عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,701
18-03-2018, 12:28 AM
(17-03-2018, 11:12 AM)giga نوشته: فک می کنید حد اکثر تا چه ماهی برای آمریکا طول میکشه ؟ ایمیل هم زدم فعلا جوابی دریافت نکردم. یه سوال دیگه اینکه من برای 10 تا دانشگاه دیگه آمریکا اپلای کردم ولی هیچ کدو نه ریجک کردن نه پذیرش داده الان وسط مارس هست . به نظرتون دیر نیست ؟ چرا جواب نمی دن
دوست عزیز سلام

عموما اکثر پذیرش ها تا اواخر فوریه اعلام میشه، در مواردی که بعد از این بازه هست در واقع شما در waiting list اون دانشگاهها هستید و بعبارتی با رد کردن پذیرش توسط نفرات اصلی که در بازه ی فوریه اعلام شدن، جا برای افرادیکه در این لیست هست باز میشه و چنانچه آفر رو بپذیرن متاسفانه افراد اون لیست ها ریجکت میشن.البته بعضی جاها هم هستند که گویا کلا دیرتر اعلام میکنن نتایج رو. به نظر من ایمیل بزنید و با اعلام شماره ی application  پیگیر کارتون بشید. 

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین giga
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,702
25-03-2018, 09:35 AM
سلام. من از یه دانشگاه پذیرش گرفتم. منتظر فاند هستم. حالا اگه فاند نگیرم و برم برای ویزا ظاهرا دوستان میگن اگه bank statement قابل توجیهی نداشته باشی رد میشم. مبلغ این حساب بانکی چقدر باید باشه؟ آیا به اندازه هزینه ترم اول باشه کافیه؟ اگه الین مبلغ رو در بانک بذاریم بعد که ویزا گرفتیم و رفتیم دانشگاه ایا اگه نتونیم هزینه ها رو بدیم آیا دانشگاه مساعدتی میکنه؟ یا نه به دلیل نداشتم هزینه اخراجمون میکنه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,703
25-03-2018, 09:55 AM
(25-03-2018, 09:35 AM)giga نوشته: سلام. من از یه دانشگاه پذیرش گرفتم. منتظر فاند هستم. حالا اگه فاند نگیرم و برم برای ویزا ظاهرا دوستان میگن اگه bank statement قابل توجیهی نداشته باشی رد میشم. مبلغ این حساب بانکی چقدر باید باشه؟ آیا به اندازه هزینه ترم اول باشه کافیه؟ اگه الین مبلغ رو در بانک بذاریم بعد که ویزا گرفتیم و رفتیم دانشگاه ایا اگه نتونیم هزینه ها رو بدیم آیا دانشگاه مساعدتی میکنه؟ یا نه به دلیل نداشتم هزینه اخراجمون میکنه؟

سلام
شما نامه پذیرش را که دریافت کنید، در این نامه به صورت کاملا مشخص اعلام شده که مقدار شهریه دانشگاه شما چقدر است و تخمینی از هزینه های زندگی دانشجویی در طول یک سال اعلام شده است.
مبلغ کفالت مالی شما باید از مجموع این دو بیشتر باشد، حال اطلاع دقیق ندارم که برای تمام دوران تحصیل باید این مبلغ را ارائه دهید یا فقط سال اول، اما فکر می‌کنم برای تمام طول تحصیل باید گواهی ارائه کنید.
اگر در پرداخت شهریه به مشکل برخوردید، دانشگاه در درجه اول وام را به شما پیشنهاد می‌کند که نیاز به ضامن دارد (فامیل یا آشنایی که ضمانت کند)
در درجه بعدی نیز ادامه تحصیل شما با مشکل روبه‌رو خواهد شد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

#1,704
26-03-2018, 12:28 PM
برای من ایمیل پذیرش اومده ولی نامه نیومده. نامه به صورت فیزیکی میاد به آدرس پستی؟
نقل قول  

آفلاین szeinalilathori
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
#1,705
26-03-2018, 03:46 PM
(26-03-2018, 12:28 PM)giga نوشته: برای من ایمیل پذیرش اومده ولی نامه نیومده. نامه به صورت فیزیکی میاد به آدرس پستی؟
دوست عزیز سلام

بستگی به دانشگاهتون داره که نامه پذیرش و فاند رو براتون ایمیل کنن یا به صورت پستی ارسال بشه؛ به نظرم از دانشگاه سوال کنید بهتره از قسمت grad office یا اگه با استاد خاصی در ارتباط بودید از ایشون سوال کنید.

ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,706
26-03-2018, 03:47 PM
(26-03-2018, 12:28 PM)giga نوشته: برای من ایمیل پذیرش اومده ولی نامه نیومده. نامه به صورت فیزیکی میاد به آدرس پستی؟

تا آنجا که من اطلاع دارم، بله.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
محک
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

#1,707
03-04-2018, 07:17 PM
با سلام. می خواستن بدونم آیا admission committee در یک جلسه برگزار میشه؟ یا فرآیند دراز مدت داره من از 13 تا دانشگاهی که اپلای کردم فقط جواب 3 تاش اومده. چرا جواب بقیه نیومد؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

#1,708
03-04-2018, 11:15 PM
(03-04-2018, 07:17 PM)giga نوشته: با سلام. می خواستن بدونم آیا admission committee در یک جلسه برگزار میشه؟ یا فرآیند دراز مدت داره من از 13 تا دانشگاهی که اپلای کردم فقط جواب 3 تاش اومده. چرا جواب بقیه نیومد؟

سلام
نهایتا یک ماه و نیم تا دو ماه پس از ددلاین پاسخ اپلای اطلاع رسانی خواهد شد. در غیر این صورت پیگیر باشید.
محک
نقل قول  

آفلاین giga
نقل قول

#1,709
04-04-2018, 09:14 AM
بعضی هاشون میگن under review  هست. دلیلش چیه ؟ من در waiting list  هستم ؟ چرا استاد ها به من ایمیل ندادن؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,710
04-04-2018, 09:52 AM
(04-04-2018, 09:14 AM)giga نوشته: بعضی هاشون میگن under review  هست. دلیلش چیه ؟ من در waiting list  هستم ؟ چرا استاد ها به من ایمیل ندادن؟

در برخی موارد در لیست انتظار قرار می‌گیرد، این یعنی اگر افرادی که پذیرش دریافت کرده‌اند از پذیرش در دانشگاه انصرف بدهند، سپس نوبت شما خواهد بود.
تمام دانشگاه‌ها ایمیل ارسال نمی‌کنند.
در برخی دانشگاه‌ها باید در وب‌سایت دانشگاه عضو شوید و وضعیت پذیرش خود را مشاهده کنید.
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 174 175 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
5 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 08:56 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی