عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا زندگی و کار در آمریکا v
1 2 بعدی »
هزینه زندگی در آمریکا

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
هزینه زندگی در آمریکا
آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
20-12-2015, 06:46 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2015, 10:05 PM توسط M1KE.)
با ویزای توریستی که نمی تونید به این سادگی ها درخواست گرین کارت کنید می بایست ویزای مهاجرتی داشته باشید. ولی به طور کلی فکر می کنم ایالت های جنوبی مثل تگزاس بازار کار مناسب تری برای رشته نفت داشته باشن یا ایالت های نفت خیز دیگه. البته بازار کار این رشته الان با توجه به قیمت های پایین نفت زیاد تعریفی نداره.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

21-12-2015, 01:03 PM
با سلام کمترین حقوقی که در آمریکا میشه درآمد داشت دریک ماه چقدره
نقل قول  

آفلاین layD
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
21-12-2015, 06:15 PM
Minimum wage = 7.25 USD per hour
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

22-12-2015, 12:00 PM
(21-12-2015, 01:03 PM)مهمان نوشته: با سلام کمترین حقوقی که در آمریکا میشه درآمد داشت دریک ماه چقدره

اگر منظورتون از کمترین حقوق اینه که کمترین حقوقی که با داشتن کار تمام وقت می‌شه گرفت چیه، باید بگم که ایالت‌های مختلف قوانین متفاوتی دارند. مثلا در کالیفورنیا حداقل حقوق در حال حاضر ساعتی ۹ دلاره. در تکزاس ساعتی ۷.۲۵ دلاره. در نتیجه اگر فرض کنیم که در ماه ۱۸۰ ساعت کار کنید، در کالیفورنیا حدود ماهی ۱۶۰۰ دلار درآمد خواهید داشت که البته مالیات رو هم باید ازش کم کرد.
اگر در گوگل نام ایالت و بعدش minimum wage (مثلا california minimum wage) رو جستجو کنید، در همون بالای نتایج حداقل حقوق ساعتی در ایالت مربوطه رو نشون می‌ده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین layD
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-12-2015, 01:33 PM
جالبه. من سرچ کردم و این عدد 7.25 به عنوان قانون فدرال اومد. معقول هست که بعضی ایالت ها خودشان چیزی بالاتر تصویب کنند ولی الان دوباره سرچ کردم و دیدم که مثلا وایومینگ 5.15 دلاره! حالا اینکه به کارگران غیر قانونی یا شرایط خاصی کمتر می دهند طبیعیه ولی فکر نمی کردم ایالت ها این قدر بالا پایین داشته باشند.
http://www.minimum-wage.org/states.asp?state=Wyoming
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-12-2015, 01:43 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-12-2015, 01:43 PM توسط Torkan.)
(22-12-2015, 01:33 PM)layD نوشته: جالبه. من سرچ کردم و این عدد 7.25 به عنوان قانون فدرال اومد. معقول هست که بعضی ایالت ها خودشان چیزی بالاتر تصویب کنند ولی الان دوباره سرچ کردم و دیدم که مثلا وایومینگ 5.15 دلاره! حالا اینکه به کارگران غیر قانونی یا شرایط خاصی کمتر می دهند طبیعیه ولی فکر نمی کردم ایالت ها این قدر بالا پایین داشته باشند.
http://www.minimum-wage.org/states.asp?state=Wyoming

درود

چرا؟! اتفاقا ایالتها خیلی بالا پایین دارند. وقتی هزینه اجاره خونه در شهری در ایالتی به اندازه ای نیست که حتی با اون بشه یک دخمه رو در شهری در ایالت دیگر اجاره کرد، میشه نتیجه گرفت بالا و پایین زیاد هم غیر طبیعی نیست.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین layD
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-12-2015, 02:03 PM
بله ولی اون مثلا قانون فدرال هستش! من سوادی ندارم ولی خب اگه همه ایالات از اون پیروی کنند این یه جور باعث تمرکز زدایی میشه و طبق همین داستان اجاره دخمه! افراد با مثلا 7.25 میتونن زندگی راحتی در جاهای دیگه داشته باشند و هجوم به سمت جاهایی مثل کالیفورنیا رو یه جوری کمتر میکنه.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

22-12-2015, 02:27 PM
(22-12-2015, 02:03 PM)layD نوشته: بله ولی اون مثلا قانون فدرال هستش! من سوادی ندارم ولی خب اگه همه ایالات از اون پیروی کنند این یه جور باعث تمرکز زدایی میشه و طبق همین داستان اجاره دخمه! افراد با مثلا 7.25 میتونن زندگی راحتی در جاهای دیگه داشته باشند و هجوم به سمت جاهایی مثل کالیفورنیا رو یه جوری کمتر میکنه.

درود

شما این مورد رو میتونید با مقامهای فدرال ایالات متحده در میان بگذارید! اگر تاریخچه ی این کشور رو بخونید علت عملی نشدن راهکار شما کاملا واضح خواهد بود دوست عزیز.

پ.ن: دوستان من رو به مزاح کردن متهم نکنند یه هوییSmile

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-12-2015, 08:42 AM
(22-12-2015, 02:03 PM)layD نوشته: بله ولی اون مثلا قانون فدرال هستش! من سوادی ندارم ولی خب اگه همه ایالات از اون پیروی کنند این یه جور باعث تمرکز زدایی میشه و طبق همین داستان اجاره دخمه! افراد با مثلا 7.25 میتونن زندگی راحتی در جاهای دیگه داشته باشند و هجوم به سمت جاهایی مثل کالیفورنیا رو یه جوری کمتر میکنه.

علاقه به زندگی در کالیفورنیا به خاطر بالاتر بودن حداقل درآمد نیست. با حداقل درآمد زندگی در کالیفورنیا اصلا ساده نخواهد بود و در بسیاری از شهرهای گران کالیفورنیا نزدیک به غیرممکن. آب و هوای معتدل، زیاد بودن موقعیت‌های شغلی و همچنین گوناگونی نژادها و زیاد بودن مهاجرین از مواردی هست که کالیفورنیا رو برای عده زیادی جذاب کرده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

مهمان
Unregistered
نقل قول

25-12-2015, 09:57 PM
سلام، سوالی داشتم ممنون می شم من را راهنمایی کنید اگر شخصی با درآمد 1300 دلار و خانواده سه نفره باشد امکان زندگی دارد با تشکر .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »