عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-11-2011, 01:58 AM
آرش عزیز
فرمایش شما کاملا درسته و همون طور که من در بسیاری از موارد گفتم ما در اینجا هیچ علاقه‌ای به شنیدن مسائل سایر فروم‌ها و سایت‌ها نداریم و اکیدا به همه کاربران توصیه می‌شه که از این کار خودداری کنند. در عین حال همون طور که فراز اشاره کرد، اگر کسی چنین مسائلی رو مطرح کنه، بهترین کار دادن پاسخ منطقی هست، هر چند که مدیریت آکادمیاکافه این حق رو برای خودش محفوظ نگه می‌داره که هر موقع لازم باشه چنین مطالبی رو از سایت حذف کنه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-12-2011, 04:22 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2011, 04:23 PM توسط aida_11041.)
سلام ، توی بخش زبان فرانسه تایپیکی هست با عنوان l*e*s chanson با توجه به اینکه l*e*s تو ایران فیلتره ، این صفحه هم فیلتر شده ، لطفا اسمشو فارسی کنین تا مشکلش حل بشه Smile
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-12-2011, 05:50 PM
درود به شما دکتر بابک عزیز...
فروم عالیه. خیلی حس خوبی بهم میده. یه ارامش خاصی داره اینجا.
میخواستم بپرسم اینجا چیزی به اسم نتایج پذیرش وجود نداره یا من نتونستم پیداش کنم.
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

06-12-2011, 06:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2011, 06:47 PM توسط Faraz.)
(06-12-2011, 04:22 PM)aida_11041 نوشته: سلام ، توی بخش زبان فرانسه تایپیکی هست با عنوان l*e*s chanson با توجه به اینکه l*e*s تو ایران فیلتره ، این صفحه هم فیلتر شده ، لطفا اسمشو فارسی کنین تا مشکلش حل بشه Smile
ممنونم که گزارش دادید.امروز درستش خواهم کرد
فقط لطفا اگر مشکل بر طرف شده بهم بگید چون من به این اینترنت ایران دسترسی ندارم که چک کنم ولی حدس می زنم درست شده باشد

کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

07-12-2011, 11:45 AM
(06-12-2011, 05:50 PM)Hamidreza_ut نوشته: درود به شما دکتر بابک عزیز...
فروم عالیه. خیلی حس خوبی بهم میده. یه ارامش خاصی داره اینجا.
میخواستم بپرسم اینجا چیزی به اسم نتایج پذیرش وجود نداره یا من نتونستم پیداش کنم.
با تشکر.
حمیدرضای عزیز درود
ممنون از لطفت.
نتایج پذیرش اینجا از جمله کارهایی بوده که مدت زیادیه در لیست کارهای منه و امیدوارم که در آینده نزدیک تکمیل و راه‌اندازی بشه.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-12-2011, 02:22 AM
سلام بابک عزیز

یک اشتباه تایپی کوچک "قبال"->قبلا
http://www.academiacafe.com/pf/misc.php?...help&hid=5
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-12-2011, 12:08 PM
ممنون محمد جان. اصلاح شد.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

09-12-2011, 02:31 PM
1.اون قسمتی که من میرم تو پروفایل سخصی و میبینم داره چی کار میکنه، بر اساس هدفی ساخته شده؟
2.نمیخاهید قسمتی راجع به اسم و تعداد مجموع بازدید کننده را به پروفایل اضافه کنین
راستی اون کار تنظیم کردن زمان محلی در کنار زمان ایران خیلی جالبه.ممنون
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-12-2011, 02:35 AM
۱. بعضی وقت‌ها اون قسمت می‌تونه مفید باشه. مثلا شما به کسی پیام خصوصی می‌دید و نمی‌دونید که آیا اون طرف هنوز در سایت هست یا مثلا کامپیوترش رو رها کرده و رفته. دیدن اون قسمت می‌تونه به شما کمک کنه که ببینید مثلا طرف در حال خوندن پیام‌های خصوصی‌اش هست و احتمالا پاسخ شما رو خواهد داد.
۲. در نرم‌افزار فعلی این امکان نیست و با توجه به این که اطلاعات خیلی ضروری یا مفیدی ازش بدست نمیاد فعلا در برنامه اضافه شدن به سایت نیست.

نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

19-12-2011, 03:00 AM
سلام،
تو این فروم تمام بخشها و لینکهای دانلود، برای همه و حتی کاربرای مهمان بازه، کاشکی میشد زیر لینکها بنویسید که برای دانلود اول باید عضو بشن، تا بتونن لینک رو ببینن و فایل های ضمیمه رو دانلود کنن،

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 51 بعدی »