عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
چگونه اطلاعات تحقیق را به مقاله ای ارزنده تبدیل کنیم؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
چگونه اطلاعات تحقیق را به مقاله ای ارزنده تبدیل کنیم؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2013, 02:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2013, 02:34 PM توسط Torkan.)
(22-09-2013, 03:34 PM)'mahnaz103' نوشته:
با سلام 
من به شخصه همه رو دانلود کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد...اگه هنگام دانلود سرعت اینترنت شما یهو کم بشه ممکنه مجبور بشید از اول دانلود کنید اما در کل همه ی فایل ها مثل هم بودند در دانلود و مشکلی برای من به وجود نیومد

یادم رفت این رو هم بگم که همه ی فایل ها در همین سایت پرشین گیگ آپلود شدن و کافیه بعد از این که روز پارت مربوطه کلیک کردید و صفحه ی جدید برای دانلود(همان پرشین گیگ ) باز شد روی گزینه ی download که گوشه ی بالای سمت چپ هست کلیک کنید تا براحتی دانلود بشه.باز اگر سوالی بودید بپرسید تا کمکتون کنم.چون من همه رو دانلود کردم...مشکلی نداشت

با تشکر از دوستان Mami و مهناز
ببخشین من مثلا اون 5 تا پارت قسمت چگونگی قانع کننده بودن مطلب رو دانلود کردم ولی هنگام extract وسطش ارور میده مثلا اون pdf رو میاره ولی فیلم ها رو نه؟
مشکل چیه لطفا توضیح بدین؟
ممنونSmile
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-10-2013, 05:09 PM
(18-10-2013, 02:33 PM)'Charming' نوشته:
ببخشین من مثلا اون 5 تا پارت قسمت چگونگی قانع کننده بودن مطلب رو دانلود کردم ولی هنگام extract وسطش ارور میده مثلا اون pdf رو میاره ولی فیلم ها رو نه؟
ممنونSmile

با سلام 
من یادمه قبلا که اکسترکت میکردم ، برای منم چنین مشکلی پیش میومد! اگه دقت کنید میبینید که موقع اکسترکت کردن وقتی میگه مثلا پارت 3 رو ادد کن ،ادد میکنی ، باز پیام خطا میده و بسته میشه و فقط فایل پی دی اف میاد نه فایل ویدئو!!
فکر میکنم من دقیقا اون پارتی رو که در بخش مربوطه error میداد از اول دانلود میکردم و دوباره میزدم اولین پارت اکسترکت بشه!
شما بهتره مثلا پارت های بخش موردنظرتون رو بریزید تو یه فایل بعد رو پارت شماره یک بزنید اکسترکت بشه ،اون موقع معلوم میشه که دقیقا کدوم پارت ایراد داره! چون از شماره یک الی آخر اکسترکت انجام میشه پیوسته و اگه روی پارتی پیام خطا داد بدونید که احتمالا اون پارت خوب دانلودنشده!! شما اون پارت رو شناسایی میکنید و میزنید از اول دانلود بشه ! 
نه اینکه بیاید کل پارتهای اون بخش رو از اول باز دانلود کنید!نیازی نیست !فقط پارت ناقص رو شناسایی و دوباره دانلود و اکسترکت کنید 
Smile
امیدوارم مشکلتون اینطوری حل بشه 
نشد بگید دقیقا چه خطایی میده انشالله حلش میکنیم Wink
راستی وقتی موقع اکسترکت پیام خطا داد، بخونید میبینید که احتمالا نوشته فایل دانلود شده ناقص میباشد!!!! 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....

آفلاین roshanak25
نقل قول

18-10-2013, 05:25 PM
(18-10-2013, 02:33 PM)'Charming' نوشته:
ممنونSmile
یکی هم اگه اسم فولدرتون با فونت فارسی نوشته شده باشه ارور میده. فونت اسم فولدرتون رو انگلیسی کنید درست میشه Wink
برای رسيدن به هدف، بايد از مرز خستگی گذشت؛ بايد نيرومندتر از توان خود بود. گروتوفسكی
همیشه به
خود اعتماد داشته باشید. اگر یک بار کاری را با موفقیت انجام داده باشید، بازهم می توانید. آنتونی رابینز

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

18-10-2013, 05:46 PM
(18-10-2013, 05:09 PM)'mahnaz103' نوشته:
با سلام 
من یادمه قبلا که اکسترکت میکردم ، برای منم چنین مشکلی پیش میومد! اگه دقت کنید میبینید که موقع اکسترکت کردن وقتی میگه مثلا پارت 3 رو ادد کن ،ادد میکنی ، باز پیام خطا میده و بسته میشه و فقط فایل پی دی اف میاد نه فایل ویدئو!!
فکر میکنم من دقیقا اون پارتی رو که در بخش مربوطه error میداد از اول دانلود میکردم و دوباره میزدم اولین پارت اکسترکت بشه!
شما بهتره مثلا پارت های بخش موردنظرتون رو بریزید تو یه فایل بعد رو پارت شماره یک بزنید اکسترکت بشه ،اون موقع معلوم میشه که دقیقا کدوم پارت ایراد داره! چون از شماره یک الی آخر اکسترکت انجام میشه پیوسته و اگه روی پارتی پیام خطا داد بدونید که احتمالا اون پارت خوب دانلودنشده!! شما اون پارت رو شناسایی میکنید و میزنید از اول دانلود بشه ! 
نه اینکه بیاید کل پارتهای اون بخش رو از اول باز دانلود کنید!نیازی نیست !فقط پارت ناقص رو شناسایی و دوباره دانلود و اکسترکت کنید 
Smile
امیدوارم مشکلتون اینطوری حل بشه 
نشد بگید دقیقا چه خطایی میده انشالله حلش میکنیم Wink
راستی وقتی موقع اکسترکت پیام خطا داد، بخونید میبینید که احتمالا نوشته فایل دانلود شده ناقص میباشد!!!! 

دوست عزیز بله دقیقا همون مشکل پیش اومده
ما فقط باید پارت 1 رو اکسترکت بکنیم دیگه لازم نیس که همه رو؟ اصلا همه رو که نمیشه؟
همه رو دانلود کردم و بعد باید پارت 1 رو اکسترکت کنم که وسطش ارور میده
ظاهرا باید از اول دانلود کنم پارت 1 رو ببینم چی میشه
حیف شد فعلا
بازم ممنونSmile
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.

آفلاین mahnaz103
نقل قول

18-10-2013, 06:01 PM
(18-10-2013, 05:46 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز بله دقیقا همون مشکل پیش اومده
ما فقط باید پارت 1 رو اکسترکت بکنیم دیگه لازم نیس که همه رو؟ اصلا همه رو که نمیشه؟
همه رو دانلود کردم و بعد باید پارت 1 رو اکسترکت کنم که وسطش ارور میده
ظاهرا باید از اول دانلود کنم پارت 1 رو ببینم چی میشه
حیف شد فعلا
بازم ممنونSmile

من الان برای خودم رو که قبلا اکسترکت نکرده بودم امتحان کردم همین بخشی که شما گفتید رو ،بعد پیغام خطا داد و رفتم اون پارت رو دوباره دانلود کردم و مشکل حل شد Smile
وقتی مثلا شما پنج تا پارت دارید، رو هرکدوم که اکسترکت کنید اون کامل از پارت یک شروع میکنه تا انتها اکسترکت میکنه و اون موقع که داره اکسترکت میکنه اگه نگاه کنید مثلا میزنه تا 25% پارت 1 بعد از 25 تا مثلا 40 % پارت 2 و........
هر پارتی که پیام خطا داره رو از اول دانلود کنید و به فایلتون اضافه کنید و اون قبلی که خراب بود رو پاکش کنید Smile
صد در صد حله دیگه 
موفق باشید 
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-10-2013, 07:00 AM
خوب دوستان حتما با کتابهای سری SHAUM آشنا هستن...
یه کتاب راجع به مقاله نویس میذارم براتون.
پیروز باشین.

کتاب HOW TO WRITE GREAT ESSAYS از Lauren Starkey که نحوه نوشتن انواع مقالات رو توضیح داده.

راهنمای نگارش مقالۀ تحقیقاتی Your Research Project
نویسنده : نیکولاس والیمان

فایل‌های پیوست
.pdf   Schaums Quick Guide to Writing Great Research Papers.pdf (اندازه 1.54 MB / تعداد دانلود: 80)
.pdf   How To Write Great Essays.pdf (اندازه 475.78 KB / تعداد دانلود: 39)
.pdf   Your research project.pdf (اندازه 1.86 MB / تعداد دانلود: 65)

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-10-2013, 08:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 10:01 AM توسط Torkan.)
دوستان عزیز کتاب راهنمای MLA برای تنظیم فرمت مقاله های علمی به زبان انگلیسی.
کتاب دوم هم روش و دید علمی بر مقالات تحقیقاتی نام داره که حتما خوشتون میاد ازش.
کتاب سوم هم که How to Write for and Get Published in Scientific Journals نام داره و میتونین نحوه نوشتن مقالات قابل چاپ شدن رو بدونین.

فایل‌های پیوست
.   Modern_Language_Association-MLA_Handbook_for_Writers_of_Research_Papers_7th_Edition__-Modern_Language_Association_of_Ame (اندازه 14.44 MB / تعداد دانلود: 23)
.pdf   Book A Scientific Approach to Scientific Writing 2011.pdf (اندازه 916.31 KB / تعداد دانلود: 57)
.pdf   dr_diana_nara201105.pdf (اندازه 2.13 MB / تعداد دانلود: 77)

آفلاین m1993
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-03-2014, 11:42 PM
سلام 
یه سوالی.اینکه من الان از کجا باید بفهمم مقالم این قدر ارزش داره که isi بشه چون تو رشته من(گیاهان دارویی)اغلب تحقیقات اینطوره که یه گیاه انتخاب میشه یه فاکتورایی روش بررسی میشه و آخر هم نتیجه تاثیر اون فاکتور ها مشخص میشه یا اینکه یه گیاهی انتخاب میشه و تاثیر فصل ها و مکان ها روش بررسی میشه اینجا گیاه هاس که فرق داره و بیس کارها تقریبا یکیه.
الان من دقیقا از کجا بفهمم ارزش کارم چه قدر بالاست؟این که کمتر روی اون گیاه کار شده باشه یا من کار زیادی انجام داده باشم یا نتیجه ی خوبی گرفته باشم مهمه؟
میشه یه نفر راهنماییم کنه
ممنون

