عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه های کانادا
آفلاین KMP
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-11-2017, 06:58 PM
ميشه لطفا راهنمايي كنيد با شرايط من واسه چه دانشگاهايي براي مستر اقدام كنم ؟؟ من اصلا با دانشگاهاي كانادا آشنايي ندارم . سعي من اول براي مستره ... چون بعدش ميخوام واسه دكترا اقدام كنم .. و در كنارش Meng هم شايد اپلاي كنم .
ليسانس كامپيوتر با معدل ١٥/٥ از آزاد . تافل ٩٠ و GRE 296 ...
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

10-11-2017, 07:27 PM
(10-11-2017, 06:58 PM)KMP نوشته: ميشه لطفا راهنمايي كنيد با شرايط من واسه چه دانشگاهايي براي مستر اقدام كنم ؟؟ من اصلا با دانشگاهاي كانادا آشنايي ندارم . سعي من اول براي مستره ... چون بعدش ميخوام واسه دكترا اقدام كنم .. و در كنارش Meng هم شايد اپلاي كنم .
ليسانس كامپيوتر با معدل ١٥/٥ از آزاد . تافل ٩٠ و GRE 296 ...

ببینید رزومتون قوی نیست که انتخاب زیادی داشته باشید - شمارزومتون رو آماده کنید و بفرستید برای تمام اساتید. بخصوص دانشگاه های رنک پایینتر، اگر جواب گرفتید که چه بهتر اگر نه به ددلاین دانشگاه ها ببرای Meng توجه داشته باشید تا برای اونا ددلاین رو از دست ندید
تا در طلب گوهر کانی ، کانی.... ................... تا در هوس لقمه نانی ،  نانی
این نکته رمزاگر بدانی ، دانی.........................هر چیز،که درجستن آنی ، آنی

نقل قول  

آفلاین KMP
**
نقل قول

10-11-2017, 07:42 PM
(10-11-2017, 07:27 PM)AitUniversity نوشته: ببینید رزومتون قوی نیست که انتخاب زیادی داشته باشید - شمارزومتون رو آماده کنید و بفرستید برای تمام اساتید. بخصوص دانشگاه های رنک پایینتر، اگر جواب گرفتید که چه بهتر اگر نه به ددلاین دانشگاه ها ببرای Meng توجه داشته باشید تا برای اونا ددلاین رو از دست ندید

اگه از اساتيد جوابي نگرفتم.. واسه دانشگاهها اپلاي نكنم !؟ يعني بدون استاد اوكي نميكنن؟؟؟ من واسم فاند زياد مهم نيست .. حالا واسه سفارت نمي دونم اهميت داره يا نه!
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-11-2017, 12:00 AM
(10-11-2017, 07:42 PM)KMP نوشته: اگه از اساتيد جوابي نگرفتم.. واسه دانشگاهها اپلاي نكنم !؟ يعني بدون استاد اوكي نميكنن؟؟؟ من واسم فاند زياد مهم نيست .. حالا واسه سفارت نمي دونم اهميت داره يا نه!
بستگی ب سیاست دانشگاه و حتی دانشکده داره
مثلا اتاوا شما اپلی میکنید و بعد براتون سوپروایزر معلوم میشه اما خیلی از دانشگاه ها بدون استاد نمیشه و ریجکت میکنند

بنظرم تعدادی دانشگاه رو معلوم کنید وایمیل بزنید به کوردینیتور اونها و سوال کنید. تا راهنماییتون کنن

نقل قول  

آفلاین mh.ganjyar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-01-2018, 02:12 AM
سلام
27 ساله
کاردانی فنی و حرفه ای از دانشگاه سراسری با معدل حدود 14 در رشته کامپیوتر
کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 17.40 در رشته نرم افزار کامپیوتر
آیلتس 7
هیچ مقاله یا کار پژوهشی ندارم...
5 ساله کار مرتبط با رشته ام انجام میدم
من فقط قصدم گرفتن فاند هستش، اونم 100%.
آیا امکانش هست؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین AitUniversity
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-01-2018, 08:15 AM
(13-01-2018, 02:12 AM)mh.ganjyar نوشته: سلام
27 ساله
کاردانی فنی و حرفه ای از دانشگاه سراسری با معدل حدود 14 در رشته کامپیوتر
کارشناسی ناپیوسته از دانشگاه غیرانتفاعی با معدل 17.40 در رشته نرم افزار کامپیوتر
آیلتس 7
هیچ مقاله یا کار پژوهشی ندارم...
5 ساله کار مرتبط با رشته ام انجام میدم
من فقط قصدم گرفتن فاند هستش، اونم 100%.
آیا امکانش هست؟
ممنون

سلام
برای فارغ تحصیل کارشناسی کار تحقیقاتی نیاز نیست اما در مورد رشته شما پروژه هایی که تاحالا انجام دادید مطمئنا خیلی مهمه.
معدل کاردانی تون تو ذوق میزنه اما حتما ایمیل بزنید به اساتید - سعی کنید براساس علایقه مندی استادا ابراز علاقه کنید. چون استادا در پروسه انتخاب هستند هرچه زودتر ایمیل زنی رو شروع کنید شانستون بیشتر خواهد بود

نقل قول  

آفلاین navidgh96
**
نقل قول

14-02-2018, 05:16 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2018, 05:26 PM توسط navidgh96.)
سلام 
وقتتون بخیر
من دانشجوی خواجه نصیر هستم 
معدلم ۱۷.۶۹ هستش و سال بعد میخوام درخواست اپلایمو بفرستم، هنوز مدرک زبان اینا رو نگرفتم و تا سال بعد میخوام بگیرم اینارو
تا سال بعد نهایت تلاش میکنم که مقاله ای بدم، ببینیم چی میشه (حداقل یه کنفرانسی میخوام بدم) 
به نظرتون از دانشگاه های خوب کانادا (دانشگاهی که بعدش با مدرک اونجا و البته با تلاش خودم بشه شغل خوبی به دسا بیارم) میتونم پذیرش و فاند بگیرم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-02-2018, 01:07 PM
(14-02-2018, 05:16 PM)navidgh96 نوشته: سلام 
وقتتون بخیر
من دانشجوی خواجه نصیر هستم 
معدلم ۱۷.۶۹ هستش و سال بعد میخوام درخواست اپلایمو بفرستم، هنوز مدرک زبان اینا رو نگرفتم و تا سال بعد میخوام بگیرم اینارو
تا سال بعد نهایت تلاش میکنم که مقاله ای بدم، ببینیم چی میشه (حداقل یه کنفرانسی میخوام بدم) 
به نظرتون از دانشگاه های خوب کانادا (دانشگاهی که بعدش با مدرک اونجا و البته با تلاش خودم بشه شغل خوبی به دسا بیارم) میتونم پذیرش و فاند بگیرم؟
ممنون

سلام
فکر میکنم بارها به این سوال شما پاسخ داده شده است. امکان دریافت فاند وجود دارد و رتبه دانشگاه ارتباط مستقیمی با یافتن شغل ندارد، یعنی شما پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه آلبرتا با فرش قرمز به بهترین شرکت کانادایی فرستاده نخواهید شد.
کمی صبور باشید و قسمت های مختلف فروم را مطالعه کنید، پاسخ این سوالات را به مرور کسب خواهید کرد، فعلا به فکر نمره زبان، سربازی، یافتن استاد و سایر موارد باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین zahra72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-03-2018, 12:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 02-03-2018, 01:09 PM توسط zahra72.)
سلام وقتتون بخیر
بنده ترم آخر ارشد شیمی معدنی هستم .کارشناسی شیمی فناوری اطلاعات دارم با معدل 16.13 و ارشد با معدل 16.44دانشگاه یزد.
یک مقاله ی IS I دارم. زبان آزمون ندادم ولی آماده ام برای ایلتس 7.
دوستم تورنتو میخونه و میتونه کمکم کنه ، میشه بگید شانس من در کل برای چه دانشگاه هایی خوبه؟ البته فول فاند
نقل قول  

آفلاین vmous
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-08-2018, 06:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2018, 07:14 PM توسط vmous.)
سلام و خسته نباشید
من کارشناسی نرم افزار از دانشگاه آزاد شیراز دارم با معدل 16.45 که رتبه اول فارغ التحصیلان(با مدرکتایید خود دانشگاه) دوره‌ی خودم رو دارم.
الان شروع به یادگیری زبان فرانسه کردم.
میخواستم بپرسم که با مدرک B2 زبان فرانسه چقدر میتونم امید به دریافت پذیرش و فاند از دانشگاه مونترال و یا دیگر دانشگاه های فرانسوی زبان شهر مونترال داشته باشم؟
با تشکر  Heart
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5