عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش نتایج پذیرش نظر خواهی برای دلایل ریجکت

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظر خواهی برای دلایل ریجکت
آفلاین Mahmoudb
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-04-2012, 09:30 AM
(05-04-2012, 10:14 PM)Saeid نوشته: مینیمم نمره GRE برای دانشگاه لوییویل تو صنایع 1200 هستش....مینیمم مکانیک 1100 هستش پژمان جان....دپارتمان به دپارتمان فرق میکنه....البته فرمت قبلی رو گفتم
سعید جان گفته:
6. A combined verbal and quantitative score for the GRE basic examination of at least 305 (or 1200 on previous scale).
حالا نمره جی ار ای من 145+162=307 هست ولی معادل قدیمیش میشه 1160! بالاخره این مینیمم رو میاره یا نه؟ Big Grin
من رشتم صنایع نیست اینجاهم اپلای نکردم محض کنجکاوی میپرسم Tongue
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-07-2012, 02:37 AM
سلام, دوستان به نظر شما توی پروسه ی پذیرش امریکا که بیشتر استاد محور هست, نمره ی بالا توی درسهای تخصصی میتونه نمرات پایین رو تو درسهای بی ارتباط رو جبران کنه... یعنی اساتید بیشتر معدل کلی براشون مهم هست با دقت به ریز نمرات نگاه میکنن و دنبال نمره های درسهایی خاصی هستند ؟
یک سوال دیگه اینکه کسی که میخواد با نمرات 6 ترم اپلای کنه برای مستر, اگر تعداد نسبتا زیادی واحد داشته باشه تا فارغ التحصیلی (مثلا 36 واحد از 140 واحد کارشناسی) این قضیه به خودی خود باعث ریجکت نمیشه ؟ به این افراد توصیه نمیشه که به دلیل هزینه های بالای اپلای صبر کنن و بعد از فارغ التحصیلی اقدام کنن ؟

با تشکر.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
03-07-2012, 12:08 AM
پروسه پذیرش در امریکا خیلی هم استاد محور نیست و بسته به دانشگاه می‌تونه متفاوت باشه و به خصوص برای دوره کارشناسی ارشد بیشتر از استاد، نظر کمیته پذیرش مهمه. این که به معدل کل یا ریزنمره‌ها دقت کنند هم بیشتر به بقیه شرایط شما بستگی داره. معمولا در مرحله اول به معدل کل و نمرات امتحانات GRE و زبان و توصیه‌نامه‌ها نگاه می‌کنند و اگر شرایط کلی شما خوب باشه، ریزنمرات و غیره مورد ارزیابی دقیق‌تر قرار می‌گیره و در اون صورت قطعا نمرات درس‌های تخصصی مهم می‌شه.
در صورتی که نمره درس‌های تخصصی‌تون خوبه ولی معدل کل‌تون به خاطر درس‌های عمومی خوب نیست، توصیه می‌کنم که به نوعی این مساله رو در SoP توضیح بدید. البته سعی کنید که به صورت مثبت فقط اشاره نکنید و نگید که معدل کل‌تون پایینه، بلکه فقط بگید که نمر‌ه‌های خیلی خوبی در درس‌های تخصصی گرفتید.

در مورد فارغ‌التحصیلی هم به نظر من خیلی مهم نیست و اگر بقیه شرایط‌تون خوبه و فکر می‌کنید که با شرایط فعلی هم شانس خوبی برای گرفتن پذیرش دارید، لزومی به یک سال تعویق نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mahsa fasih
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2013, 02:44 PM
سلام دوستان
من1 ماه  مدارک لازم برای  ترم زمستان (ژانویه) در مقطع دکترا گرایش نانو تکنولوژی در دانشگاه مک مستر در تورنتو 
چند روز قبل mail زدن و اعلام کردن که reject شدی
لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه آزاد تهران مرکز (معدل لیسانس 15 معدل فوق لیسانس 17)
IELTS :6.5
یک مقاله ISI
یک کنفرانس بین المللی
کمتر از 1 سال بین ارشد و apply فاصله داشتم.
هیچ دلیلی برای reject کردن نگفتن.
از شما دوستان خواهش می کنم که منو راهنمایی کنید که روی کدوم قسمت های رزومه کاری باید کار کنم.
ممنونم

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-09-2013, 07:20 PM
دوست من معدلتون کمه با اینکه من با رشتتون اشنا نیستم ولی خوب شما سایت دانشگاه رو چک کرده بودین واسه معدل؟!
دیگه معدل رو نمیشه تغییر داد
نمره زبان هم رقابت شدیده و احتمالا باید زیادتر باشه از این
شما روی مقاله و زبان کار کن و حتما استاد پیدا کن به خصوص تو کانادا
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-09-2013, 07:28 PM
(09-09-2013, 02:44 PM)'mahsa fasih' نوشته: سلام دوستان
من1 ماه  مدارک لازم برای  ترم زمستان (ژانویه) در مقطع دکترا گرایش نانو تکنولوژی در دانشگاه مک مستر در تورنتو 
چند روز قبل mail زدن و اعلام کردن که reject شدی
لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه آزاد تهران مرکز (معدل لیسانس 15 معدل فوق لیسانس 17)
IELTS :6.5
یک مقاله ISI
یک کنفرانس بین المللی
کمتر از 1 سال بین ارشد و apply فاصله داشتم.
هیچ دلیلی برای reject کردن نگفتن.
از شما دوستان خواهش می کنم که منو راهنمایی کنید که روی کدوم قسمت های رزومه کاری باید کار کنم.
ممنونم

اول ترم زمستان شانس کمتر، تماس با استاد نداشتین و این دانشگاه چون دانشجوی ایرانی زیاد داره از شرایط دانشگاه های دولتی و آزاد ایران اطلاع داره  
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

09-09-2013, 07:41 PM
البته دوست من در عوض زمستون applicant کم داره ولی خوب بله در کل شانس کمتره
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-09-2013, 09:20 PM
به نظر من دلایل ریجکتی شما: 1- پیدا نکردن استاد 2- معدل لیسانس 3- ترم زمستان. البته از همه قویتر به نظر من همون شماره 1 هست، چون تو کانادا استاد پیدا نکنید، شانس تون خیلی کم می شه.

نقل قول  

آفلاین josph92
**
نقل قول

05-10-2013, 03:00 AM
این که چه تعداد واحد در دوران کارشناسی افتاده باشیم تو گرفتن پذیرش تاثیر میذاره؟
تا وقتی که تمام فکرو ذهنت درگیر هدفته اگه تو راه صد بارم زمین بخوری دوباره پا میشی بدون توجه به چیز دیگه ای و قوی تر از قبل به راهت ادامه میدی .ولی اگه بخوای تو هدفت تذلذل ایجاد کنی اون موقعست که کوچکترین موانع قد علم میکنن.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

05-10-2013, 03:44 AM
(05-10-2013, 03:00 AM)'josph92' نوشته: این که چه تعداد واحد در دوران کارشناسی افتاده باشیم تو گرفتن پذیرش تاثیر میذاره؟

به نظر من بله تاثیر میزاره...  مخصوصا درسای تخصصی..
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 08:16 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی