عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Statement of Purpose - SoP چگونه SoP بنویسیم؟

صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه SoP بنویسیم؟
آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-01-2013, 04:50 PM
(05-01-2013, 04:35 PM)maryam4312 نوشته: درود
پاراگراف آخر اس او پی که باید راجب دانشگاه بنویسیم توش ، چیا بنویسیم؟
غیر ازین حرف کلی که "اساتید خوبی دارید، ازمایشگاههای مجهز" دیگه چی؟
مثلا اسم چندتا استاد مرتبط به کارمون و ... ؟
آره گاها وقتی با استادی سروکاردارین یا به کار چند استاد علاقه دارین اسمشونو آوردن میتونه خوب باشه. بعد اینکه یه توضیحی هم بدین که چطور ادامه تحصیل تو اون دانشگاه و دپارتمان میتونه شمارو به اهدافتون نزدیک تر کنه . علاوه بر اینکه ویژگی های دانشگاه و دپارتمان رو می شمرین که خودتونم گفتین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-01-2013, 03:49 PM
یک سری ویژگی هم در مورد دانشگاه اضافه کن مثلاً اگر درصد اینترنشنالشون بالاست و ...
نقل قول  

آفلاین unique
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2013, 12:22 AM
سلام دوستان

یک SOPخوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟

راستش من تا حالا چنین چیزی تهیه نکردم...

کسی می تونه کمکم کنه

باید تا فردا شب آپلودش کنم

برا دانشگاه twente هلند می خوامش
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-02-2013, 09:06 AM
به این تاپیک مراجعه بفرمایید، منابع و مطالب خوبی در مورد نحوه نوشتن SoP وجود داره. همچنین راهنمایی‌هایی که در همین تاپیک شده رو هم نگاهی بیاندازید.
جدا از این مساله، SoP یکی از مدارک مهمی هست که شما باید تهیه کنید و در بعضی از دانشگاه‌ها نقش زیادی در گرفتن پذیرش داره. به همین دلیل معمولا باید زمان زیادی برای SoP بذارید. توصیه کلی من اینه که متنی رو بنویسید و در طی چند هفته چندین بار مرور کنید و سعی کنید بهتر و بهترش کنید. نوشتن SoP چیزی نیست که شما در روز آخر و فوری بخواهید انجام بدید. این مطلب رو در مورد بقیه دانشگاه‌ها مد نظر داشته باشید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین زهرا_ستاره_کوکب
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-02-2013, 06:58 PM
با سلام.
می خواستم بدونم کسی از دوستان تا به حال برای نوشتم SOP و CV به موسساتی که این کار را در ازای دریافت هزینه انجام میدن مراجعه کرده و یا اصولا اطلاعی در این مورد داره که تا چه حد این روش قابل اطمینانه؟ اصلا چنین چیزی رو توصیه می کنید؟
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-02-2013, 07:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-02-2013, 08:04 PM توسط lavender.)
(22-02-2013, 06:58 PM)زهرا_ستاره_کوکب نوشته: با سلام.
می خواستم بدونم کسی از دوستان تا به حال برای نوشتم SOP و CV به موسساتی که این کار را در ازای دریافت هزینه انجام میدن مراجعه کرده و یا اصولا اطلاعی در این مورد داره که تا چه حد این روش قابل اطمینانه؟ اصلا چنین چیزی رو توصیه می کنید؟
sop رو هیچ وقت ندید دست یکی دیگه که براتون بنویسه...خودتون باید بنویسید چون فقط شما هستید که می تونید روند پیشرفت خودتون رو توضیح بدید. نهایتش بدید یه نفر بخونه برای تصحیح نکات گرامری.
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 7
23-02-2013, 07:43 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2013, 09:10 PM توسط amin_mb.)
یه نکته ای که توی sop نوشتن هست اینه که وقتی اون رو نوشتید بلند برای خودتون بخونید بعدش متوجه می شید چی نوشتید. ناخداگاه استباهاتتون یا ناپیوستگی مطالب به چشم میاد.
من داشتم sopیم رو می خوندم که سابمیت کنم...یه پاراگراف نوشته بودم بعد به خودم گفتم خب اینو نوشتم...بعدش چی؟ یعنی در حد نیم خط یه نتیچه گیری داشته باشید آخر هر پارگرافتون خیلی خوب می شه.
توجه کنید مطالب انشاءوار باشن (یعنی مثل انشاء پیوستگی مطلب داشته باشید) نه اینکه توی هر پارگراف یه چیزی بنویسید و خدافظ....
sop های دیگران رو زیاد بخونید. توی اینترنت زیاد هست...از اونجا یاد می گیرید چه جوری پیوسته بنویسید.
موفق باشید

ویرایش کننده: amin_mb دلیل: درخواست خود نویسنده جهت اصلاح اشتباه تایپی
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 8
26-02-2013, 04:36 AM
یه نکته ی دیگه( ببخشید من هی تیکه تیکه یادم میاد )
هیچ وقت sop رو تو دو سه روز نخواید جمع بندی کنید. روزی 1-2 ساعت روش کار کنید ...بذارید کنار ..دوباره روز بعد شروع کنید و ممکنه اینجوری بشید =>[عکس: 471519_computer1.gif]
sop نوشتن هم کار یه روز و دو روز و یه هفته و دو هفته نیست ...یک تا دوماه روش باید کار کنید تا یه چیز عالی از توش در بیاد.

مرحله هایی که من sop م رو تکمیل کردم:
1- حدود 20 تا sop توی رشته ی خودم خوندم.
2. بعد گفتم: خب باید اینا رو نوشت ( یه فلوچارت کشیدم)
3. هر چیزی به ذهنم می رسید فقط در حد یه جمله می نوشتم تا یادم نره...هر مبحث رو با یه رنگ نوشتم.
4. مباحث رنگی رو بسط دادم و وارد دیتیل شدم ( خیلی نه، در حدی که کسی که می خونه توجیه شه نه اینکه حوصلش سر بره)
5. سعی کردم مطالب رو به هم متصل کنم از نظر زمانی.
6. هی خوندم ...هی خوندم.... هی برای خودم سئوال مطرح کردم و فکر کردم که آیا توضیحاتم کامل هست؟ و باز نوشتم [عکس: 670519_computer4.gif]
7. یه کم که تکمیل شدم دادم به یکی از دوستام خوند و نظراتش رو توی sop خودم گنجوندم.
8. تمام!

مطمئناً sop همیشه جای کار داره. یعنی هر چند بار هم بخونید باز می تونید کم و زیادش کنید اما یه جایی باید بگید STOP....کافیه![عکس: 261019_dunnosmiley.gif]

من تجربه های خودم رو می گم. مطمئناً دوستان دیگه ای هم هستن که تجربه های اینچنینی داشتن.[عکس: 56719_128fs318181.gif]

[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

26-09-2013, 08:23 AM
 دوست عزیز من اولین باره از شما میشنوم اسم استاد رو بیارن تو sop!
بله هر استاد و هر دانشگاهی متفاوته و ممکنه شما با یه استاد دیگه حرف بزنی یه چیز دیگه بگه و sop هم بستگی به خود فرد داره فک نکنم قاعده جزیی داشته باشه...
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین salazar716
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-09-2013, 01:57 PM
(26-09-2013, 08:23 AM)'Charming' نوشته:  دوست عزیز من اولین باره از شما میشنوم اسم استاد رو بیارن تو sop!
بله هر استاد و هر دانشگاهی متفاوته و ممکنه شما با یه استاد دیگه حرف بزنی یه چیز دیگه بگه و sop هم بستگی به خود فرد داره فک نکنم قاعده جزیی داشته باشه...
بااحترام

نشنیدی که اسم استادی که دوست داری باهاش کار بکنی تو اون دانشگاه رو میتونی بیاری تو SOP؟ که لاین تحقیقاتی خودت رو یه جورایی مشخص کنی؟ من که تو جریان کار یه چند نفر بودم این کار رو انجام داده بودن...
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (16): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 10:41 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی