عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV چگونه رزومه بنويسيم؟

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه رزومه بنويسيم؟
آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-08-2015, 05:29 AM
(13-08-2015, 10:26 PM)giga نوشته: سلام ببخشید فرمت sop و رزومه به چه صورت باشه بهتره, pdf,word یا LATEX . با تشکر

Sop رو در ورد بنویسید بعد به صورت pdf خروجی بگیرید. برای رزومه هم میتونین در ورد و هم در latex درستش کنین و باز به صورت pdf‌ آپلودش کنین. 
اگر به latex‌ مسلط هستین من توصیه می کنم با این نرم افزار طراحیش کنین چون زیبا تر میشه البته محتویاتش مهم تر از زیباییش هست که اون مستقل از نرم افزار انتخابیتونه

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین dr. n
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-08-2015, 11:55 PM
ذکر عضویت در کمیته علمی کنگره ی دانشجویی و همین طور کمیته تحقیقات دانشجویی تاثیر مثبتی در زرومه و CV داره؟
اینکه مقاله ی ارائه شده (پوستر) در کنگره های دانشجویی داخلی رتبه اول و دوم آورده باشن چطور؟
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
24-08-2015, 01:10 AM
(23-08-2015, 11:55 PM)dr. n نوشته: ذکر عضویت در کمیته علمی کنگره ی دانشجویی و همین طور کمیته تحقیقات دانشجویی تاثیر مثبتی در زرومه و CV داره؟
اینکه مقاله ی ارائه شده (پوستر) در کنگره های دانشجویی داخلی رتبه اول و دوم آورده باشن چطور؟

کمیته علمی رو در بخش experience‌و مورد دوم رو در award‌بنویسید اگر تعداد بالا بوده اون رو هم بگید مثلا among 110 papers 
بله خوب هستش بنویسید اینا رو.

نقل قول  

آفلاین dr. n
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-08-2015, 04:00 PM
میشه بفرمایید این تاکیدی که برای 2-3 صفحه بودن CV میشه فقط برای تماس با استادها هست یا CV که برای apply فرستاده میشه هم باید همون باشه؟ 
چون برای خلاصه شدنش مجبورم 1سری از مطالب و مقاله ها رو حذف کنم. تازه قراره بعدها اضافه هم بشه.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

30-08-2015, 09:18 PM
(30-08-2015, 04:00 PM)dr. n نوشته: میشه بفرمایید این تاکیدی که برای 2-3 صفحه بودن CV میشه فقط برای تماس با استادها هست یا CV که برای apply فرستاده میشه هم باید همون باشه؟ 
چون برای خلاصه شدنش مجبورم 1سری از مطالب و مقاله ها رو حذف کنم. تازه قراره بعدها اضافه هم بشه.

بله بیش از سه صفحه نباید باشه. چون هدف اینه که با یه نگاه سریع کارها و سوابق ریسرچتون دیده بشه. اگر خیلی طولانی شده از مسایل کم اهمیت تر چشم پوشی کنید یا به جای اینکه به هر مورد یک خط اختصاص بدید بعضی موارد رو پشت سر هم بنویسید. من مثلا سابقه TA‌ام خیلی زیاد بود در حدی که نه مورد جداگانه بود. همه رو پشت سر هم نوشتم که جا کمتر بگیره و بیش از ۲ صفحه نشه کلش. یا اگه مقالاتتون خیلی زیاده مقالات داخلی رو ننویسید یا مهم تر ها رو بنویسید. 
توجه کنید که اگر رزوم خیلی خیلی طولانی بشه مثلا ۴ ۵ صفحه این طور به نظر میرسه که شما خواستید بزرگ نمایی کنید که خوب نیست. اولویت بندی کنید تو ۲ ۳ صفحه کامل شه.

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین mgorji
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-08-2015, 11:37 PM
سلام
آیا در رزومه فقط سابقه کار با بیمه باید آورده بشه؟
من سابقه کار دارم اما بدون بیمه و می تونم از کار فرمای سابقم هم تاییدش رو بگیرم در این صورت بیان این نوع سابقه در رزمه ایراد داره؟
این نوع سابقه  کار هم ارزش داره؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

31-08-2015, 12:44 AM
(30-08-2015, 11:37 PM)mgorji نوشته: سلام
آیا در رزومه فقط سابقه کار با بیمه باید آورده بشه؟
من سابقه کار دارم اما بدون بیمه و می تونم از کار فرمای سابقم هم تاییدش رو بگیرم در این صورت بیان این نوع سابقه در رزمه ایراد داره؟
این نوع سابقه  کار هم ارزش داره؟
سپاس

نه اصلا نیاز به بیمه و اینها نیست
اگر مرتبط هست بیارید اگر کاری بوده که به رشتتون ربطی نداشته آوردن و نیاوردنش فرقی نداره. نیاز به تایید هم ندارید. ولی اگر خیلی به رشتتون ربط داشته و انجامش نشون دهنده مهارتی مرتبط هست میتونید یه ریکام بگیرید از کارفرما به عنوان ریکام چهارم نه یکی از سه ریکام اصلی که باید از اساتید باشه

نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

11-09-2015, 10:36 PM
سلام دوستان
من در رزومه ای که برای استاد فرستادم نام محل تحصیلم رو به صورت university of ذکر کردم این در حالی است که محل تحصیل من مرکز آموزش عالیه من قصد نداشتم حقیقت رو پنهان کنم وقی انگلیسی نام مرکز رو سرچ کردم همین واژه ی university of اومد خوب منم همین رو در رزومه آوردم حالا در ترجمه مدارکم واژه دیگه ای می آد؟ این برام مشکل ساز می شه از نظر استاد؟ باید چی کار کنم؟
ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-09-2015, 12:46 AM
(11-09-2015, 10:36 PM)mgorji نوشته: سلام دوستان
من در رزومه ای که برای استاد فرستادم نام محل تحصیلم رو به صورت university of ذکر کردم این در حالی است که محل تحصیل من مرکز آموزش عالیه من قصد نداشتم حقیقت رو پنهان کنم وقی انگلیسی نام مرکز رو سرچ کردم همین واژه ی university of اومد خوب منم همین رو در رزومه آوردم حالا در ترجمه مدارکم واژه دیگه ای می آد؟ این برام مشکل ساز می شه از نظر استاد؟ باید چی کار کنم؟
ممنون از پاسختون

کدوم دانشگاهید؟
مشکلی نداره. شما یه ایمیل به استاد میزنید نهایتا اگه ترجمه چیز دیگه ای بود.
ترجمه رو دانشگاه میده یا میدید بیرون دارالترجمه؟ اگر میدید بیرون که بگین universityترجمه کنن. همکاری میکنن اصولا. حالا باز بپرسید
اگر دانشگاه مدرک لاتین یا ریزنمره لاتین بهتون میده رزومه هم باید همونو بنویسید یعنی برای مدارکی که آپلود یا پست میکنید دانشگاه مقصد همه مدارک باید یه چیز باشه.
اگه خیلی نگرانین خب تو sop جایی که میگین فلان سال قبول شدم به university‌ of تو پرانتز اون یکی اسمم بیارید یعنی که اسم دیگش اونه.
به استاد هم با ایمیل میشه بگید نگران نباشید درگیر اسامی نیستن اونقدری ولی حتما جایی شفاف سازی کنید حالا یا در sop‌یا در یک کاورلتر جداگانه با مدارک اپلای. میتونین به graduatr coordinatorایمیل بزنید مطرح کنید اون میگه چکار کنید
موفق باشید

نقل قول  

آفلاین mgorji
نقل قول

12-09-2015, 11:41 AM
(12-09-2015, 12:46 AM)nasim1234 نوشته: کدوم دانشگاهید؟
مشکلی نداره. شما یه ایمیل به استاد میزنید نهایتا اگه ترجمه چیز دیگه ای بود.
ترجمه رو دانشگاه میده یا میدید بیرون دارالترجمه؟ اگر میدید بیرون که بگین universityترجمه کنن. همکاری میکنن اصولا. حالا باز بپرسید
اگر دانشگاه مدرک لاتین یا ریزنمره لاتین بهتون میده رزومه هم باید همونو بنویسید یعنی برای مدارکی که آپلود یا پست میکنید دانشگاه مقصد همه مدارک باید یه چیز باشه.
اگه خیلی نگرانین خب تو sop جایی که میگین فلان سال قبول شدم به university‌ of تو پرانتز اون یکی اسمم بیارید یعنی که اسم دیگش اونه.
به استاد هم با ایمیل میشه بگید نگران نباشید درگیر اسامی نیستن اونقدری ولی حتما جایی شفاف سازی کنید حالا یا در sop‌یا در یک کاورلتر جداگانه با مدارک اپلای. میتونین به graduatr coordinatorایمیل بزنید مطرح کنید اون میگه چکار کنید
موفق باشید

دوست گرامی
مدارکم توسط وزارت علوم تایید شده و ترجمه رو باید بدم دارالترجمه خوب اگر دارالترجمه بزنه uni of بعد از اون جا که داره ترجمه رسمی میکنه مشکلی از لحاظ مهرها و غیره پیش نمی یاد؟
سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 بعدی »