عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟

صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... 188 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 19 رای - 4.47 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟
آفلاین springbahar68
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
#1,431
Star  24-10-2015, 07:50 PM
با سلام خدمت دوستای عزیز و متخصص

من می خام واسه دکتری یکی از کشورای اروپا اقدام کنم و شرایط ایده آلی که مد نظرمه گرفتن فاند یا بورسیه بدون نیاز به مدرک زبانه!  Angel
لیسانسم مهندسی IT هس و فوقم مدیریت IT
مقاله ام دارم یه چندتایی ولی isi نیستن و 2سال سابقه کار مرتبط دارم
می خاستم ببینم کسی می تونه راهنماییم کنه؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,432
26-10-2015, 10:11 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-10-2015, 10:38 PM توسط automotive.)
(24-10-2015, 07:50 PM)springbahar68 نوشته: با سلام خدمت دوستای عزیز و متخصص

من می خام واسه دکتری یکی از کشورای اروپا اقدام کنم و شرایط ایده آلی که مد نظرمه گرفتن فاند یا بورسیه بدون نیاز به مدرک زبانه!  Angel
لیسانسم مهندسی IT هس و فوقم مدیریت IT
مقاله ام دارم یه چندتایی ولی isi نیستن و 2سال سابقه کار مرتبط دارم
می خاستم ببینم کسی می تونه راهنماییم کنه؟

با عرض سلام خدمت شما،

اول جوابتون بگم اگر کسی استثنائی میدونه لطفا اعلام کنه، من هم خودم اول راه هستم اما یک سی موضوعاتو میدونم و اینکه یک نکته ای ارسالتون داشت که باید حتما موضوعی را خدمتتون میگفتم.

دوست عزیز من قبلا هم گفتم شما هرچه قدر نابغه هم باشید، تا نتونید ارتباط دوجانبه(هم دانشگاه با شما و هم شما با دانشگاه) برقرار کنید ، هیچ سودی برای دانشگاه نداره که شما رو به عنوان دانشجو قبول کنه، چه برسد به بورسیه.

لطفا فروم را مطالعه بفرمایید اما قبلش ادامه ی جوابم

1. اگر بدون مدرک زبان میخواهید ادامه ی تحصیل بدهید من به شما کشور های آسیایی رو معرفی میکنم مثل فیلیپین یا مالزی و ... که شما همین الآن میتونید مراجعه کنید به فیلیپین و بگویید میخواهید ادامه ی تحصیل بدهید، هزینه ای از شما میگیرن به شما اسکان میدهند و کلاس زبان برای شما میگذارتد و بعد هم که آدامه شدید با آیلتس 5 که باور کنیدبا خواندن 2 الی 4 کتاب به راحتی میتوانید به این نمره برسید، دانشجه محسوب شده و از ادامه ی تحصیل لذت ببرید البته هزینه ی چند ده میلونی را فراموش نکنید و اینکه این دانشگاه ها اکثرا مدار بی ارزش و مهم تر از مدرک، کار تحقیقاتی بی ارزش و ... را ارائه میدهند و ابدا به هیچ کسی توصیه ی رفتن به این محل ها ندارم.

2.شما ثروتمند هستید، به کشور انگلستان رفته در کلاس های زبان انگلیسی شرکت میکنید که شامل میلیون ها تومان پول نقد میشود و بعد از گرفتن مدرک زبان در دانشگاه های انگلستان ادامه ی تحصیل میدهید و باز هم چند ده میلوت تومان سالیانه برای شما هزینه دارد.

3. مشما باز هم ثروتمند هستید، با ویزار توریستی به نیویورک رفته دی کلاس های زبان معروف آن جا ثبت نام کرده و باز هم با صرف چند ده میلون تومان امتحان توفل میدهید و چون به امتحان GRE نمیرسید دیپورت می شوید البته شاید بتوانید در یک دانشگاه بسیار معمولی پذیرش مشروط بگیرید که باز هم گمان نمیکنم از بورسیه خبری باشد.

4. شما نابغه هستید، چندین و چند اختراع و مقاله چاپ شده در مجلات ISI با IF بالا دارید که در ان صورت ( معدل بالای 19 و دانشگاه تهران و امثالهم فراموش نشود) که در این صورت به شما پذیرش مشروط میدهند و باز هم در آمریکا باید امتحان زبان بدهید.

کمی متن بالا را با زبان شوخی نوشتم اما همه حقیقت است و اما چه کار کنید؟؟

جواب شما این است: شما فارغ التحصیل ارشد هستید و به دنبال ادامه ی تحصیل در مقطع دکترا درست است؟
دکترا در اروپا شغل محسوب میشود و به شما ماهیانه چند صد پوند حقوق میدهند که کفاف زندگی دانشجویی شما را میدهد
دکترا در ایالات متحده شغل محسوب نمیشود و لذا باید بورسیه دریافت کنید( تفاوت بورسیه ها را حتما بخوانید در همین سایت منظور فاند است که یا کمک دست استاد میشوید و تدریس میکنید یا به ازای تحقیق پول میگیرید یا از انواع دیگر)

دوست عزیز، فرصت را از دست ندهید. هیچ کجای دنیا مانند ایران با این هزینه ی کم نمیتوانید مدارک TOEFL و GRE خود را بگیرید، باور بفرمایید کلاس های زبان انگلستان بسیار گران قیمت بوده و اینکه میگویند باید انگلیسی را در محل آموخت نمونه ی بارز کاهلی تن است که افراد تنبل این موضوع را بهانه ی مطالعه نکردن زبان قرار میدهند. بپرسید از افرادی که همین الآن در آمریکا هستن که چقدر زبانشان از وقتی رفته اند بهتر شده؟؟ قطعا میگویند که بدتر شده که بهتر نشده!! شاید اصطلاحاتی را یاد گرفته باشند اما فقط مطالعه به شما کمک میکند و نه ساعت ها صحبت کردن با یک فروشنده ی یک مارکت.

وقت را از دست ندهید و لطفا پیگیر باشید و برنامه ریزی کنید که آزمون های TOEFL و GRE را که مجموعا 420 دلار هزینه دارد را پشت سر بگذارید. بلیط هواپیما برای آمریکا کمتر از 1000 دلار نیست، باور بفرمایید که کشور خودتان بهترین محل برای گذراندن این دو آزمون است. حمایت خانواده را دست کم نگیرید.

پاینده باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین زهراجون
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,433
03-11-2015, 12:39 PM
سلام دوستان عزیز، من پارسال مهر  از پایان نامه ام دفاع کردم، رشته ام زیست سلولی-مولکولی، معدل ارشدم18.95، فعلا یه مقاله فرستادم ولی جوابی ندادن Blush ، مدرک زبان هم ام اس ارتی دارم با نمره 76 .  می خوام برای مقطع دکتری همین رشته خودم برم آلمان، براشروع چی کارکنم . هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.نمیدونم المان برا ی من مناسب؟ هزینه اولیه حدودا چقدر  میشه برای رفتن؟ چطوری برای خوندن زبان شروع کنم. لطفا من رو راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین amir1739
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

#1,434
17-11-2015, 09:45 PM
با سلام، نهایت تشکر رو خواهم داشت تا دوستان بنده رو راهنمایی کنن
لیسانس عمران از دانشگاه آزاد با معدل 17.38
فوق لیسانس از دانشگاه دولتی ارومیه با معدل 16.04  مهندسی عمران گرایش ژئوتکنیک
2 مقاله کنفرانسی
برای زبان هم باید بخونم و هم اینکه آزمونی ندادم.
1- با این شرایط آیا میشه برای دانشگاه های کشورهای انگلیسی زبان اقدام کرد؟
2- میتونین انواع فاندها و فرقشونو بگین. فول فاند غالبا برای چه کسانی تعلق میگیره و حدودا ماهی چقدر (دلار) هست؟
3- فرق در سطح دانشگاه چقدر در یافتن شغل و آینده کاری (برای فارغ التحصیل دکتری) اهمیت داره؟ (چون اکثر دوستان دنبال دانشگاه های تاپ هستند)
4- آیا میشه با چند سال سابقه کاری و تقویت سطح زبان خودم (در ایران) اقدام به مهاجرت کاری به این کشورها (آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان و ...) کرد؟ یا خیلی مشکلتر از این حرفاست؟
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
#1,435
23-11-2015, 08:05 PM
(17-11-2015, 09:45 PM)amir1739 نوشته: با سلام، نهایت تشکر رو خواهم داشت تا دوستان بنده رو راهنمایی کنن
لیسانس عمران از دانشگاه آزاد با معدل 17.38
فوق لیسانس از دانشگاه دولتی ارومیه با معدل 16.04  مهندسی عمران گرایش ژئوتکنیک
2 مقاله کنفرانسی
برای زبان هم باید بخونم و هم اینکه آزمونی ندادم.
1- با این شرایط آیا میشه برای دانشگاه های کشورهای انگلیسی زبان اقدام کرد؟
2- میتونین انواع فاندها و فرقشونو بگین. فول فاند غالبا برای چه کسانی تعلق میگیره و حدودا ماهی چقدر (دلار) هست؟
3- فرق در سطح دانشگاه چقدر در یافتن شغل و آینده کاری (برای فارغ التحصیل دکتری) اهمیت داره؟ (چون اکثر دوستان دنبال دانشگاه های تاپ هستند)
4- آیا میشه با چند سال سابقه کاری و تقویت سطح زبان خودم (در ایران) اقدام به مهاجرت کاری به این کشورها (آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان و ...) کرد؟ یا خیلی مشکلتر از این حرفاست؟

با سلام،
1. بله دوست عزیز، چرا نشه؟ مخصولا اینکه شما برای دکترا میخواهید اقدام کنید که دکترا معمولا یا مستقیما حقوق میگیرند یا فاند بهش تعلق میگیرهش، فقط بحث این هستش که برای کجای دنیا و چه دانشگاهی میخواهی اقدام کنید
2. برای اطلاع از انواع فاند و تفاوتشون لطفا تاپیک زیر رو مطالعه کنید
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...8%AF%D8%9F

چیزی به نام فول فاند وجود نداره، منظور از فول فاند این هستش که مقدار کمک هزینه ای که دریافت میکنید، کفاف زندگیه دانشجویی شما رو بده و شما نیازی به کار کردن یا دریافت کمک از خانواده نداشته باشید.

3. دوستان دنبال دانشگاه های تاپ هستند نه تنها به خاطر شغل بهتر بلکه محیط علمی بهتر، امکانات بیشتر و ... . یک مثال میزنم تا موضوع روشن بشه، شما به یک مهندس کامپیوتر احتیاج دارید، 2 نفر به شما معرفی میشوند، یکی فارغ التحصیل دانشگاه شریف هستش و دیگری یک دانشگاه گمنام که اصلا در رتبه بندی ها وجود نداره و معدل هردو هم 17 هستش، شما کدامیک رو انتخاب میکنید اگر تنها ملاک ارزیابیتون مدرک باشه؟؟
در ایالات متحده و یا دانشگاه های خوب اروپا، دانشجویان در حین تحصیل ارتباط کاری برقرار میکنند، از طریق کارآموزی ومعرفی استاد و غیره و ارتباط با صنعت دانشگاه های خوبشون خیلی خوبه، یعنی مثل ایران نیستش که شما فارغ التحصیل بشید، بعد رزومتونو دستتون بگیرید برید این طرف و اون طرف دنبال کار. و هرچه دانشگاه بهتر ارتباط با صنعت بهتر، فرصت های شغلیه بهتر و ...

4. اطلاعات مهاجرت کاریم خوب نیستش از تاپیک زیر استفاده کنید

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-M1...8%A8%DA%A9

انجمن مهاجرت به کانادا
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9...8%AF%D8%A7

انجمن مهاجرت به استرالیا و نیوزلند

http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9...9%86%D8%AF

رزمتون رو دوباره در تاپیک ها زیر عنوان کنید تا دوستان کمکتون کنند فقط میگم که چون نمره ی زبانتون معلوم نیستش معمولا جوابی که میشوید این هستش که چون نمره ی زبانتون خوب نیستش نمیتونیم دقیق راهنمایی کنیم، اما شما بپرسید ا حداقل کشور مقصد رو بتونید مشخص کنید همچنید شانستون رو
در آمریکا
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...A%A9%D8%A7

در کانادا
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8...8%AF%D8%A7

در اروپا
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA...B%8C%DB%8C

بر روی مثلا تحصیل در ایتالیا کلیک کنید و شانس پذیرش و پرسیدن سوالتون، برای همه ی کشور های اروپایی همین شکلی انجام بدید.

موفق و پیروز باشید
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین mousavi67
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

#1,436
07-12-2015, 12:47 PM
سلام
من میخوام واسه اسپانیا اقدام کنم واسه بورس تحصیلی
بیوتکنولوژی گیاهی میخوام بخونم تو مقطع دکتری
معدل لیسانس 16 فوق لیسانس 16.32 از دانشگاه ازاد
4 تا مقاله ای اس ای دارم یک همایش خارجی و 13 داخلی
چطوری بایر اقدام کنم بدم به موسسات یا خودم انجام بدم.خودمم زیاد وارد نیستم چه کنم؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین mmjavad
**
نقل قول

#1,437
10-12-2015, 12:38 AM
(03-11-2015, 12:39 PM)زهراجون نوشته: سلام دوستان عزیز، من پارسال مهر  از پایان نامه ام دفاع کردم، رشته ام زیست سلولی-مولکولی، معدل ارشدم18.95، فعلا یه مقاله فرستادم ولی جوابی ندادن Blush ، مدرک زبان هم ام اس ارتی دارم با نمره 76 .  می خوام برای مقطع دکتری همین رشته خودم برم آلمان، براشروع چی کارکنم . هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم.نمیدونم المان برا ی من مناسب؟ هزینه اولیه حدودا چقدر  میشه برای رفتن؟ چطوری برای خوندن زبان شروع کنم. لطفا من رو راهنمایی کنید.

فکر می کنم در حال حاضر آلمان نسبت به بقیه ارزونترین باشه اگه با هزینه شخصی کسی بخواد بره که حداقل 8000 یورو برای یکسال میخواد
زبان هم مقاطع بالا انگلیسی دارن 
رشته ها هم از اینجا 

http://daad.de/deutschland/studienangebo...rograms/en

زبان رو که آیلتس 6.5 کافیه
ولی مقطع دکتری فکر نکنم آسون پذیرش بدن بدون مقاله ولی ارشد راحته
نقل قول  

آفلاین mmjavad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
#1,438
10-12-2015, 01:01 AM
(07-12-2015, 12:47 PM)mousavi67 نوشته: سلام
چطوری بایر اقدام کنم بدم به موسسات یا خودم انجام بدم.خودمم زیاد وارد نیستم چه کنم؟
ممنونم

شما که کشورتون مشخصه کارتون راحته اول از گوگل یا ویکی پدیا لیست دانشگاه های اسپانیا رو در بیارید
بعد دانشگاه هایی که رشته شما رو دارن و استادا رو پیدا کنید

شرایط پذیرش دانشگاه ها رو بخونید و با استاد ها ارتباط برقرار کنید
از زمینه های کاری با خبر بشید 
طرحتون رو مطرح کنید و ببینید کی فاند میده و ادامه مراحل
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
#1,439
10-12-2015, 08:54 AM
(07-12-2015, 12:47 PM)mousavi67 نوشته: سلام
ممنونم

به جزوه پذیرش و این تاپیک ها یه سری بزنید. اساتیدی که تو زمینه کاری شما فعال هستن رو پیدا کنید و میل بزنید. requirement های دانشگاه برای گرفتن پذیرش و فاند مطالعه کنید.  امتحان زبان بدین و تمرکزتون رو تنها رو یک کشور نذارید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین eeghm
**
نقل قول

#1,440
31-12-2015, 11:10 PM
با سلام

بچه ها لطفا جواب سوالمو برایم پیام کنید
  قبلا متشکرمممم

من دکتر عمومی هستم و بدجور به سرم زده بروم امریکا برای phd ولی مدرک زبان ندارم

تصمیم گرفتم بروم اول کورس زبان ولی میخواستم ارزان ترین دانشگاه برای phd و ارزانترین کالج برای زبان و ارزانترین شهر برای زندگی تو آمریکا کجاست..؟؟؟؟؟؟  چون واقعا آمریکا گرونه نسبت به اروپا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (188): « قبلی 1 ... 140 141 142 143 144 145 146 147 148 ... 188 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
3 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 15-05-2025، 01:56 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی