عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش زبان‌های خارجی فرانسه يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
يادگيري زبان فرانسه (استانداردها و شيوه ها)
آفلاین ali.1983
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-02-2011, 02:56 AM
یک سوال داشتم
در صحبت کردن برای زمان آینده بهتر است از Futur Sample استفاده کنیم یا Futur Proche ؟ البته فکر کنم یکی از کاربردهای F.S برای گفتن جملات شرطی باشد اگر اشتباه نکرده باشم
آتش آن نیست که از شعله او خندد شمع/// آتش آنست که در خرمن پروانه زدند
نقل قول  

آفلاین Artin
**
نقل قول

23-02-2011, 08:06 AM
(22-02-2011, 02:56 AM)ali.1983 نوشته: یک سوال داشتم
در صحبت کردن برای زمان آینده بهتر است از Futur Sample استفاده کنیم یا Futur Proche؟ البته فکر کنم یکی از کاربردهای F.S برای گفتن جملات شرطی باشد اگر اشتباه نکرده باشم

کاملا به کنتکس جمله بستگی داره ولی در حالت کلی وقایع اینده نزدیک با Futur Proche بیان کنی بهتره همچنین اگر احتمال وقوع چیزی خیلی زیاد باشه یا میخواهید نشون بدید که احتمال وقوعش زیاده هم از زمان Futur Proche استفاده کنید با تمرین زیاد دستتون میاد کجا باید استفاده کرد

مونترالی ها

نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
05-12-2011, 04:22 PM
(06-02-2011, 11:50 AM)HAMMAN نوشته: من تازه کارم .زیاد فرانسوی بلد نیستم.چقدر طول میکشه تا بتونم خودمو به سطح c یا b2 برسونم؟
متد من cafe هستش و میخام تقریبا خودم بخونم.روزی 1 ساعت بیشتر نمیتونم وقت بذارم
با روزی 1 ساعت مثل کلاس زبان میمونه ، بستگی به سرعت خوندنت داره ، اگه خوب بخونی باید هر 3 ساعت یک درس رو تموم کنی ، برای کتاب کفه 1 با 16 درس میشه : میشه 48 روز
همینطور برای بقیه کتابها ، کفه 2 تو رو به سطح b1 میرسونه و کفه 3 b2 ، کفه 4 هم مال c1 ، هر چی لول کتاب بالاتر میره ، سرعت خوندنت هم پایینتر میاد Wink

جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

26-01-2012, 11:24 PM
سلام
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم. من دنبال یک کتاب خوب برای conversation میگردم. سطحم بد نیست.(دو ساله میخونم) الان کلاس های کانون میرم. معلممون دو تا کتاب گفته: conversation pratique de l'oral و conversation progressif (اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم) کسی آشنا هست با این کتابها. میخوام بدونم کدوم بهتره که بگیرم. ممنون
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-01-2012, 04:52 AM
(26-01-2012, 11:24 PM)m.ost نوشته: سلام
امیدوارم جای درستی پرسیده باشم. من دنبال یک کتاب خوب برای conversation میگردم. سطحم بد نیست.(دو ساله میخونم) الان کلاس های کانون میرم. معلممون دو تا کتاب گفته: conversation pratique de l'oral و conversation progressif (اگر اسمشو اشتباه نگفته باشم) کسی آشنا هست با این کتابها. میخوام بدونم کدوم بهتره که بگیرم. ممنون
فکر کنم منظورت از کتاب دوم , communication progressif du francais باشه ،کتابش از اتشارات کله است ، تمام کتابای این انتشارات جزو بهترین کتابای زبان فرانسن ، خیلی کتاب خوبیه ، من خودم هم میخونمش ، /درسهاش دیالوگ هایی رو در موقعیت های مختلف با نکته هاشون داره ،فایل صوتی هم داره ، کتابشم سه سطحه ، ابتدایی a1,a2و متوسط b1 , b2و پیشرفتهc1, c2 ، اینجور که گفتی فکر کنم متوسطش در سطح تو باشه، من لینک دانلودشو برات میذارم تو منابع دانلودی ، از اونجا دانلود کن
اما کتاب اولی ، من زیاد چیزی راجع بهش نشنیدم

نقل قول  

آفلاین env.plan
**
نقل قول

24-11-2012, 12:32 AM
سلام.کسی که برای ادامه تحصیل بخواد فرانسه یاد بگیره و تا قبل از این هم فرانسه کار نکرده باشه چقدر زمان باید بذاره تا به حد لازم برسه؟؟؟؟؟
فراگیری این زبان اسونه یا ....ممنون
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-11-2012, 12:50 AM
(24-11-2012, 12:32 AM)env.plan نوشته: سلام.کسی که برای ادامه تحصیل بخواد فرانسه یاد بگیره و تا قبل از این هم فرانسه کار نکرده باشه چقدر زمان باید بذاره تا به حد لازم برسه؟؟؟؟؟
سلام
در مجموع زبان فرانسوی به نظر من زبان سختی به حساب میاد.اونم به خاطر گرامرش.یه مثال ساده اینکه مثلا ضمیر مالکیت تو انگلیسی برای من فقط My هست .اما تو فرانسه مذکر و مونث و و همچنین مفرد و جمع با هم فرق دارند.
یا مثلا عملا در انگلیسی صرف فعل به اون شکل معنی پیدا نمیکنه.در حالی که در فرانسه حدودا 18(فکر کنم البته) زمان مختلف داریم.به جز فعل های گروه 1 که قاعده دارن اونم برای حال ساده فعل های گروه دیگه واقعا شدیدا بدون قاعده هستند.باز گروه 2 قابل تحمل! کلا یهو یه فعل در حال یه چیز در گذشته اصلا هیچ شباهتی به فعل حالش نداره!
اما علاقه شرطی اصلی هست و با داشتن این اصلا مشکلی نیست.چون واقعا زبان قشنگی هست .
اگه رشته شما هم فنی باشه عموما باید B1 رو داشته باشی که برای این مرحله به نظر من فشرده در کمتر از 6 ماه جواب میده.دقت کن منظورم اینه که میتونی مدرک رو بگیری.نه اینکه واقعا شبشه سر کلاس فرانسوی نیست.بعد این مدرک باید تا جای که وقت داری کار کنی تا واست جا بیوفته
نقل قول  

آفلاین aida_11041
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-11-2012, 01:34 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-11-2012, 01:37 AM توسط aida_11041.)
(24-11-2012, 12:32 AM)env.plan نوشته: سلام.کسی که برای ادامه تحصیل بخواد فرانسه یاد بگیره و تا قبل از این هم فرانسه کار نکرده باشه چقدر زمان باید بذاره تا به حد لازم برسه؟؟؟؟؟
سلام
برای رسیدن به سطح b1 باید حدود 300 فرانسه بخونین
یعنی اگه 3 ماه، روزی 2.5 ساعت فرانسه بخونین، به این سطح میرسین
اگه خوب بخونین زیاد وفتتونو نمیگیره و سخت نیست ، من خیلی راحت یاد گرفتم، درسته که همه میگن زبان سختیه، مخصوصا تو گرامر و نوشتن، اما خوب در حدی نیست که نتونین یاد بگیرید
بهتره اول برای تلفظ و خوندن و ... چند ترم برید کلاس و بعد از اون خودتون تنهایی به خوندن ادامه بدید
جزوه راهنمای پذیرش از دانشگاه‌های خارج از کشور
نقل قول  

آفلاین env.plan
**
نقل قول

24-11-2012, 02:44 PM
من زبان فرانسه رو خیلی دوست دارم و همینطور این کشور رو اما دلیل من برای پرسیدن این سوال ها این هستش که اگه من بخوام برای فرانسه سرمایه گذاری کنم(ادامه تحصیل-مقطع دکترا) از زبان انگلیسی فاصله میگیرم و این موضوع شانس پذیرش منو کم نمیکنه؟؟؟؟؟ انتخاب منطقی دارم میکنم یا بهتره اول زبان انگلیسیم رو به نتیجه برسونم بعدش بیام سراغ فرانسه؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

24-11-2012, 10:39 PM
سلام دوست عزیزم
ببین این کاملا بستگی به هدف خودتون داره
اما به نظر من که از بیرون دارم به قضیه نگاه میکنم مطمئنا مدرک زبان انگلیسی بیشتر به کارت میاد.چون با این مدرک عملا شما همه ی دنیا میتونی اپلای کنی.اما با زبان فرانسوی شما باید فرانسه و سوئیس و بلژیک و کانادا رو در نظر بگیری!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »