عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم

صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 51 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پیشنهادها برای بهینه سازی فروم
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
02-09-2013, 05:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2013, 09:49 AM توسط MaMi.)
ممنون از مشارکت شما؛
- شما با مطالعه این تاپیک متوجه خواهید شد که در سراسر دنیا، از August 2011 به بعد، تنها آزمون Revised (جدید) برگزار خواهد شد و عملا آزمون قدیم، موضوعیت پیدا نمیکنه.
- منابع معرفی شده در بخش های مختلف انجمن منابع مطالعاتی، مختص آزمون جدید هستند (GRE Revised).
- بخش مشاوره و رفع اشکال GRE برای همین مورد ایجاد شده که دوستان با توجه به سطح زبانشون و البته کمک سایر دوستان بتونند بهترین منابع رو با توجه به وقت باقی مونده و البته سطح توانایی هاشون مطالعه کنند.
- پیچیدن یه نسخه کلی به هیچ وجه امکان پذیر نیست که جزوه ای تهیه بشه و عنوان بشه که کسی که نمره 165 به بالا میخواد، این رو بخونه یا اگه کسی 140 به بالا میخواد اینها رو نخونه! چون منابع یکسان بنظرم برای افراد مختلف نمیتونه کابرد یکسان داشته باشه چون همونطور که میدونید سطح معلومات و یادگیری افراد با هم متفاوت است.
- موفق باشید Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2013, 05:34 AM
جوابتون کاملا قانع کننده بود محمد جان.
من فکر میکردم تو بخش منابع هنوز هم پست هایی مربوط به راهنمایی برای آزمون قدیم بودند.
( با توجه به اینکه تاریخ پست ها برای دو سال پیشه )
پس میتونیم از تاپیک مشاوره کمک بگیریم و شرایط خودمون رو بگیم و برنامه بگیریم.
تشکر.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-09-2013, 02:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2013, 02:55 PM توسط M1KE.)
نمی دونم این مورد قبلن مطرح شده یا نه. اینطور که متوجه شدم وقتی از "یافتن کل ارسال ها" به سابقه نوشته های یک کاربر مراجعه می کنیم مواردی که مربوط به فرد پرسش کننده بوده و به صورت نقل قول در نوشته اون فرد اومدند هم نشون داده می شوند. در حالی که به نظرم در بیشتر موارد پاسخ های خود فرد پاسخ دهنده اهمیت دارند و نه نوشته پرسش کننده. اگر امکان اون وجود داشته باشه که در پنجره مربوط به "یافتن کل ارسال ها" که سابقه نوشته های یک فرد نمایش داده می شوند فقط مواردی که توسط خود اون فرد نوشته شده اند قابل دیدن باشند، بهتر هست.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-09-2013, 03:21 AM
سپاس از پیشنهاد شما.
همون طور که گفتید، یکی دو خط از ابتدای هر یک از پست‌ها در لیست ارسال‌ها نمایش داده می‌شه و اگر ابتدای پست با نقل قول شروع شده باشه، این یکی دو خط شامل نقل قول پست خواهد بود. موافقم که بهتره که نقل قول از اون قسمت حذف بشه. اگر فرصت بشه حتما انجام خواهم داد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-09-2013, 09:26 AM
من این موضوع رو بررسی کردم، اما متاسفانه اون قسمت از کد نرم‌افزار که خلاصه ارسال‌ها رو در لیست نشون می‌ده با قسمت‌های جستجو، ارسال‌های تازه، و ارسال‌های امروز مشترک هست و تغییر دادنش باعث تغییر همه این قسمت‌ها خواهد شد. به همین خاطر بهتره که این قسمت رو به همین شکل فعلی حفظ کنیم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

18-09-2013, 10:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2013, 10:27 AM توسط Leopold.)
سلام، وقتی گزینه invisible را فعال می کنیم در قسمت آمار: آفلاین نشون داده میشه ولی زمان آخرین ورود هم نشون میده که جالب نیست. فکر میکنم بهتر باشه وقتی کاربری invisible را فعال میکنه زمان آخرین ورود دیگه نشون نده. البته چند روز قبل به MaMi عزیز گفته بودم نمیدونم به شما منتقل کرده یا نه.
مرسی
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

18-09-2013, 10:49 AM
نمیدونم دوست من اون گزینه غیبت چیه که نوشته از تاریخ فلان تا تارییخ فلان خودتون تنظیم میکنین؟
تو قسمت ویرایش مشخصات
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-09-2013, 07:25 PM
خیلی ممنون بابت پیگیری. پس در این صورت شاید در حال حاضر تنها راه حل همین باشه که هر جا می خواهیم دو خط اول نوشته خودمون در سابقه پست ها نمایش داده بشه (برای پیدا کردن راحت تر اونها در آینده یا موارد مشابه)، نوشته ی خودمون رو با همون روشی که شما گفتین (یعنی زدن علامت enter خط آبی رنگ بالای نقل قول) مثل این پست بالای نقل قول بنویسیم.
(18-09-2013, 09:26 AM)'Babak' نوشته: من این موضوع رو بررسی کردم، اما متاسفانه اون قسمت از کد نرم‌افزار که خلاصه ارسال‌ها رو در لیست نشون می‌ده با قسمت‌های جستجو، ارسال‌های تازه، و ارسال‌های امروز مشترک هست و تغییر دادنش باعث تغییر همه این قسمت‌ها خواهد شد. به همین خاطر بهتره که این قسمت رو به همین شکل فعلی حفظ کنیم.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2013, 10:34 AM
(18-09-2013, 10:25 AM)Leopold نوشته: سلام، وقتی گزینه invisible را فعال می کنیم در قسمت آمار: آفلاین نشون داده میشه ولی زمان آخرین ورود هم نشون میده که جالب نیست. فکر میکنم بهتر باشه وقتی کاربری invisible را فعال میکنه زمان آخرین ورود دیگه نشون نده. البته چند روز قبل به MaMi عزیز گفته بودم نمیدونم به شما منتقل کرده یا نه.
مرسی
زمان آخرین ورود حتی اگر زمان حاضر باشه، بیانگر این نیست که شما  در سایت حضور دارید. شاید شما یک دقیقه قبل برای چند ثانیه آنلاین شده باشید و خارج شده باشید. در نتیجه کسی نمی‌تونه نتیجه‌گیری کنه که شما در سایت حضور دارید.

(18-09-2013, 10:49 AM)Charming نوشته: نمیدونم دوست من اون گزینه غیبت چیه که نوشته از تاریخ فلان تا تارییخ فلان خودتون تنظیم میکنین؟
تو قسمت ویرایش مشخصات
بااحترام
اگر شما برای مدتی نتونید به سایت سر بزنید، می‌تونید اون قسمت رو پر کنید تا بقیه بدونند که شما مدتی غایب خواهید بود.
ضمنا برای پرسیدن سوال در مورد امکانات فروم از تاپیک‌های مناسب استفاده کنید.

نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-09-2013, 10:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 19-09-2013, 10:59 AM توسط Leopold.)
ممنون از پاسختون. حرف شما کاملا درسته که نمیشه نتیجه گرفت که کاربر در حال حاضر آنلاین هست ولی با دو بار رفرش کردن پروفایل در فاصله یک دقیقه میشه نتیجه گرفت که کاربر گزینه invisible را فعال کرده.
مشکلی که وجود داره این هست که در برخی مواقع کاربری سوالی را از طریق پیام خصوصی میپرسه و دریافت کننده به هر دلیلی ترجیح میده که سوال این کاربر را چند روز دیگه پاسخ بده یا اصلا پاسخ نده، در صورتی که کاربر با توجه به زمان آخرین ورود متوجه میشه که ایشون به فروم اومده و پاسخ سوال رو نداده. در صورتی که اگه زمان آخرین ورود نشون داده نشه فرستنده پیام فکر میکنه ایشون اصلا در این مدت به فروم سر نزده. من در اکثر فروم ها و نرم افزارهای چت هم دیدم وقتی گزینه invisible فعال میشه دیگه زمان آخرین ورود را نشون نمیده. البته خود شما استاد هستید و من فقط این را به عنوان پیشنهاد برای بهینه سازی فروم مطرح کردم.
(19-09-2013, 10:34 AM)'Babak' نوشته: زمان آخرین ورود حتی اگر زمان حاضر باشه، بیانگر این نیست که شما  در سایت حضور دارید. شاید شما یک دقیقه قبل برای چند ثانیه آنلاین شده باشید و خارج شده باشید. در نتیجه کسی نمی‌تونه نتیجه‌گیری کنه که شما در سایت حضور دارید.

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (51): « قبلی 1 ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 51 بعدی »