عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهی در مورد رزومه نوشته شده
آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2014, 02:14 PM
سلام،
رزومه رو پیوست  کردم....اگه ممکنه شانس پذیرش رو واسه صنعتی مونیخ بررس کنید...... یه سوال دیگه اینکه بعد اتمام تحصیلات باید برم سربازی و اینکه بعد سربازی دوباره برگردم آلمان یا هر کشور دیگه برم شانس پیدا کردن کار چقدر خواهد بود؟ البته فرض کنید که تا یه حدی هم آلمانی یاد بگیرم....اگه بمونم ایران بعد سربازی فکر میکنین چه پیش آید؟

بسیار سپاسگذارم

فایل‌های پیوست
.docx   26.docx (اندازه 31.72 KB / تعداد دانلود: 44)
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین aaarrrmmmaaannn
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

18-05-2014, 06:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2014, 06:15 PM توسط aaarrrmmmaaannn.)
سلام دوستان. لطفاً عزیزانی که تجربه رزومه نویسی دارن چک کنن فایل ضمیمه رو و نظرشون رو بگن. این رزومه رو برای پذیرش در مقطع دکتری مدیریت و برای مکاتبه با اساتید نوشتم. ممنون[img]images/smilies/heart.gif[/img]
.pdf   sample1.pdf (اندازه 398.81 KB / تعداد دانلود: 146)
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  18-05-2014, 09:35 PM
(18-05-2014, 06:07 PM)'aaarrrmmmaaannn' نوشته: سلام دوستان. لطفاً عزیزانی که تجربه رزومه نویسی دارن چک کنن فایل ضمیمه رو و نظرشون رو بگن. این رزومه رو برای پذیرش در مقطع دکتری مدیریت و برای مکاتبه با اساتید نوشتم. ممنون[img]images/smilies/heart.gif[/img]

سلام
1-اون بالا نوشتین of name?!! یعنی چی؟ اسمتون در قسمت اول باید نوشته بشه.
2-از ایمیل آکادمیک هم استفاده کنید
3-بین دو تاریخ ترجیحا از - بجای to استفاده کنید
4-معدل رو به فرمت خودمون هم بنویسید حتما! این رزومه شماست در ایران،حالا اگر خواستین معیار آمریکایی استفاده بکنید از فایل اکسل همین سایت استفاده کنید و دقیقا حساب کنید و اضافه کنید نه اینکه فقط سیستم آمریکایی بنویسید.اونا دانشگاه و سیستم آموزش عالی ایران رو میشناسن و دقیقا بعضا می نویسن karshenasi و معدل 16. 
بقیه جاهاش خوبه.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین aaarrrmmmaaannn
**
نقل قول

18-05-2014, 11:09 PM
(18-05-2014, 09:35 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام
1-اون بالا نوشتین of name?!! یعنی چی؟ اسمتون در قسمت اول باید نوشته بشه.
2-از ایمیل آکادمیک هم استفاده کنید
3-بین دو تاریخ ترجیحا از - بجای to استفاده کنید
4-معدل رو به فرمت خودمون هم بنویسید حتما! این رزومه شماست در ایران،حالا اگر خواستین معیار آمریکایی استفاده بکنید از فایل اکسل همین سایت استفاده کنید و دقیقا حساب کنید و اضافه کنید نه اینکه فقط سیستم آمریکایی بنویسید.اونا دانشگاه و سیستم آموزش عالی ایران رو میشناسن و دقیقا بعضا می نویسن karshenasi و معدل 16. 
بقیه جاهاش خوبه.
موفق باشید
ممنون از نکاتی که گفتین. نخواستم تو سایت اسم و آدرس و ... خودم رو بذارم به جاش از Name یا city استفاده کردم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] معدل رو به این خاطر از 4 نوشتم که دیدم دوستان گفتن اساتید ظاهراً به سیستم معدل ایران آشنایی ندارن. واسه اپلای برای دانشگاه گفتن که همون معدل از 20 رو بنویسیم، و برای اساتید در هنگام مکاتبه بر طبق سیستم اون کشور بنویسیم. با این حال اصلاح می کنم و معدل از 20 رو هم کنارش میارم. فقط اینکه به نظرتون طولانی و آزار دهنده که نبود؟ سعی کردم جوری بنویسم که تو یک دقیقه بشه خوندش با اینکه 4 صفحست.
سپاس

نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-05-2014, 11:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-05-2014, 11:48 PM توسط pama.)
(18-05-2014, 11:09 PM)'aaarrrmmmaaannn' نوشته: ممنون از نکاتی که گفتین. نخواستم تو سایت اسم و آدرس و ... خودم رو بذارم به جاش از Name یا city استفاده کردم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] معدل رو به این خاطر از 4 نوشتم که دیدم دوستان گفتن اساتید ظاهراً به سیستم معدل ایران آشنایی ندارن. واسه اپلای برای دانشگاه گفتن که همون معدل از 20 رو بنویسیم، و برای اساتید در هنگام مکاتبه بر طبق سیستم اون کشور بنویسیم. با این حال اصلاح می کنم و معدل از 20 رو هم کنارش میارم. فقط اینکه به نظرتون طولانی و آزار دهنده که نبود؟ سعی کردم جوری بنویسم که تو یک دقیقه بشه خوندش با اینکه 4 صفحست.
سپاس

درود؛
دوست بزرگوارم،منظور ahmadpashaei عزیز از  of name عبارت Curriculum Vitae of Name هست که تیتر تمام صفحات شماست و همونطور که دوستمون اشاره کردن، نیازی به این کار نیست و شما یه بار اسمتون رو در ابتدای رزومه و با فونت درشت تر از سایر موارد ذکر شده در رزومه مینویسید.
در تکمیل نظرات دوستمون شما میتونید اطلاعات تماستون (مثل شماره تلفن، آدرس منزل، آدرس ایمیل و ...) رو بعد از اوردن اسمتون و تحت عنوان Contact Information بیارید و بعد از اون تاریخ تولد، جنسیت، ملیت، محل تولد و سایذ اطلاعات شخصی رو تحت عنوان Personal Information بیان کنید.
همینطور میتونید برای ذکر تاریخ، نام ماه مورد نظرتوون رو هم ذکر کنید؛ مثلا به این فرم بنویسید: Sep2004-Jan2010 
معدل رو هم همون طور که دوستمون گفتن به هر دو فرمت بنویسید بهتره.
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین aaarrrmmmaaannn
**
نقل قول

19-05-2014, 01:39 PM
(18-05-2014, 11:38 PM)'pama' نوشته:
درود؛
دوست بزرگوارم،منظور ahmadpashaei عزیز از  of name عبارت Curriculum Vitae of Name هست که تیتر تمام صفحات شماست و همونطور که دوستمون اشاره کردن، نیازی به این کار نیست و شما یه بار اسمتون رو در ابتدای رزومه و با فونت درشت تر از سایر موارد ذکر شده در رزومه مینویسید.
در تکمیل نظرات دوستمون شما میتونید اطلاعات تماستون (مثل شماره تلفن، آدرس منزل، آدرس ایمیل و ...) رو بعد از اوردن اسمتون و تحت عنوان Contact Information بیارید و بعد از اون تاریخ تولد، جنسیت، ملیت، محل تولد و سایذ اطلاعات شخصی رو تحت عنوان Personal Information بیان کنید.
همینطور میتونید برای ذکر تاریخ، نام ماه مورد نظرتوون رو هم ذکر کنید؛ مثلا به این فرم بنویسید: Sep2004-Jan2010 
معدل رو هم همون طور که دوستمون گفتن به هر دو فرمت بنویسید بهتره.

منظور header بوده پس، اوکی اون رو حذف می کنم. ممنون فقط اینکه در مورد نوشتن ماه، یعنی واسه جاهایی که فقط سال رو آوردم اینطوری بنویسم یا اینکه کلا تو تمام موارد اینطوری بنویسم تاریخها رو؟ مثلاً بنویسم Jan 2010-Sep 2011؟
سپاس
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
19-05-2014, 01:54 PM
(19-05-2014, 01:39 PM)'aaarrrmmmaaannn' نوشته:
منظور header بوده پس، اوکی اون رو حذف می کنم. ممنون فقط اینکه در مورد نوشتن ماه، یعنی واسه جاهایی که فقط سال رو آوردم اینطوری بنویسم یا اینکه کلا تو تمام موارد اینطوری بنویسم تاریخها رو؟ مثلاً بنویسم Jan 2010-Sep 2011؟
سپاس

در کلیه ی موارد میشه تاریخ رو به این صورت ذکر کرد دوست من.
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

09-06-2014, 10:41 AM
لطفا رزومه منو بررسی کنید

فایل‌های پیوست
.doc   resume1.doc (اندازه 74 KB / تعداد دانلود: 42)
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
09-06-2014, 12:38 PM
(09-06-2014, 10:41 AM)'yasmary14' نوشته: لطفا رزومه منو بررسی کنید

سلام .
دوست بزرگوار این نکته هایی هست که به نظر بنده میرسه:
اولِ رزومتون میتونید اطلاعات تماس رو از اطلاعات شخصی جدا کنید، میتونید اطلاعات تماس رو، مثل ایمیل و آدرس و شماره های تلفن و غیره، در ابتدا و بعد از اسمتون تحت عنوان Contact Information بیارید و بعد از اون اطلاعات شخصی مثل نام و تاریخ و محل تولد و  جنسیت و غیره رو تحت عنوان PERSONAL INFORMATION بیارید.
بهتره که ایمیل اکادمیک رو قبل از جیمیل بیارید.

شما همه ی تاریخ ها رو برای همه ی قسمتهای رزومتون اول جمله بیارید، میتونید ماه ها رو با ذکر نامشون هم بیارید، مثلا:
....Sep2004-Jan2008   B.Sc. in
Research and Work Experience و همینطور TEACHING EXPERIENCE رو قبل از RESEACH INTEREST بیارید.

مقاله های کنفرانسیتون رو هم بهتره تحت عنوان PUBLICATION بیارید.
LANGUAGE رو هم از سایر SKILLS جدا کنید.
نقل قول  

آفلاین boz1364
**
نقل قول

21-07-2014, 08:54 PM
با سلام
لطفاً رزومه من رو یه نگاه می کنین؟
ممنون می شم 

فایل‌های پیوست
.docx   CV-Alhagh-ver1.docx (اندازه 30.86 KB / تعداد دانلود: 34)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14 بعدی »