عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان v
1 2 بعدی »
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان

صفحه‌ها (36): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 36 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-02-2014, 03:15 AM
(17-02-2014, 11:42 PM)'fha' نوشته: به من مدیر گروه ایمیل زد و گفت پذیرش رو به زودی بهت میدیم. فاندت ولی هنوز معلوم نیست. زودتر هم بگو میای یا نه!
بعد خب اگه فاند بدن میرم دیگه!
حالا الان باید بهش چی جواب بدم که فاند هم بدن و برم؟!

سلام 
جواب شما در دادن فاند تاثير نداره .اونها همه رو با هم بررسي و به بهترين ها فاند ميدن. اينكه بگيد مياييد شما رو وارد پروسه ي ديگه ميكنه و ازتون BS خواهند خواست  تا I-20‌صادر شه. شما بگيد ميام. اگر نتيجه ي فاند منفي بود و واقعا قصد نداشتيد يا ديفر كنيد براي ترم بعد يا اعلام كنيد منصرف شديد.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین abbas2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-02-2014, 03:43 AM
سلام دوستان
کارشناسی من مکانیک  هست با معدل15 و IELTS7.5 و ارشد MBA میخوام apply کنم
سوال:من تعدادی مقاله دارم که هنوز دارم روشون کار میکنم و 1اختراع دارم که هنوز ثبتش نکردم و هنوز کمی کار داره(همه در زمینه مکانیک)  به نظر شما من این موارد را تو میل به استاد به عنوان نقاط قوت قید کنم؟
من با این هدف مکانیک خوندم که در این حوزه در زمینه تجارت ، فعالیت و تحقیقات کنم و به همین خاطر میخوام ارشد MBA بخونم آیا  گفتن این هدف به استاد موثره؟یا فقط چون استاد هم در این زمینه تحقیق میکنه اشاره به همین کافیه؟
ضمنا من 2.5 سال هم سابقه مدیریت فروش و خدمات پس از فروش یک تولیدی کالای خانگی را در جنوب کشور در رزومه دارم، بنظرتون این مورد را در میل قید کنم یا همون رزومه کافیه؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
20-02-2014, 09:12 AM
(20-02-2014, 03:43 AM)'abbas2' نوشته: سلام دوستان
کارشناسی من مکانیک  هست با معدل15 و IELTS7.5 و ارشد MBA میخوام apply کنم
سوال:من تعدادی مقاله دارم که هنوز دارم روشون کار میکنم و 1اختراع دارم که هنوز ثبتش نکردم و هنوز کمی کار داره(همه در زمینه مکانیک)  به نظر شما من این موارد را تو میل به استاد به عنوان نقاط قوت قید کنم؟
من با این هدف مکانیک خوندم که در این حوزه در زمینه تجارت ، فعالیت و تحقیقات کنم و به همین خاطر میخوام ارشد MBA بخونم آیا  گفتن این هدف به استاد موثره؟یا فقط چون استاد هم در این زمینه تحقیق میکنه اشاره به همین کافیه؟
ضمنا من 2.5 سال هم سابقه مدیریت فروش و خدمات پس از فروش یک تولیدی کالای خانگی را در جنوب کشور در رزومه دارم، بنظرتون این مورد را در میل قید کنم یا همون رزومه کافیه؟
ممنون

سلام
1- کلا تو متن ایمیل زیاد روی این موارد تاکید نمیکنند چون حوصله استاد سر میره از خوندنشون. میگید من فلانی هستم فلان رشته رو خوندم و تو زمینه های مختلف مثل ... و.... کار کردم و مقاله دارم و با توجه به مقالات شما (استاد) مایل هستم که شما SUPERVISOR من بشید. همه موارد تو رزومه میاد ریز به ریز.
بازم نظرات متفاوته ولی به علت حجم زیاد ایمیل ها اساتید اول نگا میکنن ببینن ایمیل کوتاهه راغب میشن بخونن.
2- اساتید خودشون معمولا به این مساله اشنایی دارن و میدونن معمولا چرا مثلا افراد مکانیک خوندن و یا ... تا ارشد MBA ادامه بدن. زیاد نمیتونه موثر باشه. گفتم اگه ایمیلتون خیلی خلاصه شد میتونید لابلاش بگید.
3- همون رزومه WORK EXPERIENCE بیارید کافیه.
پ.ن : ایمیل رو طوری بنویسید که استاد راغب به نگاه کردن رزومه اتچ شده بشه. اینجا هم میتونه کمک کنه.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

21-05-2014, 11:15 PM
بهترین جمله ای که برای معرفی خودم بخوام تو خط اول بنویسم چیه؟ از سه گزینه A, B  و C کدوم بهتره؟ 
A- I have received a master's degree in Numerical analysis from x university in 2011.
B- I have a master degree in Numerical analysis from x university.
C- I am a master graduate in Numerical analysis of  x university.
گزینه A با توجه به اینکه از اتمام تحصیلات من بیشتر از یکسال گذشته مناسبه، چون ساختار گرامریش present perfect هست و فکر کنم بیشتر برای دانشجوهایی که اخیرا درسشون تموم کردند مناسبه.
یه سوال دیگه: اگر بخواهیم برای یه پوزیشن خالی که آگهیش دیدیم ایمیل بزنیم بازم با معرفی خودمون شروع کنیم یا با جمله زیر:
 I am writing in response to the research position .... 
بقیه این جمله بالا چی باشه بهتره؟

وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 8
22-05-2014, 01:25 AM
(21-05-2014, 11:15 PM)'butterfly' نوشته: بهترین جمله ای که برای معرفی خودم بخوام تو خط اول بنویسم چیه؟ از سه گزینه A, B  و C کدوم بهتره؟ 
A- I have received a master's degree in Numerical analysis from x university in 2011.
گزینه A با توجه به اینکه از اتمام تحصیلات من بیشتر از یکسال گذشته مناسبه، چون ساختار گرامریش present perfect هست و فکر کنم بیشتر برای دانشجوهایی که اخیرا درسشون تموم کردند مناسبه.
یه سوال دیگه: اگر بخواهیم برای یه پوزیشن خالی که آگهیش دیدیم ایمیل بزنیم بازم با معرفی خودمون شروع کنیم یا با جمله زیر:

میتونید بگید:
I received my Master's degree in Numerical Analysis from University of X in 2011.
در خصوص مورد دوم، بنظرم سابجکت ایمیل رو موضوع پوزیشن بزنید و در ابتدا مثلا میتونید بگید:
I found this position on ... and I'm indeed interested in.

(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-05-2014, 06:31 PM
(21-05-2014, 11:15 PM)'butterfly' نوشته: بهترین جمله ای که برای معرفی خودم بخوام تو خط اول بنویسم چیه؟ از سه گزینه A, B  و C کدوم بهتره؟ 

I am xxxxxx, whom just graduated from xxxxxxxxxx with a Master of Science degree in XXXXXXXXX.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 9
23-05-2014, 09:58 AM
به نظرم تلاش کنید تا جایی که میشه متن ایمیل هاتون کوتاه باشه که احتمال خونده شدن اونها زیاد بشه. اگر ایمیل شما توجه استاد رو جلب کنه برای جزئیات بیشتر رزومه شما رو می خونه و اگر نکته اصلا اون رو نگاه نمی کنه. این بحث خوش اومدن یا نیومدن هم یک مقدار سلیقه ای هست و به اهداف استاد و نوع دانشجویی که دنبالش می گرده بستگی داره.

به نظرم همون حمله اول برای معرفی خودتون خوبه و به جای سال فارغ التحصیلی می تونید معدل تون که خوب بوده رو اشاره کنید. بعد هم یک اشاره مختصری یه سوابق پژوهشی مرتبط با اون چیزی که استاد در اون آگهی داده بوده بکنید و بعد اشاره کنید که خوشحال میشین در اون Position ای که مدنظر استاد هست به عنوان دانشجوی دکترای ایشون ادامه تحصیل بدین. در ادامه هم در یک پاراگراف جداگانه در یک خط اشاره کنید که جزئیات بیشتر رو می تونند در رزومه شما که به پیوست هست بیینند و اینکه منتظر پاسخ ایشون هستید.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

25-06-2014, 09:26 PM
دوستان من به استادی ایمیل زدم و گفتم میخام برای Fall 2014 اپلای کنم و گفتم زمینه کار شما به من نزدیک هست و تمایل

دارم زیر نظر شما کارکنم.و در جواب بهم گفته:!Good luck in your application

نظرتون چیه؟

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-06-2014, 10:32 PM
هیچی یا اپلای کنید اگه دوست دارید و رزومه ی قوی ای دارید یا اپلای نکنید و پولتون برای رو جا یا چیز دیگه ای نگه دارید
(25-06-2014, 09:26 PM)'mhz_ir' نوشته: دوستان من به استادی ایمیل زدم و گفتم میخام برای Fall 2014 اپلای کنم و گفتم زمینه کار شما به من نزدیک هست و تمایل
نظرتون چیه؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-06-2014, 10:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2014, 11:17 PM توسط Torkan.)
(25-06-2014, 09:26 PM)'mhz_ir' نوشته: دوستان من به استادی ایمیل زدم و گفتم میخام برای Fall 2014 اپلای کنم و گفتم زمینه کار شما به من نزدیک هست و تمایل
نظرتون چیه؟

هیچی! حساب نکن روش.
من همین امروز شخصا رفته بودم پیش معاون گروه دانشکده، کاملا این تک و توک ایمیل زدن رو درآوردم.
دوستان انتظار نداشته باشید استادها اصلا جوابتون رو بدن چه برسه به اینکه قبول کنن برتون دارن(یعنی پروسه اپلای ور از پروسه استاد یافتن جدا کنید) و به این انتظار نباشید مثلا چند سال تا بلکه استادی پیدا بشه. برید اونجا یواش یواش شما رو میشناسن و برمیدارن.حداقل ایالات متحده اینطوریه.
البته نه اینکه نه! بعضی ها هم استاد پیدا کردن و رفتن ولی متاسفانه زبونم لال بعضی هاشون واقعیت ها رو نمینویسن (مثل قضیه طرف شهریش فقط waive شده میگه فول فاند شدم) یا طرف 25 درصد ra میگیره از استاد میگه ra و ta هستم!(اینطوریا هم نیست)
و اما قضیه ایمیل:
خیلی جالبه درست در لحظه ای که با اون معاون حرف میزدم که خودش هم دانشیار هست 4 تا ایمیل اومد یکیش از ایران و 3 تا از چین. همونطور که کامپیوتر جلوش بود گفت ببین چی نوشتن...همشون نوشتن من فلانی هستم به زمینه شما علاقه دارم و شما رو از طریق سایتتون میشناسم و خیلی هنر کنن میگن مقالاتتون رو خوندیم!
بعدش گفت که 3 نفر از اینها دقیقا برداشته research interest استاد رو کپی کرده به ایمیلش. plagiarism گفت و خندید!(باور کنید)
و اما دوست یا دوستان عزیزی که حتما میخواید استاد پیدا کنید، دقت کنید متاسفانه تعداد اپلیکنت ها زیاد شده و به طور نامتعارفی خیلی ها همینجوری میخوان بیان آمریکا یا جاهای دیگه و راهی رو که مثلا یه فرد ایرانی رفته و استاد شده رو برن( که تعدادشون کمه) یا هر طوری شده خودشون رو تثبیت کنن در اون کشور!
همینطوری ایمیل زدن فایده ای دیگه نداره:شما باید دقیقا مقالات استاد رو خونده باشید بعضی هاشون رو و واقعا بدونید چی قراره کار کنید(حتی یه ایده برای اون مقاله مثلا داشته باشید و بنویسید که چه عالی). به نظر من صرف معدل بالا و زبان حتی نمیتونه استاد رو قانع بکنه همون اول فاند بده به شما.

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (36): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 36 بعدی »