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

05-03-2014, 12:01 AM
(04-03-2014, 11:42 PM)'m1993' نوشته: سلام 
یه سوالی.اینکه من الان از کجا باید بفهمم مقالم این قدر ارزش داره که isi بشه چون تو رشته من(گیاهان دارویی)اغلب تحقیقات اینطوره که یه گیاه انتخاب میشه یه فاکتورایی روش بررسی میشه و آخر هم نتیجه تاثیر اون فاکتور ها مشخص میشه یا اینکه یه گیاهی انتخاب میشه و تاثیر فصل ها و مکان ها روش بررسی میشه اینجا گیاه هاس که فرق داره و بیس کارها تقریبا یکیه.
الان من دقیقا از کجا بفهمم ارزش کارم چه قدر بالاست؟این که کمتر روی اون گیاه کار شده باشه یا من کار زیادی انجام داده باشم یا نتیجه ی خوبی گرفته باشم مهمه؟
میشه یه نفر راهنماییم کنه
ممنون

مقالتون رو با مقالات ديگه ژورنال مورد نظرتون مقايسه كنيد. هر سه مورد مي تونن مهم باشن. اينكه روي گونه اي كار كرده باشيد كه ديگران روش كار نكردن يا حداقل در ايران كار نشده باشه (كار نشدن در ايران مي تونه از نكاتي باشه كه در صورت نياز به دفاع از مقالتون در برابر ايراد اديتور ازش مي تونيد استفاده كنيد) خيلي مي تونه خوب باشه. نتايج خوب اهميت زيادي دارن به خصوص اگر بتونيد نتيجه خوبي براي ادامه كار كردن روي گونه و گونه هاي همون جنس داشته باشيد. استفاده از جديدترين روش هاي آزمايشگاهي هم خيلي ارزش دارند.
در نهايت هم اگر شك داريد و به اندازه كافي وقت داريد مي تونيد مقاله رو بفرستيد و با پاسخشون ارزش مقاله رو بفهميد. اگر قبول نكردن معمولا جاهايي كه كارهاي مشابه شما انجام مي دن رو معرفي مي كنن يا دليل رد كردن رو توضيح مي دن.

Whether you think you can or can't, you are right

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

05-03-2014, 12:09 AM
یکی از کارهایی که می تونید انجام بدین این هست که Impact factor مجله هایی که مدنظرتون هست رو نگاه کنید. معمولا مجله هایی که عدد بالاتری دارند دارای مقاله های قوی تری هستند و بیشتر توسط دیگر پژوهشگرها به عنوان مرجع مورد استفاده قرار می گیرند و به همین دلیل چاپ مقاله در این محله ها قدری دشوارتر هست. به همین دلیل اگر فکر می کنید مقاله شما خیلی قوی نیست بهتره به سمت مجله هایی با عدد کمتر برین. با نگاهی به دیگر مقاله های اون مجله خاص می تونید یک ذهنیتی از سطح مقاله هایی که در اون مجله مورد انتظار داوران هست به دست بیاورید.

کاری که شما در مجله انجام میدین رو معمولا میشه به دو نوع اصلی تقسیم کرد. حالت اول وقتی هست که شما یک روشی رو بهبود یا توسعه میدین که فرد دیگری تا به حال اون روش رو به اون شکل استفاده نکرده بوده (توسعه ای). معمولا این نوع مقاله ها نوشتنش سخت تر هست چون باید به شکلی روش های موجود که در اون علم استفاده شده رو بشناسین و شما یک چیز جدیدی به اونها اضافه کنید. طبیعتا اگر فرد دیگری کار شما رو قبلن انجام داده باشه و شما اطلاع نداشته باشید تکراری به حساب میاد و ممکنه اون رو قبول نکنند. حالت دومی که شما می تونید در مقاله تون انجام بدین اینه که از یک روش موجود استفاده می کنید ولی روی یک Case جدید (مطالعه موردی). برای نمونه در مورد زمینه پژوهشی شما، اگر روی یک گیاهی تحقیق کنید که تا به حال توسط دیگران بررسی نشده باشه هر چقدر هم که روش مورد استفاده تون ابتدایی باشه باز هم یک کار جدید به حساب میاد و اگر به خوبی جوانب مختلف اون رو دیده باشین قاعدتا نباید مشکلی برای چاپش داشته باشند.

همونطور که در ابتدای کار هم گفتم با نگاهی به دیگر مقاله های هر مجله می تونید سطح و حجم کاری که مورد انتظار اون مجله هست رو متوجه بشین و در صورتی که کارتون توسغه ای یا مطالعه موردی (یا موارد دیگه مثل آزمایشگاهی و غیره که جدید باشند) بوده باشه نباشد مشکلی باشه.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
Topic locked