عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی فرانسه روادید فرانسه ويزاي توريستي فرانسه و شرايط آن

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ويزاي توريستي فرانسه و شرايط آن
آفلاین mary_27
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2015, 02:50 AM
اوکی خیلی ممنون
اگر توصیه ای دارید که می تونه کمکم بکنه که حتما اکسپت شم و در کمتر از 3 هفته ویزا بگیرم ممنون می شم از تجربیاتتون استفاده کنم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-10-2015, 09:36 AM
پیشنهادم اینه همان تاپیک رو کامل از ابتدا تا انتها بخوانید. همینطور تاپیک فعلی رو.
بصورت کلی هر چه مدارک شغلی و حساب مالی بهتری داشته باشید و دعوت کننده شما هم شرایط کاری و مالی بهتری داشته باشد راحت تر ویزا میگیرید. البته چون اقامت کانادا دارید کار برایتان راحت تر هم هست
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین ali1983
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-10-2015, 05:08 PM
با سلام
من قصد دارم نوروز 95 برم فرانسه و میخوام به یه دوست فرانسوی که تابحال 2 بار هم اومده ایران بگم برام دعوتنامه بفرسته.
 به نظر شما ایا کسی که داره دعوتنامه میفرسته باید اقوام نزدیک باشه یا اینکه سفارت دعوتنمه دوست رو هم قبول میکنه؟و من چقد شانس ویزا گرفتن دارم
سن 32 سال-مجرد-کارمن بخش خصوصی-سند ملک ندارم ولی حساب بانکی با مبلغ بالا میتونم درست کنم-یه بار سال 2010 از سفارت بلژیک شنگن کاری گرفتم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-10-2015, 12:08 AM
(11-10-2015, 05:08 PM)ali1983 نوشته: با سلام
من قصد دارم نوروز 95 برم فرانسه و میخوام به یه دوست فرانسوی که تابحال 2 بار هم اومده ایران بگم برام دعوتنامه بفرسته.
 به نظر شما ایا کسی که داره دعوتنامه میفرسته باید اقوام نزدیک باشه یا اینکه سفارت دعوتنمه دوست رو هم قبول میکنه؟و من چقد شانس ویزا گرفتن دارم
سن 32 سال-مجرد-کارمن بخش خصوصی-سند ملک ندارم ولی حساب بانکی با مبلغ بالا میتونم درست کنم-یه بار سال 2010 از سفارت بلژیک شنگن کاری گرفتم

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
دوستان هم میتوانند دعوتنامه بفرستند اما معمولا برای کسانی را قبول میکنند که قبلا چند ویزای شنگن یا سفرهای خارجی زیادی  داشته اند.
به نظر شانس شما به این شکل کم است.
نقل قول  

آفلاین smira
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-10-2015, 10:40 AM
با سلام به دوستان

من ماه پیش موفق شدم از سفارت فرانسه ویزای شنگن 1 ماهه(از طریق توریستی و بدون دعوتنامه) بگیرم و الان چند روزه که از سفر برگشتم.خواستم
 ضمن تشکر از پاسخ های سریع و خوبی که در این انجمن بگرفتم تجربیات ویزا گرفتنمو در اختیار عزیزان متقاضی قرار بدم. شرایط من : مجرد ،33 ساله ،کارمند بخش خصوصی با سابقه کاری و بیمه 10 ساله، حقوق نسبتا خوب ،حساب بانکی 60 میلیون ، بدون سند ملکی -در 4 سال گذشته هم 2 ویزای شنگن از سفارت هلند گرفتم . اول اینکه من دعوتنامه نداشتم و با رزرواسیون هتل اقدام کردم.بر خلاف تصورم و شنیده هام که  امور کنسولی سفارت فرانسه برای ایرانی ها سختگیر و بد اخلاق  هستند روز مصاحبه و دریافت ویزا با کادر بسیار خوش برخورد ،محترم و منظمی روبرو شدم.البته من اولین بارم بود که از این سفارت اقدام میکردم شاید قبلا اینطوری نبوده!!توصیم به دوستان اینه که مدارکشون کامل و طبق ترتیبی که اونا خواستن باشه این خیلی مهمه ، خانم ها عکسشون ترجیحا بی حجاب باشه ،حساب بانکیتون با درامدتون و فیش حقوق تناسب داشته باشه  و حساب بانکی نجومی نبرین چون این خودش ایجاد شک میکنه و  دیدم که برای آفیسرها مورد سوال بود!! ضمن اینکه میزان گردش از موجودی مهم تره و از چند ماه قبل با پولتون بازی کنید که گردش بره بالا و اینکه کلا صادقانه و با اعتماد بنفس برخورد کنید.امیدوارم اطلاعاتم مفید باشه و تو این مسیر موفق باشید.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

12-11-2015, 07:30 AM
با سلام و تقدیم احترام؛
پاسپورت سفید و تمیزی دارم! بدون قلم خوردگی☺
قصد دارم برای اولین سفر خارجی به فرانسه و به قصد دیدار از دوست دانشجویم بروم. البته بازدید از این کشور هم هدف موازی من است. آنطور که شنیده ام امکان دعوت از سوی دوستم از آن جهت که ایشان نیز بواسطه ویزای تحصیلی امکان ورود، خروج و حضور در آن مملکت را داراست، وجود ندارد. بهترین و مساعدترین راه برای اخذ ویزا برای حضور نهایتا یکماهه در فرانسه چیست. ضمنا ۲۶ سال سن دارم و هیچ ضمانت ملکی و نقدی ندارم الا فیش حقوقی پدرم بعنوان کارمند دولت با مستمری نسبتا خوب. منتظر راهنمایی هایتان هستم.
از توجه و حوصله تان سپاسگزارم
نقل قول  

آفلاین mary_27
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-12-2015, 06:02 AM
سلام
من بعد بیش از 4 هفته که برای ویزای توریستی اقدام کرده بودم هنوز هیچ خبری نشده اصلا. 
به نظرتون علتش چیه؟ و با وجود اینکه اینقد طول کشیده هنوز احتمال رجکشن وجود داره؟
بعد آیا اونا توجهی به تاریخ بلیطم که با مدارکم سابمیت کرده بودم می کنن؟ ممکنه ویزا بعد تاریخ بلیطم بیاد مثلا؟ (اند بد شانسیه البت)
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-12-2015, 06:52 AM
احتمال این وجود داره که به دلیل حوادثی که اخیرا در پاریس رخ داد یه مقدار پرونده هایی که در این بازه زمانی تشکیل شدن رو بیشتر بررسی کنند یا دست کم کمی محتاط تر ویزا بدهند تا شرایط به حالت نرمال برگرده. اینطور که قبلا دیدم سفارت های اروپایی سعی می کنند تاریخ صدور ویزا رو طوری در نظر بگیرند که فرد به مشکل نخوره و اگر از ابتدا زمان کم باشه اشاره می کنند.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

1974Arash
Unregistered
نقل قول

03-01-2016, 12:10 AM
سلام و احترام
من 40 سال دارم و تا به حال اروپا نرفتم، همسرم سیتی زن کانادا هستند (پاسپورت کانادایی دارند)و من در حال طی کردن پروسه اقامت هستم و در ایران زندگی میکنم. خانمم مرخصی گرفته از 25 اسفند 94 تا 16 فروردین95  برای ماه عسل میخواهیم بریم پاریس. البته 2013 ازدواج کردیم. هتل و بلیط را دارم میگیرم. 20 م حساب بانکیم هست و خانمم ویزا کارت دارند .آیا شانسی برای گرفتن ویزا برای من هست؟ یک هفته تا 10 روز میخوام اونجا باشیم. کارمند بخش خصوصی هستم با بیمه و سند ملکی در کرج هم دارم.چند در صد به نظرتون شانس هست؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-01-2016, 12:32 AM
درود بر شما
مقدار موجودی حساب بانکی شما به نظرم کم است و بهتر است به 30 میلیون برسانید.
شانس تان به نظرم 50 . 50 است و چون عملا دارید برای یک سفر توریستی بدون دعوتنامه میروید و قبلا هم سفر اروپا نداشته اید، کمی کار مشکل است و بهتر است از طریق آژانس های مسافرتی اقدام کنید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »