عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
07-07-2013, 10:09 PM
(07-07-2013, 08:47 PM)'plantech' نوشته: دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی گیاهی هستم. پروژه پایان نامم هم مرتبط باپروتئومیکس گیاهی هست. به فاند هم نیاز دارم.با توجه به رشته و موضوع پروژه، دکترا برای چه کشورهایی میتونم اقدام کنم؟
سپاسگزارم

سلام 
دوست عزیز لطفا شرایط خودتون رو کمی کامل تر بیان کنین. دانشگاه و معدل کارشناسی و ارشد؟ نمره امتحان زبان؟ مقاله دارین یا خیر؟ 
بدون دانستن این موارد نمیشه نظر داد. رشته تون رو باید خودتون بگردین در اینترنت و دانشگاه هایی که ارائه میدن رو پیدا کنید. موضوع پروژه هم میتونه تعیین کننده این باشه که با چه اساتیدی باید مذاکره کنید. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین hamidr_am71
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-07-2013, 12:58 PM
سلام.من دانشجوی ترم 5 برق مخابرات امیرکبیر تهران هستم.معدلم 17 هس.برای زبان دارم میخونم.نرم افزار هم چنتا کار کردم.الانم دارم PLC میخونم.میخواستم شانس پذیرشم رو تو دانشگاهای خوب دنیا بدونم.......لطفا راهنمایی کنید.[img]images/smilies/huh.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  08-07-2013, 02:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-07-2013, 02:41 PM توسط ahmadpashaei.)
(08-07-2013, 12:58 PM)'hamidr_am71' نوشته: سلام.من دانشجوی ترم 5 برق مخابرات امیرکبیر تهران هستم.معدلم 17 هس.برای زبان دارم میخونم.نرم افزار هم چنتا کار کردم.الانم دارم PLC میخونم.میخواستم شانس پذیرشم رو تو دانشگاهای خوب دنیا بدونم.......لطفا راهنمایی کنید.[img]images/smilies/huh.gif[/img]

سلام.به آکادمیاکافه خوش اومدین،
وضع معدلتون خوبه و از دانشگاه شناخته شده ای فارغ التحصیل میشین ان شاء الله. ولی هنوز 4ترم مونده و توی این دوسال باید تا میتونید برای بالاتر بردن معدل و انجام کار تحقیقاتی برای مقاله دادن(از سال دیگه یا ترم آخر،چون الان چیز خاصی یاد نگرفتین) و انگلیسی و ... استفاده بکنید. زمان زیادی دارید و باید روی رزومه به صورت هدفمند کار کنید و منطقی نیست که الان برای شما حرف از شانس پذیرش زد.در ضمن PLC که مال کنترلی ها هست! چرا روی چیزای مخابراتی مثل پردازش گفتار و سیگنال و ... کار نمی کنید؟ البته حرفی از گرایشتون نزدین! کلا ایده ها و خلاقیت شما خریدار داره نه مهارت شما،البته بهتره داشته باشین ولی اگر آشنایی قابل قبولی هم داشته باشین کافیه. بیشتر روی برنامه نویسی و زبان و دروس تخصصی کار کنید چون اونها روی تحقیقات و نمرات زبان و معدل شما مانور می دن. موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین hamidr_am71
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-07-2013, 03:23 PM
به نظر شما من تو این تابستون چه کار کنم؟؟؟؟؟؟با توجه به چیزایی که گفتم.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-07-2013, 03:54 AM
(08-07-2013, 03:23 PM)'hamidr_am71' نوشته: به نظر شما من تو این تابستون چه کار کنم؟؟؟؟؟؟با توجه به چیزایی که گفتم.

3 کار بسیار مهم انجام دهید:

1- زبان بخوانید
2- زبان بخوانید
3- زبان بخوانید

[img]images/smilies/smile.gif[/img]

تحت هر شرایطی و برای هر کاری (مهاجرت، تحصیل، ارائه مقاله و ...) به زبان نیاز دارید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین heromax
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2013, 10:52 AM
سلام اساتید و دوستان محترم
من دانش اموز سال چهارم دبیرستان تجربی (مدرسه استعداد های درخشان) هستم امسال کنکور دادم ولی میخواستم بدونم اگر که بخوام برای ادامه تحصیل در رشته دندانپزشکی یا پزشکی به خارج سفر کنم :
1- اول این که چه کشورهایی و یا چه دانشگاه هایی رو پیشنهاد میکنید؟
2- برای رفتن چه کارهایی باید انجام داد؟(کلا در این مورد اطلاعاتم خیلی کمه)
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

10-07-2013, 01:00 PM
سلام دوست من.
ضمن خوش آمد گوییتون به آکادمیا کافه باید خدمتتون عرض کنم که سوالاتی که شما پرسیدید، سوالات کلی ای هستند و البته جزو دسته سوالاتی اند که هر شخصی در ابتدای راه گرفتن پذیرش(فارغ از مقطعی که مد نظرشون هست) باهاشون مواجه اند.
شما نیاز هست که حوصله کنید و انجمن های مربوطه رو با دقت و در طی زمان بخونید، بعد متوجه میشید که نه تنها به جواب تک تک سوالاتون رسیدید بلکه اطلاعات کامل و جامعی رو هم که مورد نیاز هست، ناخودآگاه به دست آوردید، بعد از اون اگر باز هم ابهام یا سوالی داشتید میتونید تو انجمن های مربوطه مطرح کنید تا پاسختون رو دریافت کنید[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
برای مقطع مد نظر شما پیشنهاد می کنم انجمن زیر و تاپیک های مربوط به اون رو با دقت مطالعه کنید:
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%B3%DB%8C

موفق باشید.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین heromax
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-07-2013, 01:39 PM
خیلی ممنون از شما بخاطر جواب سریعتون
ولی اون لینکی که داده بودید مربوط به کارشناسی بود نه پزشکی یا دندان پزشکی
اگر میشه جواب سوال اول من رو بدید ( برای دندان پزشکی کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید که هم خرجش خیلی زیاد نباشه هم مدرکش رو کشور های خارجی مثل امریکا کانادا و یا اروپا  قبول داشته باشن؟)
نقل قول  

آفلاین aaa2008
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-07-2013, 05:26 PM
با سلام
یه سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین
اگه من بخوام واسه ترم پاییزه 2014 یکی از دانشگاههای کانادا اقدام کنم دقیقا کی باید این کار رو انجام بدم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

11-07-2013, 05:39 PM
(11-07-2013, 05:26 PM)'aaa2008' نوشته: با سلام
یه سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین
اگه من بخوام واسه ترم پاییزه 2014 یکی از دانشگاههای کانادا اقدام کنم دقیقا کی باید این کار رو انجام بدم؟

شما باید برین تو وبسایت دانشگاه و ببینین که ددلاینشون کی هست...خیلی از ددلاین های پاییز حول و حوش زمستونه ولی بازه چندان مشخصی هم نداره  و دانشگاه به دانشگاه فرق داره. تا تاریخ ددلاین باید حتما همه کارهای اپلای رو انجام داده باشین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
7 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 12:47 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی