عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده
آفلاین AVA
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-11-2011, 04:50 PM
(17-11-2011, 02:55 PM)Iman نوشته: مرسی از همه دوستان بابت راهنمایی
یه سوال دیگه، توی بخش references من میخوام بنویسم استادایی که میتونن تایید کنن کار منو، باید چند تا باشه حداکثر؟ یا مثلا اگر زیاد باشن میشه به طور خلاصه فقط اسم استادا و مثلا ایمیلشون رو نوشت؟ ممنون

معمولا مشخصات 3 استاد نوشته میشه و این اساتید افرادی هستند که به شما توصیه نامه میدن. اگه می تونی و فرصت داری از چند نفر از اساتید توصیه نامه بگیر هر کدوم که بهتر نوشته بودن رو جزو 3 نفری بذار که اسمشون رو در رزومه می نویسی. برای این کار بهتره برای یکی از دانشگاههایی که قصد اپلای نداری هم توصیه نامه بگیری تا بتونی پاکتش رو باز کنی و ببینی برات چی نوشتن و بر این اساس 3 نفر از اساتید رو انتخاب کن.
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-11-2011, 07:26 PM
(17-11-2011, 02:55 PM)Iman نوشته: مرسی از همه دوستان بابت راهنمایی
یه سوال دیگه، توی بخش references من میخوام بنویسم استادایی که میتونن تایید کنن کار منو، باید چند تا باشه حداکثر؟ یا مثلا اگر زیاد باشن میشه به طور خلاصه فقط اسم استادا و مثلا ایمیلشون رو نوشت؟ ممنون
همونطور که آوا گفت معمولاً 3 تا کافیه. من گهگاه 4 تا هم دیدم که می نویسند. مشخصات رو ترجیحاً کامل بنویسید، یعنی اسم، رتبه، آدرس، ایمیل و شماره تلفن رو باید داشته باشه. می تونید Reference ها رو تو دو ستون بنویسید که جای کمتری بگیره.

(17-11-2011, 03:55 PM)Iman نوشته: پژمان جان من هر کاری میکنم رزومم 3 صفحه نمیشه!
ایمان جان CV که برای دانشگاه ها می فرستی باید کامل باشه و می تونه بالای 10 صفحه هم حتی باشه. اما اگر رزومه رو برای تماس با استادا داری درست می کنی معمولش 2، نهایتاً 3 صفحه است. در مورد تفاوت های رزومه و CV اینجا توضیح داده شده.
به راحتی می شه این رزومه رو با Reference ها هم تو 3 صفحه جا داد. برای اینکار می تونی یه بخش هایی رو دو ستونه کنی (مثلاً Research Interests و References). همینطور می تونی فونت متن رو 10 و فونت تیترها رو 12 انتخاب کنی.

نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-01-2012, 10:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-01-2012, 10:44 AM توسط Pejman.)
سلام. آیا بخشی به عنوان "objective" توی رزومه ضروریه؟ یه رزومه دیدم با این محتوا

objective : to pursue graduate education on my research interests in PhD level to learn more and to have better experience to be more efficient one
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

15-01-2012, 10:58 PM
(15-01-2012, 10:34 PM)khorshid20 نوشته: salam .aya bakhshi be onvane"objective" tooye resume zaroorie?ye resume didam ba in mohtava

objective : to pursue graduate education on my research interests in PhD level to learn more and to have better experience to be more efficient one
سلام دوست خوبم
در ابتدا : اگه براتون مقدوره فینگیلیش ننویسید چون بعضا مشکل زا میشه!
ممنون
در ادامه: این قسمت دلخواه است و بنا به میل خودتون میتونین بذارین یا خیر
من این قسمتو گذاشتم ولی خیلی از دوستام گفتن وقتی تو داری فلان رشته و فلان تخصص اپلای میکنه دیگه نمیخاد حذفتو تکرار کنی؟!
ولی خوب من دیدم بیشتر نشون میده شما در تصمیمتون محکم هستین
به هر حال میل خودتون هست
موفق باشین

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-01-2012, 03:04 AM
Khorshid20 عزیز،

ممنون میشم پارسی تایپ بفرمایید !

در خصوص سوالتون، این مسئله خیلی رایج نیست. من فکر نمی کنم مورد جالبی باشه که بخواد در CV اونهم واسه PhD ذکر بشه.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

16-01-2012, 01:14 PM
البته داشتن objective در رزومه به طور کلی مرسوم هست، ولی وقتی دارید برای رشته و مقطع خاصی اقدام می‌کنید هدف شما کاملا مشخصه و نیازی به داشتن objective نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

16-01-2012, 01:37 PM
(16-01-2012, 03:04 AM)m0h3n نوشته: Khorshid20 عزیز،

ممنون میشم پارسی تایپ بفرمایید !

در خصوص سوالتون، این مسئله خیلی رایج نیست. من فکر نمی کنم مورد جالبی باشه که بخواد در CV اونهم واسه PhD ذکر بشه.
(16-01-2012, 01:14 PM)Babak نوشته: البته داشتن objective در رزومه به طور کلی مرسوم هست، ولی وقتی دارید برای رشته و مقطع خاصی اقدام می‌کنید هدف شما کاملا مشخصه و نیازی به داشتن objective نیست.
دوستان خوبم
راستش من هر چی رزومه ایرانی دیدم توش این قسمت نبود ولی هر چی رزومه تحصیلی خارجی دیدم بود!!!
نظرتون چیه و به نظرتون این تفاوت از کجا ناشی میشه؟

نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-01-2012, 10:08 PM
البته من تو رزومه های ایرانی هم دیدم امیر حسین جان. به نظر من چیز خیلی مهمی نیست، یعنی نذاشتنش مشکلی نداره، گذاشتنش هم ایراد به حساب نمیاد. بعید می دونم اصلاً کسی توی رزومه شما این مساله براش مهم باشه.

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-01-2012, 08:17 PM
با توجه به اینکه سوال Khorshid20 عزیز مستقیما در خصوص اون جمله بود، من گفتم که خیلی رایج نیست وگرنه همینطور که بابک هم گفته بخش objective بطور کلی در رزومه میتونه باشه !

بهرحال مسئله مهمی نیست. من خودم توی رزومه های حرفه ای خیلی کم دیدم این مسئله رو.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین amin_b
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

08-11-2012, 06:48 PM
دوستان
سلام
من یک رزومه جدید آماده کردم، ممنون میشم من رو از نظرات خودتون در مورد رزومه مطلع کنید.
پیشاپیش متشکرم
http://wdl.persiangig.com/pages/download...e_amin.pdf
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »