عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه روادید فرانسه ويزاي توريستي فرانسه و شرايط آن

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ويزاي توريستي فرانسه و شرايط آن
آفلاین mbaran
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-12-2016, 11:23 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-12-2016, 12:06 AM توسط mbaran.)
با سلام و وقت بخیر،
میخواستم در ارتباط با دعوت نامه و ارسال آن از طریق پست اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم بگذارید. به نظر شما ایمیل دعوت نامه و نه فرستادن اصل آن با پست ایجاد مشکل می کند ؟
و سوال دوم اینکه با شرایط زیر امکان گرفتن ویزا چقدر است؟
مجرد
عضو هیات علمی
درخواست برای 21 روز
داشتن دعوت نامه از شخص فرانسوی که برای تحقیقات زیاد به ایران سفر می کند.

سپاس
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-12-2016, 02:19 AM
(18-12-2016, 11:23 PM)mbaran نوشته: با سلام و وقت بخیر،
میخواستم در ارتباط با دعوت نامه و ارسال آن از طریق پست اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم بگذارید. به نظر شما ایمیل دعوت نامه و نه فرستادن اصل آن با پست ایجاد مشکل می کند ؟
و سوال دوم اینکه با شرایط زیر امکان گرفتن ویزا چقدر است؟
مجرد
عضو هیات علمی
درخواست برای 21 روز
داشتن دعوت نامه از شخص فرانسوی که برای تحقیقات زیاد به ایران سفر می کند.

سپاس

درود
برخی سفارت‌ها اصرار دارند که اصل دعوتنامه را بگیرند. متاسفانه در خصوص سفارت فرانسه در این مورد من اطلاع دقیقی ندارم و بهتر است از خود سفارت بپرسید.
در مورد سوال دوم: دعوتنامه شما کاری است (مثلا برای بازدید از دانشگاه یا سفر علمی یا ...) یا توریستی یا دعوت برای ملاقات دوستان و آشنایان؟
اگر دوست شما بتواند دعوتنامه کاری فراهم کند، با داشتن حساب مالی خوب و گواهی کار و ترجیحا سند ملکی بعید است به مشکلی بخورید. اگر دعوت ملاقات یا توریستی باشد کمی کار سخت می‌شود و نیاز به سند ملکی و حساب مالی خوب بیشتر (و در کل شانس کمتر)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین shahramcat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-12-2016, 01:58 PM
سلام 

به ماید خدا چهارشنبه وقت دارم سفارت . 

2 مورد آخر 

یکی اینکه من گوتهی اشتغال به کار رو دادم از شرکت اصلش رو انگلیسی صادر کرد مشکلی نداره ؟ ترجمه رسمی که نباید باشه ؟
دوم اینکه روی فرم خودم عکس رو چسبوندم . بزارم باشه یا یه فرم دیگه پرینت کنم بزارم خودشون عکس بزنن ؟ 

ممنون
نقل قول  

آفلاین shahramcat
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-12-2016, 10:30 PM
سلام 

صبح سفارت بودم برای مصاحبه . 

7.15 تو صف بودیم اسم من 47 ام بود . 7.5 مامور امنیتی اومد گفت مرتب وایسید که همه وایسادن از ساعت تقریبا 7.45 در باز شد . بارون هم گرفت :-)

من ساعت فکر کنم 8.5 رفتم تو . 15 دقیقه واسادم پول رو دادم . 30 دقیقه نشستم تا نوبتم شد . 

آفیسر مرد فوق العاده خوب و خنده رو بود . کلا همه پرسنل خوب بودن و من اصلا رفتار بد یا زننده ندیدم حتی یکی از پرنل هوای داخل گرم بود اومد پرسید گفت پنجره باز کنم ورفت خودش باز کرد . آفیسر گفت برای چی میری گفتم توریستی گفت همه امروز توریستی درخواست دادن منم گفتم ژآنویه است میرن عشق و حال دیگه گفت آره 

خلاصه 10 دقیقه ای در مورد کار من صحبت کردیم سوال کرد ویزاهای قبلی شنگن رو دید و نوشت و حقوق پرسید چقدر میگیری گفتم بهش . سند ملکی کپی بود نگاه ام نکرد برگردوند . 

تمکن رو دید با گردش همرو برداشت . 

فقط من بلیط و رزور هتل و بیمه اصل داده بودم برداشت همرو . نمیدونم چه کار کنم ! پس میدن اینارو ؟ 

ممنون
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-12-2016, 01:03 AM
(28-12-2016, 10:30 PM)shahramcat نوشته: سلام 

صبح سفارت بودم برای مصاحبه . 

7.15 تو صف بودیم اسم من 47 ام بود . 7.5 مامور امنیتی اومد گفت مرتب وایسید که همه وایسادن از ساعت تقریبا 7.45 در باز شد . بارون هم گرفت :-)

من ساعت فکر کنم 8.5 رفتم تو . 15 دقیقه واسادم پول رو دادم . 30 دقیقه نشستم تا نوبتم شد . 

آفیسر مرد فوق العاده خوب و خنده رو بود . کلا همه پرسنل خوب بودن و من اصلا رفتار بد یا زننده ندیدم حتی یکی از پرنل هوای داخل گرم بود اومد پرسید گفت پنجره باز کنم ورفت خودش باز کرد . آفیسر گفت برای چی میری گفتم توریستی گفت همه امروز توریستی درخواست دادن منم گفتم ژآنویه است میرن عشق و حال دیگه گفت آره 

خلاصه 10 دقیقه ای در مورد کار من صحبت کردیم سوال کرد ویزاهای قبلی شنگن رو دید و نوشت و حقوق پرسید چقدر میگیری گفتم بهش . سند ملکی کپی بود نگاه ام نکرد برگردوند . 

تمکن رو دید با گردش همرو برداشت . 

فقط من بلیط و رزور هتل و بیمه اصل داده بودم برداشت همرو . نمیدونم چه کار کنم ! پس میدن اینارو ؟ 

ممنون

درود بر شما و ممنون که اطلاعات خود را به اشتراک گذاشتید.
معمولا سفارت هیچکدام از مدارک را پس نخواهد داد. در مورد رزرو هتل و بلیط که میتوانید مجددا از آژانس مسافرتی یا هر جایی که اقدام کرده‌اید دوباره بگیرید. درباره بیمه اطلاعی ندارم.
میتوانید تلفنی با سفارت تماس بگیرید و راهنمایی بخواهید
نقل قول  

آفلاین shahramcat
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-01-2017, 10:19 PM
سلام 

بالاخره امروز برای گرفتن ویزا ساعت 1 رفتم سفارت / تا ساعت 2 که در باز بشه صف به 70 الی 80 نفر هم رسید . 

3 نفر 3 نفر رفتیم تو / رسید میدادیم و پاسپورت رو میدادن / به یکی میگفت بلیط نیاوردید فردا بیارید پاسپورت رو تحویل بگیرید / یکی دیگه نقص مدرک خورده ..... 

نوبت من شد  رسید رو دادم و اسمم رو خوند گفت بفرمایید . اومدم 5 قدم اینورتر بازش کردم دیدم یک ورقه چسبوده توش گفتم خوب ریجکت شدم / اشکال نداره دفعه دیگه بعد دیدم ورقه کوچیک هست ! قوانین شینگن رو نوشته گفتم خوب پس کو خود اصل ماجرا ! ورق زدم دیدم بله خدارو شکر ویزا 6 ماه مولتی صادر شده همونجا کل خستگی در رفت . 

دوستان گل از همگی ممنون امیدوارم اونی که واقعا برای درس / گردش / کار میخواد بره موفق باشه ولی خواشها برای پناهندگی اصلا از این راه وارد نشید چون به ضرر تمام هموطن ها تموم میشه . سوالی موردی هست خوشحال میشم کمکنون کنم . 

یا حق
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

31-01-2017, 01:01 PM
ژان مارک آرو وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه در آغاز سفر خود به ایران گفته است که کشورش شمار ویزاهایی که برای شهروندان ایران صادر می شود را دو برابر خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه او در آغاز سفر خود به ایران گفت: "فرانسه می خواهد امکان شرایط بهتر درخواست ویزا را برای شمار بزرگتری از ایرانی هایی که مایل به سفر به فرانسه هستند فراهم کند."
او که در سفارت فرانسه در تهران سخن می گفت اضافه کرد: "این پروژه با هدف دو برابر کردن شمار ویزاهایی که برای ایران صادر می شود، در تابستان ۲۰۱۷ اجرا خواهد شد."
به گزارش خبرگزاری فرانسه این کشور سالانه ۴۱ هزار ویزا برای ایرانی ها صادر می کند.
او همچنین در مورد منع سفر شهروندان هفت کشور با جمعیت اکثرا مسلمان از جمله ایران به آمریکا گفت "فکر می کنم عاقلانه است" دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دستور اجرایی در این زمینه را لغو کند.
او در جمع فرانسوی های ساکن ایران و رسانه ها گفت این طرح "غیرقابل قبول و مایه مکافات" برای افراد است.
آقای آرو گفت: "منظورم افراد با شهروندی دوگانه است، فرانسوی ها-ایرانی ها و ایرانی ها-آمریکایی ها، که از این وضعیت آسیب دیده اند. این برای آنها یک شوک و یک زخم است" و خواستار شفاف سازی دولت آمریکا شد.
آقای ترامپ گفته است که این تدابیر برای "جلوگیری از تروریسم و حفظ امنیت کشور" لازم است.
اما وزیر خارجه فرانسه گفت که "تروریسم ملیت نمی شناسد. اگر به ارزش هایمان احترام بگذاریم در این نبرد قوی تر خواهیم بود."
او گفت: "ایالات متحده باید همچنان به این ارزش ها پایبند باشد."
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین yassi72
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-02-2017, 11:26 PM
سلام.خسته نباشید.با توجه به اعلام فرانسه برای تسهیل ویزا به ایرانی ها،من و همسرم برنامه ی سفر به فرانسه بدون تور رو داریم.مدارک من دانشجو بودن،سند ملک،گواهی اشتغال به کار و سابقه بیمه و 5 سفر خارجی به کشور های غیر شینگن هست.همسرم وکیل هستن و سابقه دو سفر خارجی رو دارن.سوالم این هست که هر دو مون با یک حساب بانکی میتونیم اقدام کنیم؟و اگر میتونیم چقدر موجودی داشته باشه؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

07-02-2017, 08:55 PM
(06-02-2017, 11:26 PM)yassi72 نوشته: سلام.خسته نباشید.با توجه به اعلام فرانسه برای تسهیل ویزا به ایرانی ها،من و همسرم برنامه ی سفر به فرانسه بدون تور رو داریم.مدارک من دانشجو بودن،سند ملک،گواهی اشتغال به کار و سابقه بیمه و 5 سفر خارجی به کشور های غیر شینگن هست.همسرم وکیل هستن و سابقه دو سفر خارجی رو دارن.سوالم این هست که هر دو مون با یک حساب بانکی میتونیم اقدام کنیم؟و اگر میتونیم چقدر موجودی داشته باشه؟

درود بر شما
پیشنهاد من اینه که به این نوع اعلام‌ها زیاد توجه نکنید  و سعی کنید مدارک محکم و مستدلی داشته باشید. هر کدام از شما به تنهایی شانس دارید ولی این‌که با همدیگر ویزا بگیرید را نمی‌توان پیش‌بینی کرد و احتمالش هست که به یک نفر ویزا بدهند و به دیگری نه.
چون هر  دو شاغل هستید بهتره هر کس موجودی حساب خودش را ارائه کنه و معمولا توصیه میشه معادل 10 تا 15 هزار یورو در هر حساب باشه.
نقل قول  

آفلاین payamshad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-04-2017, 01:42 PM
سلام دوستان من یک سوال دارم
سال گذشته 2 بار شینگن داشتم از سفارت فرانسه
امسال میخواهم درخواست مولتی پل بدم میشه راهنمایی کنید من رو . تو فرم تیک مولتی پل رو بزنم ؟ بعد برنامه سفر بدم به آفیسر ؟ منظورم مدارکی که نشون بده میرم شینگن خارج میشم و بر میگردم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »