عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی سوئیس تحصیل در سوئیس پذیرش از سوئیس در مقطع لیسانس و فوق لیسانس

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از سوئیس در مقطع لیسانس و فوق لیسانس
آفلاین حدیث61
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-01-2014, 08:50 AM
با سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم
 هدفم این هست که برای رشته بیولوژی تولید مثل   biology
reproductive  در کشور سوئد و یا سویس اقدام کنم.
 خب نمیدونم شما دانشگاه معرفی میکنید یا ...
اینکه من پایان نامم روی کبد جنین بوده واصلا ربطی به بیولوژی تولید مثل نداشته
من حتی حاضرم یه بار دیگه فوق بخونم تو اون دانشگاهیی که بهم پذیرش میده
 در واقع دنبال یاد گبری ivfهستم
 یعنی هدفم از انتخاب  این رشته اینه واسه ادامه تحصیل
 واینکه رشته خودم زیست سلولی تکوینی هست 
 developmental biology
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-01-2014, 11:28 AM
دوست عزیز
خوش اومدید
خوب شما بهترین کار اینه که با اصول و مقدمات پذیرش از دانشگاه های خارجی آشنا بشید در اینجا دوستان جزوه ای تدارک دیدند
بعد از مطالعه شما خواهید فهمید چگونه می توانید دانشگاه ها چه چیزهایی میخاهند و بعدا با جستجوی بیشتر می توانید دانشگاه هایی که رشته ی مورد نظرتان را دارند پیدا کنید
(16-01-2014, 08:50 AM)'حدیث61' نوشته: با سلام من تازه با سایت شما آشنا شدم
 هدفم این هست که برای رشته بیولوژی تولید مثل   biology
reproductive  در کشور سوئد و یا سویس اقدام کنم.
 خب نمیدونم شما دانشگاه معرفی میکنید یا ...
اینکه من پایان نامم روی کبد جنین بوده واصلا ربطی به بیولوژی تولید مثل نداشته
من حتی حاضرم یه بار دیگه فوق بخونم تو اون دانشگاهیی که بهم پذیرش میده
 در واقع دنبال یاد گبری ivfهستم
 یعنی هدفم از انتخاب  این رشته اینه واسه ادامه تحصیل
 واینکه رشته خودم زیست سلولی تکوینی هست 
 developmental biology

نقل قول  

آفلاین s.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-06-2014, 03:16 PM
سلام دوستان، كسي ميدونه (student official ranking) چي هست و كجا صادرش ميكنه؟ دانشگاه ETH علاوه بر ريز نمرات و .. اينم ميخواد!
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
29-06-2014, 06:01 PM
(29-06-2014, 03:16 PM)'s.h' نوشته: سلام دوستان، كسي ميدونه (student official ranking) چي هست و كجا صادرش ميكنه؟ دانشگاه ETH علاوه بر ريز نمرات و .. اينم ميخواد!

خدمت شما عرض كنم كه بعضي از دانشگاه ها آخر ريزنمرات رتبه ي شما رو ميزنند .
مثلا ميگن معدل شما X
ميانگين معدل دانشجوهاي هم ورودي Y
و رتبه دانشجو : 12/54   براي مثال گفتم البته.مثلا 12 همين دانشجو از بينه 54 دانشجويي كه هم وروديش بودند.حالا نميدونم دانشگاه شما اينطوري ميده يا نه.اما اكثرا ميدن.اگرم ندادن بايد درخواست بدي به آموزش دانشگاه كه همچنين نامه اي رو بدن.اگر انگليسي دادن كه عاليه.اما اگر فارسي دادن بايد مهر دانشگاتون بخوره.بعدش سامانه ي تاييد مدارك وزارت علوم آپلودش كني تا مهر وزارت خارجه بزنن روش.
اگرم دانشگاه زوريخ مهر وزارت خارجه نياز نداشت ديگه نيازي به آپلود مدارك نيست و فقط مهر مترجم كافيه
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-06-2014, 06:09 PM
(29-06-2014, 03:16 PM)'s.h' نوشته: سلام دوستان، كسي ميدونه (student official ranking) چي هست و كجا صادرش ميكنه؟ دانشگاه ETH علاوه بر ريز نمرات و .. اينم ميخواد!

در ادامه صحبت های دوستمون رولانی بگم که من موقعی که دانشنامه ام رو گرفتم ، در صفحه ی انتهایی ریزنمرات دوره لیسانس، فقط رتبه منو بین هم ورودی هام زده بود.  
قبلا هم از دانشگاه(منظور بخش صدور دانشنامه ) پرسیده بودم که میشه گواهی بدین که مثلا من رتبه ام فلان بوده میان هم ورودی ها ، اونها قبول نکردند! گفتند گواهی فقط برای شاگرد اول تا سوم صادر میشه و اینکه بخواهید  برای رتبتون  از بین هم ورودی ها جداگانه گواهی صادر بشه باید با خود دانشکده صحبت کنید که شاید قبول کنند شاید نه! 
خوشبختانه رتبه منو توی ریزنمرات زده بود و دیگه نیازی به اخذ گواهی جداگانه نبود 

موفق باشید  
گاهی باید سکوت کرد و به زندگی از یه دریچه بالاتر نگاه کرد و لبخند زد.....
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-06-2014, 10:06 PM

سلام دوست خوب
من دو تا پیشنهاد دارم البته یکم با سوال شما فرق داره[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] ولی فکر بدی نیست
1- اگر در ازمون سراسری ارشد یا لیسانس رتبه خوبی داشتی تشریف ببرید سازمان سنجش دفترش در خیابان کریمخان گواهی قبولی و رتبه قابل ترجمه یک نسخه بگیرین من فکر کنم 3000 تومن هزینش بود
2- اگر در ازمون دانشگاه ازاد بودی تشریف ببرید نیستان پنجم مرکز ازمون دانشگاه ازاد گواهی قبولی و رتبه قابل ترجمه یک نسخه بگیرین من فکر کنم 5000 تومن هزینش بود
موفق باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین s.h
**
نقل قول

29-06-2014, 11:22 PM
ممنون از همگى، فقط يه سوال اينكه مداركي كه آپلود ميشن معتبرن؟! آخه يعني بازهم اسكن شده پس فرستاده ميشن؟ آيا دانشگاه زوريخ اين مدارك رو قبول ميكنه؟! كلا چطور ميشه از مدارك اسكن شده استفاده كرد؟ اگه يه كم روشم كنين اين موضوع رو متشكرم.

اگه به اين سوال هم جواب بدين عاليه؛ براي تبديل واحدهاي خودمون به سيستم ects اگه بخوايم طبق معيار اون سازمان عمل كنيم، هر واحد ects معادل ٢٥-٣٠ ساعت است، در صورتي كه هر واحد نظري ما ١٦ ساعت! كه اين اختلاف خيلي زياد است، يه جايي ديدم نوشته بود واحد هاي ما رو در ضريب ١.٥ ضرب ميكنن، اما اين گفته با اين معيار اونا اصلا نميخونه!
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-06-2014, 11:40 PM
(29-06-2014, 11:22 PM)'s.h' نوشته: ممنون از همگى، فقط يه سوال اينكه مداركي كه آپلود ميشن معتبرن؟! آخه يعني بازهم اسكن شده پس فرستاده ميشن؟ آيا دانشگاه زوريخ اين مدارك رو قبول ميكنه؟! كلا چطور ميشه از مدارك اسكن شده استفاده كرد؟ اگه يه كم روشم كنين اين موضوع رو متشكرم.
اگه به اين سوال هم جواب بدين عاليه؛ براي تبديل واحدهاي خودمون به سيستم ects اگه بخوايم طبق معيار اون سازمان عمل كنيم، هر واحد ects معادل ٢٥-٣٠ ساعت است، در صورتي كه هر واحد نظري ما ١٦ ساعت! كه اين اختلاف خيلي زياد است، يه جايي ديدم نوشته بود واحد هاي ما رو در ضريب ١.٥ ضرب ميكنن، اما اين گفته با اين معيار اونا اصلا نميخونه!

سلام مجدد
دوست خوب من دانشگاه زوریخ اپلای کرده بودم نه ازم تبدیل نمره خواستن و نه هارد کپی مدارک همون اسکن را قبول کردند و به من گفته بودن درصورتی که پذیرش شی ترجمه رسمی (با تاییدات دیگه!) و اصل مدارک فارسی را باید ارائه بدی که فکر کنم اصل فارسی را برای چک کردن میخوان و نمی گیرن 
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین s.h
**
نقل قول

30-06-2014, 11:46 AM
نميدونم شما كي اپلاي كردين، اما الان اپلاي اينجوريه كه آنلاين اپلاي ميكني، يه سري فرمها رو آنلاين پرميكني، ١٥٠ فرانك هم به حسابشون واريز ميكني بعد كپي برابر اصل مدارك رو كه بايد مهر وزارت امور خارجه رو داشته باشه براشون پست ميكني و نتيجه رو كتبا و ايميل برات ميفرستن اگه پذيرش بشي كه بايد مدارك رو اينجا آزاد كني و موقع ثبت نام ارائه بدي.
نقل قول  

آفلاین s.h
**
نقل قول

30-06-2014, 11:50 AM
تبديل واحد نخواستن اما گفته بايد ذكر بشه كه مبناي اين واحد ها چيه اونا خودشون برآورد كنن، كه حداكثر واحد پيشنياز هم بايد ٣٠ تا ects بيشتر نباشه، در صورتي كه اگه حتي بگيم هر واحد ما معادل يك ects است باز هم ١٢٠ ما با ١٨٠ اونا ٦٠ تا اختلاف داره، هرچند كه گفتم هر واحد ما ١٦ ساعت و هر واحد ects ٢٥-٣٠ ساعته! حالا اين معنيش اينه كه ما خيلي كم واحد پاس كرديم و ريجكت ميشيم يا اينكه يه روش ديگه واسه محاسبه هست؟!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »