عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری v
1 2 بعدی »
نوشتن پروپوزال برای دکترا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نوشتن پروپوزال برای دکترا
آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-08-2013, 08:59 PM
(04-08-2013, 08:55 PM)'nila' نوشته: سلام
برای گرفتن فاند از یکی‌ از دانشگاههای استرالیا باید پروپوزال نوشت برای استاد ؟
یا اینکه به استاد ایمیل بزنم و شرایطمو بهش بگم و اگه خودش گفت واسش پروپوزال بفرستم?

درود 
دقیق نمی دونم این سوال شما دقیقا به این بخش مربوط می شه یا خیر ولی در استرالیا ابتدا بایستی با استاد هماهنگ کنید و مکاتبه داشته باشید خود استاد موضوع پروپوزال رو به شما می گه یا از شما می خواد در مورد موضوع دلخواه پروپزوال تهیه کنید.
شاد باشید
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-10-2014, 09:57 PM
همانطور که می دانید در اکثر دانشگاههای استرالیا و نیوزیلند و حتی بعضی از دانشگاههای اروپایی و جنوب شرقی آسیا، در زمان اپلای از داوطلب درخواست میشه که یک Research Plan به همرا سایر مدارک ارائه کنه (که این موضوع اجباری می باشد). Research Plan در واقع بخشی از پروپوزال ای است که داوطلب پس از پذیرش باید آنرا تکمیل و ارائه کند. توصیه میشه که تجربیات پیشین نیز در این نوشتار گنجانده شود و متن حدود 100 تا 200 کلمه در نظر گرفته شود. سوال اینجاست که این تجربیات به چه صورت گنجانده شود؟ مثلاً

من با روش/موضوع/... آشنایی دارم و این آشنایی در طی انجام پژوهش/مقاله/کتاب کسب گردید. 

آیا اضافه کردن این نوع نوشتار لابه لای متن صحیح است؟
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-10-2014, 06:33 AM
یه ساختاری شبیه مقالات داره و خوب مسلما نهایت 2-3 صفحه (جزئیات بیشتر در تماس با استاد).از abstract/introduction ، literature review ، aims & objective ، methodology ، significance که خوب در واقع یه جور اهمیت پروژه و همون شبیه قسمت conclusion هست تشکیل میشه و در نهایت هم که رفرنس ها

اون ساختار من به فلان چیز آشنایی دارم و اینها زیاد جالب نیست.چون اون در رزومه ی شما قابل دسترسیه.

هدف بیشتر اینه که یه مختصری از اون موضوع بگید و بعد یه تحقیقی از اون کار و مراجعه به کارهای قبلی و خوب دنبال چی هستید و بعد هدف چیه و  روش های کار رو تشریح کنید که در این مورد توضیح کم و لیست کردن روش ها مطلوب به نظر میرسه
(26-10-2014, 09:57 PM)'Andre' نوشته:
همانطور که می دانید در اکثر دانشگاههای استرالیا و نیوزیلند و حتی بعضی از دانشگاههای اروپایی و جنوب شرقی آسیا، در زمان اپلای از داوطلب درخواست میشه که یک Research Plan به همرا سایر مدارک ارائه کنه (که این موضوع اجباری می باشد). Research Plan در واقع بخشی از پروپوزال ای است که داوطلب پس از پذیرش باید آنرا تکمیل و ارائه کند. توصیه میشه که تجربیات پیشین نیز در این نوشتار گنجانده شود و متن حدود 100 تا 200 کلمه در نظر گرفته شود. سوال اینجاست که این تجربیات به چه صورت گنجانده شود؟ مثلاً
من با روش/موضوع/... آشنایی دارم و این آشنایی در طی انجام پژوهش/مقاله/کتاب کسب گردید. 
آیا اضافه کردن این نوع نوشتار لابه لای متن صحیح است؟

نقل قول  

آفلاین Andre
Honored Graduate
نقل قول

27-10-2014, 02:15 PM
این چیزی که شما عنوان کردید همان موارد پروپوزال است.
https://student.unsw.edu.au/structuring-...s-proposal
https://student.unsw.edu.au/getting-star...ure-review
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=...2s&cad=rja

در کل غیر از این هم نمیتونه باشه. حدود یک هفته ای است که ایمیلی دریافت کردم که مدارکی را باید برای ادامه پروسه اپلای تحویل دهم یکی از آنها همین Research Plan است که در توضیح آن این طور عنوان شده.

If you are applying to a Research program, you need to provide a 100-word outline of your proposed research
topic, as well as details of any relevant previous research or development work.

متنی که تا حالا آماده کردم به این صورت است.
1-  Introduction
2- Description of the Problem(s) (که در واقع عنوان این قسمت را با توجه به عنوانی که برای Thesis انتخاب کردم متناسب انتخاب کردم).
3- Numerical Mehtods
4- Previous Related Researches
5- Refrences 

لطفاً راهنمایی لازم رو برای انجام تغییرات انجام دهید.

پ.ن. تا حالا کلی ایمیل بین من و استاد مرتبط رد و بدل شده و نمیخوام سر هر چیز به ایشون مراجعه کنم (دید بدی پیدا می کنه). دستکم تا اتمام Research Plan این روند رو ادامه میدم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
 Dr. Joyce Brothers
نقل قول  

آفلاین mahsa231
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2015, 12:28 AM
سلام 
می شه توضیح بدین که پروپوزال باید از طرحی که ما می خوهیم در دوره دکتری انجام بدیم باشه یا براساس تز کارشناسی ارشدمون که بگیم چیکارا کردیم؟ یا ترکیبی از هر دو؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-11-2015, 12:34 AM
(26-11-2015, 12:28 AM)mahsa231 نوشته: سلام 
می شه توضیح بدین که پروپوزال باید از طرحی که ما می خوهیم در دوره دکتری انجام بدیم باشه یا براساس تز کارشناسی ارشدمون که بگیم چیکارا کردیم؟ یا ترکیبی از هر دو؟

سلام

proposal مدرکی هست که در اون تلاش میشه موضوعی که برای تحقیق در نظر گرفته شده بیان بشه، methodology تحقیق معرفی بشه و نتایج قابل انتظار تبیین بشن...
طبیعتا proposal (که براساس یک کار نو طرح میشه) می تونه برپایه تحقیقات قبلی فرد قرار داشته باشه و به نوعی ادامه راه باشه... در این صورت کاربرد تز ارشد قابل انتظار خواهد بود...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین saman2018
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-02-2018, 09:29 AM
سلام.ببخشید من در مورد نوشتن پروپوزال سوال داشتم.میشه کمکم کنید؟
نقل قول  

آفلاین ayda rasuli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-03-2019, 12:47 AM
سلام دوستان من تو قسمت هنری گشتم ولی مطلبی راجع به پروپوزال نویسی و پرتفلیو بچه های هنر پیدا نکردم اگه اطلاعاتی داشته باشین ممنون میشم در اختیارم بزارید..
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-03-2019, 10:07 PM
(07-03-2019, 12:47 AM)ayda rasuli نوشته: سلام دوستان من تو قسمت هنری گشتم ولی مطلبی راجع به پروپوزال نویسی و پرتفلیو بچه های هنر پیدا نکردم اگه اطلاعاتی داشته باشین ممنون میشم در اختیارم بزارید..

سلام
لینک زیر اطلاعات مفیدی دارد

https://www.google.com/url?sa=i&source=w...6475931594
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3