عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پست مدارک پيگيري پست TNT

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پيگيري پست TNT
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-02-2012, 05:32 PM
(07-02-2012, 10:47 AM)Pejman نوشته: سعید جان شما این بسته ات به مقصد رسید؟ می شه توضیح بدی مشکل کجا بوده که یه شهر دیگه نشون می داده؟
سلام پژمان جان....من به دانشگاه ایمیل زدم و پرسیدم که آیا مدارکم رسیده یا نه؟؟؟ اونا هم گفتن....کجای کاری رسیده و پراسس هم شده!!!! Smile
نمیدونم چجوریه.....حتی یه بسته داشتم که برا میشیگان بود ولی تو ایالت Wisconsin دیلیور شده بود.....ظاهرا این ترک کردن فقط تا مرحله هوایی هستش و بقیش که زمینی بوده نشون نمیده....حدسم اینه

نقل قول  

آفلاین mohamad0014
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-04-2012, 09:54 AM
بسته های tnt را دیگه باید از خود سایت tpg رهگیری کرد . قسمت چپ بالا شماره سریال را باید وارد کرد.
http://tpg.ir/
نقل قول  

آفلاین زهرا_ستاره_کوکب
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-04-2013, 07:14 PM
سلام
من دو بسته از طریق پست TNT ارسال کردم:
1.  یکی یک نامه reference برای دانشگاه Bonn به تاریخ 15 آپریل که 17 آپریل از طریق خود سایت TNT که چک کردم deliver شده بود . اما  در ایمیلی که همین امروز جهت تایید دریافت مدارکم که به صورت آنلاین ارسال کرده بودم برام فرستادن، گفته که همه چی کامله به جز refefenc letter که با پست ارسال کردم.با توجه به اینکه دو روز از deliver شدن نامه به دانشگاه گذشته یعنی طول میکشه که نامه به دست دانشکده مربوطه برسه یا خود پست مشکلی داشته ؟
2., یکی دیگه کل مدارک برای دانشگاه Mannheim که 17 آپریل ارسال کردم و طبق سایت 19 آپریل یعنی امروز deliver شده اما در اکانت خودم در سایت دانشگاه که چک کردم هنوز نزده که مدارکم دریافت شده!

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-04-2013, 08:26 PM
(19-04-2013, 07:14 PM)'زهرا_ستاره_کوکب' نوشته: سلام
من دو بسته از طریق پست TNT ارسال کردم:
1.  یکی یک نامه reference برای دانشگاه Bonn به تاریخ 15 آپریل که 17 آپریل از طریق خود سایت TNT که چک کردم deliver شده بود . اما  در ایمیلی که همین امروز جهت تایید دریافت مدارکم که به صورت آنلاین ارسال کرده بودم برام فرستادن، گفته که همه چی کامله به جز refefenc letter که با پست ارسال کردم.با توجه به اینکه دو روز از deliver شدن نامه به دانشگاه گذشته یعنی طول میکشه که نامه به دست دانشکده مربوطه برسه یا خود پست مشکلی داشته ؟
2., یکی دیگه کل مدارک برای دانشگاه Mannheim که 17 آپریل ارسال کردم و طبق سایت 19 آپریل یعنی امروز deliver شده اما در اکانت خودم در سایت دانشگاه که چک کردم هنوز نزده که مدارکم دریافت شده!

معمولا کار پست مشکل پیدا نمی کنه و بخش اداری همه جا مثل ایران بی نظمی داره. اگر دیدید هنوز نرسیده ایمیل بزنید و بگید طبق گفته پست در این تاریخ دریافت شده و این شخص امضا کرده که دریافت شده (TNT نام دریافت کننده رو باید ثبت کرده باشه) تا پیگیری بشه.
اکانت دانشگاه ها هم خیلی حتما سریع به روز رسانی نمی شوند، در این مورد هم پیگیر باشید ولی زود نگران نشید.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین pentagon
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Sad  09-08-2013, 09:20 AM
سلام روز سه شنبه 15 مرداد دوستم از چين برام يك بسته با تي ان تي فرستاد و كد بارنامه Gd167104481ww برام فرستاد ولي از سه شنبه تا الان كه جمعه هست هرچه قدر كد رو در سايت tnt و tpg  ميزنم اطلاعات يك بسته ديگرو كه مال من نيست و در ماه مي با ايتاليا رفته رو نشون ميده بارنامه بايد اطلاعات ارسال به ايران رو نشون بده چرا وقتي كد رو ميزنم اطلاعات محموله ارسال شده به ايتاليا رو كه در ماه مي بوده نشون ميده دليلش چيه.دوستم حتي عكس برگه بارنامه كه حاوي كد محموله بوده رو هم برام ايميل كرده كد درسته همون Gd167104481ww لطفا كمكم كنيد
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
09-08-2013, 01:56 PM
(09-08-2013, 09:20 AM)'pentagon' نوشته: سلام روز سه شنبه 15 مرداد دوستم از چين برام يك بسته با تي ان تي فرستاد و كد بارنامه Gd167104481ww برام فرستاد ولي از سه شنبه تا الان كه جمعه هست هرچه قدر كد رو در سايت tnt و tpg  ميزنم اطلاعات يك بسته ديگرو كه مال من نيست و در ماه مي با ايتاليا رفته رو نشون ميده بارنامه بايد اطلاعات ارسال به ايران رو نشون بده چرا وقتي كد رو ميزنم اطلاعات محموله ارسال شده به ايتاليا رو كه در ماه مي بوده نشون ميده دليلش چيه.دوستم حتي عكس برگه بارنامه كه حاوي كد محموله بوده رو هم برام ايميل كرده كد درسته همون Gd167104481ww لطفا كمكم كنيد

سلام دوست عزیز به آکادمیا خوش آمدید. اینکه شماره پیگیری شما قبلا به بسته دیگری که به مقصد رسیده تعلق داشته باشه غیر عادی نیست. وارد شدن اطلاعات بسته جدید هم گاهی طول می کشه.
بسته شما الان قابل پیگیری بوده از Shenzhen  حرکت کرده و در ترانزیت به سر می بره. 

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین setare_faro
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2014, 02:30 AM
سلام دوستان
من میخوام ی بسته پستی بالای 1 کیلو ب ایتالیا بفرستم
لطفا راهنماییم کنین ک هزینه و مدت زمانش چقدر هست؟
در ضمن همتون درباره ارسال مدارک با tnt صحبت کردین . ایا tnt برای ارسال سوغاتی و کادو و ... هم هست یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-01-2014, 07:52 PM
دوست عزیز اینجا خوب چون بیشتر دوستان تقاضا و درخواست برای دانشگاه ها دارن مدارک ارسال می کنند وگرنه برای موارد دیگر هم سرویس دهی میدهند
چون تا به حال من خودم چنین کاری نکردم پس بهترین کار اینه که شما با خود TNT دفتر مرکزی تماس بگیرید و همینطور با شرکت های دیگر و قیمت کنید و بسته به شرایط خودتون تصمیم بگیرید
(13-01-2014, 02:30 AM)'setare_faro' نوشته: سلام دوستان
من میخوام ی بسته پستی بالای 1 کیلو ب ایتالیا بفرستم
لطفا راهنماییم کنین ک هزینه و مدت زمانش چقدر هست؟
در ضمن همتون درباره ارسال مدارک با tnt صحبت کردین . ایا tnt برای ارسال سوغاتی و کادو و ... هم هست یا نه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-01-2014, 11:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 11:12 PM توسط Leopold.)
مدارکم هفته پیش از طریق TNT به یکی از دانشگاه های آمریکا فرستادم. امروز هم به خاطر سردی هوا دانشگاه تعطیل بوده. الان که از طریق سایتش چک میکنم نوشته:
Closed On Delivery Attempt. Follow Up Actions Underway
به نظرتون مجددا فردا یا پس فردا مدارک به دانشگاه تحویل میدن یا اینکه برمیگردونن ایران؟
قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-01-2014, 11:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2014, 11:26 PM توسط reza_1st.)
باز می‌برن به دانشگاه تحویل می‌دن نگران نباشین، TNT یا 3 بار یا 5 بار سعی می‌کنه قبل از برگردوندن، دقیقش رو یادم نمی‌آد ولی یکی از این 2 تاست.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »