عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-02-2012, 11:02 PM
1-اگر امکان داره لطفا محل دریافت مقالات رو یکی کنید (یک تاپیک) اینجوری واسه دوستانی که مقالات رو پیدا می کنند راحت تر خواهد بود و البته برای استفاده کنندگان نیز
2-ممکنه به نظرتون جسارت بیاد ولی فکر می کنم اگر برنامه فروم vB باشه بهتر نیست؟ امکانات مدیریتی و کاربری بیشتری داره. میدونم که باید پرداختی بابت vB انجام بشه ولی تا جایی که یادمه خیلی نبود.
3-برای تامین هزینه های مورد نیاز سرور، update کردن برنمه فروم و ... از Google Ads میشه استفاه کرد...اینجوری با هر کلیکی که روی لینک تبلیغات میشه، هزینه نگهداری و... سرور و سایت هم جبران میشه...و سایت هم همچنان non-profit باقی میموننه
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-02-2012, 11:40 PM
(28-02-2012, 09:22 PM)Saeid نوشته: بابک جان اگر بشه کاری کرد که رتبه سایت تو جستجوی گوگل بهتر بشه و حداقل تو صفحه اول بیاره.....خیلی میتونه تو معرفی فروم موفق باشه
یک سری کارهایی که از دست ما برمیومده برای بهتر کردن رتبه سایت در گوگل انجام شده و همون طور که امین هم گفت رتبه سایت در حال حاضر نسبتا به قدمت سایت خیلی خوبه و آمار مراجعه کنندگان به سایت از طریق موتورهای جستجو هم نشون می‌ده که رتبه سایت خوبه. به هر حال یک سری چیزهایی که از دست ما خارجه هم در رتبه سایت تاثیر داره، مثل قدمت سایت و تعداد سایت‌هایی که به ما لینک داده‌اند که با گذشت زمان بهتر خواهد شد.
به هر حال اگر مورد خاصی رو می‌دونید که ما انجام ندادیم و انجامش کمک می‌کنه، لطفا مطرح کنید. حتما پیگیری خواهم کرد.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

28-02-2012, 11:49 PM
(28-02-2012, 11:02 PM)MaMi نوشته: 1-اگر امکان داره لطفا محل دریافت مقالات رو یکی کنید (یک تاپیک) اینجوری واسه دوستانی که مقالات رو پیدا می کنند راحت تر خواهد بود و البته برای استفاده کنندگان نیز
2-ممکنه به نظرتون جسارت بیاد ولی فکر می کنم اگر برنامه فروم vB باشه بهتر نیست؟ امکانات مدیریتی و کاربری بیشتری داره. میدونم که باید پرداختی بابت vB انجام بشه ولی تا جایی که یادمه خیلی نبود.
3-برای تامین هزینه های مورد نیاز سرور، update کردن برنمه فروم و ... از Google Ads میشه استفاه کرد...اینجوری با هر کلیکی که روی لینک تبلیغات میشه، هزینه نگهداری و... سرور و سایت هم جبران میشه...و سایت هم همچنان non-profit باقی میموننه
۱. اشکال این روش اینه که مقالات مختلف از هر رشته‌ای در یک تاپیک خواهد بود و بعد از مدتی اون تاپیک این قدر بزرگ می‌شه که پیدا کردن مطالب درش خیلی سخت می‌شه. به همین خاطر ما سعی کردیم که در انجمن رشته‌های مختلف تاپیک‌هایی برای دریافت مقالات داشته باشیم که کار پیدا کردن مقالات در آینده ساده‌تر باشه. علیرغم این موضوع در انجمن مقاله هم تاپیک عمومی‌ای وجود داره که دوستان می‌تونند در اون مقاله درخواست کنند.

۲. من با نرم‌افزارهای مختلف فروم زیاد کار کردم و اگر چه بعضی از امکانات vB در mybb وجود نداره، اما متقابلا mybb هم امکاناتی داره که در vB نیست و mybb نرم‌افزار خیلی خوشدستی هست که تغییرات و شخصی‌سازی (customization) رو ساده می‌کنه.

۳. با توجه به این که ما یک سایت غیرانتفاعی هستیم، ترجیح اینه که بدون تبلیغات جلو بریم و تا زمانی که همه راه‌ها برای تامین هزینه‌ها بسته نباشه، این سایت تبلیغات نخواهد داشت.

«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

29-02-2012, 12:00 AM
(28-02-2012, 11:49 PM)Babak نوشته: ۱. اشکال این روش اینه که مقالات مختلف از هر رشته‌ای در یک تاپیک خواهد بود و بعد از مدتی اون تاپیک این قدر بزرگ می‌شه که پیدا کردن مطالب درش خیلی سخت می‌شه. به همین خاطر ما سعی کردیم که در انجمن رشته‌های مختلف تاپیک‌هایی برای دریافت مقالات داشته باشیم که کار پیدا کردن مقالات در آینده ساده‌تر باشه. علیرغم این موضوع در انجمن مقاله هم تاپیک عمومی‌ای وجود داره که دوستان می‌تونند در اون مقاله درخواست کنند.

۲. من با نرم‌افزارهای مختلف فروم زیاد کار کردم و اگر چه بعضی از امکانات vB در mybb وجود نداره، اما متقابلا mybb هم امکاناتی داره که در vB نیست و mybb نرم‌افزار خیلی خوشدستی هست که تغییرات و شخصی‌سازی (customization) رو ساده می‌کنه.

۳. با توجه به این که ما یک سایت غیرانتفاعی هستیم، ترجیح اینه که بدون تبلیغات جلو بریم و تا زمانی که همه راه‌ها برای تامین هزینه‌ها بسته نباشه، این سایت تبلیغات نخواهد داشت.
1. Rolleyes آینده نگری جالبیه...به هر حال با توضیحات شما قانع شدم، اگر چه من خودم با این موضوع (به عنوان یک شخص کوچیک که گاهی اگر بتونه مقاله ای آپلود می کنه) یک نموره مشکل دارم Wink
2. من چون خودم با vB کار کرده بودم این نظر رو دادم، به هر حال مدیریت سایت در نهایت در این زمینه تصمیم می گیره Shy
3. با non-pofit بودن کاملا موافقم Shy

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

Rainbow  29-02-2012, 06:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-02-2012, 07:21 PM توسط MaMi.)
ببخشید اگر امکان داره، قابلییت resume رو برای دانلود فایل ها فعال کنید (اگر چنین امکانی وجود داشته باشه)...میدونم فایل مثلا 7MB چیزی نیست، ولی شرایط اینترنت کاملا پایدار ما رو هم در ایران در نظر بگیرید لطفا Wink
دلمون خوشه که DSL داریم! Confused
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

01-03-2012, 12:14 AM
من الان چک کردم، چنین قابلیتی فعاله و من با مرورگر Chrome قابلیت resume کردن رو دارم. در نتیجه این قابلیت از سمت سرور فعاله و اگر نمی‌تونید resume کنید شاید مربوط به نرم‌افزاری که استفاده می‌کنید باشه.

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-03-2012, 02:54 PM
یک پیشنهاد دارم؛
در وضعیت فعلی فروم، امکان دیده شدن و دریافت لینک فایل ها توسط Guest وجود داره...به نظر شما بهتر نیست اگر این قابلیت رو حداقل برای فایل هایی که در فروم attach شده اند غیر فعال کنید. منظورم این است که لااقل برای دریافت فایل های attach شده در فروم، کاربر گرامی این زحمت رو به خودش بده که در سایت ثبت نام کنه...
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

08-03-2012, 02:57 PM
(08-03-2012, 02:54 PM)MaMi نوشته: یک پیشنهاد دارم؛
در وضعیت فعلی فروم، امکان دیده شدن و دریافت لینک فایل ها توسط Guest وجود داره...به نظر شما بهتر نیست اگر این قابلیت رو حداقل برای فایل هایی که در فروم attach شده اند غیر فعال کنید. منظورم این است که لااقل برای دریافت فایل های attach شده در فروم، کاربر گرامی این زحمت رو به خودش بده که در سایت ثبت نام کنه...
بازدیدکنندگان مهمان اجازه دریافت فایل رو ندارند، نیاز به عضویت هست.

نقل قول  

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-03-2012, 09:07 PM
سلام.

اگه به همه اعضا دسترسي ديدن صفحه online.php رو بدين خيلي خوب ميشه !

http://www.academiacafe.com/pf/online.php

توي اكثر فروم ها دسترسي هست
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

12-03-2012, 09:13 PM
(12-03-2012, 09:07 PM)M0TRIX نوشته: سلام.

اگه به همه اعضا دسترسي ديدن صفحه online.php رو بدين خيلي خوب ميشه !

http://www.academiacafe.com/pf/online.php

توي اكثر فروم ها دسترسي هست
چی هست این صفحه ؟؟؟ Huh

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 51 بعدی »