عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک نمونه مدارک ترجمه شده

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نمونه مدارک ترجمه شده
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-10-2014, 01:33 AM
(06-10-2014, 04:45 PM)'fatimab' نوشته: سلام
ممنون میشم یه نمونه از ریز نمرات کارشناسی و ارشد مهندسی منابع طبیعی از دانشگاه تهران رو هم بذارید
همچنین یه نمونه از گواهی استعداد درخشان
یه نمونه از گواهی تدریس
یه نمونه از همکاری  در طرح
همه اینها رو به فارسی دارم میخاستم اگه کسی نمونه انگلیسی رو  داره لطف کنه قرار بده
یه دنیا ممنون

سلام. در مورد ریزنمره دانشگاه تهران که من دوستان رو دیدم (از جمله Mami عزیز) که اصلا خود دانشگاه انگلیسی میده بهتون! برای بقیه مدارک بهتره شما بدین دارالترجمه اونا میدونن چکار کنن ولی برای اطمینان بیشتر حتما توصیه می کنم لغات درسی که نمیدونید رو اینجا بپرسید تا دوستان راهنمایی کنن مبادا دارالترجمه اشتباه کرده باشه چون زیاد پیش میاد و خود من برای تصحیح قبل از چاپ نهایی دوبار ریز به ریز revise می کردم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین shaza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2015, 03:03 AM
سلام دوستان
کسی میتونه نمونه ترجمه زبان فرانسه کارت ملی را بذاره؟
نقل قول  

آفلاین parinaz2
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-10-2015, 08:24 PM
سلام. دوستان عزیز کسی نمونه ترجمه ریزنمرات لیسانس مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید رو داره؟ ممنون می شم اگه برام بذارین.
نقل قول  

آفلاین Milados
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-03-2016, 09:27 PM
سلام دوستان،

من یه دانشگاهی اپلای کردم و الان گیر داده می گه الا بلا باید ریز نمرات افیشیال مسترت رو بفرستی. من نمی تونم این کار رو کنم چون تعهد خدمت دارم و تازه فارغ التحصیل شده ام. راستش برای اپلای یه دونه ریز نمره انگلیسی عین همون غیر رسمی که پلی تکنیک می ده درست کردم و گفتم که برای provisional admission هست و با اون اپلای کردم.

رفتم دانشگاهمون و صحبت کردم ببینم می تونند برام کاری کنند و اونهام گفتند که می تونند بهم یه دونه ریز نمره بدون نمره پایان نامه بهم بدند و اون رو ببرم به صورت افیشیال ترجمه کنم. ولی خب به تعطیلات عید خوردیم و نمی تونم این کار رو کنم.

حالا می خوام بگیرم از روی یه دونه اسکن ریزنمرات ارشد با فتوشاپ جای درس هاشو عوض کنم و نمره هاش رو عوض کنم و برای اونها اسکنش رو بفرستم. متاسفانه ریز نمره افیشیال مستر ندارم. 

کسی اینجا می تونه ریز نمرات رسمی اش رو برای من آپلود کنه و من بگیرم روی اون تغییرات رو اعمال کنم ؟؟ تنها چیز با ارزش همون سر برگ و امضا ترنسلیتر هست... (رشته برق یا مهندسی باشه فکر می کنم بهتره چون اکثرا 32 واحدی هستند و مشکل برای کشیدن جدول جدید دروس ندارم) 

مرسی
خدایا ...
به من توفیق تلاش در شکست، صبر در نومیدی، رفتن بی همراه، جهاد بی سلاح، کار بی پاداش، فداکاری در سکوت، دین بی دنیا، مذهب بی عوام، عظمت بی نام، خدمت بی نان، ایمان بی ریا،خوبی بی نمود، گستاخی بی خامی، قناعت بی غرور، عشق بی هوس، تنهایی در انبوه جمعیت، و دوست داشتن بی آنکه دوست بداند،               
          روزی کن  "شریعتی"
نقل قول  

آفلاین storagemeter
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-01-2017, 05:23 PM
با سلام،
نمونه ترجمه دانشنامه (هولوگرام دار) و ریز نمرات رشته ریاضی کاربردی دانشگاه آزاد پیوست شد.

فایل‌های پیوست
.docx   Bachelor of Science and Transcript_Applied Math_Azad.docx (اندازه 70.54 KB / تعداد دانلود: 167)
نقل قول  

آفلاین Cnaa.6371
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-01-2017, 03:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 24-01-2017, 12:28 AM توسط MaMi.)
سلام عرض کردم،میتونم از همه دوستان تقاضا کنم چنانچه مدرک لیسانس ترجیحا ریاضی دانشگاه ازاد و لیسانس روانشناسی دانشگاه پیام نور ویا دیپلم ریاضی نظام قدیم که به المانی ترجمه شده باشه،داشتید.برام به اشتراک بگزارید که شدیدا احتیاج دارم
نقل قول  

آفلاین urbanapply
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-03-2017, 03:35 PM
دوستان آیا کسی نمونه ای از ترجمه ریزنمرات رشته شهرسازی یا برنامه ریزی و طراحی شهری رو داره..اگر به اشتراک بگذارید بسیار سپاسگزارم...
نقل قول  

آفلاین storagemeter
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-04-2017, 10:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2017, 08:54 PM توسط MaMi.)
با سلام،

نمونه ترجمه دانشنامه(هولوگرام دار) و ریز نمرات رشته ریاضی کاربردی دانشگاه آزاد
نمونه ترجمه کارت پایان خدمت ارتش
نمونه ترجمه شناسنامه

فایل‌های پیوست
.docx   Bachelor of Science and Transcript_Applied Math_Azad.docx (اندازه 69.63 KB / تعداد دانلود: 85)
.doc   Karte Payan Khedmat_Artesh.doc (اندازه 25 KB / تعداد دانلود: 34)
نقل قول  

آفلاین eskan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-06-2018, 08:49 PM
سلام.دوستان اگر کسی نمونه ترجمه شده شناسنامه ، لیست بیمه ، نامه اشتغال به کار ،فيش حقوقی،مدارک ملکی – اسناد مالکيت،ترجمه شناسنامه به زبان اسپانیایی داره لطفا برای استفاده ی سایرین اینجا قرار بده.خیلی وقتم کمه.ممنون میشم کمکم کنید.
سپاس
نقل قول  

آفلاین tiger777bbr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-09-2018, 07:09 AM
سلام دوستان ، اگر کسی نمونه ریز نمرات و اگر ترجمه باشه مربوط به رشته  کارشناسی آمار ، پیام نور باشه بهتره ممنون میشم کمک کنید
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »