عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 182 183 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین سهند sahand
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,781
09-10-2018, 09:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-10-2018, 09:49 PM توسط سهند sahand.)
(09-10-2018, 09:43 PM)giga نوشته: سلام  .  این ایمیل رو یکی از استاد ها در جواب من داده:

Thank you for your email.
Certainly should you be admitted here you would be most
welcome to conduct research with Microsystems Laboratory
researchers especially if you are interested in control of
signals for excitation of deep brain stimulation. Unfortunately
 we do not have funding for newly admitted students.
The Department does have a very limited number of GTA
positions though there are a large number of students seeking them.
 Good luck in your studies,
منظورش از جمله
Certainly should you be admitted here you would be most
welcome to conduct research with
چی هست؟؟ یعنی من رو می خواد به شر انجام کار در زمینه مد نظر خودش؟؟

گفته که مایل هست باهاتون کار کنه در آزمایشگاه میکروسیستم ها میکروسیستم ها ولی هیچگونه فاندی بهتون تعلق نمیگیره
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,782
11-10-2018, 10:06 PM
@giga

سلام
به شرط که نیست اما گفته بهتره که به اون سمت هدایت بشید. اگه این فیلد رو دوست ندارید و کار دیگه ای میخواهید انجام بدهید حتما ایمیل ارسال کنید که میتونم بیام اما فلان کار رو انجام بدم
هرچند که کار اساتید مشخص هستش و مگر اینکه استاد دیگه ای اونجا حضور داشته باشه که بشه فیلد عوض کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,783
08-11-2018, 05:18 PM
سلام دوستان به نظرتون ایم موسسه هایی که برای پذیرش هستن خوب هستن ؟؟ آیا کمکی می کنن برای گرفتن فاند. چون من پارسال سه تا پذیزش داشتم از آمریکا ولی فاند نداشتم. به نظرتون این موسسه  ها کار خاصی می کنن که من خودم نمی تونم انجام بدم. یعنی رابط هایی دارن یا چیز دیگه ای مثل این؟؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,784
08-11-2018, 08:24 PM
(08-11-2018, 05:18 PM)giga نوشته: سلام دوستان به نظرتون ایم موسسه هایی که برای پذیرش هستن خوب هستن ؟؟ آیا کمکی می کنن برای گرفتن فاند. چون من پارسال سه تا پذیزش داشتم از آمریکا ولی فاند نداشتم. به نظرتون این موسسه  ها کار خاصی می کنن که من خودم نمی تونم انجام بدم. یعنی رابط هایی دارن یا چیز دیگه ای مثل این؟؟

سلام 
اگه پستهای من را در فروم بخوانید بهتر هست
خیر کار خواستی نمی کنن فقط پست چی هستن
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,785
11-11-2018, 09:35 PM
سلام من الان ترم ٥كارشناسي هستم اگه تابستون ٢٠١٩ ريكوئست بدم و پذيرش بگيرم آيا امكانش هست كه يه ترم مرخصي بگيرم براي اينكه ترم ٩ رو بخونم يا نه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,786
11-11-2018, 11:27 PM
(11-11-2018, 09:35 PM) نوشته: سلام من الان ترم ٥كارشناسي هستم اگه تابستون ٢٠١٩ ريكوئست بدم و پذيرش بگيرم آيا امكانش هست كه يه ترم مرخصي بگيرم براي اينكه ترم ٩ رو بخونم يا نه؟

سلام
پروسه اپلای تا ورود به خاک معمولا 6 ماهه است، شما تابستان 2019 برای بهار 2020 اقدام کنید؟
یعنی سال دیگه همین موقع باید وارد خاک آن کشور بشید که میشه ترم 7 شما، چطوری به ترم 9 رسیدید؟

شما تا مدرک نداشته باشید بعضا دریافت اپلای کار راحتی نخواهد بود، در نهایت اینکه نمی‌توانید مرخصی بگیرید اما می‌توانید یک ترم دیفر Defer کنید و ورود خود را شش ماه به تعویق بیاندازید (البته در صورتی که دانشگاه توافق کند).
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین Frau ndi
**
نقل قول

#1,787
12-11-2018, 07:32 AM
من نميدونم نه ترمه ميشم يا نه,يعني وقتي ترم ٧ شدم بايد حضوري برم؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,788
12-11-2018, 01:03 PM
(12-11-2018, 07:32 AM)Frau ndi نوشته: من نميدونم نه ترمه ميشم يا نه,يعني وقتي ترم ٧ شدم بايد حضوري برم؟

شما تا فارغ التحصیل نشدید هیچ کجا نمیتوانید ثبت نام کنید، اگر علاقه دارید که بدون وقفه اپلای کنید، امتحان زبان را شرکت کنید، در ترم آخر اپلای کنید چه ترم 7 باشد چه 8 و چه 9 در ابتدای ترم اپلای کنید که در انتهای ترم نتیجه اپلای بیاید اگر اپلای موفق آمیز نبود به محض فارغ التحصیلی دوباره اپلای کنید و در فرجه 6 ماهه ای که از نظام وظیفه دارید استفاده کنید، اینطوری برای 2 ترم اپلای کرده اید و احتمال پذیرش را بالاتر برده اید.

مثال، ترم بعد ترم آخر شما است، یعنی ترم زمستان 97 تا انتهای بهار 98، شما از الآن برای پاییز 2019 اقدام میکنید، سپس شما در تابستان 98 برای بهار 2020 اپلای میکنید، اگر پاییز 2019 پذیرش و ویزا دریافت کردید که بهتر اگرنه برای بهار 2020 میتوانید پذیرش دریافت کنید، در نهایت با همین فرمول باقی مسیر خود را مشخص کنید. اپلای 6 ماه زودتر از شروع ترم است و شرایط معمولا به صورتی است که پروسه اپلای، مشخص شدن وضعیت شما برای فاند، دریافت نامه پذیرش، دریافت وقت سفارت، مصاحبه سفارت و دریافت ویزا و خرید بلیط و پرواز به کشور مقصد تماما در همین بازه 6 ماهه انجام خواهد شد، یعنی برای پاییز 2019 باید اول بهار 2019 اپلای کنید.
محک
نقل قول  

آفلاین Frau ndi
**
نقل قول

#1,789
12-11-2018, 05:23 PM
ممنون از توضيحاتتون، يه سؤال ديگه اينكه توصيه نامه براي دانشگاه هاي شرق آسيا لازمه ؟ و اينكه فاندي ميدن كه هم بشه تحصيل كرد هم زنگي؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,790
12-11-2018, 05:31 PM
(12-11-2018, 05:23 PM)Frau ndi نوشته: ممنون از توضيحاتتون، يه سؤال ديگه اينكه توصيه نامه براي دانشگاه هاي شرق آسيا لازمه ؟ و اينكه فاندي ميدن كه هم بشه تحصيل كرد هم زنگي؟

کره جنوبی برای ارشد کمک هزینه تحصیلی مکفی دارد برای سایر کشورهای آسیایی بی اطلاع هستم.
توصیه نامه تا آنجا که اطلاع دارم برای تمام کشورها نیاز است.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 175 176 177 178 179 180 181 182 183 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
9 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 11:38 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی