عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته مهندسی برق در مقطع دکتری از دانشگاه های آمریکا

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش در رشته مهندسی برق در مقطع دکتری از دانشگاه های آمریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
07-12-2015, 12:57 PM
(04-12-2015, 11:46 AM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام
فوق دیپلم تاسیسات الکتریکی دانشکده انقلاب معدل ۱۲
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد همدان معدل ۱۷
کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت معدل ۱۷:۳۰
نمره زبان تافل ۱۰۰
مقاله هم ۱ isi دارم که مربوط به پایان ناممه
الان دارم واسه امتحان gre میخونم به شرط آوردن نمره قابل قبول تو امتحانش میتونم واسه فول فاند p.h.d دانشگاه های رنک خوب اقدام کنم؟
شما چه رنک دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
رنک دانشگاه خیلی واسم مهمه
ممنون

به نظر من شانس دارید، اما این که چقدر شانس دارید به نمره GRE شما خیلی وابسته است. باید سعی کنید که حتما در GRE نمره خیلی خوبی بیارید. در این صورت شاید بتونید از رنک حدود ۴۰ الی ۸۰ پذیرش و فاند بگیرید.
ضمن این که فراموش نکنید که در پذیرش گرفتن شانس هم فاکتور مهمیه. اگر خوش شانس باشید شاید بتونید از رنک‌های بهتر هم پذیرش بگیرید و برعکسش هم هست و اگر بدشانس باشید شاید نتونید پذیرش خوبی بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

11-12-2015, 12:39 AM
سلام " کاردانی از اموزشکده فنی با معدل 13.70 "
کارشناسی با معدل 13.80 از غیرانتفاعی
و ارشد از دانشگاه شیراز با معدل 17.60 ( رشته الکترونیک )
و 4 مقاله ISI دارم
با ایلتس 7.5 و جی ار ای v=157 . q=170 ,320
ایا شانسی برای گرفتن فاند از دانشگاههای زیر 150 امریکا و کانادا دارم ؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
11-12-2015, 10:48 AM
(11-12-2015, 12:39 AM)مهمان نوشته: سلام " کاردانی از اموزشکده فنی با معدل 13.70 "
کارشناسی با معدل 13.80 از غیرانتفاعی
و ارشد از دانشگاه شیراز با معدل 17.60 ( رشته الکترونیک )
و 4 مقاله ISI دارم
با ایلتس 7.5 و جی ار ای v=157 . q=170 ,320
ایا شانسی برای گرفتن فاند از دانشگاههای زیر 150 امریکا و کانادا دارم ؟

با تشکر

معدل فوق و نمره‌های IELTS و GRE شما که خیلی خوبه (البته GRE نگرفتن AW چند شدید)، تنها نقطه ضعف شما معدل کارشناسی و دانشگاه محل کارشناسی شماست. متاسفاه معدل کارشناسی در گرفتن پذیرش از امریکا و کانادا مهمه، به همین خاطر سخت می‌شه اظهارنظر کرد، ولی من فکر می‌کنم که اگر SoP خوبی بنویسید و درش اشاره کنید که انگیزه زیادی بعد از لیسانس برای ادامه تحصیل پیدا کردید احتمال این که بتونید پذیرش و فاند بگیرید وجود داره. به هر حال شانس خودتون رو آزمایش کنید ببینید چه می‌شه.
ضمنا چرا گفتید جی آر ای ۳۲۰؟ مجموع کوانتیتیو و وربال شما ۳۲۷ می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-01-2016, 01:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-01-2016, 01:38 PM توسط mohamadreza5560.)
با سلام
بچه ها تو آمریکا گرایش قدرت بهتر فاند و پذیرش میدن یا گرایش کنترل ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چون این سوال خیلی از بچه های برقیه
@Babak
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-01-2016, 09:02 AM
(05-01-2016, 01:14 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام
@Babak

سلام

در رشته های مهندسی به خصوص برق و کامپیوتر، اگر زمینه تحقیقاتی مورد علاقه تون رو خوب دنبال کرده باشید و در اون رزومه خوبی به هم زده باشید، تقریبا همیشه می تونید کم و بیش position های خوبی پیدا کنید...

در واقع روال، "دنبال کردن علاقه و به طبع اون پیدا کردن position های مرتبط" هست نه "تطبیق علاقه به position ها"!...

در کل به دلیل ماهیت ریاضی وار کنترل و کاربرد اون در رشته های سیستمی، یک کنترلی این امکان رو داره که (که به فراخور شرایط و رزومه خودش) نه تنها در برق، بلکه در رشته هایی مثل مکانیک، هوافضا و کامپیوتر هم دنبال position های قابل دستیابی باشه...
به همین دلیل "شاید" بشه گفت دست یک کنترلی در این مسیر از یک قدرتی کمی بازتر هست...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-01-2016, 12:26 PM
(05-01-2016, 01:14 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام

من هم با نظر Matinking موافقم، هم در مورد داشتن رزومه خوب و دنبال کردن علایق و هم در مورد رشته کنترل که دست شما رو یک مقدار بازتر از رشته برق خواهد گذاشت و کاربردهای متنوع‌تری داره.

نقل قول  

آفلاین mohamadreza5560
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-01-2016, 11:49 AM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2016, 12:08 PM توسط mohamadreza5560.)
با سلام خدمت دوستان گرامی
رزومه یکی از دوستان بنده به این شکل اما در حال حاظر دسترسی نداشت و میخواست بدونه چقد شانس پذیرش و فاند داره

کاردانی تاسیسات الکتریکی ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۶:۲۰
کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه بوعلی ۱۷:۰۵
تافل ۱۰۰
gre :در مجموع ۳۱۰
مقاله ۲ نا isi سابمیت شده

از چه رنک دانشگاه هایی شانس پذیرش و فاند داره؟
@Babak
نقل قول  

آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-01-2016, 02:41 PM
(09-01-2016, 11:49 AM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی
رزومه یکی از دوستان بنده به این شکل اما در حال حاظر دسترسی نداشت و میخواست بدونه چقد شانس پذیرش و فاند داره

تافل ۱۰۰

@Babak

با سلام
اگر مجموع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته رو معدل بگیرید چند میشه؟ با توجه به کم بودن کاردانی ممکنه بعضی از دانشگا ه ها که معدل کل کارشناسی رو معیار می گیرن به مشکل بخوره. دانشگاه هایی که معدل 60 واحد آخر رو بخوان ولی شانس خوبی خواهد داشت.
رنک به تنهایی معیار درستی نیست. با توجه به نکته بالا پیشنهاد می کنم دانشگاه های ایالت های فلوریدا و تگزاس رو  ببینید کجا بحث معدل 2 یال آخر یا 60 واحد مطرح شده. (تو این دو ایالت برای رشته مکانیک من دانشگاه زیاد دیدم با این شرایط ولی برق رو باید چک کنه)
مقاله سابمیت شده هنوز تکلیفش معلوم نیست. ممکنه استاد دلش بخاد فاند RA بده ولی خوب شانسش زیاد نیست. اگه تو تافل نمره speaking خوب باشه شانس TA شدن به نظر من بیشتره.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-01-2016, 10:06 AM
(09-01-2016, 11:49 AM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی

تافل ۱۰۰

@Babak

من هم با نظر iman7 گرامی موافقم. معدل پایین کاردانی ایشون ممکنه برای بعضی از دانشگاه‌ها مشکل ایجاد کنه، به همین خاطر بهتره که بیشتر روی دانشگاه‌هایی که به ۶۰ واحد آخر، یا معدل دروس تخصصی نگاه می‌کنند تمرکز کنند.
ضمنا نمره بالاتر GRE می‌تونه تا حدی اثر معدل پایین رو کمتر کنه. در نتیجه اگر فکر می‌کنند که براشون مقدور هست، بد نیست به بهتر کردن نمره GRE هم فکر کنند.

نقل قول  

آفلاین elec95
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

27-03-2016, 01:20 AM
سلام دوستان عزیز 
آیا با شرایط زیر شانسی برای پذیرش و فاند دارم ؟؟

کاردانی غیر انتفاعی با معدل 17.80.... الکترونیک
کارشناسی غیرانتفاعی با معدل 19.5.... الکترونیک 
کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس با معدل 14.78 (به دلیل فوت والدینم و مریضی که برام پیش اومد یک ترم مشروطی دارم )
ایا توضیح این شرایط در SOP میتونه کمک کننده باشه یا اصلا خوب نیست ؟؟
با فرض اینکه من نمره قابل قبولی برای زبان و GRE بدست بیارم 
مقاله هم تازه در حال نگارشش هستم 

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »