عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2014, 11:02 PM
سلام. من فوق لیسانس مهندسی برق کنترل هستم. رتبه کنکور لیسانسم 168 شده معدل لیسانس 13/21 از دانشگاه تهران معدل فوق لیسانس از دانشگاه علم وصنعت 16/82. نمره تافل 95 . نمره جی آر ای   315 . 4 مقاله ژورنال خارجی یکی چاپ شده  3 تا سابمیت.  برای دکترا فول فاند برای دانشگاهها با رنک چند آمریکا یا کانادا  شانس دارم؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 8
19-04-2014, 11:41 PM
(19-04-2014, 11:02 PM)'giga' نوشته: سلام. من فوق لیسانس مهندسی برق کنترل هستم. رتبه کنکور لیسانسم 168 شده معدل لیسانس 13/21 از دانشگاه تهران معدل فوق لیسانس از دانشگاه علم وصنعت 16/82. نمره تافل 95 . نمره جی آر ای   315 . 4 مقاله ژورنال خارجی یکی چاپ شده  3 تا سابمیت.  برای دکترا فول فاند برای دانشگاهها با رنک چند آمریکا یا کانادا  شانس دارم؟

حیف شد!
اگه معدل لیسانستون بالا بود میشد گفت که از 50 یا 80 دانشگاه برتر آمریکا میتونستین فاند هم بگیرید ولی متاسفانه معدلاتون زیاد خوب نیست.باز ارشد بهتره.
در عوض مقالات و تافل و جی ار ایتون به نسبت بالاست و تقریبا میتونه شانس شما رو زیاد کنه...
نمیدونم واسه چه ترمی میخوای اپلای کنید ولی در نظر داشته باشید ترم spring دکترا معمولا ندارن. فاند هم نسبت به پاییز کمتره. میگین چرا؟
چون ماه آپریل ماهی هست که بودجه دانشگاهها معلوم میشه و واسه پاییز همش رو صرف میکنن.
اما از این بگذریم پیشنهادم مکاتبه با اساتید هست به خصوص اگه کانادا میخواین برین ولی من ایالات متحده رو توصیه میکنم به دلیل تنوع دانشگاهی و به خصوص در رشته شما تحقیقاتش خیلی زیاده و RA شدن راحت تره. جی ار ای هم که دادین حیفه بلاخره اونم صرف کنید. (کانادا اکثرا جی ار ای نمیخواد)...سعی کنید با اساتید مکاتبه کنید و همچنین هر چه وضعیت مقاله ها زودتر مشخص بشه باز بهتره...
بازم میگم به علت معدل پایین لیسانس نمیشه قطعی گفت فاند میگیرین یا نه ولی نگران نباشین از بازه های رنکی مختلف اپلای کنید.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

20-04-2014, 03:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2014, 03:33 PM توسط giga.)
برای رشته من معدل 16/82 ( تقریبا  17 دیگه ) معدل خوبیه  مخصوصا در دانشگا هی که مدرک  گرفتم. چه جوری می تونم استادا را قانع کنم معدل لیسانسم دلیل  بر ضعیف بودنم نیست؟ ( فقط درس نخوندم[img]images/smilies/confused.gif[/img]) یعنی شانسی برای دانشگاههای زیر 100  ( با فول فاند)  ندارم؟  دانشگاه لیسانسم ( دانشگاه تهران) شناخته شده نیست ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-04-2014, 05:36 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2014, 06:00 PM توسط Torkan.)
(20-04-2014, 03:32 PM)'giga' نوشته: برای رشته من معدل 16/82 ( تقریبا  17 دیگه ) معدل خوبیه  مخصوصا در دانشگا هی که مدرک  گرفتم. چه جوری می تونم استادا را قانع کنم معدل لیسانسم دلیل  بر ضعیف بودنم نیست؟ ( فقط درس نخوندم[img]images/smilies/confused.gif[/img]) یعنی شانسی برای دانشگاههای زیر 100  ( با فول فاند)  ندارم؟  دانشگاه لیسانسم ( دانشگاه تهران) شناخته شده نیست ؟

دوست عزیز روی صحبتم با معدل لیسانستون بود بیشتر[img]images/smilies/wink.gif[/img]...بحث دانشگاه شناخته شده هم تا حدی میتونه کمک کنه اتفاقا اونم با معدل بالا...شما نباید استاد رو قانع کنید چون همینجوریش هم استادا قانع نمیشن!!
شما باید دانشگاه رو قانع کنید با یه sop خوشگل! دوست من شرایط معدلیش مثل شما بود تو sop آورده بود دلایلی کم بودن معدل رو اونم تو مقطع خاصی از زمان در دانشگاه. البته در حد چند جمله...متاسفانه نمیتونم اینجا قرار بدم ببینید.البته این اصلا به این معنی نیست که همه چی رو شستین رفت. معدل که کم شد نمیشه جبران کرد ولی میشه پوشش داد.
مقالات رو هم هر چه سریعتر چاپ بشه خیلی خوب میشه. در ضمن شما حرف من رو به عنوان نظر میبینید من مثلا بگم 200 تا دانشگاه خوب امریکا فاند نمیدن اپلای نمیکنید؟!(این طور نیست)
شما در بازه های مختلف رنکی اپلای میکنید میبینید که کدوم بهتره با شرایطتون و میرید ویزا و ...
دقت کنید که شما بحث فول فاند میکنید که خوب یکم سخته گرفتنش و باید تمام موارد رزومه قوی بوده باشه. در ضمن هر چند زمان بدی هستش واسه ایمیل زدن چون دیگه دانشجوها اکثرش مشخص شده واسه اساتید و میمونید واسه زمستون امسال یا پاییز سال بعد ولی شما چند تا ایمیل بزنید به اساتید ببینید وضع اوضاع چطوریه.
ببینید دقیقا واسه کی میخواید اقدام کنید؟ این رو بگید راهنماییتون کنم.

بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

20-04-2014, 06:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2014, 06:50 PM توسط giga.)
خودم ترجیح می دم  برای  spring  2015 برم . قبل از امتحان زبان هام هم به چند تا از استادای   دانشگا ههای کانادا و آمریکا ایمیل زدم . یه استاد از دانشگاه نیویورک ( که نمیدونم رنکش چنده ) گفته نمرههای زبانم رو سریع بفرستم. بقیه هم که جواب دادند گفتن فاند نداریم.  یعنی دلایل کم بودن معدل رو در sop بگم بهتره ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-04-2014, 07:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-04-2014, 07:27 PM توسط Torkan.)
(20-04-2014, 06:15 PM)'giga' نوشته: خودم ترجیح می دم  برای  spring  2015 برم . قبل از امتحان زبان هام هم به چند تا از استادای   دانشگا ههای کانادا و آمریکا ایمیل زدم . یه استاد از دانشگاه نیویورک ( که نمیدونم رنکش چنده ) گفته نمرههای زبانم رو سریع بفرستم. بقیه هم که جواب دادند گفتن فاند نداریم.  یعنی دلایل کم بودن معدل رو در sop بگم بهتره ؟

فقط دقت کنید که با توجه به تجربه خودم به خصوص اگه استاد پیدا نکردید واسه SPRING کلا POSITION ها کمه. بعضی از دانشگاهها اصلا دکترا برنمیدارن(البته بعضی ها) و به خصوص احساس میکنم گزینه های کمی هم واسه فاند هستن تو ترم بهار...حتما چک کنید قبل اپلای.
منظورتون از نمره های زبان رو زودتر بفرستید واسه استاد هستش یا دانشگاه؟(چون دانشگاهها اکثرشون دیگه ددلایناشون گذشته و موند واسه مرداد (اگه بخواین زمستان امسال برین)..
بله اون که گفتند فاند نداریم طبیعیه نگران نباشید!! به هر حال بچسبید به همین استاد و ببینید چی میشه ولی اگر دقت و حوصله کنید نمیتونم بگم فول فاند ولی پارشیال رو میگیرید.این نظر من هستش.
در مورد سوال اخر جاش اینجا نیست ولی این نکته رو بگم که دوست من 2 ترم اول کم بود معدلش و تو SOP نوشته بود که اوایل کار با محیط حرفه ای دانشگاه آشنا نبوده و ...!(البته نمیشه به همه تعمیم داد این رو)..چون من خودم ننوشتم نمیتونم نظری بدم.
بااحترام

نقل قول  

آفلاین skorani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-04-2014, 10:20 AM
سلام 
به نظر شما من با این رزومه چه کار می تونم بکنم ؟! کجا می تونم برم ؟!
فاند می تونم بگیرم یا نه؟!
لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه علامه معدل 13.32
فوق لیسانس پیام نور تهران معدل 14.55
MCSE/MCITP دارم
ریکام اساتید دانشگاه تربیت مدرس رو دارم 
2 تا مقاله علمی - پژوهش دارم 
زبان، تافل IBT 108 دارم 
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-04-2014, 10:28 AM
(21-04-2014, 10:20 AM)'skorani' نوشته: سلام 
به نظر شما من با این رزومه چه کار می تونم بکنم ؟! کجا می تونم برم ؟!
فاند می تونم بگیرم یا نه؟!
لیسانس مدیریت صنعتی دانشگاه علامه معدل 13.32
فوق لیسانس پیام نور تهران معدل 14.55
MCSE/MCITP دارم
ریکام اساتید دانشگاه تربیت مدرس رو دارم 
2 تا مقاله علمی - پژوهش دارم 
زبان، تافل IBT 108 دارم 

درود
با توجه به وضعیت معدل بسیار پایین شما در هر دو مقطع ، تصور می کنم شانسی برای دانشگاههای کانادا و همینطور استرالیا نداشته باشید. بویژه برای دانشگاههای غیر جی 8 استرالیا هم نیاز به رزومه پژوهشی قابل توجه است تا معدل پایین جبران بشود.
از اونجا که آمریکا فاکتور دیگری به نام GRE داره که هنوز نمره شما دراون مشخص نیست به نظر می رسه در صورت کسب نمره عالی جی ار ای (حداقل 315-320) برخی از دانشگاههای آمریکا شانس داشته باشید. 
کسب نمره جی ار ای عالی و در مرحله بعد در صورت امکان مقاله معتبر آی اس آی رو در نظر داشته باشید. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین skorani
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

21-04-2014, 10:35 AM
یعنی با مقاله آی اس  آی فضاحت معدلم پوشونده میشه ؟! یا اینکه یه فوق لیسانس دیگه بخونم ؟!
البته سابقه کار هم دارم !!! 
استرالیا ارزش زیادی برای MCSE و MCITP قائل هست 
یه پروپزال قوی هم می تونم ارائه کنم
یعنی بی خیال استرالیا بشم ؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-04-2014, 10:37 AM
(21-04-2014, 10:35 AM)'skorani' نوشته: یعنی با مقاله آی اس  آی فضاحت معدلم پوشونده میشه ؟! یا اینکه یه فوق لیسانس دیگه بخونم ؟!
البته سابقه کار هم دارم !!! 
استرالیا ارزش زیادی برای MCSE و MCITP قائل هست 
یه پروپزال قوی هم می تونم ارائه کنم
یعنی بی خیال استرالیا بشم ؟

درود
 عرض کردم مقاله آی اس آی ممکنه شانس اندکی برای دانشگاههای غیر جی 8 به شما بده. اگر می تونید فوق لیسانس دیگه بخونید که بسیار عالیه . اگر خیر، به نظرم روی جی ار ای  بسیار بیشتر مانور بدهید. تعداد فاندها و اسکالرشیپهای استرالیا محدود و روند اعطای اون به ایرانی ها روز به روز پیچیده تر و دشوارتر می شه. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 94 95 96 97 98 99 100 101 102 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
6 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 28-06-2025، 01:57 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی