
نقل قول نمیکنم تا دوستان دیگر هم نظرشون رو بدن.
نکته منفی وجود نداره کلا. کلیرنسش زیاده ولی برید انکارا!

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-02-2016, 02:30 PM
سلام ترکان. لطفا منو راهنمایی کن

این شرایطمه برم کجا برای ویزا:

مهندسی مکانیک شریف کارشناسی. از UT Austin پذیرش با فول فاند. فاند TA هست بنابراین استاد در دانشگاه مقصد ندارم که سفارت بخواد به ریسرچ هاش گیر بده. سربازی و سابقه کار هم ندارم. 

برم ارمنستان یا آنکارا یا دوبی؟ 

دوستام همه پارسال رفتن دوبی و همه سینگل شدن و خیلی هم دیر جواب داد. آنکارا هم پیکاپ ش خیلی گرونتر از ایروانه.

به نظر شما ایروان شانس مالتی بیشتر دارم یا آنکارا؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-02-2016, 02:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2016, 02:44 PM توسط Torkan.)
(20-02-2016, 02:30 PM)mj.sarfi نوشته: سلام ترکان. لطفا منو راهنمایی کن

این شرایطمه برم کجا برای ویزا:

مهندسی مکانیک شریف کارشناسی. از UT Austin پذیرش با فول فاند. فاند TA هست بنابراین استاد در دانشگاه مقصد ندارم که سفارت بخواد به ریسرچ هاش گیر بده. سربازی و سابقه کار هم ندارم. 

برم ارمنستان یا آنکارا یا دوبی؟ 

دوستام همه پارسال رفتن دوبی و همه سینگل شدن و خیلی هم دیر جواب داد. آنکارا هم پیکاپ ش خیلی گرونتر از ایروانه.

به نظر شما ایروان شانس مالتی بیشتر دارم یا آنکارا؟

ممنون

درود
بااینکه میگید ta هستید ای کاش یه نامه هم از دانشگاه بگیرید مبنی بر اینکه کارتون حساس نیست و به چیزهای حساس دسترسی نخواهید داشت. معمولا coordinator میده اون رو.
دوستانتون و سال پیش و سال بعد و سفارت خاص و اینها همه گمانه زنی هست. دوستانتون رفتن دبی به نظرم کار خوبی کردن البته با اینکه دبی خیلی بی نظمی داره ولی احتمال مالتی بیشتره. آنکارا خیلی بعیده مالتی بده ولی خوب آمار ریجکتش پایینه!
متاسفانه با توجه به رشتتون کمی سخته مالتی گرفتن مگر اینکه دکترا برین که احتمالش بیشتر میشه.
من واقعا در بین ایروان و انکارا نمیتونم بگم کدوم حتی 1 درصد احتمالش بیشتره واسه مالتی ولی جای شما باشم باز کمتر ریسک میکنم و میرم آنکارا. حالا گرون بودن دبی زیاد مهم نیست ولی باز احتمال مالتی دبی از همه جا بیشتره.
هر چند خودم بر این عقیده هستم که واقعا مالتی با سینگل فرق انچنانی نداره شما حالا رفتی تا 2 سال تونستی برگردی که چی بشه واقعا؟Smile

پ.ن: لطفا نتیجه پذیرشتون و رزومتون رو بذارید در این سایتSmile

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

20-02-2016, 02:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-02-2016, 02:52 PM توسط mj.sarfi.)
اصلا برام سینگل و مولتی فرقی نداره. شاید مولتی هم بدن نیام ایران. در جریان اون قضیه 2 سال هم بودم. خانواده گیر داده که مالتی بگیر!!!

بله در جریان آمار پایین ریجکت آنکارا بودم. میرم آنکارا چون شما گفتید.

در مورد coordinator اینا به دانشگاه اطلاع میدم ردیفش کنن. هنوز آفر دانشگاهو اکسپت نکردم.

سوال دیگه ام اینه که زود اقدام کنم مثلا مارچ برم مصاحبه مشکلی داره اصولا؟ گیر خاصی پیش میاد؟ طبیعتا ویزام زودتر صادر میشه شاید توی April/May بعد قانونی ان وسط ها هست که بگه شما از فلان تاریخ تا فلان تاریخ بعد از صدور ویزا حق ورود به ایالات متحده رو دارید؟ مثلا بگن دیگه بعد از June نمیتونی بری آمریکا چون ویزات April صادر شده.
راستش رفتن به آمریکا قبل از آخر آگوست برام مقدور نیست

بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2016, 02:57 PM
(20-02-2016, 02:49 PM)mj.sarfi نوشته: اصلا برام سینگل و مولتی فرقی نداره. شاید مولتی هم بدن نیام ایران. در جریان اون قضیه 2 سال هم بودم. خانواده گیر داده که مالتی بگیر!!!

بله در جریان آمار پایین ریجکت آنکارا بودم. میرم آنکارا چون شما گفتید.

در مورد coordinator اینا به دانشگاه اطلاع میدم ردیفش کنن. هنوز آفر دانشگاهو اکسپت نکردم.

سوال دیگه ام اینه که زود اقدام کنم مثلا مارچ برم مصاحبه مشکلی داره اصولا؟ گیر خاصی پیش میاد؟ طبیعتا ویزام زودتر صادر میشه شاید توی April/May بعد قانونی ان وسط ها هست که بگه شما از فلان تاریخ تا فلان تاریخ بعد از صدور ویزا حق ورود به ایالات متحده رو دارید؟ مثلا بگن دیگه بعد از June نمیتونی بری آمریکا چون ویزات April صادر شده.
راستش رفتن به آمریکا قبل از آخر آگوست برام مقدور نیست

بازم ممنون

شما تا 4 ماه بعد صدور ویزا فرصت دارید برید آمریکا و زودتر از یک ماه قبل شروع کلاس هم نمیتونید وارد بشید  فقط باید قبل از تاریخ i-20 وارد بشید که مشکلی پیش نیاد. یعنی حتی اخر اپریل هم ویزاتون رو بدن تا اخر اگوست فرصت دارید برید ایالات متحده هرچند بعید میدونم ویزاتون رو زودتر از یک ماه بعد مصاحبه بدن. به احتمال زیاد کلیرنس خواهید داشت. این رو نگفتم از الان ماتم بگیرین گفتم اماده بشین اسه کلیرنس 40 تا 90 روزه حداقل.
حالا فردا نیایین بگین من درجا ویزا گرفتم شما چرا همش ناامیدمون میکنین؟Smile
زمینه کاریتون چی هست؟
در ضمن اینکه ترکان گفت برین آنکارا دلیل رفتنتون نباشه لطفا فردا پس فردا ما هم مشمول ضمه نشیمSmile

پ.ن: در ضمن خانواده هم حق داره ولی متاسفانه دلیل واسه رفتن و برگشتن نیست. چون شما عملا تازه تا میایین عادت کنین به دوری برمیگردین اونجا و این مساله تا دو سال متاسفانه صادقه. برید آنکارا و خلاص!
بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین mj.sarfi
**
نقل قول

20-02-2016, 03:08 PM
زمینه کاری که این دانشگاه اپلای کردم Thermal/Fluid هست. به انرژی و سیالات ربط داره. چون ایالت تگزاس کلا پروژه های نفتی فراوون داره میتونن به موردم گیر بدن. برای همین ریسک نمیکنم میرم آنکارا.

پس شما توصیه میکنید اول نامه عدم کار بر روی مسائل حساس رو از Coordinator بگیرم. بعد درخواست صدور i20 رو بدم و برای مارچ وقت سفارت بگیرم؟ 

سوال دیگرم این هست که با توجه به لغو برهی تحریم ها ارسال i20 همچنان مثل سال های گذشته از طریق آژانس ها انجام میگیره یا اینکه تحریم پست برداشته شده و خود دانشگاه های آمریکا میتونن پست کنند به ایران؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-02-2016, 03:16 PM
(20-02-2016, 03:08 PM)mj.sarfi نوشته: زمینه کاری که این دانشگاه اپلای کردم Thermal/Fluid هست. به انرژی و سیالات ربط داره. چون ایالت تگزاس کلا پروژه های نفتی فراوون داره میتونن به موردم گیر بدن. برای همین ریسک نمیکنم میرم آنکارا.

پس شما توصیه میکنید اول نامه عدم کار بر روی مسائل حساس رو از Coordinator بگیرم. بعد درخواست صدور i20 رو بدم و برای مارچ وقت سفارت بگیرم؟ 

سوال دیگرم این هست که با توجه به لغو برهی تحریم ها ارسال i20 همچنان مثل سال های گذشته از طریق آژانس ها انجام میگیره یا اینکه تحریم پست برداشته شده و خود دانشگاه های آمریکا میتونن پست کنند به ایران؟

البته زمان ما 16 سوال معروف سفارت بود ولی ظاهرا الان برچیده شده! شاید اون نامه واقعا دیگه نیازی نباشه ولی داشتنش خوبه به نظرم. اره همزمان با i-20 اون رو هم بگین ایمیل کنن. هر زمان خواستن چیز سختی نیست. امضا و مهر میکنه با ایمیل میفرسته براتون!
معمولا میگن خبو هرچقدر زودتر وقت بگیرین به نفعتون خواهد بود. اگر مارچ وقت پیدا شد دیگه!
واللا من در مورد لغو تحریمها نظری ندارم چون نظرم رو قبلا گفتم بیشتر از اینکه خیرش رو ما ببینیم دیگران خواهند دید! شما این مورد رو از دانشگاه بپرس ببین اگر مستقیم با dhl میفرستن بفرستن میدونم با فدکس نمیفرستن مستقیم. هر چند باز اگر من بودم هزینش زیاد هم فرقی نمیکنه همون با کاراپست کار رو یکسره میکردم میرفت پی کارش. کارش زمون ما خوب بود فکر کنم زمون شما هم خوب باشه!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (34): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 34 بعدی »