عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین gary
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,761
27-08-2018, 07:52 PM
باسلام واحترام

من دانشجوی ترم 6 رشته بیوتکنولوژی دانشگاه ازاد هستم ،معدلم 19.70 و نمره تافلم 110هستش 
ایا کسی هست که بتونه راهنمایی کنه وبگه ایا میتونم برای ارشد پذیرش بگیرم یاخیر وامکان گرفتن فاند هم وجود داره در هر کشوری ودانشگاهی که باشه مشکلی نداره ام هرچی رتبه بالاتری داشته باشه بهتره؟
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,762
04-09-2018, 11:43 AM
سلام. من سال گذشته از سه تا دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم ولی چون فاند نداشت نرفتم. برای آیا درسته که برای اون دانشگاهها اپلای کنم؟ مشکلی پیش میاد؟ بهشون ایمیل زدم گفتم نمیام.
نقل قول  

آفلاین Endi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,763
16-09-2018, 10:33 PM
سلامدوستان من هنوزاقدامی نکردمو بسیار سردرگمم میشه راهنماییم کنین
من دانشجوی ترم اخر کارشناسی روانشناسی دانشگاه دولتی در تهران هستم با معدل ۱۷.۵
قصد مهاجرت به کانادا به صورت phd direct دارم میشه مررحله به مرحله بهم بگین چیکارکنم
تافل برم یا ایلتس؟ کی باید اپلایی کنم ؟چجوری فاند بگیرم ؟ چجوری با استاد ارتباط برقرار کنم ؟ و کلن مرحله به مرحله بگین چه کنم
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

#1,764
17-09-2018, 08:38 AM
سلام، شرايط پذيرش دانشگاه هاي شرق آسيا مثل كره و ژاپن و تايوان چيجوريه؟
نقل قول  

آفلاین Parham12345
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,765
17-09-2018, 01:54 PM
با سلام خسته نباشید من لیسانس دانشگاه ازاد و رشته من مهندسی عمران است با معدل ۱۶.۸۰ و مدرک ایلتس ۸ را دارم و در حال و میخواستم امتاحان gre هم بدم ولی هنوز ندادم میخوام اماده بشم به نظر شما میتوانم به دانشگاه های سوئد ،کانادا، امریکا، المان،استرالیا، بروم خیلی ممنون از پاسختون
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,766
17-09-2018, 06:41 PM
(17-09-2018, 01:54 PM)Parham12345 نوشته: با سلام خسته نباشید من لیسانس دانشگاه ازاد و رشته من مهندسی عمران است با معدل ۱۶.۸۰ و مدرک ایلتس ۸ را دارم و در حال و میخواستم امتاحان gre هم بدم ولی هنوز ندادم میخوام اماده بشم به نظر شما میتوانم به دانشگاه های سوئد ،کانادا، امریکا، المان،استرالیا، بروم خیلی ممنون از پاسختون

سلام
GRE فقط و فقط برای آمریکا و ترکیه است و سایر کشور ها حتی بهترین دانشگاه های دنیا که در کشورهایی به جز دو مورد گفته شده حضور دارند به GRE نیاز ندارند.

کانادا و اروپا نظر اساتید برای اپلای بسیار مهم است و باید مکاتبه کنید تا روند پذیرش راحت تر شود.
اما اگر قصد شما آمریکا است باید در GRE شرکت کنید (اگر در وب سایت دانشگاه، دپارتمان مربوطه این موضوع قید شده) و توجه داشته باشید که درصد قابل توجهی از دانشگاه ها فقط تا 15 ژانویه سال 2019 میلادی برای ترم پاییز 2019 ددلاین اپلای دارند.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Parham12345
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,767
17-09-2018, 06:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-09-2018, 06:50 PM توسط Parham12345.)
بینهایت سپاسگزارم از جوابتون جناب automotive ببخشید ایا مقاله isi برای اپلای لازم است یا خیر ؟ منظورم شرایط پذیرش را راحت میکند
و اینکه ایا با چنین شرایطی میتونم امید داشته باشم به این کشور هایی گفتم خیلی ممنون ازتون من مد نظرم دانشگاه های خیلی ممتاز نیست دانشگاه های خوب و متوسط خیلی ممنون..
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,768
17-09-2018, 09:54 PM
(17-09-2018, 06:48 PM)Parham12345 نوشته: بینهایت سپاسگزارم از جوابتون جناب automotive ببخشید ایا مقاله isi برای اپلای لازم است یا خیر ؟ منظورم شرایط پذیرش را راحت میکند
و اینکه ایا با چنین شرایطی میتونم امید داشته باشم به این کشور هایی گفتم خیلی ممنون ازتون من مد نظرم  دانشگاه های خیلی ممتاز نیست دانشگاه های خوب و متوسط خیلی ممنون..

خواهش میکنم.
مقاله برای فارغ التحصیل ارشد بسیار مهم است و برای کارشناسی نیاز نیست، معدل و نمره زبان از اهمیت بالایی در این مقطع برخوردار است.
برای آمریکا که باید GRE بالای 320 داشته باشید یا همین حدودها تا بتونید پذیرش با فاند دریافت کنید
برای استرالیا بی اطلاع هستم، برای کانادا و اروپا باید با اساتید ارتباط برقرار کنید، به نظر من نمره ی زبان شما بسیار خوب است اما در نهایت باید به دنبال استاد بگردید.

آمریکا به دلیل اینکه کمیته پذیرش دارد، تماس با اساتید همانند سایر نقاط تاثیر قطعی ندارد، به دلیل GRE، Admission Fee و ویزای آمریکا که احتمال دریافت آن پایین است، معمولا افرادی به دنبال آمریکا هستند که از توان مالی مناسبی برخوردار هستند.
در نهایت در آمریکا شما کلی هزینه میکنید و کمیته تصمیم میگیرد که شما دانشجو باشید یا خیر، و پس از آن تازه برای فاند (در برخی همزمان) شما باید تصمیم گرفته شود
اما کانادا و اروپا با استاد مکاتبه میکنید، نظر قطعی ایشان را که داشتید در مورد فاند هم با خود ایشان صحبت میکنید، خلاصه که کار بسیار راحت تر از آمریکا است.
اگر هزینه حدودا 150 تا 200 دلاری اپلای به ازای هر دانشگاه آمریکایی به علاوه بیش از 200 دلار برای بحث ویزا و ریسک ویزا به علاوه 205 دلار GRE برای شما زیاد نیست، برای آمریکا نیز اقدام کنید، اگرنه برای موارد کم هزینه تر تمرکز کنید.
به نظر من معدل شما برای کانادا رقابتی نیست اما نمره آیلتس شما به شدت رقابتی است و میتواند تاثیر زیادی داشته باشد مخصوصا اگر Speaking و Writing بالایی داشته باشید.
در نهایت اینکه هر کسی میتواند اپلای کند، حال یک دانشگاه عالی نه متوسط اما باید پیگیر باشید و به یاد داشته باشید که هیچ منبعی معتبرتر از وب سایت خود دانشگاه و الالخصوص دپارتمان مربوطه نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین Parham12345
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,769
17-09-2018, 10:42 PM
ببخشید بدون فاند میتونم امریکا اقدام کنم و اینکه برای دانشگاه های متوسط کانادا هم با این نمره کم لیسانس هیچ جایگاهی ندارم و در ضمن برای سوئد چطور میتوانم با این نمره لیسانس و ایلتس امیدوار باشم خیلی ممنون ...
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

#1,770
18-09-2018, 07:48 AM
سلام. من سال گذشته از سه تا دانشگاه آمریکا پذیرش گرفتم ولی چون فاند نداشت نرفتم. برای آیا درسته که برای اون دانشگاهها اپلای کنم؟ مشکلی پیش میاد؟ بهشون ایمیل زدم گفتم نمیام.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 180 181 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
9 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-05-2025، 11:38 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی