عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
1 2 بعدی »
همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
همفکری جهت اطلاع رسانی درباره AcademiaCafe
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
22-04-2018, 04:22 PM
(22-04-2018, 04:07 PM)sarah9093 نوشته: سلام
بله. دورادور ....هرچند در اینجا فعال نشدم اما چندین سال در آن یکی عضو هستم. اما چرا برایتان عجیب است؟ اینجا خیلی سوت و کور شده. راستش من همیشه به اینجا هم سر میزدم اما الان که عضو شدم دیدم خیلی از انجمنها بیش از یک سالی هست که هیچکس در آن نظر و پستی نگذاشته! به نظر شما این  سوت و کوری عجیب تر است یا کار بنده؟!!

من چند سال پیش در مورد همه این موارد حرف زده ام و در مورد علت ها هم موشکافی کرده ام
و بسیاری از مسایل رو رو کرده ام و اتفاقاتی که در اون وبسایت رخ داده و چطور مدیران ارشد به خاطر پول هر کاری میکنند. 
برای نمونه بسیاری از دوستان که بسیار کمک حال دیگران بودند رو به علت ترس از جایگزینیشون و یا دلایل دیگر فورا بن کردند.
نمیخوام به حاشیه برم. این وبسایت یک وبسایت غیرانتفاعی است و هیچ گونه تبلیغی انجام نمیده و به خاطر در آمد زایی هم ایجاد نشده. بدیهی است وقتی شما مدیریت یک فروم رو دارید  و بعد چند سال به هر حال از اون فروم بیرون می آیید چون احساس میکنید که سو استفاده زیادی انجام میشه و خودتان یک فروم دیگر ایجاد میکنید به علت تمرکز افراد در چند سال در فروم اول سخت میتوان فروم دوم رو همسان اولی کرد. نمونه های دیگر هم هستش.
بحث زیاد است ولی در مورد ظاهر با شما موافقم!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sarah9093
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

22-04-2018, 04:33 PM
(22-04-2018, 04:22 PM)Torkan نوشته: من چند سال پیش در مورد همه این موارد حرف زده ام و در مورد علت ها هم موشکافی کرده ام
و بسیاری از مسایل رو رو کرده ام و اتفاقاتی که در اون وبسایت رخ داده و چطور مدیران ارشد به خاطر پول هر کاری میکنند. 
برای نمونه بسیاری از دوستان که بسیار کمک حال دیگران بودند رو به علت ترس از جایگزینیشون و یا دلایل دیگر فورا بن کردند.
نمیخوام به حاشیه برم. این وبسایت یک وبسایت غیرانتفاعی است و هیچ گونه تبلیغی انجام نمیده و به خاطر در آمد زایی هم ایجاد نشده. بدیهی است وقتی شما مدیریت یک فروم رو دارید  و بعد چند سال به هر حال از اون فروم بیرون می آیید چون احساس میکنید که سو استفاده زیادی انجام میشه و خودتان یک فروم دیگر ایجاد میکنید به علت تمرکز افراد در چند سال در فروم اول سخت میتوان فروم دوم رو همسان اولی کرد. نمونه های دیگر هم هستش.
بحث زیاد است ولی در مورد ظاهر با شما موافقم!

دوست گرامی منم از کاربران قدیمی آن فروم هستم (2012 )  و خب بسیاری از کاربران قدیمی آن فروم از جمله شما و  نیز بنیانگزار آن فروم و این فروم یعنی جناب بابک را بخوبی می شناسم. بله کاربران خوبی بودند که متاسفانه دیگر نیستند  کاربران نخبه ای که نظیرشان را نه در فضای مجازی ایرانی و نه در فضای حقیقی ایرانی می توانیم پیدا کنیم. کسانی که علاوه بر نخبگی بسیار دلسوز و مهربانانه دیگران را راهنمایی می کردند. اما متاسفانه دیگر نیستند. یکی از دلایل سر زدن من به این فروم  مسلما بخاطر خوشگلیش نبودهSmile تنها به خاطر دیدن کاربران قدیمی آن فروم بود که هنوز که هنوزه پستهای چند سال پیششان در آن فروم کمک کننده و ارزشمند است. و چه اتفاق خوبی بود امروز که من در همان شروع فعالیتم در اینجا با دو تن از همان کاربران ارزشمند aa ، یعنی شما و جناب automotive  هم کلام شدم Smile
کاش می آموختیم که "حریم خصوصی" هر کسی مقدس است 
و تجاوز به ان یعنی توهین به مقدسات!

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-04-2018, 04:44 PM
(22-04-2018, 04:33 PM)sarah9093 نوشته: دوست گرامی منم از کاربران قدیمی آن فروم هستم (2012 )  و خب بسیاری از کاربران قدیمی آن فروم از جمله شما و  نیز بنیانگزار آن فروم و این فروم یعنی جناب بابک را بخوبی می شناسم. بله کاربران خوبی بودند که متاسفانه دیگر نیستند  کاربران نخبه ای که نظیرشان را نه در فضای مجازی ایرانی و نه در فضای حقیقی ایرانی می توانیم پیدا کنیم. کسانی که علاوه بر نخبگی بسیار دلسوز و مهربانانه دیگران را راهنمایی می کردند. اما متاسفانه دیگر نیستند. یکی از دلایل سر زدن من به این فروم  مسلما بخاطر خوشگلیش نبودهSmile تنها به خاطر دیدن کاربران قدیمی آن فروم بود که هنوز که هنوزه پستهای چند سال پیششان در آن فروم کمک کننده و ارزشمند است. و چه اتفاق خوبی بود امروز که من در همان شروع فعالیتم در اینجا  با دو تن از همان کاربران ارزشمند aa ، یعنی شما و جناب automotive  هم کلام شدم Smile

شما لطف دارید 
همه چیز دست جناب بابک سلامت است
فکر کنم کمی سرشان شلوغ شده البته ما هم همینطور 
اینجا هم کاربران خوبی داشت ولی صادقانه و به دست خود رفتند چون وقت نداشتند و همین باعث شد کمی فروغ فروم کمتر بشه
همچنین تلگرام خودش یکی از عوامل قوی است. هرچند حرف شما منطقی هست و جای فروم رو نمیده ولی همین الان برین گروه آلمان که اسمش رو نمیارم چندین هزار کاربر به جای وقت گزاشتن در فروم رفتن تلگرام 
خود بحث تبلیغات که خب در این دنیا الان خیلی روش کار میش ولی اینجا خب عام المنفعه است 
ظاهر هم که بله من قبول دارم اون مورد رو 
.....
و خیلی موارد دیگر
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین sarah9093
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2018, 04:54 PM
(22-04-2018, 04:44 PM)Torkan نوشته: شما لطف دارید 
همه چیز دست جناب بابک سلامت است
فکر کنم کمی سرشان شلوغ شده البته ما هم همینطور 
اینجا هم کاربران خوبی داشت ولی صادقانه و به دست خود رفتند چون وقت نداشتند و همین باعث شد کمی فروغ فروم کمتر بشه
همچنین تلگرام خودش یکی از عوامل قوی است. هرچند حرف شما منطقی هست و جای فروم رو نمیده ولی همین الان برین گروه آلمان که اسمش رو نمیارم چندین هزار کاربر به جای وقت گزاشتن در فروم رفتن تلگرام 
خود بحث تبلیغات که خب در این دنیا الان خیلی روش کار میش ولی اینجا خب عام المنفعه است 
ظاهر هم که بله من قبول دارم اون مورد رو 
.....
و خیلی موارد دیگر

خواهش می کنم
اما الان در بحث جستجو کردن و نیز نظر کارشناسانه واقعا تلگرام همچنان می لنگد! برای اینکه نظارت بر روی نوشته ها و پستها خیلی سخت تر است بقول شما یک کانال تلگرامی چند هزار کاربر دارد خب شتر با بارش گم می شود آنجاSmile
و از اینرو هر کسی می آید برای خودش نظر می دهد (در ایران هم که هیچکس واژه ی "نمی دانم" را نمی داند و همه دانا به همه چیز) و نتیجه اش گمراه شدن و گیج شدن پرسشگر است. تلگرام برای همان وقت سفارت و رزرو هتل و پرواز خوب است. اما برای نمونه برای جی آر ای و تافل واقعا همچنان فروم ها پیشتاز هستند. من خودم چندین کانال تلگرامی برای سفارتها عضو شدم 90 درصد حرفها دردو دل و گپ بود و به زحمت میشد یک نوشته و کامنت ارزشمند پیدا کرد اما در فرومها این فضیه دقیقا برعکسه. به نظرم آنکسی که جدی است در کارش و برای پرسشهایش به دنبال یک پاسخ معتبر است هیچوقت به تلگرام اکتفا نمی کند و وفروم و سایتها را ترجیح می دهد.
فقط کافی است یک دستی به این فروم کشیده شود و چند تا کاربر فعال و پاسخگو هم در این جا باشند بویژه برای بخشهایی نظیر جی آر ای و تافل و مقاله ...به هر حال این فروم پنانسیلش را دارد من خودم از این فروم استفاده های زیادی کردم و حیف است اینگونه راکد بماند.

نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 3
22-04-2018, 05:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-04-2018, 06:01 PM توسط automotive.)
@sarah9093

بانو، کاربرانی همانند امیلیانو، هایزنبرگ و سایر دوستان کجا و ما کجا. از این موضوع که بگذریم به صحبت شما در ارتباط با فیلم تبلیغاتی یا حتی انگیزشی برای اپلای و فروم می‌رسیم.
بحث نیروی کار است و ایده. اینکه چرا ساخته نمی‌شود، باید همکاری صورت بپذیرد، هرکس گوشه‌ای از کار را به دست بگیرد و وارد عمل شود، حال اینکه کار داوطلبانه است و بحث هم کمک و برای ایجاد رغبت چه کار می‌توان انجام داد، الله اعلم.
خود شما اگر سناریویی دارید، تا حدی که سواد ما اجازه بدهد اجراییش می‌کنیم و اگر آقا بابک اجازه دادند آن را پخش خواهیم کرد.
لازم است اضافه کنم که آقا بابک به این مسائل علاقه دارند اما نیروی انسانی کافی برای این کار نیست و موضوع دیگر اینکه این اواخر سر ایشان خیلی شلوغ شده است.

یک مورد مهم را اضافه کنم. این فروم ماهیانه هزاران بازدید منحصر به فرد دارد. پس ترافیک آن پایین نیست (نه حداقل در حدی که تصور میکنید)، این موضوع که کاربرها روزی ده ها سوال نمیپرسند یک جنبه مثبت دارد و دیگری منفی، منفی آنکه شما گفتید و مثبت آنکه پاسخ‌ها به راحتی قابل یافتن است و کاربر یا مهمان نیازی برای پرسش نمیابد.
اما برای کتابخانه و آزمون‌ها حق با شما است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین sarah9093
**
نقل قول

22-04-2018, 06:19 PM
(22-04-2018, 05:58 PM)automotive نوشته: @sarah9093

بانو، کاربرانی همانند امیلیانو، هایزنبرگ و سایر دوستان کجا و ما کجا. از این موضوع که بگذریم به صحبت شما در ارتباط با فیلم تبلیغاتی یا حتی انگیزشی برای اپلای و فروم می‌رسیم.
بحث نیروی کار است و ایده. اینکه چرا ساخته نمی‌شود، باید همکاری صورت بپذیرد، هرکس گوشه‌ای از کار را به دست بگیرد و وارد عمل شود، حال اینکه کار داوطلبانه است و بحث هم کمک و برای ایجاد رغبت چه کار می‌توان انجام داد، الله اعلم.
خود شما اگر سناریویی دارید، تا حدی که سواد ما اجازه بدهد اجراییش می‌کنیم و اگر آقا بابک اجازه دادند آن را پخش خواهیم کرد.
لازم است اضافه کنم که آقا بابک به این مسائل علاقه دارند اما نیروی انسانی کافی برای این کار نیست و موضوع دیگر اینکه این اواخر سر ایشان خیلی شلوغ شده است.

یک مورد مهم را اضافه کنم. این فروم ماهیانه هزاران بازدید منحصر به فرد دارد. پس ترافیک آن پایین نیست (نه حداقل در حدی که تصور میکنید)، این موضوع که کاربرها روزی ده ها سوال نمیپرسند یک جنبه مثبت دارد و دیگری منفی، منفی آنکه شما گفتید و مثبت آنکه پاسخ‌ها به راحتی قابل یافتن است و کاربر یا مهمان نیازی برای پرسش نمیابد.
اما برای کتابخانه و آزمون‌ها حق با شما است.
اختیار داریدSmile در حقیقت آن فروم شهرتش را مدیون تمام کاربران قدیمیش هست که هرکدام بر روی یک بخشی متمرکز شدند و آرشیو خوبی به جا گذاشتند و در حقیقت مدیون تک تک کاربران قدیمی اش هست که دیگر متاسفانه حضور فعالی ندارند.
خب سناریو که هست! اولش یکی یا دو انجمن فروم را به شدت فعال کنیم. برای نمونه بخش جی آر ای و تافل و مقاله را که به شدت در سرچ گوگل به چشم می آیند. من خودم حاضرم در حد بضاعتم (که برابر با صفر کلوینه!) در این بخش ها فعال شوم و تاپیکهایی باز کنم البته به شرط پاک نشدن!
و در ضمن بخش زبان  با آزمونهای زبان بهتر است ادغام شوند.
خب همین! اینکه این فروم ماهیانه هزاران بازدید کننده دارد اما رغبتی برای ثبت نام نمی یابد. وجود چند تا تاپیک خوب بویژه در بخش مقاله و زبان خیلی کمک کننده است به جذب مخاطب.
خلاصه اینجا فروم آرام و دنجی است  و خب برای خیلی ها شاید همین آرامش و دوری از هیاهو دلپذیر باشد و با دیدن چند تا تاپیک جدید انگیزه اشان برای ثبت نام و مشارکت زیاد شود.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-04-2018, 09:19 AM
(22-04-2018, 06:19 PM)sarah9093 نوشته: اختیار داریدSmile در حقیقت آن فروم شهرتش را مدیون تمام کاربران قدیمیش هست که هرکدام بر روی یک بخشی متمرکز شدند و آرشیو خوبی به جا گذاشتند و در حقیقت مدیون تک تک کاربران قدیمی اش هست که دیگر متاسفانه حضور فعالی ندارند.
خب سناریو که هست! اولش یکی یا دو انجمن فروم را به شدت فعال کنیم. برای نمونه بخش جی آر ای و تافل و مقاله را که به شدت در سرچ گوگل به چشم می آیند. من خودم حاضرم در حد بضاعتم (که برابر با صفر کلوینه!) در این بخش ها فعال شوم و تاپیکهایی باز کنم البته به شرط پاک نشدن!
و در ضمن بخش زبان  با آزمونهای زبان بهتر است ادغام شوند.
خب همین! اینکه این فروم ماهیانه هزاران بازدید کننده دارد اما رغبتی برای ثبت نام نمی یابد. وجود چند تا تاپیک خوب بویژه در بخش مقاله و زبان خیلی کمک کننده است به جذب مخاطب.
خلاصه اینجا فروم آرام و دنجی است  و خب برای خیلی ها شاید همین آرامش و دوری از هیاهو دلپذیر باشد و با دیدن چند تا تاپیک جدید انگیزه اشان برای ثبت نام و مشارکت زیاد شود.

همه پست‌های شما و دوستان رو خوندم. از علاقه شما به ادامه کار و ایجاد اطلاعات بسیار سپاسگزارم. همون طور که دوستان گفتند و حتی از تعداد کاربران مهمان سایت هم می‌شه دید، بازدید از سایت زیاده و در یکی دو سال اخیر علیرغم استفاده بسیار زیاد کاربران ایرانی از تلگرام تغییر قابل توجهی در میزان بازدید از سایت پیش نیومده، اما تغییر محسوسی در میزان ایجاد اطلاعات دیده می‌شه و تعداد کاربران فعال سایت که مطالب جدید ایجاد کنند و پاسخگوی سوالات کاربران باشند به طور قابل توجهی کمتر از قبل شده. همه مدیران آکادمیاکافه از وجود کاربرانی که علاقه به ایجاد مطالب جدید داشته باشند استقبال خواهند کرد و خوشحال خواهیم شد که بتونید از هر طریقی که فکر می‌کنید به پویایی بیشتر سایت کمک کنید.
با نظر شما هم کاملا موافقم که وجود مطالب جدید باعث جلب کاربران فعال بیشتری خواهد شد. تاپیک‌های جدیدی اگر اضافه کنید، در صورتی که قبلا وجود نداشته باشند قطعا حذف نخواهند شد. حتی در صورت وجود تاپیکی که حاوی مطالبی هست که تغییر کرده و در حال حاضر درست نیست، می‌شه تاپیک‌های قدیمی رو قفل و تاپیک جدید با عنوان مشابه ایجاد کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین sarah9093
**
نقل قول

23-04-2018, 12:11 PM
(23-04-2018, 09:19 AM)Babak نوشته: همه پست‌های شما و دوستان رو خوندم. از علاقه شما به ادامه کار و ایجاد اطلاعات بسیار سپاسگزارم. همون طور که دوستان گفتند و حتی از تعداد کاربران مهمان سایت هم می‌شه دید، بازدید از سایت زیاده و در یکی دو سال اخیر علیرغم استفاده بسیار زیاد کاربران ایرانی از تلگرام تغییر قابل توجهی در میزان بازدید از سایت پیش نیومده، اما تغییر محسوسی در میزان ایجاد اطلاعات دیده می‌شه و تعداد کاربران فعال سایت که مطالب جدید ایجاد کنند و پاسخگوی سوالات کاربران باشند به طور قابل توجهی کمتر از قبل شده. همه مدیران آکادمیاکافه از وجود کاربرانی که علاقه به ایجاد مطالب جدید داشته باشند استقبال خواهند کرد و خوشحال خواهیم شد که بتونید از هر طریقی که فکر می‌کنید به پویایی بیشتر سایت کمک کنید.
با نظر شما هم کاملا موافقم که وجود مطالب جدید باعث جلب کاربران فعال بیشتری خواهد شد. تاپیک‌های جدیدی اگر اضافه کنید، در صورتی که قبلا وجود نداشته باشند قطعا حذف نخواهند شد. حتی در صورت وجود تاپیکی که حاوی مطالبی هست که تغییر کرده و در حال حاضر درست نیست، می‌شه تاپیک‌های قدیمی رو قفل و تاپیک جدید با عنوان مشابه ایجاد کرد.

سلام
خیلی سپاسگزار از وقتی که گذاشتید.اما در مورد تغییر ظاهر اینجا و دسته بندی بهتر مطالب هم خواهش می کنم یک کاری بکنیدSmile  برای نمونه آزمونهای تافل و جی آر ای بهتر است زیر گروه زبان های خارجی باشد.
بازهم سپاسگزارم از توجه شما.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 09-05-2025، 11:08 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی